KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 RIP OWL Site: Team Liquid drops its Overwatch team nerf Koreans Site: South Korea's Overwatch World Cup Team Is Annihilating Everybody Else With Weird Picks And Wild Plays
alex_000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Χθες κόντεψα να σπάσω το pc μου, δεν είμαι toxic παίκτης αλλα με αυτο το παιχνίδι μεταμορφώνομαι ... Στα low rank το παιχνιδι δεν παλευεται το community είναι απαράδεκτο... παικτες που χαλανε το παιχνιδι , παικτες trolls, παικτες hanzo (οι χειρότεροι), κανενας δεν θέλει να συνεννοηθει , χανονται παιχνίδια απο τα πρώτα 2 λεπτα επειδη καποιο παιδακι δεν δίνει κάποιον ήρωα σε άλλο παιδακι και και και, σε παιχνίδι με 5 dps εχασα την ψυχραιμία μου και αρχισα να καταριέμαι θεούς και δαίμονες για να αλλαξουν , το αποτελεσμα? άλλαξαν ... περιεργως ... αλλα χασαμε σε χρόνο ρεκορ γιατι κανένας δεν ηξερε να παίζει τίποτα άλλο... Ο μόνος λόγος που δεν κάνω uninstall είναι για να παίζω μόνο και πλέον αποκλειστικά μαζί με φίλους... R6 siege και ξερό ψωμί... Είμαι σιγουρος οτι στα ψηλα ρανκ γίνονται καλά παιχνιδια αλλά μεχρι να φτασω εκει θα έχω δώσει 5 μισθους σε ψυχοφάρμακα... 1) Φτιάξε το gear σου (Παίζε OW σε 120 HZ οθόνη, με μεγάλο mouspad και καλό mouse <100 gram. Sensitivity μεταξύ 25-35 CM / 360 2) Κλείσε chat και voice 3) Πάρε Reaper και ανέβασε το accuracy σου στο 35%. 4) Πήγαινε κάθε match και flankare. Στα choke points σκότωνε πρώτα DVΑ mech και μετά κάνε ulti BOOM 2200 SR σε μια εβδομάδα.
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Coach δεν είμαι αλλά με τουλάχιστον 1000 sr πάνω από σένα και δε γκρινιάζω για το οτιδήποτε, το έχω ξαναπεί έχεις άποψη για τα πάντα ενώ θα πρέπει να προσπαθείς να μάθεις το παιχνίδι, με το ranking σου δείχνεις ότι δεν έχεις ιδέα, ειρωνείες και ιστορίες ok coach 1) Φτιάξε το gear σου (Παίζε OW σε 120 HZ οθόνη, με μεγάλο mouspad και καλό mouse <100 gram. Sensitivity μεταξύ 25-35 CM / 360 2) Κλείσε chat και voice 3) Πάρε Reaper και ανέβασε το accuracy σου στο 35%. 4) Πήγαινε κάθε match και flankare. Στα choke points σκότωνε πρώτα DVΑ mech και μετά κάνε ulti BOOM 2200 SR σε μια εβδομάδα. απο 2000 και μετα δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραματα, θα πεφτει σε αντιπαλες ομαδες με 222 compo και Reaper. οποτε θα χρειαστει αναλογη ομαδα για να τον στηριξει. εκει θα χρειαστει τυχη για να μην παιζει με ομαδες με τριπλο defense compo η τους healers να μην σε χηλαρουν η τα tanks να μην πουσαρουν η γενικα να μην μπορουν να κανουν kills. καλο ειναι να μαθει και τον Soldier για να κλειδωνει τον αντιπαλο Reaper και απο οτι φαινεται και τον Doomfist πλεον.
Orgios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 1) Φτιάξε το gear σου (Παίζε OW σε 120 HZ οθόνη, με μεγάλο mouspad και καλό mouse <100 gram. Sensitivity μεταξύ 25-35 CM / 360 Μεγάλο mousepad έχω απλά για κάποιο περίεργο λόγο ποτέ δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω όλο... 11
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 πρωτα απο ολα απενεργοποιησε το enhance mouse precision στο mouse properties των Windows. το mouse θα το μετακινεις με τον αγκωνα, οχι τον καρπο. κρατα το mouse με τον αγκωνα ψηλα στην μεση του gamepad. μετακινησε το ποντικη με τον αγκωνα απο το κεντρο του gamepad προς τα δεξια μεχρι την ακρη του gamepad. θελεις μεσα στην διαδρομη αυτη, ο hero σου να κανει περιστροφη γυρω απο τον αξονα του 360 μοιρες. το ιδιο να συμβαινει, οταν μετακινεις απο το κεντρο προς την αριστερη ακρη του gamepad. αυτο το ρυθμιζεις με το mouse sensitivity/mouse dpi. μπες στο μενου του παιχνιδιου και αρχισε να μειωνεις το mouse sensitivity απο το 10 και κατω, και αλλαξε το dpi απο το mouse driver. βρες εναν συνδυασμο sensitivity/dpi που να σε βολευει και να εκτελει την περιστροφη 360o. κανε και ενα google να δεις με τι ρυθμισεις παιζουν αλλοι παικτες, για να παρεις μια ιδεα. κανε εξασκηση μεχρι να συνηθισεις τις νεες ρυθμισεις. η κινηση του ποντικιου θα σου φαινεται αργη στην αρχη, αλλα μετα θα παιζεις ανετα και θα βελτιωθει το σημαδι σου. θελει εξασκηση μονο. υποψιν οτι ενω παιζεις ισως χρειαστει μερικες φορες να κανεις και μικρες διορθωσεις, να ανασηκωνεις το mouse ωστε να το επαναφερεις στο κεντρο. αυτο ειναι νορμαλ. 1
joemod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μεγάλο mousepad έχω απλά για κάποιο περίεργο λόγο ποτέ δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω όλο... Congratulations! You win the Internet today! 1
sistah Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το mouse precision δεν κανει τιποτα στο OW. Παιρνει raw input, δυστυχως δεν μπορω να βαλω λινκ atm αλλα google it. Πιστευω, χωρις να ισχυει παντα, οτι οταν καποιος ειναι 1400SR ειναι γιατι βουτηξε κατευθειαν στα βαθια. Κοινως δεν φταινε τα αλλα παιδακια αλλα οι ιδιοι που μπηκαν σε τετοιες καταστασεις οταν δεν γνωριζουν τα βασικα, με αποτελεσμα να μην απολαμβανουν καλουτσικα games και να το παρατανε πιο ευκολα.Συμφωνω με ολες τις παραπανω συμβουλες αν και το να αλλαξει gear δεν θα τον κανει μαγικα καλυτερο εκτος και αν επαιζε με 15fps σε pc που εχει πιασει αραχνες απο την παλαιοτητα. Στον alex δουλεψε μεν, αλλα δεν ηταν μονο αυτο.
Aztec Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 RIP OWL Site: Team Liquid drops its Overwatch team nerf Koreans Site: South Korea's Overwatch World Cup Team Is Annihilating Everybody Else With Weird Picks And Wild Plays συγνωμη ισχυει αυτό με το 20 million για να μπει ομάδα στο league ? "Many of these teams have done so because they cannot afford the $20 million price to enter the league"
alex_000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Μεγάλο mousepad έχω απλά για κάποιο περίεργο λόγο ποτέ δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω όλο... Καθόλου περίεργο, από το rank σου φαίνεται ότι μπορεί να παίζεις με πολύ υψηλό sensitivity όπως οι περισσότεροι bronze / silver. Πες μας mouse dpi και in game sensitivity πλς Στον Rein δεν έχει πολυ σημασία αλλά σε οποιαδήποτε hero έχει aiming είναι πολύ σημαντικό edit: lol από κινητό δεν φαινόταν το γατί ήταν stealth Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2017 από alex_000
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 συγνωμη ισχυει αυτό με το 20 million για να μπει ομάδα στο league ? "Many of these teams have done so because they cannot afford the $20 million price to enter the league" γιεπ, αλλα μονο για τις μεγαλες περιοχες, πχ Νεα Yoρκη. σε μικροτερες περιοχες τα ποσα συμμετοχης ξεκινανε απο το $1m. η Blizzard εκανε επιτυχια με το OW, και νομιζε οτι απεκτησε την κοτα με τα χρυσα αυγα στα esports. δεν ειναι ομως ετσι απλα τα πραματα.
alex_000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Στον alex δουλεψε μεν, αλλα δεν ηταν μονο αυτο. Φυσικά, αλλά για να φτάσει κάποιος να κάνει post εδώ προφανώς είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί και να ακούσει και καμιά συμβουλή. Παρόλα αυτά νομίζω ότι για να φτάσεις 2000 SR το μόνο που χρειάζεται είναι "Raw" power δηλαδή accuracy, in-fight game sense (πχ να μην κάνεις Reaper ulti όταν έχεις DVA mech απέναντι) και target prioritization. Τα ποιο "βαθιά νοήματα" είναι για platinum και πάνω. ----- Είμαι 2600 πλέον και ευχάριστη έκπληξη σε αυτό το rank η τέλος πάντων "μετά το Gold", ότι μέχρι εδώ ήταν κατά κάποιο τρόπο συνήθως "ότι κάνεις μόνος σου". Αν αποδώσεις σε επίπεδο 3 gold / game κερδίζεις, αν όχι χάνεις. Αν υπήρχε κώλυμα σε choke η το καθάριζες εσύ solo η χάνεις.. Heal δεν μπορούσες να περιμένεις με καμία παναγία κτλ. Εδώ actually βοηθάνε και οι υπόλοιποι παίχτες. Πχ αν είσαι νεκρός υπάρχει περίπτωση να κάνει άλλος contest το payload ενώ στο gold ήταν GG. Με Symetra είναι πολύ πιο σημαντικό να ασχοληθείς να έχεις teleport up και να το προστατεύεις κτλ για να μείνει η ομάδα full party. Μέχρι που fillaρω και tank που και που αν δω ότι τα άλλα 2 DPS παίζουν τον main τους και έχουν κάψει ώρες στον χαρακτήρα που πήραν Πολύ πολύ σιγά αρχίζουν να αχνοφαίνονται και ultimate synergies που και πού με κόσμο να τα ζητάει, και μειώνεται λίγο το toxicity. Αρχίζει κάπως να ξεσκατώνει το game
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 edit: lol από κινητό δεν φαινόταν το γατί ήταν stealth Χτυπάει το χέρι σε κάτι στο mousepad και εμφανίζεται η γάτα "Been here all along". Edit: Supposed Summer Games leak of Mercy skin
sistah Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Να προσθεσω οτι διαβαζοντας περι fps και input lag, το πιο impactful setting ειναι η βελτιωση του SIM (input lag). Κατα γενικη ομολογια οταν ριχνουν το νουμερο στο ιδεατο 6-9 ms, παρατηρουν σημαντικη διαφορα στο accuracy. Κρατουσα και κρατω μικρο καλαθι αλλα ενιωσα και εγω μια διαφορετικη αισθηση πεφτοντας απο τα 45 ms στα 7. Μπορει απλα να βελτιωθηκα σε προσωπικο επιπεδο και να μην εχει τοση ευθυνη το setting αλλα ειναι worth να το επισημανω. Η θεωρια ειναι απλη, βαζουμε uncapped τo fps limit και στοχευουμε σε οσο το δυνατον περισσοτερα fps αλλαζοντας τα video settings. Οσο περισσοτερα frames, τοσo μικροτερο input lag. Δεν εχει σχεση με το ποσα frames βλεπουμε κτλ αυτο ειναι αλλη ιστορια. 1
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 εγω αυτα χρησιμοποιω: in-game settings vsync off triple buffering off reduce buffering on frame rate 300 nvidia settings v-sync app controlled pre-rendered frames app controlled και μεσω του nvidia profile inspector tool v-sync: fastsync on
sistah Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Σωστα τα παραπανω, προτεινονται και σε διαφορα tutorials. Μεσω του network graph πατωντας ctrl+shift+N μπορειτε να δειτε την ελαχιστη/μεση/μεγιστη τιμη του SIM. Για επιπλεον fps χωρις να παιζετε minecraft, εχω αναφερει στο παρελθον μερικα video settings adjustments, αλλιως δειτε reddit και youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις