KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θα το έλεγα αν πάρεις Lucio το k/d είναι πολύ υψηλό αλλά δεν θα κερδίσεις ποτέ. Αν πάρεις Roadhog επίσης θα έχεις υψηλό k/d ratio (me Roadhog κερδίζεις παιχνίδια άνετα). Με McRee από την άλλη μεριά δεν γίνεται υψηλό k/d ratio γιατί δεν έχει escape και με τον πανικό που γίνεται ψοφαει συνέχεια Όποτε επειδή τα πράματα γίνονται πολύπλοκα απλά το σποτ που τελειώνεις έχει σημασία για μένα. επομενως δεν ειναι τοσο απλη υποθεση για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα στο ποιο rank πρεπει να εισαι. το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι το καλυτερο mode για εξασκηση στα skills. κυριως επειδη σε βαζει με ανωτερους αντιπαλους να παιξεις, μονο ετσι μαθαινεις.
Agon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πάντως πάτωσα....από 2025, τώρα στα 1500...με μια αποσύνδεση και 2τραγικες ήττες...για να δούμε πως θα παω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 To Deathmatch είναι καλό για (προφανώς) duels και fighting. Δεν σου δείχνει πόσο καλός είσαι στο teamwork και πώς θα σώζεις την κατάσταση. Aυτό π.χ. δεν μου λέει τίποτα εκτός του ότι δεν μπορούσαν να adapt ενάντια σε Doomfist οι αντίπαλοι.
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Aυτό π.χ. δεν μου λέει τίποτα εκτός του ότι δεν μπορούσαν να adapt ενάντια σε Doomfist οι αντίπαλοι. πως να κανουν adapt στον DF? με 4s cooldown, 1s casting time, με καθε γροθια να κανει stun/push/shield, τεραστιο hitbox και τοσο κλειστη πιστα, ειναι πολυ δυσκολο να τον κανεις counter. αν ηταν TDM, θα μπορουσαν. Η orisa έγινε λίγο φονιάς τανκ ή ιδέα μου? ναι, τωρα εχει στρωσει. ελπιζω να μην την χαλασουν παλι, αν πεσει κλαψα. να δουμε την Sombra, ποτε θα φτιαξουν.
basilis_k6 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Η orisa έγινε λίγο φονιάς τανκ ή ιδέα μου? το παρακάνανε και με αυτη. βασικά έπεσε πολύ δυνατο μπαφ σχεδόν σε κάθε χαρακτήρα που ακουμπήσανε. ο καημένος ο ρειν της τρώει απο παντού. 1
alex_000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 το ήξερα ότι είχα βελτιωθεί από το άπειρο DM που έπαιζα κάτι εβδομάδες τώρα. 8-2 τα placement και το παιχνίδι έδειξε "σεβασμό" και με έκανε place 200 πόντους πάνω από το S5 στα 2800. Πίσω στο DM τώρα μου έλειψε https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Atomic-2988 1
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) rip rip-tire https://www.youtube.com/watch?v=Rz9DKhV8lcQ ahd RIP Deathmatch Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2017 από KilliK
overpower Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μετάνιωσα που δεν πήρα την προσφορά με τα 20 ευρώ από blizzard (νομίζω 1ο 3ημερο Μαΐου?) Παίζει χαμηλότερη τιμή από τα 31 του allkeyshop?
YMIB Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Με το που παραδώσω τις εργασίες που έχω θα ξεκινήσω ένα project παίζοντας 100 παιχνίδια αλλά υπολογίζοντας τις νίκες ή ήττες με hanzo/widow στο setup. Θα ξεκινήσω αρχικά με το QP και θα επεκταθώ στο Comp. ΥΓ.Τα placements σα να έφτιαξαν λίγο. Με έβγαλε Diamond.
Edel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι απίστευτο το πόσο πολύ flame σηκώνουν ο Hanzo και η Widow. Δε πρέπει να έχουν υπάρξει τόσο μισητοί χαρακτήρες σε παίγνιο ηλεκτρονικό. Μπήκα με κάτι Φινλαδούς σε ένα diamond παιχνίδι. Έπαθα σοκ με τον ρυθμό και την ένταση που παίζανε. Έπαιξα Μέρσι και δε θυμάμαι η αντίληψή μου να είναι σε μεγαλύτερη εγρήγορση. Άλλη εμπειρία από το gold- low plat που είμαι τώρα. Ανυπομονώ σα τρελός να φτάσω εκεί πέρα αλλά δε με κόβω άμεσα ακόμα. Επίσης το παιχνίδι πρέπει να απαγορεύει σε παίχτες κάτω από 100lvl να μπουν competitive 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις