Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το λεω εγω ρεσυ, ετσι τον χαρακτηριζει το fanbase του. το οποιο εκανε σαν τρελο περυσι που κατεβηκε στο τουρνουα, και ανυπομονουσαν να τον δουν να τα βαζει με τους κορεατες. μετα εχασε η αμερικανικη ομαδα και τους κοροιδευανε για το παχος τους.  :-D

συμφωνω με οσα λες. και μου κανει εντυπωση πως οι coaches αυτων των ομαδων δεν εχουν μια τετοια λογικη οταν ετοιμαζουν τις ομαδες τους για τους αγωνες.

παίζει ρόλο και το ροστερ που έχεις και δουλεύεις γυρω από αυτό. Όταν έχεις βαρβατο genji και tracer είναι λογικό να πας dive

• Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O seagull ειναι one of a kind. Φανταστικος παιχτης και ο μοναδικος που μπορει να παιξει οτιδηποτε και να το κανει να φαινετε pro play. Το gamesense του ειναι σε αλλο επιπεδο και η θεση που θα του άρμοζε θα ηταν του coach στην usa αλλα τα λεφτα του στριμ είναι πολλα, παρα πολλα.

Δημοσ.

Θέλει communication η sombra με την ομάδα να κάνει χρηση των healthpacks... solo queue δεν είναι καλή για αυτούς τους λόγους.

Επίσης αν δεις είχαν sombra με έναν healer μονο.Ουσιαστικά η sombra ήταν το δευτερο support 

Δημοσ.

Απορω πως παιξανε την αχρηστη που ειναι almost unplayable λογω bugs. Ασε που την παιζουν λαθος, ΔΕΝ ειναι support.

oh wait..

coach? elaborate γιατι μπερδευτηκα.

Δημοσ.

Απορω πως παιξανε την αχρηστη που ειναι almost unplayable λογω bugs. Ασε που την παιζουν λαθος, ΔΕΝ ειναι support.

oh wait..

https://youtu.be/8WZ5hREk12k?t=1694

ουσιαστικα θα δεις ότι η dva τρέχει για το άλλο healthpack ενώ ο Winston περιμένει ένα. Δεν είναι support αλλα την παιξανε ως τετοια. Δεν μπορουν να την παίξουν ως κύριο dps φυσικά.

το coach από ότι καταλάβαινω δεν παει σε μενα

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι νεος στο club. Οχι δεν απευθυνομαι σε εσενα, ουτε συμμεριζομαι τα γραφομενα μου. Τα ιδια με εσενα ελεγα και εγω αλλα επαιρνα απαντησεις οπως η παραπανω. Τολμησα στο παρελθον να την χαρακτηρισω support (οχι healer) και μπλεξαμε τα μπουτια μας.

Δημοσ.

Εισαι νεος στο club. Οχι δεν απευθυνομαι σε εσενα, ουτε συμμεριζομαι τα γραφομενα μου. Τα ιδια με εσενα ελεγα και εγω αλλα επαιρνα απαντησεις οπως η παραπανω. Τολμησα στο παρελθον να την χαρακτηρισω support (οχι healer) και μπλεξαμε τα μπουτια μας.

Ουσιαστικα δεν είναι pure dps ουτε pure support. Ας πουμε ότι είναι utility offensive support. Απλά επειδή δεν μπορεί να πάρει τη θέση ενός dps,δεν έχει dmg ult αλλα υποστηρικτικο ult, ουσιαστικά τρώει την θέση ενός support και παιζει η ομάδα με έναν healer.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

oh wait..

και τον junkrat παιξανε. φανταζομαι ειναι και αυτος viable στο πιο απαιτητικο παιχνιδι; ε τοτε να σταματησουν να εργαζονται στα buffs του, που ανακοινωσανε..

giphy.gif

δεν τα εμπλεξες μαζι μου. με τον αλλον τα εμπλεξες που την ειχε βγαλει 1v1 flanker. εγω αντιθετως μαζι σου συμφωνουσα.

μετα αναρωτιομαστε που ειναι η Ελλαδα στο τουρνουα.  :rolleyes:

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Ουσιαστικα δεν είναι pure dps ουτε pure support. Ας πουμε ότι είναι utility offensive support. Απλά επειδή δεν μπορεί να πάρει τη θέση ενός dps,δεν έχει dmg ult αλλα υποστηρικτικο ult, ουσιαστικά τρώει την θέση ενός support και παιζει η ομάδα με έναν healer.

Σωστα, εγω την λεω disruptor/support dps και σε συνδιασμο με το πολυ μικρο cd στο healthpack, εχει την δυνατοτητα να αντικαταστησει τον ενα healer. Τα εχουμε πει, εχουμε τσακωθει αλλα ευτυχως που υπαρχουν τα τουρνουα οπου τα βλεπουμε στην πραξη ολα αυτα.

Δημοσ.

αχρηστη ειναι. 1.5s casting time (με camo) με 8s cooldown για το main ability της, οταν το one-shot του Doomfist ειναι 1s με 4s cooldown. o μονος λογος που την εχουν στα τουρνουα ειναι για να φαρμαρει ΕΜΠ και να τους κλειδωνει στα CP.

και μετα εχουμε τον Kaplan να μας ριχνει χοντρο δουλεμα:

https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20757706588?page=2#post-24

Our intent was to try to remove a behavior that had become “not ok” with our player base – the one-shot combo. 

κατα τα αλλα υπαρχουν ακομη ατομα που επιμενουν οτι γινεται καλη δουλεια με το balancing του παιχνιδιου και οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με κανεναν ηρωα.

Σωστα, εγω την λεω disruptor/support dps και σε συνδιασμο με το πολυ μικρο cd στο healthpack, εχει την δυνατοτητα να αντικαταστησει τον ενα healer. Τα εχουμε πει, εχουμε τσακωθει αλλα ευτυχως που υπαρχουν τα τουρνουα οπου τα βλεπουμε στην πραξη ολα αυτα.

το γεγονος οτι την βλεπεις μονο στο τουρνουα, ειναι δειγμα οτι ειναι underpowered ηρωας και μονο σε εξειδικευμενες συνθηκες λαμπει.

επισης, και ο soldier support flanker ειναι. αλλα παραδοξως, τα στατιστικα του ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα της Sombra. Και τον βλεπεις παντου εκτος τουρνουα.

καποτε, θα την μπαφαρουν οπως κανανε και με τους symmetra/bastion λογω χαμηλου pickrate. προφανως επειδη ηταν βιωσιμη τοσο καιρο λογω τουρνουα..

νομιζω ειχε κανει και μπαλετο, πριν γινει ηθοποιος.

α, ωραια, το translocation bug ξαναεμφανιστηκε, ειναι που το ειχανε φτιαξει. gj blizard.

Δημοσ.

δεν θα εγραφα τιποτα γιατι παιζω χαβαλε το παιχνιδι και γουσταρω, αλλα ρε φιλε killik γιατι δεν πας να δουλεψεις στην blizz ? νομιζω με εσενα το παιχνιδι θα απογειωθει... μα ολα να τα ξερεις  και να γκρινιαζεις μερα νυχτα για το οτιδηποτε ? αν δεν σαρεσει γιατι το παιζεις το ρημαδι ?  (σορρυ για το οφτοπικ αλλα  δεν παλευεται τοση μιζερια σε ενα τοπικ)

• Like 1
Δημοσ.

To balance μια χαρά είναι πέρα του hog που είναι τέρμα σαπίλα, εγώ απορώ όμως κράζεις το balance του παιχνιδιού ενώ είσαι gold silver ? Δηλαδή αν παίξεις παραπάνω τι θα λες ; δεν έχω ακούσει από κανέναν σε ψηλό ranking τέτοιο κράξιμο tho..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...