Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ότι λέω το λέω εκ πείρας. Το 2o account που είχε καταλήξει 1400 μετά τα placement το πήγα 2000 σε 2 μέρες (το είχα ανεβάσει και εδώ) με 2 πράματα. Ήμουν 25-5 κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς. 

1) Καλό accuracy και flanking με reaper

2) Ulti στα choke points αφού ρίξω πρώτα την DVA.

Τι να το κάνεις το gamesense στα bronze και silver αν έχεις 35+ kill σε κάθε παιχνίδι με 25 final blows και 7 K/D ratio? Και 10 account bronze να μου δώσεις όλα θα τα πάω gold σε 2-3 μέρες με κλειστά mic / voice και chats, μόνο με Reaper / Symmetra (teleport point A) και με πλήρη αδιαφορία τι κάνει η υπόλοιπη ομάδα, εκτός από τα πολύ βασικά. 

Υπάρχουν και οι άλλοι noobs που έχουν άτομο στην ομάδα με τα στατιστικά αυτά και λένε "gold medals don't matter", γιατί νομίζουν ότι είναι στον τελικό του world cup παρόλο που είναι bronze rank, και πιστεύουν ότι πρέπει να κάνεις harass 2 άτομα με tracer χωρίς να πάρεις kill γιατί έτσι πας βοηθάς την ομάδα σου να κάνει 5v4 fight και έτσι θα ξεφύγεις από bronze. (παράδειγμα gamesense που θα σε ανεβάσει SR στο platinum+ αλλά θα σου ρίξει το SR στο Bronze). Δεν έχουν όλα τα tiers τους ίδιους κανόνες. 

Επίσης από πότε ο Reaper & hanzo δεν θέλει aim? Δεν πήρα το memo, να κατεβάσω αν είναι το δικό μου accuracy να μην κουράζομαι τζάμπα. 

Νννννννναι, δεν θα ξεφυγει εκτος απροοπτου απο bronze αν δεν φτιαξει το sensitivity και δεν παρει τα best available peripherals που θα του boostarουν το ειναι του στο τεχνικο κομματι.
Αυτο του φταιει στην παρουσα φαση και οχι οτι μαλλον δεν εχει game sense και ανεση με αρκετους heroes. Ή οτι μπηκε σε ενα κουβα με σκατα και εαν κανει copy paste οτι βλεπει θα παραμεινει εκει για μεγαλο χρονικο διαστημα και στο τελος θα λεει "σκατοnoobs, αφου εχω καλο accuracy και σκοτωνω, ασχετα αν ειμαι εκτος τοπου και χρονου στο game, γιατι ειμαι bronze?"
Μιλαμε για game που οι μισοι heroes ειναι no aim, no brain winston/reaper/hanzo/symm/mercy/rein/torb main και χαιρονται με τα gold elims νομιζοντας οτι εχουν impact οταν το game ειναι team oriented ενω παιζουν σε Team Deathmatch mode.

Δημοσ.

ναι σιγουρα, ετυχε να παρουμε κανα 2 παιχνιδια επειδη εσπερνα μονος αλλα και αυτο θελει τυχη. απλα ελεγα μηπως υπαρχει καποια ποιο σταθερη μεθοδος ανοδου! 

καποιες λεπτομεριες κτλ κτλ 

για low rank παρε soldier/reaper και αναλογα την περιπτωση χρησιμοποιησε τους. μακρια απο tank/support εκτος και αν δεν εχει παρει κανεις αλλος, και νομιζεις τα dps της ομαδας σου θα κανουν δουλεια (δεν θα κανουν).

αν ειναι να παρεις tank, παρε καλυτερα winston, αλλιως dva. μην μιλας καθολου στο chat, χανεις τον χρονο σου τζαμπα και μπορει να καταληξεις με leavers. κρατα τα ults σου για τις πιο καταλληλες στιγμες.

τον νου σου για reaper/doomfist. ειναι της μοδας τωρα, οποτε φροντισε να μαθεις να τους κανεις counter εγκαιρα και γρηγορα. αν πεσεις σε καρναβαλι ομαδα, πηγαινε μονο για τα προσωπικα στατιστικα, δεν προκειται να νικησετε οτι και να κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

https://jscalc.io/calc/IeBnNvGDKUIIPRmR

Οι ρυθμίσεις σου βγάζουν CM / 360 12.5. Εκτός απροόπτου πότε δεν θα ξεφύγεις από τα bronze έτσι αφού είναι αδύνατο να κάνεις consistent aiming χωρίς να τρεμοπαίζει ο κέρσορας όταν κάνεις track ένα αντίπαλό με το mouse.  To range που πρέπει να παίζεις έιναι κάπου μεταξύ 25 με 40 ανάλογα με το άτομο. 

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις το ranked για μια εβδομάδα τελείως. Βάλε το CM / 360 στο 40, θα σου φανεί απαίσιο και θα νομίζεις ότι είμαστε όλοι ηλίθιοι που παίζουμε έτσι. Παίξε μια μέρα με 40 με McRee γιατί σου επιβάλει το καλό aim. Παίξε καμιά ώρα training βαρώντας συνέχεια headshots τα bots και το υπόλοιπο της μέρας QM. 

Τις επόμενες μέρες κατέβαζε το CM / 360 με πολύ μικρά increments (πχ 2 cm). Μέχρι να πας στο χαμηλότερο που μπορείς να παίζεις χωρίς να πέφτει το accuracy σου (το βλέπεις Ingame και μπορείς επίσης να το δεις και στο masteroverwatch σε graphs που δείχνουν πως βελτιώνεσαι σε accuracy). Θα δεις και μόνος σου ότι όταν ξεπεράσεις κάποιο threshold (πχ 25) το accuracy σου θα πέφτει. Δεύτερη εβδομάδα γύρνα το σε soldier και παίξε κάνα 2 μέρες να συνηθίσεις και συνέχισε τις αλλαγές και μέτρηση του accuracy. Από όλη αυτή την ιστορία θα καταλάβεις και γιατί το mouspad σου είναι τόσο μεγάλο, Τώρα είτε έχεις το logitech που έχεις είτε κάποιο cloth mousepad 30 εκατοστών των 90s  δεν κάνει καμία διαφορά. 

Μου φαινεται υπερβολικό , αλλά βεβαιως και είμαι διατεθειμένος να το δοκιμάσω, θα επανέλθω μετα απο 2-3 μέρες testing :)

Δημοσ.

Τίποτα δε κάνουν οι οδηγοί; lul εγώ προσωπικά από streamers έμαθα όσα ξέρω και συνεχίζω να μαθαίνω

Νομίζω περισσότερο μετράνε οι εργατοώρες που θα γράψεις με χαρακτήρες, μετά από κάμποσες θα αρχίσεις ν αποδίδεις. Αν βλέπω έναν στριμερ που έχει accuracy στο θεό τι να με διδάξει? θα με κάνει να αισθανθώ σκουπίδι. :P

Γενικά το game σε θέλει να σαι λίγο χαμαιλέοντας. Να προσαρμόζεσαι ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε game. Το instant stucked pick θεωρώ ότι είναι ο μεγαλύτερος καρκίνος στο comp. 

Δημοσ.

Alex κανεις παρά πολλά λάθη λογικής, δεν είπε κανεις ότι το καλό setup δεν βοηθάει γενικά αλλα πρόσεξε τι εχεις κανει εσυ και γιατί διαφωνώ.

Εχεις πάρει ότι νόρμα κυκλοφορεί για τα competitive fps την εχεις αντιγράψει και νομίζεις ότι εχεις βρει την αλήθεια και τον λόγο που δεν ανεβαίνουν οι περισσότεροι SR. Αν μιλάγαμε γενικά για fps θα σου έλεγα και αλλα 100 πράγματα ακόμα.

Τώρα αυτά που λες και ειναι και λάθος μερικά, πχ το sensitivity εχεις βάλει ένα range που χρησιμοποιείτε στα arena shooters γενικά και προτείνεις αυτο αλλα δεν ειναι απόλυτα σωστό, επίσης το 144hz monitor δεν βελτιώνει το δικό σου reaction time. Εγω πχ παίζω όλα τα παιχνίδια με 60cm/360 και δεν εχω κανένα προβλημα να παίξω καλό hitscan σε αυτά τα ranks. Επίσης σε αυτά που λες κανεις το assumption ότι όλοι πρέπει να παίζουν hitscan dps και το ow ειναι παιχνίδι που τιμωρεί το κακό aim/mechanics κατι που δεν ισχύει στο ελάχιστο. Μετα λες και για reaper, οκ πολυ δυσκολος χαρακτηρας θελω 80ε mouse και 144hz για να αποδώσω. Πιστεύω δώσε μου 10cm/360 και 30hz monitor handicap και παλι καλά θα παίξω για αυτά τα levels.

Μετα θεωρείς ότι είτε σε ταμπλέτα με trackball ειναι η επιλογή η pro setup το οποίο ειναι επίσης λάθος, για να παίξεις ow συγκεκριμένα και στα ranks που παίζουν εδω πέρα θες απλα ένα mouse να σε βολεύει 60fps και ένα sensitivity φυσιολογικό στα γούστα σου για όλους τους χαρακτήρες και τιποτα παραπάνω. Όλα τα αλλα αν ήταν θέμα πχ "competitive fps optimization guide" να σου προσθέσω και εγω αλλα 100 όπως είπα. :P

Στα λεει άτομο που εχει παραγγείλει 240hz 1080p TN monitor γιατί απλα εχει την τρέλα και δοκιμάζει τουλάχιστον 10-15 top mice κάθε χρόνο.. :P

tl;dr version: Ο Alex γενικά δεν εχει άδικο στο καλό setup, μπαίνει on-winning βλέπει τι παίζει εκεί από pros και τα προτείνει για να ανεβεί κάποιος SR. Την έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα αλλα άποψη μου ειναι ότι δεν μετράει τόσο στο ow γιατί ειναι το παιχνίδι τέτοιο και δεν χρειάζεται να δώσετε λεφτά αν παίζετε μόνο αυτο.

Δημοσ.

Alex κανεις παρά πολλά λάθη λογικής, δεν είπε κανεις ότι το καλό setup δεν βοηθάει γενικά αλλα πρόσεξε τι εχεις κανει εσυ και γιατί διαφωνώ.

Εχεις πάρει ότι νόρμα κυκλοφορεί για τα competitive fps την εχεις αντιγράψει και νομίζεις ότι εχεις βρει την αλήθεια και τον λόγο που δεν ανεβαίνουν οι περισσότεροι SR. Αν μιλάγαμε γενικά για fps θα σου έλεγα και αλλα 100 πράγματα ακόμα.

Κάνεις λάθος και εσύ και οι υπόλοιποι που νομίζετε ότι πιστεύω ότι ο λόγος που δεν ανεβαίνει κάποιος SR είναι το hardware του. Έκανα ένα απλό statement ότι το 120 hz monitor θα σου δώσει 5% SR. Αυτό σημαίνει ότι αν είσαι 1200 θα πας 1260. Εσείς απαντάτε σε άλλο statement όπως πχ "όποιος bronze πάρει 120HZ monitor θα πάει τουλάχιστον platinum" αλλά τέτοιο statement δεν έγινε. 

ΒΤW το πρώτο 120hz monitor που αγόρασα εγώ ήταν το samsung 2233RZ που παίζει να το έχω πάνω από 10 χρόνια (ακόμα ζει και το χρησιμοποιώ). Δεν περίμενα το Οverwatch για να καταλάβω τι παίζει με τα 120hz monitors. 

Τώρα αυτά που λες και ειναι και λάθος μερικά, πχ το sensitivity εχεις βάλει ένα range που χρησιμοποιείτε στα arena shooters γενικά και προτείνεις αυτο αλλα δεν ειναι απόλυτα σωστό, επίσης το 144hz monitor δεν βελτιώνει το δικό σου reaction time. Εγω πχ παίζω όλα τα παιχνίδια με 60cm/360 και δεν εχω κανένα προβλημα να παίξω καλό hitscan σε αυτά τα ranks. Επίσης σε αυτά που λες κανεις το assumption ότι όλοι πρέπει να παίζουν hitscan dps και το ow ειναι παιχνίδι που τιμωρεί το κακό aim/mechanics κατι που δεν ισχύει στο ελάχιστο. Μετα λες και για reaper, οκ πολυ δυσκολος χαρακτηρας θελω 80ε mouse και 144hz για να αποδώσω. Πιστεύω δώσε μου 10cm/360 και 30hz monitor handicap και παλι καλά θα παίξω για αυτά τα levels.

Το range που έδωσα είναι ενδεικτικό αλλά καλύπτει το 95% των περιπτώσεων. Προφανώς αναμένω ότι ο άλλος θα έχει το μυαλό να καταλάβει ότι το νόημα είναι ότι αν το sensitivity είναι πολύ ψηλά είναι σχετικά απίθανο να γίνει σωστό tracking. To δικό μου sencitivity μου βγήκε μετά από κανένα μήνα δοκιμών με βάση το ποιο αποδίδω καλύτερα εγώ, όχι "πήρα τον IDDQD και αντέγραψα τα settings του." Το τι κάνουν οι pros είναι ένας μπουσουλας που μας σώζει χρόνο από προσωπικές δοκιμές και τίποτα παραπάνω. Ειλικρινά τους ποιο πολλούς pro players τους μαθαίνω από αυτό το thread δεν έχω χρόνο να βλέπω streams και yt videos. Δεν καταλαβαίνω που είναι το μεμπτό το να δεις μια σελίδα με τα setups 100 προ παιχτών και να καταλάβεις ότι το 90% πχ κινείται μεταξύ 25-40 και γιατί αυτό θεωρείται σαν "ουγκ αντιγραφή" χωρίς καθόλου σκέψη. Στο κάτω κάτω και στους προ παίχτες το 45 με το 20 που είναι στα άκρα έχουν τεράστια διαφορά. 

Το ότι λέω για τον Reaper είναι για όποιον θέλει να ξεφύγει από το bronze σε 2-3 μέρες. Πλέον και εγώ θα μπορώ να φύγω από bronze με trackball και 20cm/360 αλλά θα μου πάρει 1 μήνα με 55% winrate αντί να μου πάρει 2 μέρες με 75% winrate. O Reaper φυσικά προτείνεται λόγω του ότι είναι ευκολότερο να αποδώσει από άλλους, τι να πεις σε κάποιον 1000 SR, μάθε tracer?

Μετα θεωρείς ότι είτε σε ταμπλέτα με trackball ειναι η επιλογή η pro setup το οποίο ειναι επίσης λάθος, για να παίξεις ow συγκεκριμένα και στα ranks που παίζουν εδω πέρα θες απλα ένα mouse να σε βολεύει 60fps και ένα sensitivity φυσιολογικό στα γούστα σου για όλους τους χαρακτήρες και τιποτα παραπάνω. Όλα τα αλλα αν ήταν θέμα πχ "competitive fps optimization guide" να σου προσθέσω και εγω αλλα 100 όπως είπα. :P

Στα λεει άτομο που εχει παραγγείλει 240hz 1080p TN monitor γιατί απλα εχει την τρέλα και δοκιμάζει τουλάχιστον 10-15 top mice κάθε χρόνο.. :P

H θεώρηση έγινε με βάση της δικής σου λογικής ότι "το hardware παίζει ρόλο μόνο σε pro players". Δεν έβαλες κάποιο οριο στο προηγούμενο post, βάζεις σε αυτό. Και σου λέω εγώ γιατί 60hz και όχι 30? Εγώ θα μπορέσω και με 30 πχ οπότε που τραβάμε γραμμή? Προφανώς και το hardware λοιπόν έχει diminishing returns. Αν πας από digital pen σε trackball θα έχεις 1000% βελτίωση, από trackball σε mouse του κώλου άλλο 800% μετά από mouse του κώλου με χάλια settings σε καλό mouse με καλά settings 20% κτλ. Μαζί με αυτά όσο βελτιώνεις και το game sense σου, το attitute σου, τα pick σου το diversity σου θα δίνουν το κάθε τι ένα ποσοστό και όλα μαζί θα έχουν commulative effect στο να πας στο μέγιστο rank που θα μπορούσες να φτάσεις με βάση τις ώρες που διαθέτεις και το μηχανικό skill σου που θα έχει κάποιο ταβάνι. Αν ο κορεάτης 19 χρονών pro player έχει 7 ms reaction time και εσύ έχεις 35 δεν θα τον φτάσεις ποτέ , αλλά εδώ μιλάμε για το πώς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το hobby που έχουμε στο OW competitive. 

Τελος, καλά όλα αυτά αλλά μίλησα για 5%. Τι σκατά ρε παιδιά μήπως δυσκολεύεστε στα μαθηματικά? Το 5% είναι πολύ μικρό νούμερο, και πες ότι στην πραγματικότητα δεν είναι 5 είναι 3% so what? Εκεί που θα διαφωνήσουμε 100% είναι αν κάποιος μου πει ότι θα αποδίδει ακριβώς το ίδιο με 120 hz και με 60ΗΖ. Τότε πρέπει να φύγει σε οφθαλμίατρο γιατί απλά δεν ισχύει αυτό. 

tl;dr version: Ο Alex γενικά δεν εχει άδικο στο καλό setup, μπαίνει on-winning βλέπει τι παίζει εκεί από pros και τα προτείνει για να ανεβεί κάποιος SR. Την έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα αλλα άποψη μου ειναι ότι δεν μετράει τόσο στο ow γιατί ειναι το παιχνίδι τέτοιο και δεν χρειάζεται να δώσετε λεφτά αν παίζετε μόνο αυτο.

Ούτε κανένα λάθος λογικής έχει ο Alex, 1+1 κάνει 2 είναι η λογική στα post μου δεν έχουν βαθιά νοήματα. 

Δημοσ.

Κάνεις λάθος και εσύ και οι υπόλοιποι που νομίζετε ότι πιστεύω ότι ο λόγος που δεν ανεβαίνει κάποιος SR είναι το hardware του. Έκανα ένα απλό statement ότι το 120 hz monitor θα σου δώσει 5% SR. Αυτό σημαίνει ότι αν είσαι 1200 θα πας 1260. Εσείς απαντάτε σε άλλο statement όπως πχ "όποιος bronze πάρει 120HZ monitor θα πάει τουλάχιστον platinum" αλλά τέτοιο statement δεν έγινε. 

ΒΤW το πρώτο 120hz monitor που αγόρασα εγώ ήταν το samsung 2233RZ που παίζει να το έχω πάνω από 10 χρόνια (ακόμα ζει και το χρησιμοποιώ). Δεν περίμενα το Οverwatch για να καταλάβω τι παίζει με τα 120hz monitors. 

Το range που έδωσα είναι ενδεικτικό αλλά καλύπτει το 95% των περιπτώσεων. Προφανώς αναμένω ότι ο άλλος θα έχει το μυαλό να καταλάβει ότι το νόημα είναι ότι αν το sensitivity είναι πολύ ψηλά είναι σχετικά απίθανο να γίνει σωστό tracking. To δικό μου sencitivity μου βγήκε μετά από κανένα μήνα δοκιμών με βάση το ποιο αποδίδω καλύτερα εγώ, όχι "πήρα τον IDDQD και αντέγραψα τα settings του." Το τι κάνουν οι pros είναι ένας μπουσουλας που μας σώζει χρόνο από προσωπικές δοκιμές και τίποτα παραπάνω. Ειλικρινά τους ποιο πολλούς pro players τους μαθαίνω από αυτό το thread δεν έχω χρόνο να βλέπω streams και yt videos. Δεν καταλαβαίνω που είναι το μεμπτό το να δεις μια σελίδα με τα setups 100 προ παιχτών και να καταλάβεις ότι το 90% πχ κινείται μεταξύ 25-40 και γιατί αυτό θεωρείται σαν "ουγκ αντιγραφή" χωρίς καθόλου σκέψη. Στο κάτω κάτω και στους προ παίχτες το 45 με το 20 που είναι στα άκρα έχουν τεράστια διαφορά. 

Το ότι λέω για τον Reaper είναι για όποιον θέλει να ξεφύγει από το bronze σε 2-3 μέρες. Πλέον και εγώ θα μπορώ να φύγω από bronze με trackball και 20cm/360 αλλά θα μου πάρει 1 μήνα με 55% winrate αντί να μου πάρει 2 μέρες με 75% winrate. O Reaper φυσικά προτείνεται λόγω του ότι είναι ευκολότερο να αποδώσει από άλλους, τι να πεις σε κάποιον 1000 SR, μάθε tracer?

Καλά όλα αυτά αλλά μίλησα για 5%. Τι σκατά ρε παιδιά μήπως δυσκολεύεστε στα μαθηματικά? Το 5% είναι πολύ μικρό νούμερο, και πες ότι στην πραγματικότητα δεν είναι 5 είναι 3% so what? Εκεί που θα διαφωνήσουμε 100% είναι αν κάποιος μου πει ότι θα αποδίδει ακριβώς το ίδιο με 120 hz και με 60ΗΖ. Τότε πρέπει να φύγει σε οφθαλμίατρο γιατί απλά δεν ισχύει αυτό. 

Ούτε κανένα λάθος λογικής έχει ο Alex, 1+1 κάνει 2 είναι η λογική στα post μου δεν έχουν βαθιά νοήματα. 

πάνω απο 200 ευρό για 5% που είναι το επιχείρημα σε αυτό και που η λογική ?

Δημοσ.

πάνω απο 200 ευρό για 5% που είναι το επιχείρημα σε αυτό και που η λογική ?

?? To topic είναι για το παιχνίδι όχι για monitors ούτε για λεφτά. 

1) Για εμένα 200 ευρώ μπορεί να είναι τα ψιλά που έχω στην τσέπη, ενώ για άλλον το μισό του μηνιαίου μισθού του

2) Μόνιτορ όπως το 2243RZ που είπα πιο πάνω τα βρίσκεις και με 30 ευρώ. 

Δεν αποφασίζω εγώ για κανέναν σας, εγώ του λέω τι μπορεί να περιμένει με βάση την δική μου εμπειρία, και ας κάνει ότι νομίζει. Το δικό σου ποστ είναι που ξεφεύγει από την λογική όχι το δικό μου. 

Αν μιλάγαμε γενικά για fps θα σου έλεγα και αλλα 100 πράγματα ακόμα.

Α .. πες τα γιατί εμένα με ενδιαφέρει. Αντίθετα από τους περισσότερους που γράφουν κυρίως για να κράξουν εμένα actually με ενδιαφέρει το θέμα της βελτίωσης, και αφού ακούσω κάθε άποψη μετά αποφασίζω μόνος μου. 

Δημοσ.

https://jscalc.io/calc/IeBnNvGDKUIIPRmR

Οι ρυθμίσεις σου βγάζουν CM / 360 12.5. Εκτός απροόπτου πότε δεν θα ξεφύγεις από τα bronze έτσι αφού είναι αδύνατο να κάνεις consistent aiming χωρίς να τρεμοπαίζει ο κέρσορας όταν κάνεις track ένα αντίπαλό με το mouse.  To range που πρέπει να παίζεις έιναι κάπου μεταξύ 25 με 40 ανάλογα με το άτομο. 

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις το ranked για μια εβδομάδα τελείως. Βάλε το CM / 360 στο 40, θα σου φανεί απαίσιο και θα νομίζεις ότι είμαστε όλοι ηλίθιοι που παίζουμε έτσι. Παίξε μια μέρα με 40 με McRee γιατί σου επιβάλει το καλό aim. Παίξε καμιά ώρα training βαρώντας συνέχεια headshots τα bots και το υπόλοιπο της μέρας QM. 

Τις επόμενες μέρες κατέβαζε το CM / 360 με πολύ μικρά increments (πχ 2 cm). Μέχρι να πας στο χαμηλότερο που μπορείς να παίζεις χωρίς να πέφτει το accuracy σου (το βλέπεις Ingame και μπορείς επίσης να το δεις και στο masteroverwatch σε graphs που δείχνουν πως βελτιώνεσαι σε accuracy). Θα δεις και μόνος σου ότι όταν ξεπεράσεις κάποιο threshold (πχ 25) το accuracy σου θα πέφτει. Δεύτερη εβδομάδα γύρνα το σε soldier και παίξε κάνα 2 μέρες να συνηθίσεις και συνέχισε τις αλλαγές και μέτρηση του accuracy. Από όλη αυτή την ιστορία θα καταλάβεις και γιατί το mouspad σου είναι τόσο μεγάλο, Τώρα είτε έχεις το logitech που έχεις είτε κάποιο cloth mousepad 30 εκατοστών των 90s  δεν κάνει καμία διαφορά. 

Όταν είσαι έτοιμος μπες ranked με solider και την πρώτη μέρα θα πας +500SR, έλα μετά να μας πεις για ομάδες και συμπαίχτες :D

Όχι με τον τρόπο που το εννοείς δεν νομίζω. Αν δεν κάνω λάθος και οι consoles έχουν DPI settings, όπως επίσης άλλοι μπορεί να παίζουν με gamepad και άλλος να αγοράσει KB / mouse για την κονσόλα. 

Τα περιφερικά δεν κάνουν το παιχνίδι λιγότερο αξιοκρατικό η τίμιο πάντως γιατί είναι available σε όλους. 

μηπως ειναι λιγο υπερβολικο ολο αυτο; το muscle memory του θα τρελαθει, αν ειναι να αλλαζει ρυθμισεις καθε μερα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι το 5% είναι ενα ποσοστό(οντως μικρο δεν διαφωνώ) που εχεις βγάλει κάπως αυθαίρετα απο το μυαλο σου και δεν κανει apply σε ολους τους bronze/silver/gold που παίζουν. Δηλαδη για παραδειγμα πολυ καλυτερη συμβουλη ειναι "παρε reaper και κανε σωστα flank" απο το παρε 120hz monitor αυτο λεω.

Ουτε  και θα ειναι vfm αν παιζεις μονο ow και κανα single player, αν ασχολείσαι γενικα με fps τοτε κατα 99% εχεις ηδη αλλιως για general use και λιγο ow ενα καλο ips monitor με gsync και δεν ξερω και εγω τι αλλο ισως ειναι καλυτερη επιλογή για αρκετους.

Να γραψουμε αλλα 100 πραγματα για ενα βημα παραπανω περι polling precision/optimized systems/reduce input lag και αλλα paranoid για τους περισσοτερους στο θεμα του ow δεν εχει νοημα πιστεψε με. :P 

• Like 1
Δημοσ.

Μισό να τα πάρουμε απ την αρχή. Έκανες αυτή την πρόταση 

1) Φτιάξε το gear σου (Παίζε OW σε 120 HZ οθόνη, με μεγάλο mouspad και καλό mouse <100 gram. Sensitivity μεταξύ 25-35 CM / 360

2) Κλείσε chat και voice

3) Πάρε Reaper και ανέβασε το accuracy σου στο 35%. 

4) Πήγαινε κάθε match και flankare. Στα choke points σκότωνε πρώτα DVΑ mech και μετά κάνε ulti

BOOM 2200 SR σε μια εβδομάδα. 

Αυτό σχολιάστηκε μετά συμπλήρωσες οτι τα παραπάνω hz σου έδωσαν ένα 5% το οποίο ήταν επιχείρημα υπέρ μετά όταν σχολιάστηκε αρκετά το θέμα περι μόνιτορ το 5% επειδή είναι μικρο νούμερο δεν είναι επιχείρημα άξιο λόγου

"Καλά όλα αυτά αλλά μίλησα για 5%. Τι σκατά ρε παιδιά μήπως δυσκολεύεστε στα μαθηματικά? Το 5% είναι πολύ μικρό νούμερο, και πες ότι στην πραγματικότητα δεν είναι 5 είναι 3% so what? Εκεί που θα διαφωνήσουμε 100% είναι αν κάποιος μου πει ότι θα αποδίδει ακριβώς το ίδιο με 120 hz και με 60ΗΖ. Τότε πρέπει να φύγει σε οφθαλμίατρο γιατί απλά δεν ισχύει αυτό. "

1+1=2 ?

Πς Την συζήτηση για μονιτορ και χαρντγουρ την ξηλώσαμε ομαδικός, τα ποστ σου που αναφέρονταν στην βελτίωση και πως την καταφέρνεις όντος τα βρίσκω ενδιαφέροντα, δεν έχω κάποιο προσωπικό θεμα με σενα

Δημοσ.

μηπως ειναι λιγο υπερβολικο ολο αυτο; το muscle memory του θα τρελαθει, αν ειναι να αλλαζει ρυθμισεις καθε μερα.

Εγώ λέω την διαδικασία που δούλεψε σε εμένα, για άλλον είναι ίσως υπερβολή. Το muscle memory όμως είναι αυτό που χτίζεις αφού βρεις τις ρυθμίσεις σου και θα πάρει μήνες να χτιστεί. Μετά και λίγο να πειράξεις την ρύθμιση θα σου κακοφαίνεται. 

Εγώ πέρασα καμιά εβδομάδα παίζοντας με ρυθμίσεις και κατέληξα με πολύ χαμηλό, έπαιζα με 60 περίπου για κάνα μήνα. Παρόλα αυτά το overwatch είναι game που λόγω διαφορετικών χαρακτήρων που δουλεύουν σε πολύ διαφορετικά ranges, είδα ότι μπορεί με McRee πχ κάπου στο 60 να ήταν το ιδανικό αλλά δεν γίνεται να παίξεις σωστά tracer / genji πχ με 60 γιατί θέλουν πάρα πολλές 180 / 360 στροφές συνεχώς. 

Τώρα παίζω με 33 και το έχω κρατήσει χωρίς αλλαγές για αρκετό καιρό (κάνα 2 μήνες??). Κάνει για όλους τους χαρακτήρες και τώρα είναι που χτίζω muscle memory. Όσο ανεβαίνει το SR μου τόσο βελτιώνομαι στο aim αντί να χειροτερεύω γιατί τα πάντα γύρω μου κινούνται πιο γρήγορα. 

Μισό να τα πάρουμε απ την αρχή. Έκανες αυτή την πρόταση 

Αυτό σχολιάστηκε μετά συμπλήρωσες οτι τα παραπάνω hz σου έδωσαν ένα 5% το οποίο ήταν επιχείρημα υπέρ μετά όταν σχολιάστηκε αρκετά το θέμα περι μόνιτορ το 5% επειδή είναι μικρο νούμερο δεν είναι επιχείρημα άξιο λόγου

"Καλά όλα αυτά αλλά μίλησα για 5%. Τι σκατά ρε παιδιά μήπως δυσκολεύεστε στα μαθηματικά? Το 5% είναι πολύ μικρό νούμερο, και πες ότι στην πραγματικότητα δεν είναι 5 είναι 3% so what? Εκεί που θα διαφωνήσουμε 100% είναι αν κάποιος μου πει ότι θα αποδίδει ακριβώς το ίδιο με 120 hz και με 60ΗΖ. Τότε πρέπει να φύγει σε οφθαλμίατρο γιατί απλά δεν ισχύει αυτό. "

1+1=2 ?

Πς Την συζήτηση για μονιτορ και χαρντγουρ την ξηλώσαμε ομαδικός, τα ποστ σου που αναφέρονταν στην βελτίωση και πως την καταφέρνεις όντος τα βρίσκω ενδιαφέροντα, δεν έχω κάποιο προσωπικό θεμα με σενα

Δεν μπορώ να ξέρω πόσο % μου έδωσε εμένα γιατί έκανα πολλές αλλαγές μαζί (και όχι μόνο σε hardware). Επίσης δεν μπορώ να ξέρω πόσο SR θα δώσει σε άλλον ένα 120 hz monitor, το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα αποδίδει καλύτερα από ότι με 60hz monitor. To 5% (παρόλο που είπα "σίγουρα") είναι ένα ενδεικτικό νούμερο για το τι μπορεί να περιμένει κάποιος για να μην έχουμε λάθος προσδοκίες, και να μην σκεφτεί κάποιος αυτό που δεν θέλεις να σκεφτεί, δηλαδή "ας δώσω ένα νεφρό να πάρω 144 monitor να γίνω master στο overwatch"

Ότι έχω αναφέρει μπορείτε να ζητάτε περισσότερες διευκρινίσεις και το ξεκαθαρίζω, αλλά η λογική πίσω από κάθε τι που λέω πιστεύω είναι απλή και χωρίς σφάλματα καθώς εξηγώ ότι παρεξηγείται. Αυτό εννοώ ότι 1+1 κάνει 2, δεν γράφω υψηλά νοήματα και κάθε τι που λέω το στηρίζω κάπου, δεν έχει αυθαιρεσίες. 

BTW ξεχάσατε το κόστος του να τρέξει το OW στα 120 που είναι άλλα 400 EUR :D

Το πρόβλημα είναι οτι το 5% είναι ενα ποσοστό(οντως μικρο δεν διαφωνώ) που εχεις βγάλει κάπως αυθαίρετα απο το μυαλο σου και δεν κανει apply σε ολους τους bronze/silver/gold που παίζουν. Δηλαδη για παραδειγμα πολυ καλυτερη συμβουλη ειναι "παρε reaper και κανε σωστα flank" απο το παρε 120hz monitor αυτο λεω.

Δημοσ.

Για εμενα η λάθος υπόθεση που κάνεις είναι οτι μιλάς για το ow σαν να πρεπει να το παιξεις απαραιτητα σαν παραδοσιακό fps, αυτα που προτείνεις μπορεί να εχουν βαση για hitscan dps και να βοηθησαν εσενα αρκετα αλλα δεν νομιζω οτι ισχυουν στο παιχνίδι σαν σύνολο. Το ow για τους περισσοτερους ειναι ενα casual παιχνίδι, έχει τα λιγότερα requirements απο αποψη gear/setup/mechanical skill κτλπ.

Ειναι λιγο σαν να λες "Παρε Ferrari για να φτασεις μοναστηράκι πιο γρήγορα εγγυημένα" οκ ναι ειναι πιο γρηγορο αλλα υπαρχουν 100 αλλοι παραγοντες να σε καθυστερησουν.

Δημοσ.

Μα δεν είναι υπόθεση το hitscan dps. Είναι μέρος της πρότασης που κάνω του "παίξε reaper η soldier" να ξεφύγεις από bronze, οπότε θεωρείται δεδομένο το hitscan εφόσον κάποιος αποφασίσει να δεχτεί το recommendation μου.

Δεν είπα σε κανέναν παίξε Reinhardt η Winston να κάνεις carry το bronze game ούτε πάρε 120 hz monitor και gear για να βελτιώσεις το aim στην Symmetra..

Τα pick rates είναι λίγο πολύ γνωστά, το μεγαλύτερο pick rate το έχει η Mercy και εκεί δεν έχουν σημασία ούτε τα mouse ούτε τα monitor, αλλά η Mercy δεν αποτελεί μέρος της πρότασης μου, ούτε καν παίζω Mercy. Είναι στο χέρι αυτού που διαβάζει να δεχτεί την πρόταση και να πει "οκ θα δοκιμάσω με hitscan" η να πει, "ΟΧΙ ρε θα ανέβω με Symmetra, Winston Reinheardt και Torbiorjn" οπότε οτιδήποτε από αυτά που αναφέρω δεν κάνει apply, ούτε το gear, ούτε το aim, ούτε τα κλειστά chat κτλ, ας βρει τον δικό του τρόπο να ανέβει με αυτούς. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...