Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προσθέσω στο νήμα και τη δική μου οπτική μετά από την beta

Θετικά

Συμπαθητικά γραφικά

Ποικιλία χαρακτήρων με διαφορετικά χαρακτηριστικά

Αρνητικά

Επαναλαμβανόμενο gameplay

Μικροί χάρτες (είναι αυτοί που λέω μέγεθος γραμματοσήμου)

Μικρή διάρκεια ζωής 

Ακριβό για το περιεχόμενο που δίνει 

5/10 από μένα

• Like 2
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Νόμιζα ότι είχε θέμα ο browser, μετά είδα ότι έχεις βάλει mobile link. Όσο για free to play, θα ήταν σαν το Heroes of the Storm πιστεύω. Κι επειδή πρέπει να αλλάζεις ήρωες κατά την διάρκεια της μάχης, θα είχε θέμα.

Δημοσ.

Νόμιζα ότι είχε θέμα ο browser, μετά είδα ότι έχεις βάλει mobile link. Όσο για free to play, θα ήταν σαν το Heroes of the Storm πιστεύω. Κι επειδή πρέπει να αλλάζεις ήρωες κατά την διάρκεια της μάχης, θα είχε θέμα.

και δε μπορούσα να το κάνω clickable οπότε κείμενο και λινκ διαφορετικά..

ορίστε το άλλαξα

http://www.ign.com/videos/2016/05/10/should-overwatch-be-free-to-play

δεν έχω παίξει hots,έχει κλειδωμένους χαρακτήρες;

Θ μπορούσε να είναι όπως είναι τώρα απλώς f2p λένε.

Δημοσ.

Θετικά

Συμπαθητικά γραφικά

Αρνητικά

Μικρή διάρκεια ζωής 

5/10 από μένα

Τι εννοεις με το επαναλαμβανομενο gameplay???? 

Τι εννοεις μικροι οι χαρτες???6v6 ειναι το παιχνιδι,τι χαρτες δηλαδη θα ηθελες εσυ,επιπεδου Battlefield???Μετα θα βλεπαμε αρνητικα ''τεραστιοι χαρτες''......

Πως ακριβως εβγαλες το συμπερασμα για μικρη διαρκεια ζωης απο την Beta????

Το τελευταιο ειναι βασικα το μονο αρνητικο που οντως στεκει απο αυτα που αναφερεις και σηκωνει κουβεντα. Ολα τα αλλα μονο οταν καποιος εχει παιξει beta ειναι ψιλο κουκουρουκου.

Στην αλλη πλευρα τωρα βρηκα ενα video απο unboxing της Collector edition και αν και γενικα ειμαι ψιλο κατα(κυριως για οικονομικους λογους) των εκδοσεων αυτων, με ψηνει αρκετα η συγκεκριμενη

Δημοσ.

Μην τυχον γραψει κανεις κατι αρνητικο για το Overwatch...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ OVERWATCH!?!??!?!?!?!

• Like 10
Δημοσ.

Διαφωνώ με το επαναλαμβανόμενο gameplay γιατί ακόμα και στον ίδιο χάρτη αντιμετωπίζεις διαφορετικές καταστάσεις ανάλογα τους αντιπάλους. Όπως και το ότι δεν θα ήθελε μεγαλύτερους χάρτες γιατί σκοπός είναι να συναντηθείς με τους άλλους και να πέφτει ξύλο, όχι να χάνεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

Μην τυχον γραψει κανεις κατι αρνητικο για το Overwatch...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ OVERWATCH!?!??!?!?!?!

Δηλαδη αν διαφωνω με αυτα που αναφερει ο αλλος σαν αρνητικα για ποιο λογο να μην το αναφερω??? 

Θετικά

Συμπαθητικά γραφικά

Αρνητικά

Μικρή διάρκεια ζωής 

5/10 από μένα

Μου γραφει πχ επαναλαμβανομενο gameplay ο συμφορουμιτης απο πανω. Ποιο multiplayer fps δεν ειναι ετσι με Modes και δεν ειναι επαναλαμβανομενο????

Για τους χαρτες μια απο τα ιδια που γραφω απο πανω.

Για την μικρη διαρκεια ζωης αυτο υποτιθεται δεν προκειται σε βαθος χρονου,αφου εχουν πεσει και τα πρωτα updates???

Απλο το παραπανω θα ηταν καλυτερο αν ειχε γραφτει αλλιως,δηλαδη'' δεν μου αρεσε το Overwatch γιατι προτιμαω παιχνιδια τυπου Battlefield''

Το ξαναλεω λοιπον.

Αν καποιος δεν του αρεσει το ολο ''team game''τοτε μπορει να παιξει call of duty ή εν μερη counter.

Αν καποιος θελει τεραστια map παιζει call of duty(λογικο να ειναι τεραστια τα Maps μιας και παιζουν και περισσοτεροι παικτες).

Αν καποιος δεν του αρεσει ο οπτικος τομεας(cartoon)του Overwatch ή του battleborn πχ παιζει παλι ενα απο τα γνωστα call of duty ή battlefield

Και για την διαρκεια ζωης του παιχνιδιου, μπορει οντως να ειναι μικρη ,αλλα αυτο θα το δουμε στην πορεια.

• Like 1
Δημοσ.

αν το αγοράσω, θα χρειαστεί να το ξανακατεβάσω από την αρχή όταν βγει, ή είμαι οκ με τα αρχεία της beta;

Δημοσ.

Βασικά το 5 το έβαλα λόγω υποστήριξης από Blizzard, διαφορετικά μπορεί να έβαζα και παρακάτω. Το overwatch ανήκει στην κατηγορία των παιχνιδιών που αποκαλώ fast food. Παραγγέλνεις γρήγορα, τρως γρήγορα, φαίνεται να έχει ωραία γεύση αλλά στο τέλος μένεις ανικανοποίητος γιατί ξέρεις πως έφαγες μια βιομηχανική αηδία. Πολλούς αυτό τους καλύπτει, εμένα όχι.

Για να πάμε και στα αρνητικά που θίγω.

- Οι χάρτες είναι τόσο μικροί που δεν έχεις πολλές επιλογές ως προς το τι θα κάνεις . Ξέρεις ότι θα πας σε ένα συγκεκριμένο σημείο μέσα από λίγα μονοπάτια που θα σου δώσουν μια  άλλη στρατηγική. Πόσες παραλλαγές υπάρχουν σε αυτό; Ελάχιστες...

- Δεν είδα κάποιο skill tree που θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο το gameplay ή παραμετροποίηση στα όπλα. Ρηχά πράγματα....

- Μικρούς χάρτες είχε και το Chivalry αλλά το gameplay του ήταν (για μένα) εθιστικό και καινοτόμο

- Με το μικρή ζωή εννοώ πως στο μήνα θα το βαριόμουν (εκτός και αν γίνουν ουσιαστικές αλλαγές). Όλα τα παιχνίδια έχουν ένα βαθμό επανάληψης, το συγκεκριμένο όμως αγγίζει την κορυφή.

- Αν τα παιχνίδια τιμολογούνταν με βάση το περιεχόμενο τα BF,GTA, Witcher θα έπρεπε να κόστιζαν 300+€.

Μη θίγεστε μερικοί επειδή έβαλα 5/10, νομίζω στα Titanfall και Evolve πρέπει να έβαλα και παρακάτω και έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου ότι ο κόσμος θα τα βαρεθεί σύντομα. Εδώ όμως δεν θα κάνω πρόβλεψη λόγω Blizzard, που πιστεύω θα υποστηρίξει το παιχνίδι.

Αν ήταν όμως άλλη εταιρία στη θέση της δεν ξέρω πόσος ντόρος θα γινόταν. 

• Like 3
Δημοσ.

Μη θίγεστε μερικοί επειδή έβαλα 5/10, νομίζω στα Titanfall και Evolve πρέπει να έβαλα και παρακάτω και έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου ότι ο κόσμος θα τα βαρεθεί σύντομα. Εδώ όμως δεν θα κάνω πρόβλεψη λόγω Blizzard, που πιστεύω θα υποστηρίξει το παιχνίδι.

και ξέρεις τί μου κάνει εντύπωση;

με το autoaim κάποιων heroes..Δηλαδή ούτε μια κλάψα,επειδή είναι BLIZZARD game..

Στο titanfail,είχαν λυσσάξει με το autopistol..Αφρούς λέμε,δε μπορούσαν να κοιμηθούν στον ύπνο τους,μέρα-νύχτα γκρίνια σε όποιο φόρουμ,σε ότι γλώσσα και αν ήθελες,ακόμα και δω μέσα,μέχρι που το nerfαραν κάπως.

Εδώ η απόλυτη σιγή..Έχεις τον soldier47/77/97/17/107 και τον ριβολβεράκια,και έτσι απλά επειδή μπορούν πάρε autoAIM χωρίς καν να ιδρώσουν στην ούλτη τους.

Εκεί είναι που νευριάζω.

Γιατί δεν είναι κανείς αντικειμενικός.

και ένα άλλο εκνευριστικό του παιχνιδιού που το καταντάει όντως πολύ MOBA,είναι όταν πεθάνεις πρέπει να κάνεις δρομολόγιο ολόκληρο,και χαλαρά αν πεθάνει όλη η ομάδα,πάει το objective.

Να ναι καλά τα checkpoints δηλαδή.

και εννοείται ότι αν ήταν άλλης εταιρίας,θα πήγαινε άκλαυτο..

Το θέμα δε θα είχε ούτε 10 σελίδες,να σα το battleborn ένα πράμα.

και γω από άποψης αντοχής στο χρόνο,κρατώ τα λεφτά στο πορτοφόλι μου..

Γιατί αν κρίνω από την beta,βαρέθηκα σε κάποιο σημείο παρόλο που διασκέδαζα.

Όπως και στο titanfail,αν έχω την παρέα με τότε όπως παίξαμε τώρα στο OW,θα είμαι οκ,και ας βαριέμαι.Χαβαλέ θα κάνουμε σίγουρα.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Chivalry αλλά το gameplay του ήταν (για μένα) εθιστικό και καινοτόμο

AAAAAAAAAAAAAGATHAAAAAAAAAAAA!!!

Μόνο και μόνο το μπούγιο στην αρχή του γύρου, ήταν όλα τα λεφτά. :D

Εδώ η απόλυτη σιγή..Έχεις τον soldier47/77/97/17/107 και τον ριβολβεράκια,και έτσι απλά επειδή μπορούν πάρε autoAIM χωρίς καν να ιδρώσουν στην ούλτη τους.

Εκεί είναι που νευριάζω.

Γιατί δεν είναι κανείς αντικειμενικός.

"Ι have you in my sights."

"It's high noon."

Ultimates, αργούν να φορτώσουν.

Και τα 2 όταν τα ακούς = κρύψου. Δεν είναι δύσκολο. (εξαρτάται, αλλά έχεις απ' όπου και να βρίσκεσαι ειδοποίηση ότι έρχεται, όπως και με κάθε ultimate)

Στο Titanfall, ερχόταν ο άλλος με το smartpistol, το έχει έξω όποτε θέλει, cloaked, σε lock-αρε χωρίς να το καταλάβεις/δεν έλεγε τίποτα ή άρχιζε να χοροπηδάει ενώ σε lock-αρε, dead.

Αντικειμενικά.

• Like 5
Δημοσ.

Προσωπικά ποτέ δεν είχα θέμα με το να αποφύγω τα ults του S76 η του McCree. Στον μεν καθώς ο S76 παίζει front/second line γνωρίζεις από ποιά κατεύθυνση έρχεται οπότε μπορείς να κρυφτείς. Τον δε είναι πολύ εύκολο να τον εξουδετερώσεις όταν φορτώνει το ult (100HP/sec φορτώνει πριν σημαδέψει έναν αντίπαλο), οπότε μπορεί να εξουδετερωθεί εύκολα. Σε περίπτωση που είναι σε flank και δεν τον βρεις (βοηθάει πάρα πολύ εδώ το Dolby Atmos που υποστηρίζει το παιχνίδι) τότε απλά έκανε καλύτερο παιχνίδι.

Γενικά πάντως όλων των χαρακτήρων οι ult είναι ισχυρές και στους περισσότερους έχουν τη δυνατότητα να εξουδετερώσουν μεγάλο μέρος της αντίπαλης ομάδας.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ο McCree κιόλας πηγαίνει με ταχύτητα χελώνας ενώ φορτώνει, οπότε δεν μπορεί να ξεφύγει + ότι barrier / shield εύκολα σταματάνε τις σφαίρες. Δεν είναι ότι βγήκε, lock-αρε σε μισό δευτερόλεπτο και σκότωσε τους πάντες.

Του Soldier 76 επίσης πάει μόνο για bodyshots.

Edit:

Έχουμε δει ήδη το Recall και το Alive, λείπει τώρα να δούμε Hanzo / Genji και του Soldier 76.

Δημοσ.

Βασικά το 5 το έβαλα λόγω υποστήριξης από Blizzard, διαφορετικά μπορεί να έβαζα και παρακάτω. Το overwatch ανήκει στην κατηγορία των παιχνιδιών που αποκαλώ fast food. Παραγγέλνεις γρήγορα, τρως γρήγορα, φαίνεται να έχει ωραία γεύση αλλά στο τέλος μένεις ανικανοποίητος γιατί ξέρεις πως έφαγες μια βιομηχανική αηδία. Πολλούς αυτό τους καλύπτει, εμένα όχι.

Για να πάμε και στα αρνητικά που θίγω.

- Οι χάρτες είναι τόσο μικροί που δεν έχεις πολλές επιλογές ως προς το τι θα κάνεις . Ξέρεις ότι θα πας σε ένα συγκεκριμένο σημείο μέσα από λίγα μονοπάτια που θα σου δώσουν μια  άλλη στρατηγική. Πόσες παραλλαγές υπάρχουν σε αυτό; Ελάχιστες...

- Δεν είδα κάποιο skill tree που θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο το gameplay ή παραμετροποίηση στα όπλα. Ρηχά πράγματα....

- Μικρούς χάρτες είχε και το Chivalry αλλά το gameplay του ήταν (για μένα) εθιστικό και καινοτόμο

- Με το μικρή ζωή εννοώ πως στο μήνα θα το βαριόμουν (εκτός και αν γίνουν ουσιαστικές αλλαγές). Όλα τα παιχνίδια έχουν ένα βαθμό επανάληψης, το συγκεκριμένο όμως αγγίζει την κορυφή.

- Αν τα παιχνίδια τιμολογούνταν με βάση το περιεχόμενο τα BF,GTA, Witcher θα έπρεπε να κόστιζαν 300+€.

Συμφωνώ με τα περισσότερα.

Δεν είναι κακό παιχνίδι. Ίσα ίσα πέρασα πολύ όμορφα τις 10-15 ώρες που ξόδεψα στη beta. Αλλά να πω ότι ανυπομονούσα να γυρίσω από τη δουλειά για να το παίξω ψέμματα θα έλεγα. Πιο πολύ γέμιζα λίγο τον ελεύθερο χρόνο.

Περίμενα κάτι πιο καινοτόμο και γω από τη Blizzard. Ένα ψιλοκαινούριο concept στυλ Battleborn/Division που δηλαδή παίρνει ένα genre όπως τα fps και ενσωματώνει moba/mmorpg στοιχεία αλλά με τη ποιότητα παραγωγής της blizzard. Ή έστω αν ήθελαν να κάνουν ντε και καλά καθαρό fps κάποια μεγάλη παραγωγή στυλ Battlefield.

Σαν concept και σαν gameplay αν αφαιρέσεις το όλο polishing της blizzard δε θα μου έκανε αίσθηση αν ήταν ένα indie παιχνίδι ή ένα mod σε κάποιο ήδη υπάρχον παιχνίδι.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...