Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να κανουν με τους leavers? δεν ειδες που ο αλλος εφαγε ban μονο μετα απο 2200 reports και 9200 ωρες suspension? 

γνωριζουν οτι αν αρχισουν να ριχουν σοβαρες πoινες μαζικα, θα χασουν το μισο playerbase. οποτε εστιαζουν μονο σε μεμονωμενες, ακραιες περιπτωσεις.

πολυ fun τα DM/TDM. και δεν ειναι μονο δραση, θελει και λιγη στρατηγικη.

πχ σε ενα DM παιχνιδι, ειχα κρυφτει ως soldier διπλα απο ενα turret που ειχε βαλει ενας torb. οποτε καθαριζα ανετα οποιον εμπαινε στο οπτικο πεδιο του turret.  :-D

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίξτε DM και θα καταλάβετε αμέσως για τι rank είστε.

Όποιος bronze / silver / gold νομίζει ότι είναι για παραπάνω αλλά τον κρατάνε πίσω οι "αχρηστοι συμπαίχτες" μπορεί να μπει DM. Πατώντας το P δείχνει το competitive rank κάθε παίχτη, και προς το παρόν κάνει match ένα μεγάλο range παιχτών (για εμένα που τέλειωσα στο 2600 με έκανε match από 2100 μέχρι 4500). 

Μπορώ να κερδίσω DM αν έχει μέσα κάποιον μέχρι 3200, και είμαι σχεδόν πάντα τοπ 3 όταν έχει άτομα μέχρι diamond. Όταν μπει μέσα κάποιος 4000 όμως δεν υπάρχει περίπτωση, οπότε καταλαβαίνω ότι mechanically είμαι κοντά diamond αλλά όχι παραπάνω. 

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ το DM το λάτρεψα. Το θεωρώ φοβερό training ground και πολύ fun. Απλώς, παίρνω αρκετά και ήρωες που δεν τους έχω, οπότε ίσως σκίζω λίγο το MMR μου (λογικά είναι άλλο MMR του arcade από το κανονικό), αλλά δεν πειράζει.

Όποιος bronze / silver / gold νομίζει ότι είναι για παραπάνω αλλά τον κρατάνε πίσω οι "αχρηστοι συμπαίχτες" μπορεί να μπει DM. 

Όλοι θεωρούν ότι είναι για παραπάνω, όχι μόνο τα 3 lower layers.

• Like 1
Δημοσ.

Παίξτε DM και θα καταλάβετε αμέσως για τι rank είστε.

Όποιος bronze / silver / gold νομίζει ότι είναι για παραπάνω αλλά τον κρατάνε πίσω οι "αχρηστοι συμπαίχτες" μπορεί να μπει DM. Πατώντας το P δείχνει το competitive rank κάθε παίχτη, και προς το παρόν κάνει match ένα μεγάλο range παιχτών (για εμένα που τέλειωσα στο 2600 με έκανε match από 2100 μέχρι 4500). 

Μπορώ να κερδίσω DM αν έχει μέσα κάποιον μέχρι 3200, και είμαι σχεδόν πάντα τοπ 3 όταν έχει άτομα μέχρι diamond. Όταν μπει μέσα κάποιος 4000 όμως δεν υπάρχει περίπτωση, οπότε καταλαβαίνω ότι mechanically είμαι κοντά diamond αλλά όχι παραπάνω. 

παιζει πολύ aimbot εκει μέσα. Παραδόξως κερδίζω τα μισα παιχνίδια αλλα ειναι ελάχιστοι χαρακτήρες viable.

Δημοσ.

Ε καλά και εγω είχαζ μπει σε custom με 3 top 500 και βγήκα 2ος. Δεν είμαι όμως top 500. Έτυχε και έπαιξα καλά ή αυτοί παίξαν σκατά ή και τα δύο.

Δημοσ.

αυτο που είπα εννοεί ότι μιλάμε για 100+ games στο DM (εγώ ούτε μετράω πλέον έχω κάνει αμέτρητα, 2 εβδομάδες PTR έπαιζα συνεχώς). Δεν εννοώ ότι στα 5-10 games θα βγει κάνα συμπέρασμα. 

Το σίγουρο είναι ότι επειδή είσαι εσύ και ο εαυτός σου δεν έχει δικαιολογίες, αν είσαι καλύτερος θα φανεί. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα αν πάρεις Lucio το k/d είναι πολύ υψηλό αλλά δεν θα κερδίσεις ποτέ.

Αν πάρεις Roadhog επίσης θα έχεις υψηλό k/d ratio (me Roadhog κερδίζεις παιχνίδια άνετα).

Με McRee από την άλλη μεριά δεν γίνεται υψηλό k/d ratio γιατί δεν έχει escape και με τον πανικό που γίνεται ψοφαει συνέχεια

Όποτε επειδή τα πράματα γίνονται πολύπλοκα απλά το σποτ που τελειώνεις έχει σημασία για μένα.

Δημοσ.

Το deathmatch δείχνει τι εισαι σε συγκεκριμένους χαρακτήρες που είναι viable σε αυτό mode. Πήγα με Hanzo τελείωσα καπου 5η θέση αλλά πολύ δύσκολα όταν στην πέφτουν hogs tracer genji και έχεις και τον junk να σπαμαρει

Ωραιο θα ήταν οι χαρακτήρες να είχα mercy level auto heal σαν να ήταν pocketed

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...