Edel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 @basilis Έχω την υποψία ότι αρκετοί παίχτες κάνουν δοκιμές σε ήρωες στο comp αντί του QP. Αυτό είναι μπουλσιτ. Ένα σύστημα κικ θα καθυστερούσε πολύ τα games. Ελπίζω μέσα στις επόμενες δύο σεζόν, ήτοι το επόμενο τετράμηνο, να έχει βρει η Μπλίζαρντ τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων. Το πιο δραστικό που βλέπω εγώ τώρα είναι η απαγόρευση του 25lvl. Είναι λίγα. Ένα αστέρι υποχρεωτικά για να μπεις comp. Και δοκιμή να θες να κάνεις, πάνω κάτω ξέρεις όλοι οι ήρωες πως παίζουν και τι κάνουν. Είναι κρίμα παίχτες να ξανερώνουν και να σταματάνε επειδή υπάρχουν τρολς. Το παιχνίδι είναι φανταστικό. Κάποια games έχουν απίστευτη ένταση και εναλλαγές, κρίμα να χαντακώνεται από μ@λακες. @killik Είσαι λίγο νιχιλιστής. Στο παιχνίδι πράγματι βελτιώνεσαι και ανεβαίνεις. Δε ξέρω αν είναι "in no time" , αλλά συμβαίνει. Σε όσα τρολς και να έχω πέσει τα καλά παιχνίδια και νορμάλ που έχω παίξει είναι σαφώς περισσότερα. Ξεκίνησα από 1600sr αρχές καλοκαιριού που μπήκα comp πρώτη φορά και είμαι low platinum και αυτή τη σεζόν έχω στόχο το diamond. Θέλει εξάσκηση και υπομονή 1
Silverage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικό είναι να τους δοκιμάζουν στο comp αφού το quick play είναι άθλιο. Μηδέν συνεργασία, heals, tanks. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Και γω ταράζομαι πολλές φορές με πράγματα που βλέπω και πιάνω τον εαυτό μου να τα σκέφτεται και σε άκυρες στιγμές μέσα στην ημέρα και τελικά αναρωτιέμαι πόσο υγιές είναι το συγκεκριμένο παίγνιo Οτι δηλαδη ισχυει σε ολα τα γνωστα και δημοφιλη online pvp παιχνιδια δηλαδη,απο τα moba,τα card και mmo games μεχρι τα fighting παιχνιδια. Δεν ειναι θεμα του overwatch αυτο αλλα γενικα ολων αυτων των παιχνιδιων κυριως απο οσους τρωνε ολο τον gaming τους χρονο σε ενα παιχνιδι. 2
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Buff this https://www.youtube.com/watch?v=3LNOHyt_ynE @killik Είσαι λίγο νιχιλιστής. Στο παιχνίδι πράγματι βελτιώνεσαι και ανεβαίνεις. Δε ξέρω αν είναι "in no time" , αλλά συμβαίνει. Σε όσα τρολς και να έχω πέσει τα καλά παιχνίδια και νορμάλ που έχω παίξει είναι σαφώς περισσότερα. Ξεκίνησα από 1600sr αρχές καλοκαιριού που μπήκα comp πρώτη φορά και είμαι low platinum και αυτή τη σεζόν έχω στόχο το diamond. Θέλει εξάσκηση και υπομονή το βλεπω. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2017 από KilliK
Jardon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι απίστευτο το πόσο πολύ flame σηκώνουν ο Hanzo και η Widow. Δε πρέπει να έχουν υπάρξει τόσο μισητοί χαρακτήρες σε παίγνιο ηλεκτρονικό. Μπήκα με κάτι Φινλαδούς σε ένα diamond παιχνίδι. Έπαθα σοκ με τον ρυθμό και την ένταση που παίζανε. Έπαιξα Μέρσι και δε θυμάμαι η αντίληψή μου να είναι σε μεγαλύτερη εγρήγορση. Άλλη εμπειρία από το gold- low plat που είμαι τώρα. Ανυπομονώ σα τρελός να φτάσω εκεί πέρα αλλά δε με κόβω άμεσα ακόμα. Επίσης το παιχνίδι πρέπει να απαγορεύει σε παίχτες κάτω από 100lvl να μπουν competitive Αντίστοιχα εγώ μπήκα με αλλα account σε bronze και gold ranks(χωρίς να έχω παίξει σχεδόν μισό με ένα μηνα + διαφορετικοί υπολογιστές και dpi λόγο net cafe) . Bronze) στο bronze το concept παίζω tank η healer είναι ουσιαστικά ανούσιο, οι ομάδες απλά δεν νιώθουν. Στο πρώτο game που έπαιξα δοκίμασα να παίξω winston -ΜΕΓΑ λάθος- είχανε bastion ο οποιος αν και είχε potato aim (και πολύ λέω) απλά με έλιωσε λόγο ότι δεν τον σκότωσε η ομάδα, κουτσα στραβά πήραμε το πρώτο point με εμενα ως winston και πήγαμε γρήγορα και πήραμε και το δεύτερο point πριν προλάβουν να ανασυνταχθούν, στο defence έκανα κάτι που σπανια έως ποτε δεν κάνω ακόμα και σε low plat games, πήρα genji και άρχισα να παίζω 1v6 ενώ η ομάδα μου κρατούσε το point, οι αντίπαλοι απλά δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν, συνέχισα να πεζό μονο genji σε εκείνο το rank και σε ένα άλλο game attack route 66 πήγα 27 killstreak (δεν έχασα κανένα game στο bronze) Gold) τώρα για το gold είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία σε σχέση με το bronze, οι ομάδες ξεκινάνε να νιώθουν όσο αστείο να ακούγεται σε κάποιους, ξεκινάει να υπάρχει ένα semi awareness, το mechanical skill είναι decent και υπάρχει ένα semblance of teamwork, για αυτο το λόγο στο season 5 έπαιρνα winston και τους σκότωνα πιο εύκολα από οποιοδήποτε dps μιας και δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν σωστά σε πολλά dive που έκανα η να πάρουν counter picks, γιατί απλά δεν είναι comfortable και τελείως stubborn να παίζουν τους ήρωες που θέλουν οι ρόλους... που με πάει στο επόμενο θέμα του gold, χτες έπαιξα ένα game στο gold holywood attack first phase, θα χαρακτηρίσω την επίθεση της ομάδας μου ως βρεγμένο χαρτί, δεν υπερβάλλω όταν λέω ότι πήραμε το πρώτο point καθαρά λόγο εμενα που καθάρισα την αντίπαλη ομάδα με genji κάτι το οποιο συνέχισα μέχρι το τέλος του round ενώ άκουγα έναν να λέει dps are doing nothing (και άλλαξε early-mid game σε dps) και τα λοιπά (το άλλο dps μας ήταν ένας junkrat που δεν ξέρω τι έκανε) ένας συμπαίχτης με υπερασπίστηκε και είπε ότι έκανα δουλειά αλλα εκνευριστικά κάπως και λέω ''ok θα παρω support σε αυτο το γύρο λοιπόν'' και πήρα zennyata όπου δεν αφίσα κανέναν να ακουμπήσει το point και τελειωσα 15-0 συνεχίζοντας να έχω όλα τα χρυσά που είχα και πολύ heal... το πρόβλημα στο gold θα έλεγα είναι πάνω από όλα το inflexibility παρα το pure skill. Επίσης χτες έκανα τα placement matches μου και κατέληξα να πηγαίνω 123 πόντους πάνω απτό seasons end SR μου όπου είχα χάσει 5 games στη σειρά sto τέλος του. - Προπαντός έχοντας μη παίξει μισό με ένα μηνα έπαιζα σαν βρεγμένο χαρτί (imo) αλλα ήμουν ευχαριστημένος με κάποια plays που έκανα ανεξάρτητος - Παρατήρησα κάτι όμως που μου έκανε τρελή εντύπωση (αρνητική)... η παντελής έλλειψη communication στο game... πρώτη φορα έπαιξα 10 games στη σειρά και κανένας δεν μιλούσε ούτε όταν ξεκίνησα να μιλάω εγώ... Εσάς πως ήταν τα placements και γενικός η εμπειρία σας από αυτό το season έως τώρα?
opterios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εσάς πως ήταν τα placements και γενικός η εμπειρία σας από αυτό το season έως τώρα? Ψιλοχάλια, αλλά δεν πτοούμαι!! Επίσης, είμαι από αυτούς που κλείνουν το voice/text chat 1
basilis_k6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 εγω βγήκα 30 σρ απο το diamond. Λογικό αν και ειμαι τελειως αλλού στο aim. Δεν το χω και πολύ γιατι δεν έπαιζα. Απο εκει και μετά έχω φάει ολα τα throw του EU server. Ότι μαλακία θες στο κεφάλι μου έπεσε. τώρα ειμαι πάλι με ιδρώτα 2930. Δεν με νοιάζει το sr όμως, να παίξω θελω. Δεν μπορω να κάθομαι να παιξω και να εκνευρίζομαι στα πρωτα 5 λεπτά. 1ο παιχνιδι και παιρνει widow defense ο αλλος. Diamond και καλα....Τον ήπιαμε σε δευτερόλεπτα. Χθες ομως έζησα κάτι καινουργιο. 3άδα, 2 diam, 1 gold. O gold βασικά ειναι silver. s5 season high 1950!!!!!!!!! Το παιχνιδι ειναι στο 2900 νταν και τον κουβαλάνε. Τι έπαιζε μέχρι να αρχίσουμε να τον πινουμε και να του γαμωσταυρισω οτι έχει και δεν έχει??? soldier!!!!!!! Τι πήρε αφου τον γαμωσταυρισα? MCREE!!!!!!!!!!!!! Τελικά κατέληξε με Lucio γιατι ειχα σταματησει να παιζω και μονο έγραφα κατάρες. Δεν άντεξε, θα χάναμε κιόλας, άλλαξε και τέλος. ez win
Edel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Στο ps4 δε παίζει κανείς να πάιξουμε παρέα? 1
Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Basilis λιγο πιο κοσμια σε αυτα που γραφεις,λιγος σεβασμος για τους υπολοιπους δεν βλαπτει. Δεν ειμαστε καφενειο εδω να διαβαζουμε τα καντιλια που ριχνει ο καθενας στα παιχνιδια που παιζει...
basilis_k6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Basilis λιγο πιο κοσμια σε αυτα που γραφεις,λιγος σεβασμος για τους υπολοιπους δεν βλαπτει. Δεν ειμαστε καφενειο εδω να διαβαζουμε τα καντιλια που ριχνει ο καθενας στα παιχνιδια που παιζει... συγχρονο καφενειο ειμαστε βασικα. οκ δεκτο,
ADHD Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 It's only game why you heff to be mad?? Κατα τα αλλα μπηκα πρωτη φορα να παιξω dm με mccree μετα απο μεγαλη απουσια, ez win αμπαλοι εντελως και επαιρναν και chars με self-heal. Προφανώς λογο innactivity και χαμηλου level με εβαλε με εντελως άσχετους αλλα δεν μου αρεσε ιδιαίτερα σαν mode θεωρω οτι δεν ταιριάζει τοσο στο ow.
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 μονο ο χαρτης με το καστρο της γαλλιδας αξιζει για DM. οι υπολοιποι ειναι για TDM, αλλα τους χωσανε και στο DM και καταστρεψανε το mode. προφανως, το να βγαλουν περισσοτερο υλικο με τοσο χρημα που κερδιζουν, ειναι δυσκολο για την Βlizz.
Jardon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 εγω βγήκα 30 σρ απο το diamond. Λογικό αν και ειμαι τελειως αλλού στο aim. Δεν το χω και πολύ γιατι δεν έπαιζα. Απο εκει και μετά έχω φάει ολα τα throw του EU server. Ότι μαλακία θες στο κεφάλι μου έπεσε. τώρα ειμαι πάλι με ιδρώτα 2930. Δεν με νοιάζει το sr όμως, να παίξω θελω. Δεν μπορω να κάθομαι να παιξω και να εκνευρίζομαι στα πρωτα 5 λεπτά. 1ο παιχνιδι και παιρνει widow defense ο αλλος. Diamond και καλα....Τον ήπιαμε σε δευτερόλεπτα. Χθες ομως έζησα κάτι καινουργιο. 3άδα, 2 diam, 1 gold. O gold βασικά ειναι silver. s5 season high 1950!!!!!!!!! Το παιχνιδι ειναι στο 2900 νταν και τον κουβαλάνε. Τι έπαιζε μέχρι να αρχίσουμε να τον πινουμε και να του γαμωσταυρισω οτι έχει και δεν έχει??? soldier!!!!!!! Τι πήρε αφου τον γαμωσταυρισα? MCREE!!!!!!!!!!!!! Τελικά κατέληξε με Lucio γιατι ειχα σταματησει να παιζω και μονο έγραφα κατάρες. Δεν άντεξε, θα χάναμε κιόλας, άλλαξε και τέλος. ez win Εγώ στα placements συνάντησα διαφορα κουμάσια στην ομάδα μου και στην αντίπαλη, σε ένα game είχα τελείως unranked παίχτες με έναν diamond που έπαιζαν hanzo και junkrat ενώ ο diamond zarya, κατάφερα να αποσπάσω τη προσοχή της αντίπαλης ομάδας στο δεύτερο point hanamura ενώ ήμουν healer και να αφήσουν το defense position και καταφέραμε να το πάρουμε στο overtime, έφτυσα αίμα να το παω σε draw χωρίς επιτυχία... σε ένα άλλο οι αντίπαλοι είχαν 2 masters και 1 silver(μονος με rank αυτό το season) triple queue, και γενικός σε average τα teams είχαν plats και masters...
Edel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ε ρε γλέντια, θυμάστε που το πρωί έγραφα ότι παίζω λο πλάτινουμ χάι γκολντ? 2018 σε ένα απόγευμα. 378 sr έχασα. Πήγα να βάλω τα κλάμματα από τα νεύρα μου, δε μπορούσα να σταματήσω παρόλο που έβλεπα πως δε πάει. Σε 5 games είχα leaver
najinblue3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Στο ps4 δε παίζει κανείς να πάιξουμε παρέα? Κανε αντ ειμαι πλοκ, Najinblue3
Προτεινόμενες αναρτήσεις