Jardon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 τα ίδια λένε και στο πόκερ αλλα ποιος το κάνει? αυτοί που θέλουν να κερδίσουν
YMIB Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω απίστευτη υπομονή και σταματάω. Πάντως και στο qp κάνω συνέχεια leave πριν ξεκινήσει το παιχνίδι γιατί θέλω να δοκιμάζω παίκτες σε normal setup και όχι με 2 snipers στην ομάδα.
Edel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Κλασσική περίπτωση tilt. Στα 2 χαμένα παιχνίδια σταματάς να παίζεις. Κάνεις ένα τέταρτο διάλειμμα τουλάχιστον (για μένα καλό είναι μισή ώρα). Όσο και να λέει κάποιος ότι δεν έχει tiltάρει, έχει tiltάρει. Ναι ρε συ, tiltra άσχημα, το καταλάβαινα κιόλας, αλλά τα νεύρα μου ήταν τόσα που δε το σταμάταγα. Έπαιζα εντελώς ασυγκρότητα και μαιμουδίσια. Ο κατήφορος συνεχίστηκε και έφτασα 1999 μετά το ποστ που σας έκανα, Το έκλεισα, ηρέμησα, έφαγα και πριν κοιμηθώ το γύρισα ξανά σε 2138. Νιώθω ώρες ώρες ότι το παιχνίδι κάνει κάτι ματσαρίσματα ότι ναναι προκειμένου να μη σε αφήσει να ανέβεις αλλά και όταν πέσεις πολύ σε ξανανεβάζει. Δηλαδή δε γίνεται να με βάζει σε ομάδα όλοι να μαστε πάνω από 200λβλ και αντίπαλοι ο μεγαλύτερος 90+. Τους πατήσαμε για πλάκα. Το μόνο κριτήριο για match making να ναι το tier το θεωρώ λάθος. Το παιχνίδι απαιτεί και εμπειρία. Δηλαδή αν ένας 25 lvl κάνει όλα του τα placements με diamonds και βγει ξέρω γω diamond, τον κουβαλήσουν, όταν πάει να σολάρει δε θα πάρει στο λαιμό του την ομάδα που θα ναι άπειρος ότι ναναι? Αστέρι και πάλι αστέρι για να μπει κάποιος comp.
Jardon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ρε συ, tiltra άσχημα, το καταλάβαινα κιόλας, αλλά τα νεύρα μου ήταν τόσα που δε το σταμάταγα. Έπαιζα εντελώς ασυγκρότητα και μαιμουδίσια. Ο κατήφορος συνεχίστηκε και έφτασα 1999 μετά το ποστ που σας έκανα, Το έκλεισα, ηρέμησα, έφαγα και πριν κοιμηθώ το γύρισα ξανά σε 2138. Νιώθω ώρες ώρες ότι το παιχνίδι κάνει κάτι ματσαρίσματα ότι ναναι προκειμένου να μη σε αφήσει να ανέβεις αλλά και όταν πέσεις πολύ σε ξανανεβάζει. Δηλαδή δε γίνεται να με βάζει σε ομάδα όλοι να μαστε πάνω από 200λβλ και αντίπαλοι ο μεγαλύτερος 90+. Τους πατήσαμε για πλάκα. Το μόνο κριτήριο για match making να ναι το tier το θεωρώ λάθος. Το παιχνίδι απαιτεί και εμπειρία. Δηλαδή αν ένας 25 lvl κάνει όλα του τα placements με diamonds και βγει ξέρω γω diamond, τον κουβαλήσουν, όταν πάει να σολάρει δε θα πάρει στο λαιμό του την ομάδα που θα ναι άπειρος ότι ναναι? Αστέρι και πάλι αστέρι για να μπει κάποιος comp. Λάθος γιατί υπάρχει και το smurfing άρα δεν μπορούν να κρίνουν.
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Συμβαίνει δυστυχώς να κατεβαίνεις πολύ σε κάποιες φάσεις, εδώ είναι δικό σου το λάθος, όταν βλέπεις ότι έχεις χάσει 2 στη σειρά το παρατάς. Αν θυμάμαι σωστά ο stylosa είχε κάνει το ίδιο λάθος ενώ έκανε stream. δεν ισχυει.
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 οτι μετα απο 2 ωρες, θα σταματησει το MM να σε βαζει με αλλους με χαμηλοτερο winrate για να σε δοκιμασει οταν εχεις κανει σερι νικων.
Jardon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 οτι μετα απο 2 ωρες, θα σταματησει το MM να σε βαζει με αλλους με χαμηλοτερο winrate για να σε δοκιμασει οταν εχεις κανει σερι νικων. Είπα πουθενά για 2 ώρες η για MM να σε δοκιμάζει?
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ειπα πουθενα οτι το πες; αυτο που λεω ειναι οτι και να κανεις διαλειμμα, δεν θα σε βοηθησει γιατι το συστημα θα συνεχισει να στηνει ομαδες για να σε δοκιμασει. ουτε στο να αποτρεψει το tilting βοηθαει, γιατι οταν ξαναχασεις μετα απο 3 ωρες διαλειμμα, θα τσαντιστεις ακομη χειροτερα. το παν ειναι η προσωπικη νοοτροπια. αν εχεις αυτοσυγρατηση και υπομονη καντο. αν δεν εχεις, κανε καλυτερα κανα διημερο διαλειμμα.
Jardon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ειπα πουθενα οτι το πες; αυτο που λεω ειναι οτι και να κανεις διαλειμμα, δεν θα σε βοηθησει γιατι το συστημα θα συνεχισει να στηνει ομαδες για να σε δοκιμασει. ουτε στο να αποτρεψει το tilting βοηθαει, γιατι οταν ξαναχασεις μετα απο 3 ωρες διαλειμμα, θα τσαντιστεις ακομη χειροτερα. το παν ειναι η προσωπικη νοοτροπια. αν εχεις αυτοσυγρατηση και υπομονη καντο. αν δεν εχεις, κανε καλυτερα κανα διημερο διαλειμμα. Δεν είπα να κάνει διάλειμμα είπα να το παρατήσει μέχρι νεωτέρας, και επίσης δεν σύμφωνο στο ότι το game σε δοκιμάζει βάζοντας σε με άτομα με χαμηλότερο winrate έχοντας παίξει σε πολλά επίπεδα χωρίς να παρατηρήσω κάτι τέτοιο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 https://youtu.be/Yd21iTuazLI
basilis_k6 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 έχουνε αυξηθει τα no reg πολύ. για τα throw δεν το συζητάω καν.
Xvipes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Γι αυτό λες να αυξήθηκαν και οι leavers? Πολύ leave σε αυτή την season! 1
basilis_k6 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Γι αυτό λες να αυξήθηκαν και οι leavers? Πολύ leave σε αυτή την season! βασικά αν πρόσεξες έχει πολλούς στην αρχη. Αλλάξανε το timer και σε κάνει κικ αν δεν επιλέξεις γρήγορα χαρακτήρα!! παραλίγο να την φάω οταν πηγα τουαλέτα 1
Edel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Γι αυτό λες να αυξήθηκαν και οι leavers? Πολύ leave σε αυτή την season! Είναι αδιανόητο το πόσοι λίβερς υπάρχουν αυτή τη σεζόν. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις