ferongr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ένας Reinhardt είναι αρκετός για να ξεμυτίσει η ομάδα. Σε περίπτωση που υπάρχουν πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες να βγει η ομάδα από τις πόρτες, πιθανότατα υπάρχει μεγάλη διαφορά στο skill των παικτών οπότε το match είνα χαμένο έτσι κι αλλιώς. 1
gildo Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μα δεν μιλαμε αν θα βγει η ομαδα αλλα αν ειναι σωστο το spawn camping.Δεν ξερω αν φταιει το ping αλλα μαλλον ειναι προβλημα του game και το βλεπεις και στο killcam πολλες φορες.Βλεπεις τα hit marker και δεν κατεβαζει το life ακομα και σε headshots.Το δοκιμασα και σε αλλα fps για να δω αν ειναι δικο μου το προβλημα με το νετ αλλα εκει ολα δουλευαν ρολοι.
the other one Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 το παιχνίδι χρειάζεται minimap ασχημα. Έχω χάσει πόσα παιχνίδια επειδή απλά δεν μαζευόμαστε σε ένα σημείο και πέφτουμε ένας ένας. Αν είσαι premade βέβαια είναι αρκετά καλύτερη η κατάσταση. Καλά αν είσαι premade βασικά μπορείς να κάνεις πολλές πουστιές. Μια φορά ήμουν attack βγαίνουμε και βλέπουμε φάτσα κάρτα απέναντι τους άλλους στημένους 2 reynhardt με κουμπωμένο shield κι από πίσω 2 bastion κι ένα tobjorn με το turret του. ήμουν σε φάση seriously??
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν ξερω αν φταιει το ping αλλα μαλλον ειναι προβλημα του game και το βλεπεις και στο killcam πολλες φορες.Βλεπεις τα hit marker και δεν κατεβαζει το life ακομα και σε headshots.Το δοκιμασα και σε αλλα fps για να δω αν ειναι δικο μου το προβλημα με το νετ αλλα εκει ολα δουλευαν ρολοι. τι; με τι ping παίζεις;
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 το ranking στο παιχνιδι που χρησιμευει; οι ηρωες δεν εξελισσονται με νεα abilities, οποτε ποιο το νοημα περα απο τα loots? το παιχνίδι χρειάζεται minimap ασχημα. ετσι ελεγα και εγω, αλλα μετα απο λιγο αλλαξα γνωμη. οι πιστες ειναι μικρες και τα objectives απλα. μολις τις μαθεις, ξερεις ηδη που πρεπει να βρισκεσαι. γενικα η ολη ουσια στο παιχνιδι ειναι το teamworking. αν δουλεψει αυτο, δεν θες κατι αλλο. Εγω το μονο που ειπα ειναι οτι σαν beta βλεπω και την ευχαριστιεται περισσοτερο ο κοσμος απο τις αντιστοιχες beta αλλων fps παιχνιδιων ισχυει. εβαλε την beta ενας φιλος αφου με ειδε να παιζω, ο οποιος εχει να παιξει παιχνιδια εδω και κατι χρονια, και του αρεσε πολυ. μαλιστα σκεφτεται να αγορασει την G2A εκδοση με τα 35ε.
vangelisb Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 το ranking στο παιχνιδι που χρησιμευει; οι ηρωες δεν εξελισσονται με νεα abilities, οποτε ποιο το νοημα περα απο τα loots? ετσι ελεγα και εγω, αλλα μετα απο λιγο αλλαξα γνωμη. οι πιστες ειναι μικρες και τα objectives απλα. μολις τις μαθεις, ξερεις ηδη που πρεπει να βρισκεσαι. γενικα η ολη ουσια στο παιχνιδι ειναι το teamworking. αν δουλεψει αυτο, δεν θες κατι αλλο. ισχυει. εβαλε την beta ενας φιλος αφου με ειδε να παιζω, ο οποιος εχει να παιξει παιχνιδια εδω και κατι χρονια, και του αρεσε πολυ. μαλιστα σκεφτεται να αγορασει την G2A εκδοση με τα 35ε. Κι εγώ σκέφτομαι να καταθέσω τον οβολό μου στην Blizzard μιας και από 1997 και μετά δε με έχει αφήσει σχεδόν ποτέ παραπονεμένο Κι ας πάω για casual δλδ..
Belisarius Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχω στεναχωρηθεί που τελειώνει κάποια open beta. Θέλω κι άλλο! Ποιός περιμένει μέχρι τις 24; Έχει φύγει για προαγορά. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχω στεναχωρηθεί που τελειώνει κάποια open beta. Θέλω κι άλλο! Ποιός περιμένει μέχρι τις 24; Έχει φύγει για προαγορά. Παντως και εγω μια απο τα ιδια.Στην Beta του Doom στα 3 παιχνιδια ειχε φυγει uninstall και σχεδον μια απο τα ιδια στο Battlefield 4 στην beta(4-5 παιχνιδια μεγιστο).
KilliK Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 παει μας τελειωσε. σε δυο βδομαδες τωρα. και μολις αρχισα να πορωνομαι με την Symmetra, αφου επαιζα πιο πολυ Soldier: 76 προηγουμενως. Και το team fortress 2 στις αρχες δεν ηταν δωρεαν αλλα νομιζω οτι ηταν με πληρωμη. με πληρωμη ηταν, μετα εγινε F2P.
paularas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 επιτέλους τελείωσε. μετά από 3 acc reset έπρεπε να σταματήσουμε για λίγο το παιχνίδι. από τα λίγα παιχνίδια που βλέπω να κάνουν άπειρο κόπο για να πιάσει οι devs (έχουν κάνει τα forum / reddit 2ο σπίτι τους) και με τρελές αλλαγές κάθε 1-2 εβδομάδες. συνολικά πήγα κανά 100+ lvl και ακόμα πιστεύω ότι δεν ξέρω ούτε το 30% του παιχνιδιού από τα plays που έχω δει αριστερά και δεξιά. βέβαια θα δείξει η ιστορία πως θα τα πάει. σίγουρα από άποψη twitch views κατάφερε σε ~6 μέρες να κρατήσει αρκετά views ίσως και λόγω marketing trick (το ότι θα κλείσει). από τις 29 θα μάθουμε εάν ο κόσμος χρειάζεται new heroes (το μότο του) και θα καταφέρει να πάρει κομμάτι από την 2η μεγαλύτερη πίτα μετά τα moba ή θα κάνει το hype peak και θα σέρνεται σαν το hots με 4% player base increase στους 8-10 μήνες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 και μολις αρχισα να πορωνομαι με την Symmetra Fun with beam turrets?
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Should overwatch be free to play? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από xtrmsnpr
suffocater Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 το ranking στο παιχνιδι που χρησιμευει; οι ηρωες δεν εξελισσονται με νεα abilities, οποτε ποιο το νοημα περα απο τα loots? ετσι ελεγα και εγω, αλλα μετα απο λιγο αλλαξα γνωμη. οι πιστες ειναι μικρες και τα objectives απλα. μολις τις μαθεις, ξερεις ηδη που πρεπει να βρισκεσαι. γενικα η ολη ουσια στο παιχνιδι ειναι το teamworking. αν δουλεψει αυτο, δεν θες κατι αλλο. Kαι μόνο για να μετράς ποιος την έχει πιο μεγάλη...αρκει για πολλούς. +οτι παιρνεις κουτι με καθε λεβελ. Θα συμφωνήσω οτι θα ήταν πιο ΕΥΚΟΛΟ να δουλεψεις ομαδικά(οπως δηλαδή προοριζουν το παιχνίδι),αν υπήρχε minimap ωστε να έχεις καλύτερη αντιληψη του ποσο κοντα βρισκεται το υπολοιπο team και που. Ακόμα και αν δεν ήταν σε μορφή χάρτη,αλλα απλό ρανταρ,ωστε να έχεις μια ιδέα της αποστασης και της κατευθυνσης. Παντως,το αγορασα ήδη. Ελπιζω σε σχετικα συχνες προσθήκες ηρώων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις