Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλο το τι σου λενε εσενα προσωπικα, και αλλο το "κανενας στο high rank δεν παραπονιεται." στο δευτερο απαντησα.

ας ειμαστε λιγο προσεκτικοτεροι στις δηλωσεις μας την επομενη φορα.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με εβαλες 5 ποστ και σου απαντησα, τα 3 ειναι γελοια για το κλαμα της σομπρα, απλα τα πετας γτ εχεις φαει κολημα με το ποσο αχρηστη ειναι, αν ειναι τοσο γτπ μαθε να παιζεις κατι αλλο, παρα πολλοι χαρακτηρες να διαλεξεις, εχεις κουρασει να λες για balance per 2 posts, οταν οι περισσοτεροι συμφωνουμε οτι ειναι κομπλε. Και στο ρανκ που εισαι δεν λεει και πολλα, αντε ο προ εχει να πει πραμα, εσυ τι να πεις στο 2000+- ? και οχι μονο εσυ, τεσπα οφτοπικ και κουρασε το balancing του παιχνιδιου

• Moderators
Δημοσ.

Πιο άχρηστος ήμουν εγώ, δεν πετυχαίνω την Tracer με το hand cannon και είπα να πάω εκεί με rocket punch μπας και προλάβω (το πτώμα της φαίνεται στο τέλος που την σκότωσε ο Genji, αλλά με το "WTF?!" δεν κοίταξα το killfeed και κυνηγούσα ακόμα. :P

Δεν νομίζω ότι περίμενε πώς θα ευθυγραμμιστούμε.

Δημοσ.

δε μου λενε κατι ιδιαιτερο, ιδιαιτερα για το dive meta ολα τα παιχνιδια εχουν συγκεκριμενο meta, πχ το lol, δε παιζω αλλα παρακολουθω lcs, και γενικοτερα παντου ισχυει αυτο με υποτιπωδες ειδος pvp eg dark souls etc, στο ρανκ που παιζω ατμ δε με ενοχλει τιποτα, η γεροντοκορη ηταν απιστευτα ηλιθια αλλα εχω μαθει να παιζω σχετικα καλα για το ρανκιν μου ζεν οποτε δε με ενοχλει πλεον. Επισης τη σομπρα προσωπικα τη θεωρω πολυ δυνατη οπως εχω ξαναπει, αλλα θελει χρονο να την νιωσεις οπως οι περισσοτεροι χαρακτηρες

για μενα η μαμα μπλιζ ποτε δεν ειχε το competitive, κατεστρεψε μονη της το sc2, wow ranked arenas, hots και παει λεγοντας

+1 για την μαμα μπλιζ. παντα στo competitive για ενα αγνωστο λογο τα μαμαει ολα και μετα σιγα σιγα χανει τον κοσμο του αντιστοιχου παιχνιδιου. αλλα και με εναν αλλο μαγικο τροπο τους τραβαει ξανα στο ιδιο η σε επομενο παιχνιδι της.

Δημοσ.

για μενα η μαμα μπλιζ ποτε δεν ειχε το competitive, κατεστρεψε μονη της το sc2, wow ranked arenas, hots και παει λεγοντας

Επειδή παίζω Hots, δεν το κατέστρεψε - έχει να ανταγωνιστεί MOBA κολοσσούς. Γενικά μου δίνει την εντύπωση πως είναι ένας δυσκίνητος πεισματάρης γίγαντας. Παίρνει μία κατεύθυνση και πρέπει να περάσει πολύς καιρός μέχρι να καταλάβει πως είναι λάθος. Θέλει να είναι 100% σίγουρη μέσα από excelόφυλλα ότι αυτό που κάνει δεν τραβάει. Ο κόσμος όμως δεν περιμένει τόσο, χώρια που έχουμε την τάση να βλέπουμε πιο εύκολα τα στραβά.

• Like 2
Δημοσ.

Killik έγινε, είσαι bronze τελικά και μου μιλάς για dive meta και ιστορίες , μάθε λίγο accuracy και άσε το meta και το balance γτ με 10% acc δεν ανεβαίνεις

Δημοσ.

Χθες κόντεψα να σπάσω το pc μου, δεν είμαι toxic παίκτης αλλα με αυτο το παιχνίδι μεταμορφώνομαι ... Στα low rank το παιχνιδι δεν παλευεται το community είναι απαράδεκτο... παικτες που χαλανε το παιχνιδι , παικτες trolls, παικτες hanzo (οι χειρότεροι), κανενας δεν θέλει να συνεννοηθει , χανονται παιχνίδια απο τα πρώτα 2 λεπτα επειδη καποιο παιδακι δεν δίνει κάποιον ήρωα σε άλλο παιδακι και και και, σε παιχνίδι με 5 dps εχασα την ψυχραιμία μου και αρχισα να καταριέμαι θεούς και δαίμονες για να αλλαξουν , το αποτελεσμα? άλλαξαν ... περιεργως ... αλλα χασαμε σε χρόνο ρεκορ γιατι κανένας δεν ηξερε να παίζει τίποτα άλλο...

Ο μόνος λόγος που δεν κάνω uninstall είναι για να παίζω μόνο και πλέον αποκλειστικά μαζί με φίλους...

R6 siege και ξερό ψωμί...

Είμαι σιγουρος οτι στα ψηλα ρανκ γίνονται καλά παιχνιδια αλλά μεχρι να φτασω εκει θα έχω δώσει 5 μισθους σε ψυχοφάρμακα...

• Like 2
Δημοσ.

Αυτούς αν τους κάνεις report γίνεται τίποτα ?

Περιστατικό το ΣΚ.

Έχουμε έναν tobjorn στην ομάδα, ξεκινάει το game, αρχίζουμε όλοι να τρέχουμε, αυτός όχι. Ψυλλιάστηκα ότι μαλακία θα παίξει. Ο τύπος ήταν troll, έπεφτε συνέχεια στο κενό μόνος του και πέθαινε. Αποτέλεσμα 2 να κάνουν λιβ και μετά το 1μιση λεπτό να κάνω και γω :P 

Καπάκι στο επόμενο game για κάποιον πούστη λόγο με βάζει ξανά με τον ίδιο, ίδια ομάδα!!!!! Αυτή τη φορά παίρνει Mei και ξεκινάει να βάζει πάγους μπροστά μας, να μας κλείνει δρόμους κλπ κλπ. Έχω ξεκινήσει χριστοπαναγίες άσχημες, μου γαμάει τη ψυχολογία αλλά να που κάποιος από την αντίπαλη ομάδα λιβάρει με αποτέλεσμα να νικήσουμε τελικά. Ο τρολας ο δικός μας θα ξενέρωσε. 

Σιχάματα παντού

Δημοσ.

Killik έγινε, είσαι bronze τελικά και μου μιλάς για dive meta και ιστορίες , μάθε λίγο accuracy και άσε το meta και το balance γτ με 10% acc δεν ανεβαίνεις

ok coach.

giphy.gif

Δημοσ.

Coach δεν είμαι αλλά με τουλάχιστον 1000 sr πάνω από σένα και δε γκρινιάζω για το οτιδήποτε, το έχω ξαναπεί έχεις άποψη για τα πάντα ενώ θα πρέπει να προσπαθείς να μάθεις το παιχνίδι, με το ranking σου δείχνεις ότι δεν έχεις ιδέα, ειρωνείες και ιστορίες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...