Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Widow και Hanzo είναι το κλασσικό με snipers. Αν είναι κακοί, δεν βοηθάνε, δεν πατάνε ποτέ στο payload, κλπ και γενικά είναι πιο πολύ κακό παρά καλό. Οπότε τους μισεί η ομάδα τους. Αν είναι καλοί, η αντίπαλη ομάδα τους μισεί, γιατί headshot στο ms που θα σε δουν + scatter του Hanzo για να τρώει τα πάντα σχεδόν.
Edel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Με τον Hanzo κάτι γίνεται, λίγο το special λίγο το ulti, θα πάρει κάποιο κιλλ. H Widow από την άλλη είναι δράμα στα χέρια ακατάλληλων.
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μετάνιωσα που δεν πήρα την προσφορά με τα 20 ευρώ από blizzard (νομίζω 1ο 3ημερο Μαΐου?) Παίζει χαμηλότερη τιμή από τα 31 του allkeyshop? Κουτατη η origins edition στα 30 http://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=overwatch 10ευρω ακριβοτερη η goty edition για τα 10lootboxes και το εξωφυλλο,γελανε και οι πετρες.... 1
overpower Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Κουτατη η origins edition στα 30 http://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=overwatch 10ευρω ακριβοτερη η goty edition για τα 10lootboxes και το εξωφυλλο,γελανε και οι πετρες.... Γενικα θα περιμενω μιας και θα επιστρεψω σπιτι σε κανα 2 εβδομαδες, οποτε παιζει να βγει καμια προσφορα. Αν οχι, θα το παρω απο allkeyshop μιας και δεν με ενδιαφερει το κουτι και θα μου βγει πιο ακριβο λογω μεταφορικων.
basilis_k6 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι απίστευτο το πόσο πολύ flame σηκώνουν ο Hanzo και η Widow. Δε πρέπει να έχουν υπάρξει τόσο μισητοί χαρακτήρες σε παίγνιο ηλεκτρονικό. Μπήκα με κάτι Φινλαδούς σε ένα diamond παιχνίδι. Έπαθα σοκ με τον ρυθμό και την ένταση που παίζανε. Έπαιξα Μέρσι και δε θυμάμαι η αντίληψή μου να είναι σε μεγαλύτερη εγρήγορση. Άλλη εμπειρία από το gold- low plat που είμαι τώρα. Ανυπομονώ σα τρελός να φτάσω εκεί πέρα αλλά δε με κόβω άμεσα ακόμα. Επίσης το παιχνίδι πρέπει να απαγορεύει σε παίχτες κάτω από 100lvl να μπουν competitive η υπομονή μου με τη widow εξαντλήθηκε χθές. 3 throw και όλοι "θα αλλάξω αν δεν δουλευει". Πήραμε τα αρχίδια μας και δεν αλλάξανε ποτε. Πλέον μόνο throw. Μόλις δω widow πάω torb. Έχασα 100 πόντους απο βλαμμένους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Και να πώς να κερδίσεις FFA me Ana: Ας πάρει καμία αμφεταμίνη ακόμα, είναι λίγος αργός
alex_000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 γιατι *** και βάλανε map rotation στο DM... οι πίστες δεν είναι κατάληλες αφου.. γέμισε widow
YMIB Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 ... οι πίστες δεν είναι κατάληλες αφου.. γέμισε widow Κι εγώ σταμάτησα το DM μέχρι να το αλλάξουν.
opterios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πλέον μόνο throw. Μόλις δω widow πάω torb. Mentality κακού παίκτη, απαράδεκτος εντελώς. Grow up, όλοι έχουμε κακούς teammates σε πολλά matches. Ξέρεις πόσα match έχεις κερδίσει επειδή απέναντι είχαν κάποια κουλή Widow και απλώς δεν το πρόσεξες επειδή κέρδισες; Επίσης, η Widow είναι ο εύκολος στόχος. Ξέρεις πόσες φορές έχεις έναν κουλό Soldier στην ομάδα και δεν το έχεις καταλάβει επειδή "κρύβεται" πίσω από ένα τόσο meta pick; Συγνώμη κιόλας για το κήρυγμα, αλλά αν όντως αρχίσεις να κάνεις throw, είσαι μεγάλο μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζει το παιχνίδι. Αν πρόκειται να παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου κάνοντας throw, καλύτερα μείνε στο quick play. 3
Edel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 η υπομονή μου με τη widow εξαντλήθηκε χθές. 3 throw και όλοι "θα αλλάξω αν δεν δουλευει". Πήραμε τα αρχίδια μας και δεν αλλάξανε ποτε. Πλέον μόνο throw. Μόλις δω widow πάω torb. Έχασα 100 πόντους απο βλαμμένους. Και γω ταράζομαι πολλές φορές με πράγματα που βλέπω και πιάνω τον εαυτό μου να τα σκέφτεται και σε άκυρες στιγμές μέσα στην ημέρα και τελικά αναρωτιέμαι πόσο υγιές είναι το συγκεκριμένο παίγνιο. Αλλά, διαφωνώ με αυτό που κάνεις. Άστους να μαλακίζονται. Συνέχισε τη προσπάθεια, μπορεί κάποιος αντίπαλος να φάει dc και όλα καλά 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Και γω ταράζομαι πολλές φορές με πράγματα που βλέπω και πιάνω τον εαυτό μου να τα σκέφτεται και σε άκυρες στιγμές μέσα στην ημέρα και τελικά αναρωτιέμαι πόσο υγιές είναι το συγκεκριμένο παίγνιο. Γι' αυτό έχω κάνει ένα break πάλι. Relaxation.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Και γω ταράζομαι πολλές φορές με πράγματα που βλέπω και πιάνω τον εαυτό μου να τα σκέφτεται και σε άκυρες στιγμές μέσα στην ημέρα και τελικά αναρωτιέμαι πόσο υγιές είναι το συγκεκριμένο παίγνιο. Αλλά, διαφωνώ με αυτό που κάνεις. Άστους να μαλακίζονται. Συνέχισε τη προσπάθεια, μπορεί κάποιος αντίπαλος να φάει dc και όλα καλά δεν είναι υγείες δυστυχως. Το παιχνίδι πάει απο το κακο στο χειρότερο κάθε σεζον γιατί όλοι βαρεθηκαν. Τα ελεγα απο την s3,η θα μπορουμε εμεις σαν ομάδα να κανουμε καποιον kick η ban, η το παιχνιδι θα παει πατο. Χθες εφαγα παλι σε 5 ητες 2 throw. Μια widow και ενας βλακας που ηθελε να παιξει sombra anubis 2nd point attack ενώ οι άλλοι είχαν ήδη sombra και του είχε πάρει τα med.
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 δικαιολογιες. git gud and you ll climb diamond in no time.
Προτεινόμενες αναρτήσεις