Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είμαι γύρω στο 60 αλλά χωρίς fastpath. Φυσικά δεν είναι πάντα σε τέτοια νούμερα. Έχει πάει και 70, 70κάτι μερικές φορές.

ote και εσυ?

Δημοσ.

Κάνε και κάνα έλεγχο την καλωδίωση του σπιτιού σου γιατί μπορεί να κερδίσεις και από εκεί τίποτα. Επίσης να είναι το router στην πρώτη πρίζα του σπιτιού και κατά προτίμηση χωρίς spliter, κατευθείαν στην πρίζα. Τηλέφωνα με φίλτρα σε άλλες πρίζες.

Δημοσ.

Κάνε και κάνα έλεγχο την καλωδίωση του σπιτιού σου γιατί μπορεί να κερδίσεις και από εκεί τίποτα. Επίσης να είναι το router στην πρώτη πρίζα του σπιτιού και κατά προτίμηση χωρίς spliter, κατευθείαν στην πρίζα. Τηλέφωνα με φίλτρα σε άλλες πρίζες.

Έχουν γίνει ολα. Με forthnet κάτω απο 72 δεν παω ποτε. Το στανταρακι μου ειναι το 78-82. Είναι που είναι laggy το παιχνιδι και τιγκα στα packet loss έχω και αυτο τώρα. Ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορά που κατάφερα να σκοτωσω genji με flash+fth. Στην τελευταια σφαίρα τρώω deflect.

Δημοσ.

Έχουν γίνει ολα. Με forthnet κάτω απο 72 δεν παω ποτε. Το στανταρακι μου ειναι το 78-82. Είναι που είναι laggy το παιχνιδι και τιγκα στα packet loss έχω και αυτο τώρα. Ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορά που κατάφερα να σκοτωσω genji με flash+fth. Στην τελευταια σφαίρα τρώω deflect.

Ε τότε αναγκαστικά πας για αλλαγή. Καλορίζικη η καινούρια σύνδεση :P

• Like 1
Δημοσ.

Με το router του ΟΤΕ 55-60, με το tplink που έχω 45.

Τι αριθμοι ειναι αυτοι ρε σεις? Και μένω και διπλα στον οτε. Ποιο ρουτερ εχεις γιατι ψαχνω τωρα να παρω. Ειχα ενα δανεικο τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/313403/NetGear-DGN2200.html

τώρα πρεπει να το επιστρεψω και ειμαι με ένα zte που το wifi πιάνει μέχρι το δίπλα δωμάτιο και αυτο οριακα.... rip

Δημοσ.

Τι αριθμοι ειναι αυτοι ρε σεις? Και μένω και διπλα στον οτε. Ποιο ρουτερ εχεις γιατι ψαχνω τωρα να παρω. Ειχα ενα δανεικο τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/313403/NetGear-DGN2200.html

τώρα πρεπει να το επιστρεψω και ειμαι με ένα zte που το wifi πιάνει μέχρι το δίπλα δωμάτιο και αυτο οριακα.... rip

Tp link w9980 αλλά χρησιμοποιώ του ote γιατί έχω voip. Επίσης μου ρίχνει και την ταχύτητα λίγο σε σχέση με του οτε.
Δημοσ.

Παντως,η πιο βασικη διαφορα που βλεπω οσο ανεβαινω,ειναι η χρηση μικροφωνου.

Πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να πάει άνετα diamond ίσως και master αν παίζει καλό zenyatta κάνοντας μόνο ένα πράμα. Να είναι συνέχεια στο voice και να λέει ποιον έχει κάνει discord.

Ο ioStux είναι επαγγελματίας coach, FYI.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...