ADHD Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν καταλαβα οτι παει πακετο η προταση σου νομιζα γενικα μιλαμε για gear/monitors κτλπ. Reaper ειπες βασικα και 35% accuracy οπως βλεπω στο quote πιο πανω(ειμαι και σε mobile app και ουτε τα βλεπω καλα ουτε γραφω) που για εμενα επισης ειναι εντελως no aim χαρακτήρας και δεν χρειαζεται τιποτα απο ολα αυτα μονο να ξερεις σωστο flank οπως ειπες και εσυ. Μονο mccree, soldier και widow και αυτοι με ενα μεγαλο ? αναλογα το τι θελει να κανει ο καθενας και που ειναι το skill ceiling του.
alex_000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Σε αυτό θα διαφωνήσω.Φυσικά έχει σημασία στον Reaper το aim αν είναι 15%, 35% ή 50%. Οταν κάνεις flank έχεις πολύ λίγο χρόνο να πάρεις το kill και έχει μεγάλη σημασία αν θα ρίξεις κάποιον με 1 head shot η 3 bodyshots. Επίσης αν απέναντι έχεις Widowmaker οκ όλοι λίγο πολύ το ίδιο αποτέλεσμα θα εχουμε, τι γίνεται όμως αν έχεις απέναντι Lucio με speed boost η Genji? O Bronze Reaper θα σκοτώσει ένα Platinum level Lucio με 7 hits, ο Platinum Reaper με 2-4 και ο Grandmaster Reaper με 1-2 , και αυτό είναι αποτέλεσμα του accuracy. Είναι σίγουρα διαφορετικό στυλ από το McRee / Soldier γιατί με Reaper έχει πολύ tracking εκτός οθόνης (σε genji / Lucio πχ καθώς είσαι πολύ κοντά τους και φεύγουν από οπτικό πεδίο συνεχώς). ΟΚ είναι πιο forgiving υπό την έννοια ότι McRee κάτω από 50% accuracy μην pickάρεις κάν, ενώ Reaper και λίγο κουλαμάρα συγχωρείται, υπάρχει όμως δεν είναι τελείως αμελητέο όπως το παρουσιάζεις ή ότι το gear δεν θα το επηρεάσει. Ίσα ίσα το tearing πχ θα με ενοχλεί πιο πολύ στον Reaper από ότι στον McRee λόγω του off screen tracking
ADHD Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω παλι που τα βγαζεις αυτα τα νουμερα, εμενα στο master overwatch με reaper εχω 87 παιχνιδια (εχω να τον ακουμπήσω απο πρωτη/δευτερη season ομως) και 30% accuracy που εχω μου λεει top 5%, για mccree ειδα 50% εχει ο taimou 53% ο iddqd και εσυ θες τουλαχιστον 50%(στο οποιο παιζει ρολο και το playstyle ετσι)?? Δηλαδη εσυ στα gold/platinum που παιζεις για να κανει pick ο αλλος θες να εχει world class aim?? Εκτος αν βλεπω κατι λαθος εγω.. Ε μετα λογικο ειναι ρε παιδια να λετε για bad tiemmates και τα σχετικα..
alex_000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εγώ στο master overwatch με McRee έχω 46% (τοπ 5%) σε QP μεν, αλλά με πάρα πολλά games δε. Δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση αρκετό για να ασχοληθώ ranked όμως και να κάνω carry match κτλ όπως θα έκανα με Reaper οπότε προτείνω 50% και με καλό headshot accuracy. Reaper είμαι 32% και είναι αρκετο παρόλο που είναι πολύ χαμηλότερο percentile. Το 50% στον Reaper το είπα αυθαιρετα λόγου χάρην στην συγκεκριμένη πρόταση. Δεν πολύ ψάχνω τι κάνουν οι pro στο master overwatch να πω την αλήθεια αλλά μια υπόθεση που θα κάνει την διαφορά είναι ότι εγώ μπορεί να έχω 46% και ο iddqd 50% αλλά εγώ έχω headshot accuracy 1% πχ ενώ ο iddqd 20% (υποθετικά νούμερα) https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Atomic-2988
ADHD Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Έγραψα ένα σχετικά μεγάλο post για τα στατς του master over watch αλλα το insomnia app αποφάσισε να μην το ποστάρει. 2
basilis_k6 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μου φαινεται υπερβολικό , αλλά βεβαιως και είμαι διατεθειμένος να το δοκιμάσω, θα επανέλθω μετα απο 2-3 μέρες testing καταρχήν βάλε τα dpi 1600 και στα windows το default speed (στη μέση ειναι εκτός αν το έχεις πειράξει) χωρις mouse acceleration! παίξε με ingame sens 4 τον soldier76. έπειτα σιγα σιγα κατέβαζε το μέχρι το 3 που είναι το ιδανικο. Αν δεν μπορείς οκ, πήγαινε μεχρι 3,5 τουλάχιστον. Μετά απο πολλά παιχνιδια θα δεις διαφορά. εγω έχω το ανάποδο πρόβλημα, παιζω 1000dpi 3,3 sens και δεν μπορω να ανέβω αλλα πρέπει... Με δυσκολέυει αρκετά πλέον. ναι σιγουρα, ετυχε να παρουμε κανα 2 παιχνιδια επειδη εσπερνα μονος αλλα και αυτο θελει τυχη. απλα ελεγα μηπως υπαρχει καποια ποιο σταθερη μεθοδος ανοδου! καποιες λεπτομεριες κτλ κτλ παίξε περίπου αυτο που είπε ο κίλικ. Μόνο τους έυκολους dps, μην ουλτάρεις αν πεθάνουν πάνω απο ένας δικός σου, προσπάθησε να μην πεθαίνεις ποτέ στο defense, ποτέ όμως. Δές streams απο παίχτες στο diamond η το Plat. Μήν κοιτάς gm, δεν θα μάθεις κάτι απο εκει.
alex_000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Νέο PTR patch με Buffs σε RH / Orisa / Junkrat / Widowmaker & νέα game modes (deathmatch & team deathmatch) https://playoverwatch.com/en-us/blog/20972920#patchnotes https://www.youtube.com/watch?v=4_CBzklel1c 1
KilliK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 προσπάθησε να μην πεθαίνεις ποτέ στο defense, ποτέ όμως. QFT αν πεθανεις, αυτοματως χανει η ομαδα σου το point. Νέο PTR patch με Buffs σε RH / Orisa / Junkrat / Widowmaker & νέα game modes (deathmatch & team deathmatch) επιτελους. φωναζω για DM/TDM modes εδω και ενα χρονο. αντε να μαζευτουν ολοι οι casuals εκει, μπας και ξεβρωμισει λιγο το qp/comp. μειωση του damage στο mine του Junkrat που λεγανε οτι θα κανουν οταν το δπλασιασουν, δεν βλεπω και ανησυχω.
basilis_k6 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 επιτελους. φωναζω για DM/TDM modes εδω και ενα χρονο. αντε να μαζευτουν ολοι οι casuals εκει, μπας και ξεβρωμισει λιγο το qp/comp. μακάρι να γίνει ξεχωριστό comp και μάλιστα με golden guns στα 1000cp να φύγουν όλοι απο το normal comp...... 1
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το αν το καλο gear βοηθαει καλως η κακως(τα περι ισοτητας που εγραφε ο edel πιο πισω στις κονσολες,αρκει βεβαια να του θυμησω οτι και στις κονσολες παιζουν οθονες ακριβοτερες με καλυτερο input lag,xbox one elite controller/razer raiju/nacon controller/arcade sticks,αρα και εκει εν μερη δεν υπαρχει ισοτητα) το γνωριζει ο κοσμος πριν κυκλοφορησει το ow,οπως και τι ρολο βαρανε τα monitor με πολλα hz η τα gaming ποντικια. Επισης οπως αναφερθηκε αντε πες ολα ωραια ολα καλα αν παιζεις soldier,maccree(βεβαια ξεχνας τις ulti του ow)αλλα αν παιζεις αλλους ρολους τι γινεται? Αν παιζεις mercy,rein,junk,tobjorn,lucio,symm,και παει λεγοντας εκει τι διαφορες θα δεις? Γιαυτο ειπα οτι κακως το γενικευεις. Και καποιοι αλλοι που λεγανε πιο πισω για κουβαλημα με συγκεκριμενους ηρωες το ιδιο.Δηλαδη αν σε καποιον δεν αρεσουν αυτοι οι ηρωες να τους μαθει με το ζορι? Εχω και προσωπικο προσφατο παραδειγμα γνωστου μου ο οποιος εκανε το εξης. Επαφη με competitive και γενικα online παιχνιδια δεν εχει.Αγορασε το ow πριν κανενα 3 μηνο να παιζουμε για χαβαλε. Το setup του ειναι ποντικι και πληκτρολογιο cm storm devastaror combo Οθονη μια 20αρα philips 900p Μπαινει παιζει ranked(χωρις να εχει καποιο main)τον πεταει 2500 στα promotions.απο τοτε φυσικα οποτε ψιλο παιζει ranked ειναι πανω κατω σε αυτο το elo. Και μετα καθομαι και διαβαζω για ακριβο hw στο overwatch με αυτο το ranking και gameplay?Γελανε και οι πετρες... Τελος τι συγκρινεις αγαπητε,τον εαυτο σου που εδω και ποσο καιρο το εχεις παρει πατριωτικα/σοβαρα το παιχνιδι και εχεις αφιερωσει τον χρονο σου σε αυτο με την υπολοιπη μαζα ,που πιο πολυ τους ενδιαφερει αν θα κατσει το skin της widow(και ας μην την παιζουν)παρα το παιχνιδι αυτο καθαυτο?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Fixed a bug that could cause D.Va's black ejection screen to briefly reappear after being ejected from her mech Δεν περίμενα να φτιαχτεί ποτέ αυτό. Edit: New Orisa barrier. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2017 από GhostRiderLSOV
Aruil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ε "πειράξανε" τα δύο πράγματα της που θέλανε επειγόντως αλλαγή. Το μεγαλύτερο barrier ελπίζω να βοηθήσει στο να μπορούν να κάτσουν από πίσω παραπάνω από την Orisa και μια μύγα και η αλλαγή στο projectile speed θα κάνει το dps της ουσιαστικό και χρήσιμο. Κοινώς θα μπορείς να πετύχεις και τίποτα Junkrat looks good. Μ'αρέσει που προσπαθούν να τον δυναμώσουν κάνοντας το gameplay του πιο ενδιαφέρον και όχι με απλό numbers tweak. Roadhog τα χουμε πει νομίζω. Μ'αρέσει ιδιεταίρως το "or blocking for his team". Μάλλον νομίζουν ότι είμαστε στο Hots, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Εκτός και αν το point της αλλαγής είναι να κάνει block με το σώμα του για την ομάδα, σε φάση ένα οργανικό barrier. Αν είναι έτσι γελάω ακόμα περισσότερο. Widowmaker, πιστεύω καλή αλλαγή. Το ζητούσαν πολλοί widow players εδώ και καιρό και πιστεύω βγάζει και νόημα.
alex_000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δοκίμασα τον hog στο PTR. Tο playstyle του είναι πολύ πιο γρήγορο και enjoyable με την αλλαγή. Επίσης πεθαίνει πάρα πολύ δύσκολα. Δεν νομίζω ότι είναι αρκετό για να τον φέρει εκεί που ήταν. Τώρα θέλει ένα 10% damage buff και 2 sec shorter hook CD και θα είναι οκ πιστεύω.
Edel Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Και για να βγάλουμε τα ψυχολογικά μας Είμαι μια νίκη επιτέλους για να φτάσω πλάτινουμ χτες και ξεκίνησε ένας τέτοιος κατήφορος συνεχόμενος που έπεσα 2251. Φτου και από την αρχή. Και το θέμα είναι ότι είναι και εθισμός, κάνω πρώτη ήττα, δεύτερη σερί ήττα και δε μπορώ να σταματήσω, λέω θα γυρίσει τώρα. Και μετά απλά δεν υπάρχει επιστροφή. Ρουλέτα. Να βλέπω στο Holywood defence ο bastion να στήνεται μόνος του, η Orisa αλλού μόνη της να πετάει το Barrier, ένα σκορποχώρι ανελέητο. Με το κολλητό μου δακρύζαμε μαζί στο μικρόφωνο. Τελευταία μέρα σήμερα, αύριο διακοπές, ελπίζω να πέσει μια γερή ρέφα και να το πάρω το γαμωπλάτινουμ. Διαφορετικά προβλέπω να παίρνω κονσόλα μαζί στη Σκόπελο και η γυναίκα να με χωρίζει. Mario Kart περιμένει στο Switch 1
Silverage Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Στο Lucioball τα fps 300αρίζουν αλλά ταυτόχρονα ανεβαίνει πολύ και η θερμοκρασία της κάρτας. Ενώ σε κανονικό παιχνίδι πάει μέχρι 73 βαθμούς περίπου στο Lucioball έπιανε 84 χθες που το πρόσεξα. Τί παίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις