Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol αν ισχυει αυτο(που δεν ισχυει) φαντασου ποσο κακο "competitive" εχει..

Και επισης "επαγγελματιας coach" wtf?? δηλαδη τι κανει ακριβως?? :P

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=vFiwj1-Ctl0

Ο ioStux είναι επαγγελματίας coach, FYI.

Εξαρτάται. Όσο παίζεις σε χαμηλότερο SR από αυτό που σου αξίζει (κάτι που ανεξάρτητα τι λέει ο κάθε πικραμένος εγώ πιστεύω το καταλαβαίνεις από τα μετάλλια σου), voice chat κλειστό, και υπομονή 

Όταν φτάσεις στο SR που είναι κοντά σε αυτό που σου αξίζει, voice chat ανοιχτό και team communication είναι ο μόνος τρόπος να ανέβεις, αλλιώς θα μείνεις στο ίδιο SR για πάντα η θα περιμένεις πολύ καιρό μέχρι να βελτιωθείς ακόμα περισσότερο για να ανέβεις. Λόγω diminishing returns σε time invested / skill μπορεί να αργήσεις πάρα πολύ. 

ΠΧ μπορείς με Χ ώρες played να αξίζεις bronze, με 4Χ και open mind να είσαι οκ για Gold, μετά να θες 8Χ για να είσαι οκ για platinum, 16 X για Diamond και 32Χ για master πχ.

Το να κάνεις call out τα discord targets στο voice, δίνει τρομερό boost στο teamplay της ομάδας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εξαρταται αλλα γενικα comms >>>>>>> no comms αν το βλεπεις σοβαρα το game και το ranking αυτο εννοειται ετσι.

Εγω εκανα τα 3 απο τα 10 placement της 5ης season το ΣΚ(τελικα δεν θα προλαβω μαλλον να παρω rank και θα χασω τους ποντους της 5ης αλλα anyway). Kαι τα 3 τα επαιξα με μουσική, εννοείται ολα τα voice κλειστα και mccree main, στα 2 τους διαλύσαμε εντελώς χωρις προσπάθεια, εγω πχ εκανα 36-2 και 45-6 νομιζω αλλα στο 3ο τον ήπιαμε εύκολα γιατι έπαιζαν ομαδικά απλα, δεν εβρισκα targets και ουτε τις ulti δεν ακουγα με τη μουσικη.. :P Αν κανω τα υπολοιπα θα ειναι ψιλο-afk φαση ισα ισα για τα points. :P

Δημοσ.

lol αν ισχυει αυτο(που δεν ισχυει) φαντασου ποσο κακο "competitive" εχει..

Και επισης "επαγγελματιας coach" wtf?? δηλαδη τι κανει ακριβως?? :P

Επαγγελματίας παίκτης τι σημαίνει; Τι κάνει...ακριβώς;

Επίσης, ήδη λέει μέσα στο video - αν το είδατε τελικά - ότι σε υψηλότερα επίπεδα το communication είναι άλλη ιστορία. Και μιλάμε αποκλειστικά για solo. Σε teams, εννοείται ότι ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα.

Και ΟΚ, δε λέω να το πάρετε εσείς ευαγγέλιο, σχετικά είναι όλα. Εγώ πάντως, βρήκα την υγειά μου :P

Δημοσ.

με McCree πας να ανεβεις στο competitive?

το voice chat εχει νοημα μονο αν ξερεις τι κανεις, και η υπολοιπη ομαδα ειναι διατεθειμενη να ακολουθησει τις οδηγιες σου.

αν οχι, καλυτερα να το εχεις κλειστο. 

he doesnt have a real job.  :-D
Δημοσ.

Βγαζει λεφτα παιζοντας ο ιδιος με οτι skill διαθετει, ο coach τι κανει σου λεει "aim for the head" και "κλεισε τα comms σε αχρηστους μιλας και σε αγχωνουν τζαμπα" και βγαζει λεφτα απο αυτο?? :P

με McCree πας να ανεβεις στο competitive?

το voice chat εχει νοημα μονο αν ξερεις τι κανεις, και η υπολοιπη ομαδα ειναι διατεθειμενη να ακολουθησει τις οδηγιες σου.

αν οχι, καλυτερα να το εχεις κλειστο. 

Μονο mccree και soldier παιζω, οχι δεν παω να ανεβω τους ποντους για gold gun θελω και δεν θα τους παρω ουτε αυτους.. :P

Δημοσ.

Βγαζει λεφτα παιζοντας ο ιδιος με οτι skill διαθετει, ο coach τι κανει σου λεει "aim for the head" και "κλεισε τα comms σε αχρηστους μιλας και σε αγχωνουν τζαμπα" και βγαζει λεφτα απο αυτο?? :P

Μπράβο, το ίδιο κι αυτός. Βγάζει λεφτά προπονώντας ομάδες. Σου φτάνει αυτό για τον τίτλο "pro", ή θες να κολλάει και ένσημα;

Δημοσ.

Βγαζει λεφτα παιζοντας ο ιδιος με οτι skill διαθετει, ο coach τι κανει σου λεει "aim for the head" και "κλεισε τα comms σε αχρηστους μιλας και σε αγχωνουν τζαμπα" και βγαζει λεφτα απο αυτο??  :P

υπαρχουν και χειροτερα, στο Hearthstone μερικοι ζητανε 20e την ωρα για να σου δειξουν πως να παιξεις τα decks τους...
Δημοσ.

Μπράβο, το ίδιο κι αυτός. Βγάζει λεφτά προπονώντας ομάδες. Σου φτάνει αυτό για τον τίτλο "pro", ή θες να κολλάει και ένσημα;

Με τι qualifications προπονεί ομάδες??

Τα τρομερα 3 games μου με μουσικουλα και no sound https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/NovaGOD-2152 :P :P

Δημοσ.

Κοιτα,διαφωνω με το κλειστο team chat.

Φυσικα,έχει να κανει και με το επίπεδο,στα 2κ όντως δε θα πετύχεις πολλα,αλλα οσο ανεβαινεις,ο κοσμος έχει αλλη συμπεριφορά,και η επικοινωνία καλυτερο αποτελεσμα.

Το πιο απλο "εχω ulti (reaper),focus dva so i can use it",μπορει να κανει τη διαφορά.

Εκτος αυτου,τελευταια εχουν υπαρξει game που ναι μεν έχασα,αλλα κάναμε τόσο χαβαλε στο chat που δε με πειραξε καν.|

Επισης,αυτη τη στιγμη που μιλαμε,μπορειτε να logαρετε?

• Like 1
Δημοσ.

κανονικα δεν θα επρεπε να κολλαει και να φορολογειται; τι επαγγελματιας ειναι τοτε;

Δημοσ.

υπαρχουν και χειροτερα, στο Hearthstone μερικοι ζητανε 20e την ωρα για να σου δειξουν πως να παιξεις τα decks τους...

lolwat?? υπαρχουν αυτα?? :P

Καλα ο κοσμος ειναι ηλίθιος πραγματικά αν ισχύει..

Δημοσ.

Τι με νοιάζει εμένα; Τις ομάδες που τον πληρώνουν ρώτα. Εγώ έβαλα απλώς άλλη μία άποψη από κάποιον που τέλος πάντων ξέρει πολλά για το παιχνίδι...Τώρα, αν σας ενόχλησε ο όρος "pro coach", δεν περίμενα σε thread με κόσμο που ασχολείται με e-sports ότι θα προκαλούσε τόση έκπληξη! :P

lolwat?? υπαρχουν αυτα?? :P

Καλα ο κοσμος ειναι ηλίθιος πραγματικά αν ισχύει..

Υπάρχει και ο Numlocked της NRG που παίρνει 125 δολλάρια την ώρα :P

Δημοσ.

Τα τρομερα 3 games μου με μουσικουλα και no sound https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/NovaGOD-2152 :P :P

Υποθέτω με πιο εύκολα αποκτηθέντα qualifications σε σχέση με αυτά που ζήτησαν απ τον κακλαμανάκη για να είναι προπονητής του κοκκαλανης στους ολυμπιακούς του 20 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...