Xvipes Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πόσο είναι ένα καλό νούμερο SIM? σε εμένα είναι λέει 6 / 7 / 9 ms
sistah Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Κατω απο 7 ιδανικα, οπως εχεις εσυ. Και 16 να εχεις δεν θα "χαντακωθεις". 1
basilis_k6 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Χθες κόντεψα να σπάσω το pc μου, δεν είμαι toxic παίκτης αλλα με αυτο το παιχνίδι μεταμορφώνομαι ... Στα low rank το παιχνιδι δεν παλευεται το community είναι απαράδεκτο... παικτες που χαλανε το παιχνιδι , παικτες trolls, παικτες hanzo (οι χειρότεροι), κανενας δεν θέλει να συνεννοηθει , χανονται παιχνίδια απο τα πρώτα 2 λεπτα επειδη καποιο παιδακι δεν δίνει κάποιον ήρωα σε άλλο παιδακι και και και, σε παιχνίδι με 5 dps εχασα την ψυχραιμία μου και αρχισα να καταριέμαι θεούς και δαίμονες για να αλλαξουν , το αποτελεσμα? άλλαξαν ... περιεργως ... αλλα χασαμε σε χρόνο ρεκορ γιατι κανένας δεν ηξερε να παίζει τίποτα άλλο... Ο μόνος λόγος που δεν κάνω uninstall είναι για να παίζω μόνο και πλέον αποκλειστικά μαζί με φίλους... R6 siege και ξερό ψωμί... Είμαι σιγουρος οτι στα ψηλα ρανκ γίνονται καλά παιχνιδια αλλά μεχρι να φτασω εκει θα έχω δώσει 5 μισθους σε ψυχοφάρμακα... σε όλα τα ρανκ τα παιχνιδια ειναι γτπ απλα κάθε ρανκ ειναι 10% καλύτερο. μήπως παίζεις και εσυ βράδυ? dont do that.... uninstall οσο προλαβαινεις. αν ανέβεις και παλεύεις στο τεελυταιο game για κάνα diamond η μάστερ να δεις πως θα σπάσεις το γραφειο, την οθόνη και οτι άλλο ειναι κοντα. Προσοχή το γατί μην φάει καμία αδέσποτη.
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Χτυπάει το χέρι σε κάτι στο mousepad και εμφανίζεται η γάτα "Been here all along". Edit: Supposed Summer Games leak of Mercy skin no lifeguard mercy? Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2017 από KilliK
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Leaked screenshots
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 α κατι μου λεει το bikini skin της Widow θα κανει θραυση.. επισης, οι κουτοπονηροι της Blizzard το μονο που μειωσανε σε duplicates ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο τα απλα skins. ενω κατι μου λει οτι μειωσανε και το drop rate στα legendary skins, αφου μεχρι στιγμης απο unique items που κερδιζω ειναι sprays και voice lines, ενω οτι duplicate εχει κατσει ειναι τα recolored skins των 25c. υποψιν, οτι μονο ο Doomfist ξεκινησε χωρις skins αφου ειναι φρεσκος, και μεχρι στιγμης του εχουν κατσει μονο 3 unique recolored skins. δεν θα ξαφνιαστω αν οι παικτες φανε παλι ηττα με τα drop rates, γιατι ολοι περιμενουν οτι θα τους καθονται συνεχεια unique legendary event skins με το νεο συστημα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 No Nike Mercy skin on screenshots though. Τέσπα, 39 mins.
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2OWbGgGjdBk&gl=CA
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Nike = Νίκη = Winged Victory που το λέει εδώ. Μπήκε τελικά. Ι want Biker Reaper.
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ναι, νομιζα στην αρχη οτι ηταν απο καμια Soul Calibur γκομενα, αλλα η Νικη εχει φτερα. makes sense.συγνωμη, η Sombra φοραει thong bikini shorts?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 1o (το free) lootbox, new legendary Sombra
basilis_k6 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 πολύ ωραία σκίν. δεν έχω φράγκο #!$#%&^&@!!
shadowlike Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Όλο μπούρδες skins λες και δεν έχει θεματολογία η blizzard για να πάρει απο εκεί. Μάλλον τα καλά skins τα κρατάνε για όταν αρχίσει να φθήνει το game...
shadowlike Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ναι γιατί το hots έχει πάρει ήδη τη κάτω βόλτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις