Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ρε γλέντια, θυμάστε που το πρωί έγραφα ότι παίζω λο πλάτινουμ χάι γκολντ?

2018 σε ένα απόγευμα. 378 sr έχασα. Πήγα να βάλω τα κλάμματα από τα νεύρα μου, δε μπορούσα να σταματήσω παρόλο που έβλεπα πως δε πάει. Σε 5 games είχα leaver

αν δεν πεσουν βαριες καμπανες στους leavers, δεν προκειται να αλλαξει η κατασταση.

αλλα δεν θα κανουν τιποτα, υπο τον φοβο οτι θα χασουν κοσμο.

επισης το συστημα αναφορας του παραμενει για τα πανηγυρια.

Δημοσ.

αν δεν πεσουν βαριες καμπανες στους leavers, δεν προκειται να αλλαξει η κατασταση.

αλλα δεν θα κανουν τιποτα, υπο τον φοβο οτι θα χασουν κοσμο.

επισης το συστημα αναφορας του παραμενει για τα πανηγυρια.

τα μισα ειναι οι σερβερ τους. ένα ping spike και σε κάνει dc. άσε και το bnet που αποφασιζει οτι σε πετάει και δεν μπορεις να κανεις ξανα log in. βασικα αυτο να το κλείνετε (exit) κάθε φορά που πατατε το play. δεν υπάρχει λόγος να ειναι ανοιχτο, μονο κακο μπορει να κάνει.

Δημοσ.

ποιο να κλεινουμε, το battle.net? νομιζω οτι χωρις αυτο δεν δουλευουν τα ονλινε παιχνιδια της Bliz. 

κανονικά δουλευει και μάλιστα το προτείνει η ίδια η bliz. μπαινεις, alt+tab, exit app, alt tab to game, GO

https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20758597312#post-2

τυχαιο το ποστ γιατι δεν βρισκω το σωστο που λένε οτι καλυτερα ειναι να το κάνεις παντα έτσι. κάνει fps drops/dc/και αλλα πολλα

Δημοσ.

ποιο να κλεινουμε, το battle.net? νομιζω οτι χωρις αυτο δεν δουλευουν τα ονλινε παιχνιδια της Bliz. 

εγω στο hots το εχω να κλεινει μονο του οταν λογκαρω αυτοματα

Δημοσ.

α οκ, το βρηκα. αλλα προτιμω να το κραταω ανοιχτο, ουτως η αλλως δεν εχω θεμα.

παντως αν θελετε να τρεχετε κατευθειαν τα παιχνιδια απο δικα τους shortcuts, ιδου:

"C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://WTCG/"

"C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://Hero/"

"C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://Pro/"

"C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://S1/"

"C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://S2/"

"C:\Program Files (x86)\Blizzard App\Battle.net.exe" "battlenet://WoW/"

Δημοσ.

2018 σε ένα απόγευμα. 378 sr έχασα. Πήγα να βάλω τα κλάμματα από τα νεύρα μου, δε μπορούσα να σταματήσω παρόλο που έβλεπα πως δε πάει. Σε 5 games είχα leaver

Συμβαίνει δυστυχώς να κατεβαίνεις πολύ σε κάποιες φάσεις, εδώ είναι δικό σου το λάθος, όταν βλέπεις ότι έχεις χάσει 2 στη σειρά το παρατάς. Αν θυμάμαι σωστά ο stylosa είχε κάνει το ίδιο λάθος ενώ έκανε stream.

Δημοσ.

Κλασσική περίπτωση tilt. Στα 2 χαμένα παιχνίδια σταματάς να παίζεις. Κάνεις ένα τέταρτο διάλειμμα τουλάχιστον (για μένα καλό είναι μισή ώρα). Όσο και να λέει κάποιος ότι δεν έχει tiltάρει, έχει tiltάρει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...