Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως,η πιο βασικη διαφορα που βλεπω οσο ανεβαινω,ειναι η χρηση μικροφωνου.

Επισης,πιο πολυ χαβαλε στο τσατ κ πιο καλη διαθεση.

Ισως κ να ετυχε βέβαια,αλλα εχω καιρο να πετυχω τοξικο σκουπιδι.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως,η πιο βασικη διαφορα που βλεπω οσο ανεβαινω,ειναι η χρηση μικροφωνου.

Επισης,πιο πολυ χαβαλε στο τσατ κ πιο καλη διαθεση.

Ισως κ να ετυχε βέβαια,αλλα εχω καιρο να πετυχω τοξικο σκουπιδι.

εισαι σε πολύ καλο bracket τωρα. μην το παρατησεις και αν μεινεις εκει το παιχνιδι ειναι αρκετα απολαυστικο. εγω κουραστηκα αρκετα με τους δυο λογαριασμους και τωρα ο ένας έπεσε στο 2880 αλλα έκανα τρελλο throw. Τα παιχνιδια ειδικα στο 3250-3300 ειναι σουπερ. Παντου υπάρχει ο ένας καραγκιόζης που θα τα πηδηξει ολα αλλα γενικα σε σχεση με το 2800-3000 ειναι αλλο παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να πάει άνετα diamond ίσως και master αν παίζει καλό zenyatta κάνοντας μόνο ένα πράμα. Να είναι συνέχεια στο voice και να λέει ποιον έχει κάνει discord. Αυτό συντονίζει την ομάδα σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από το Platinum και τα targets εξαερώνονται. 

Δημοσ.

Πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να πάει άνετα diamond ίσως και master αν παίζει καλό zenyatta κάνοντας μόνο ένα πράμα. Να είναι συνέχεια στο voice και να λέει ποιον έχει κάνει discord. Αυτό συντονίζει την ομάδα σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από το Platinum και τα targets εξαερώνονται. 

το One-clip που θα φας απο τις tracer στο diamond αν δεν εχεις πολύ καλό aim δεν περιγράφεται. Δεν επιζείς εύκολα εκει και δεν λέω καν για τον genji.

Δημοσ.

Όσον αφορά το να ανέβεις σημασία έχει να είσαι flexible ώστε να αλλάζεις σε αυτό που χρειάζεται η ομάδα

Εγώ είμαι tank main με τον rein γύρω στο 900 hero rank και κατάντησα mercy main αυτή τη season.

Απλά η mercy έχει πολύ stress και ειδικά όταν είσαι μονος healer

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, αυτο ειναι πολυ σημαντικο. το προβλημα ειναι ομως οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις την υπολοιπη ομαδα σου, για το αν θα εκμεταλλευτει την αλλαγη που εκανες.

πχ εχτες ειμασταν 4 dps σε ενα παιχνιδι. και ηταν φανερο οτι χρειαζομασταν 2ο tank γιατι χανανε τους γυρους στον ποντο. κανεις δεν αλλαζε ομως. να αλλαζα εγω; οταν ημουν ηδη με 3 gold? θα κανανε περισσοτερα kills αν αλλαζα εγω σε tank? η ηταν τελειως αχρηστοι και απλως θα χειροτερευοταν η κατασταση αν πηγαινα σε τανκ?

αποφασισα να συνεχισω ως reaper και οτι γινει. ευτυχως ειχαμε καλο winston/mercy και στον 3ο γυρο η αντιπαλη ομαδα ειχε leaver. νικησαμε στο τελος και ημουν ο μοναδικος με καρτα απο την ομαδα μου με 61% kill participation.

αλλα δεν ενιωθα οτι εκανα carry την ομαδα, ξεκαθαρα κερδισαμε λογω του leaver. αν ειχαμε ενα δευτερο tank, μια dva να ρουφαει τα shots οπως ειχανε οι αντιπαλοι, θα ειχαμε κερδισει και χωρις leaver. αλλα οταν δεν συνεργαζεται η ομαδα οπως πρεπει, οταν δεν παιρνει kills οπως πρεπει, οτι αλλαγη και να κανεις θα εχεις χαμενο το παιχνιδι. ολα ειναι θμεα τυχης, τουλαχιστον στα χαμηλα rank.

Ευτυχώς έχασαν, αλλά fuck DDoSers.

τι ακριβως εγινε; αυτοι που μιλανε στο voice chat, κανανε ddos attack στο stream του αντιπαλου παικτη, το οποιο τον οδηγησε σε discοnnect και βγηκε απο την ομαδα; και μετα ξεκινησε το ματς με 6v5? και παρολαυτα παλι χασανε;

δεν πρεπει να φανε αμεσως μονιμο ban? 

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

50-60ms ειναι ο μεσος ορος για ελλαδα γενικα. με fast path ενεργοποιημενο.

ο zen ειναι αρκετα καλος, αλλα για περιεργο λογο στοχευω καλυτερα με lucio παρα με αυτον.

ειμαι στα 70+, συνήθως 80 και δεν μπορω να παιξω. ειμαι μια φάση πίσω μόνιμα!!! με έχει τρελλάνει αυτο το πράγμα. Είναι μικρή διαφορά αλλα σημαντική, χάνω πολλά 1v1 με tracer/mccree. Βασικά νιώθω σαν να έχω 110-120. τι διάολο...

• Moderators
Δημοσ.
τι ακριβως εγινε; αυτοι που μιλανε στο voice chat, κανανε ddos attack στο stream του αντιπαλου παικτη, το οποιο τον οδηγησε σε discοnnect και βγηκε απο την ομαδα; και μετα ξεκινησε το ματς με 6v5? και παρολαυτα παλι χασανε;

δεν πρεπει να φανε αμεσως μονιμο ban? 

Yep and yep. Και του έλεγε ο άλλος να κάνει DDoS και σε 2ο παίχτη, αλλά είπε ότι δεν μπορούσε. Μετά ο DDoSer έλεγε ότι ο άλλος είχε το δικό του IP και τον απειλούσε... -_-

Τρέχα-γύρευε.

Δημοσ.

Εγώ είμαι γύρω στο 60 αλλά χωρίς fastpath. Φυσικά δεν είναι πάντα σε τέτοια νούμερα. Έχει πάει και 70, 70κάτι μερικές φορές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...