Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Φτιάξε το gear σου (Παίζε OW σε 120 HZ οθόνη, με μεγάλο mouspad και καλό mouse <100 gram. Sensitivity μεταξύ 25-35 CM / 360

2) Κλείσε chat και voice

3) Πάρε Reaper και ανέβασε το accuracy σου στο 35%.

4) Πήγαινε κάθε match και flankare. Στα choke points σκότωνε πρώτα DVΑ mech και μετά κάνε ulti

BOOM 2200 SR σε μια εβδομάδα.

ή λύση στο πώς να ανέβει rank στο ow είναι το 144 hz monitor?Μιλάμε για κοντά 300 ευρώ .....

Α ρε blizz χάθηκε να έκανες το event τέλη Αυγουστου ?Κρίμα θα το χάσω λόγω δουλειάς :(

Δημοσ.

Αντιθετως, 3 lootboxes και στα 3 απο ενα summer skin με zero duplicates και ας εχω μπολικα lvls. Σε κανενα event δεν ειχα τοση κωλοφαρδια.

Δημοσ.

Στο psn χτες δε μπορούσαμε να μπούμε με τίποτα. Είχε τρελό θέμα. Είστε τυχεροί εσείς οι πισαδες :P

Δημοσ.

ή λύση στο πώς να ανέβει rank στο ow είναι το 144 hz monitor?Μιλάμε για κοντά 300 ευρώ .....

Όχι η λύση είναι όλα αυτά που λέω μαζί. Το 120hz μόνιτορ δίνει σίγουρα ένα 5% παραπάνω SR. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του αλλά όποιος παίζει σε 120 δεν μπορεί να γυρίσει στα 60

Το 300 ευρώ δεν απαραίτητα. 120 hz μόνιτορς υπάρχουν μια δεκαετία. Όποιος θέλει να το πάρει σοβαρά και δεν έχει λεφτά ας αγοράσει κάνα 22ρι μεταχειρισμένο σε πενιχρή τιμή (50??). Εγώ από την άλλη θα δώσω 1000+ να πάρω ultrawide 144hz monitor και i7 και 16/32 GB ram κυρίως για το overwatch.. όλα είναι σχετικά. 

----

είναι μπάσταρδοι πάντως που δεν υποστηρίζουν ultrawide σωστά. Μερικές από τις αποφάσεις τους είναι τραγικές. 

----

Φοβερά skins Reaper και McRee. Tου Reaper το αγοράζω. 

Δημοσ.

Φοβερά skins Reaper και McRee. Tου Reaper το αγοράζω. 

νιωθω ενα δισταγμο να παρω το σκιν του McCree..  :rolleyes:
overwatch-summer-games-2017-mccree.png
το SAMF φανταζομαι σημανει sexy ass mother fu..er?
Δημοσ.

Όχι η λύση είναι όλα αυτά που λέω μαζί. Το 120hz μόνιτορ δίνει σίγουρα ένα 5% παραπάνω SR.

Ειναι λιγο υπερβολη το statement..

Δημοσ.

Ειναι λιγο υπερβολη το statement..

Υπερβολή ότι με 60 fps θα είσαι 2000 και με 120 θα είσαι 2100? Δεν νομίζω σιγά την υπερβολική διαφορά. Η διαφορά στο aim και στον τρόπο που παίζω εγώ τουλάχιστον με τα 120 είναι αρκετή και μάλιστα "βγαίνει" μετά από μισή - μια ώρα παιχνιδιού. 

Δημοσ.

Αυτο θελω να πω, ΕΣΥ πιστευεις οτι δινει "σιγουρα ενα 5%". Σιγουρα κιολας. Δεν ειναι fact ομως..

Φιλικα το λεω, δεν ψαχνομαι να τσακωθω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...