Edel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Κανε αντ ειμαι πλοκ, Najinblue3 Σ έχω ήδη! Neondreamer! 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Σ έχω ήδη! Neondreamer! lul και γτ δεν λες εισαι απο ινσομνια, απορουσα ποιος καιγοταν overwatch 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Wasted Land Comic 1
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ε ρε γλέντια, θυμάστε που το πρωί έγραφα ότι παίζω λο πλάτινουμ χάι γκολντ? 2018 σε ένα απόγευμα. 378 sr έχασα. Πήγα να βάλω τα κλάμματα από τα νεύρα μου, δε μπορούσα να σταματήσω παρόλο που έβλεπα πως δε πάει. Σε 5 games είχα leaver αν δεν πεσουν βαριες καμπανες στους leavers, δεν προκειται να αλλαξει η κατασταση. αλλα δεν θα κανουν τιποτα, υπο τον φοβο οτι θα χασουν κοσμο. επισης το συστημα αναφορας του παραμενει για τα πανηγυρια.
basilis_k6 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 αν δεν πεσουν βαριες καμπανες στους leavers, δεν προκειται να αλλαξει η κατασταση. αλλα δεν θα κανουν τιποτα, υπο τον φοβο οτι θα χασουν κοσμο. επισης το συστημα αναφορας του παραμενει για τα πανηγυρια. τα μισα ειναι οι σερβερ τους. ένα ping spike και σε κάνει dc. άσε και το bnet που αποφασιζει οτι σε πετάει και δεν μπορεις να κανεις ξανα log in. βασικα αυτο να το κλείνετε (exit) κάθε φορά που πατατε το play. δεν υπάρχει λόγος να ειναι ανοιχτο, μονο κακο μπορει να κάνει.
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ποιο να κλεινουμε, το battle.net? νομιζω οτι χωρις αυτο δεν δουλευουν τα ονλινε παιχνιδια της Bliz.
basilis_k6 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ποιο να κλεινουμε, το battle.net? νομιζω οτι χωρις αυτο δεν δουλευουν τα ονλινε παιχνιδια της Bliz. κανονικά δουλευει και μάλιστα το προτείνει η ίδια η bliz. μπαινεις, alt+tab, exit app, alt tab to game, GO https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20758597312#post-2 τυχαιο το ποστ γιατι δεν βρισκω το σωστο που λένε οτι καλυτερα ειναι να το κάνεις παντα έτσι. κάνει fps drops/dc/και αλλα πολλα
najinblue3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ποιο να κλεινουμε, το battle.net? νομιζω οτι χωρις αυτο δεν δουλευουν τα ονλινε παιχνιδια της Bliz. εγω στο hots το εχω να κλεινει μονο του οταν λογκαρω αυτοματα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 εγω στο hots το εχω να κλεινει μονο του οταν λογκαρω αυτοματα Κι εγώ το έχω βάλει να σβήνει αυτόματα in-game.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι από το Blizzard App, πας στο Blizzard logo πάνω αριστερά -> Settings -> WHEN I LAUNCH A GAME (το έχει caps) -> Exit the Blizzard App completely.
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 α οκ, το βρηκα. αλλα προτιμω να το κραταω ανοιχτο, ουτως η αλλως δεν εχω θεμα. παντως αν θελετε να τρεχετε κατευθειαν τα παιχνιδια απο δικα τους shortcuts, ιδου: "C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://WTCG/" "C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://Hero/" "C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://Pro/" "C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://S1/" "C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://S2/" "C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://WoW/"
Jardon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ε ρε γλέντια, θυμάστε που το πρωί έγραφα ότι παίζω λο πλάτινουμ χάι γκολντ? 2018 σε ένα απόγευμα. 378 sr έχασα. Πήγα να βάλω τα κλάμματα από τα νεύρα μου, δε μπορούσα να σταματήσω παρόλο που έβλεπα πως δε πάει. Σε 5 games είχα leaver Συμβαίνει δυστυχώς να κατεβαίνεις πολύ σε κάποιες φάσεις, εδώ είναι δικό σου το λάθος, όταν βλέπεις ότι έχεις χάσει 2 στη σειρά το παρατάς. Αν θυμάμαι σωστά ο stylosa είχε κάνει το ίδιο λάθος ενώ έκανε stream.
joemod Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ε ρε γλέντια, θυμάστε που το πρωί έγραφα ότι παίζω λο πλάτινουμ χάι γκολντ? 2018 σε ένα απόγευμα. 378 sr έχασα. Πήγα να βάλω τα κλάμματα από τα νεύρα μου, δε μπορούσα να σταματήσω παρόλο που έβλεπα πως δε πάει. Σε 5 games είχα leaver Κλασσική περίπτωση tilt. Στα 2 χαμένα παιχνίδια σταματάς να παίζεις. Κάνεις ένα τέταρτο διάλειμμα τουλάχιστον (για μένα καλό είναι μισή ώρα). Όσο και να λέει κάποιος ότι δεν έχει tiltάρει, έχει tiltάρει.
basilis_k6 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 τα ίδια λένε και στο πόκερ αλλα ποιος το κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις