Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω 2 βδομαδες στο εξωχικο  θα ειμαι θαλασσα-φαγητο-ow x15μερες :D παω σημερα να παρω και μια καρτουλα κοσμοτε 10giga να κανω τεθερινγκ απτο κινητο ! ελπιζω να μην με χωρισει η γυναικα :D

• Like 2
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Roadhog τα χουμε πει νομίζω. Μ'αρέσει ιδιεταίρως το "or blocking for his team". Μάλλον νομίζουν ότι είμαστε στο Hots, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Εκτός και αν το point της αλλαγής είναι να κάνει block με το σώμα του για την ομάδα, σε φάση ένα οργανικό barrier. Αν είναι έτσι γελάω ακόμα περισσότερο.

το ξαναβαζω  :P

https://www.youtube.com/watch?v=KNzsAbGltF8

• Like 1
Δημοσ.

ας πω και εγω την άποψη μου για τις αλλαγές. Δεν έχω ptr btw

καλή αλλαγή στον junk αλλα δεν μου αρέσει που μπορεί να τις πετάει τοσο γρήγορα. μπορεί να σκοτώνει κόσμο με 2 mines για πλάκα.

λογική αλλαγή στο όπλο της ορισα αλλα το barrier ειναι τραγικό. Βασικά ειναι 10 ατόμων, πως λένε για τις σκηνές του κάμπινγκ? ε κάπως έτσι. Δεν είχαμε θέμα με το barrier, γιατι να γίνει τόσο μεγάλο?

Πολύ δυνατή αλλαγή στον χόγκ, στάνταρ δεν θα πεθάινει ποτε τώρα, unkillable hog is back. ελπίζω να φάει νερφ γρήγορα αν ειναι too much. 

widow πολύ σωστές αλλαγές, ίσως οι καλύτερες που μπορούσαν να γίνουν.

• Like 1
Δημοσ.

ειχανε πει οτι θα μειωνανε το damage στα mines. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το κανανε.

το barrier της Orisa χρειαζοταν να γινει μεγαλο, οπως ηταν μονο η φοραδα χωραγε να κατσει απο πισω του.

τα νεα modes και ο χαρτης ειναι πολυ ωραια, και υπαρχει μεγαλος ενθουσιασμος γιαυτα απο οτι διαβαζω.

γενικα, το καλυτερο update που εχουν βγαλει μεχρι τωρα. 

Δημοσ.

τι κανει, φαρμαρει EMPs στο Volskaya Industries?  :rolleyes:

μεγαλη διαφορα στα 2 regions, αλλα φανηκε πολυ δυνατη και κανεις δεν την βοηθησε ουσιαστικα, σαν να επαιζε 1 vs 6, ο τυπος ειχε τρομερο accuracy παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...παιζω τωρα...με 3 κοπελες στην ομαδα..και ξεκατινιαζονται στο chat.....χασαμε σε 1 λεπτο...

Summer games λοιπον...εχω ανοιξει 7-8 lootboxes και μονο το skin της Sombra επεσε. Θελω της Mercy μου :'(

μονο σε εμενα δεν εχει πεσει..  :cry:

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...