Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή λαμβάνοντας υπόψη ότι ούτε παπαριές τύπου season pass υπάρχουν ούτε expansion με χαρακτήρες στο μέλλον.

Δημοσ.

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν κανουμε ετσι εμεις που το βρισκουμε και κοντα 35ευρω το παιχνιδι,τι να πουν και οι κατοχοι κονσολας δηλαδη που το χρυσοπληρωνουν :P

Το ειπα και πριν οτι προφανως και κανενας δεν θα ελεγε οχι σε χαμηλοτερη τιμη,μην τρελαθουμε κιολας.Αλλα καπως παλευεται η κατασταση λογω και των εξτρα που ειναι στην Origins εκδοση που ειναι καλα.

Δημοσ.

Αν ειχε γυρω στα 20 νομιζω οτι θα εκανε ακομα πιο πολλες πωλησεις παντως

Αυτονόητο αυτό που λες αλλά 20 € για καινούριο παιχνίδι... Δε θυμάμαι ποτέ τη blizzard να κάνει κάτι τέτοιο και το προτιμώ να σου πω την αλήθεια λαμβάνοντας υπόψην την συνεχή υποστήριξη που παρέχει στα παιχνίδια της. Ας μην είμαστε πλεονέκτες, έβγαλε και f2p (hearthstone) με κάρτες και in game αγορές για όσους θέλουν..

Δημοσ.

Δεν μιλαμε για F2P , αν το Hearthstone που το συγκρινεις 20 ευρω θα πηγαινε απατο 

Διαφορετικα ειδη , δεν συγκρινονται .

Απλα ειπα αυτο που νομιζω , μιας κ πολλοι που τους αρεσει το παιχνιδι , βλεποντας τα 40 ευρω το ψιλοσκεφτονται γιατι ειναι fps και τιθεται θεμα replayability

Δημοσ.

Καλύτερα 40 μία και έξω από @@ες τύπου freemium, να μας δίνει καθε μήνα op characters και να μας τα πέρνει από εκεί με το παραπάνω.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία τζαμπανταν ότι οποίο παιχνίδι βγει πρέπει να είναι και δωρεάν... Στο φινάλε αυτό μόνο κακό έχει κάνει στο gaming.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνω σε αυτο που λεει ο Atallos οτι θα μπορουσε και φθηνοτερα πχ 20ευρω digital και 30ευρω πχ η Origins αλλα και παλι η τιμη των 35ευρω για origins εκδοση μονο απο τα skins του παιχνιδιου και τα αλλα bonus για τα αλλα παιχνιδια νομιζω οτι δικαιολογουν(καπως)την τιμη. 

Δεν μιλαμε για F2P , αν το Hearthstone που το συγκρινεις 20 ευρω θα πηγαινε απίστευτο είναι 

Διαφορετικα ειδη , δεν συγκρινονται .

Απλα ειπα αυτο που νομιζω , μιας κ πολλοι που τους αρεσει το παιχνιδι , βλεποντας τα 40 ευρω το ψιλοσκεφτονται γιατι ειναι fps και τιθεται θεμα replayability

Οσον αφορα το παραπανω που ειναι οντως σημαντικο,γιαυτο νομιζω οτι εγινε και η σχετικη δηλωση περι free updates. Αλλωστε η Blizzard παιζει να ειναι αυτη την στιγμη η μονη εταιρια που να εχει σαν τοσο θετικο(σε σημειο game seller)το support στα παιχνιδια της και γιαυτο και την προτιμανε και ολοι. Γιατι οπως ειπα ακομα και για τα αλλα μεγαλα shooter που θα βγουν αργοτερα με το καλημερα σου λενε να πληρωσεις ενα μεγαλο ποσο για season pass.Και εμεις καθομαστε και λεμε αν ειναι πολλα τα 35ευρω για το overwatch.

Δημοσ.

Γιατί εγώ το βλέπω στα 46,11 ευρώ ρε παίδες από G2A μαζί με το φ.π.α.;

Λέτε όλοι για 36 ευρώ για αυτό το ρωτάω..

Δημοσ.

Καπου διάβασα οτι εχει βοηθήσει στο παιχνίδι και ομάδα της treyarch που δούλευε στο bo3.Ελεγα να ασχοληθώ το καλοκαίρι αλλα δεν μου άρεσαν δυο πράγματα.Το πρωτο ειναι το net code και το δεύτερο οτι αμυνόμενοι στο payload μπορούν να κανουν camping έξω απο το spawn των αντιπάλων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...