basilis_k6 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εγώ είμαι γύρω στο 60 αλλά χωρίς fastpath. Φυσικά δεν είναι πάντα σε τέτοια νούμερα. Έχει πάει και 70, 70κάτι μερικές φορές. ote και εσυ?
basilis_k6 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ναι Αθήνα, vdsl 50άρα. πρέπει να αλλάξω. το rtt βαράει 100άρια δεν εχει πλακα.
Aruil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Κάνε και κάνα έλεγχο την καλωδίωση του σπιτιού σου γιατί μπορεί να κερδίσεις και από εκεί τίποτα. Επίσης να είναι το router στην πρώτη πρίζα του σπιτιού και κατά προτίμηση χωρίς spliter, κατευθείαν στην πρίζα. Τηλέφωνα με φίλτρα σε άλλες πρίζες.
basilis_k6 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Κάνε και κάνα έλεγχο την καλωδίωση του σπιτιού σου γιατί μπορεί να κερδίσεις και από εκεί τίποτα. Επίσης να είναι το router στην πρώτη πρίζα του σπιτιού και κατά προτίμηση χωρίς spliter, κατευθείαν στην πρίζα. Τηλέφωνα με φίλτρα σε άλλες πρίζες. Έχουν γίνει ολα. Με forthnet κάτω απο 72 δεν παω ποτε. Το στανταρακι μου ειναι το 78-82. Είναι που είναι laggy το παιχνιδι και τιγκα στα packet loss έχω και αυτο τώρα. Ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορά που κατάφερα να σκοτωσω genji με flash+fth. Στην τελευταια σφαίρα τρώω deflect.
Aruil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Έχουν γίνει ολα. Με forthnet κάτω απο 72 δεν παω ποτε. Το στανταρακι μου ειναι το 78-82. Είναι που είναι laggy το παιχνιδι και τιγκα στα packet loss έχω και αυτο τώρα. Ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορά που κατάφερα να σκοτωσω genji με flash+fth. Στην τελευταια σφαίρα τρώω deflect. Ε τότε αναγκαστικά πας για αλλαγή. Καλορίζικη η καινούρια σύνδεση 1
Silverage Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Με το router του ΟΤΕ 55-60, με το tplink που έχω 45.
basilis_k6 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Με το router του ΟΤΕ 55-60, με το tplink που έχω 45. Τι αριθμοι ειναι αυτοι ρε σεις? Και μένω και διπλα στον οτε. Ποιο ρουτερ εχεις γιατι ψαχνω τωρα να παρω. Ειχα ενα δανεικο τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/313403/NetGear-DGN2200.html τώρα πρεπει να το επιστρεψω και ειμαι με ένα zte που το wifi πιάνει μέχρι το δίπλα δωμάτιο και αυτο οριακα.... rip
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 καλα εκει που μιμειται τον Arnold και τον Donald Duck ξεραθηκα στα γελια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Θα αγόραζα κατευθείαν Donald76 voicepack. 1
Silverage Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Τι αριθμοι ειναι αυτοι ρε σεις? Και μένω και διπλα στον οτε. Ποιο ρουτερ εχεις γιατι ψαχνω τωρα να παρω. Ειχα ενα δανεικο τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/313403/NetGear-DGN2200.html τώρα πρεπει να το επιστρεψω και ειμαι με ένα zte που το wifi πιάνει μέχρι το δίπλα δωμάτιο και αυτο οριακα.... rip Tp link w9980 αλλά χρησιμοποιώ του ote γιατί έχω voip. Επίσης μου ρίχνει και την ταχύτητα λίγο σε σχέση με του οτε.
suffocater Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 κλαίω... αθήνα? adsl? θεσνικη,vdsl. ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Μεχρι και πριν ενα χρόνο είχα 6 mbps dl,και pings 150αρια.
opterios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Παντως,η πιο βασικη διαφορα που βλεπω οσο ανεβαινω,ειναι η χρηση μικροφωνου. Πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να πάει άνετα diamond ίσως και master αν παίζει καλό zenyatta κάνοντας μόνο ένα πράμα. Να είναι συνέχεια στο voice και να λέει ποιον έχει κάνει discord. Ο ioStux είναι επαγγελματίας coach, FYI. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις