Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πουλάκια μου... όλοι reaper main έχουμε γίνει. ωπ τι έχουμε εδω? κι άλλος no brain...  :ph34r:

Eγώ πάντα ημουν,απο το launch.

M αρεσε το toolkit του,μ αρεσαν οι κοντόκανες καραμπινες του,μ αρεσαν και τα edgy μούτρα του <3

Δημοσ.

πουλάκια μου... όλοι reaper main έχουμε γίνει. ωπ τι έχουμε εδω? κι άλλος no brain...  :ph34r:

με bloom off μια χαρά είναι το aim, ξέρεις τι απόλαυση είναι τα headshots με reaper?  :ph34r:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με bloom off μια χαρά είναι το aim, ξέρεις τι απόλαυση είναι τα headshots με reaper?  :ph34r:

? το bloom δεν ειναι μονιμα off με τον reaper? αφου το bullet spread του ειναι σταθερο, δεν εχει νοημα να αλλαζει.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Για τη symmetra ελεγα βρε. Ειναι εκφραση. No aim no brain symmetra main. Ειδα οτι και οι δυο την εχετε ψηλά στις προτιμησεις σας και πολυ θετικο winrate

Δημοσ.

εχω κανει add απο δω για κανα group qp τον μονο που εχω πετυχει ειναι τον Orgios ολοι οι υπολοιποι παιζετε hearthstone ή λογικα δεν εχω κανει add τους σωστους :P 

Δημοσ.

εχω χασει πολλα παιχνιδια που ενω στην επιθεση παιρνουμε ολα τα points ευκολα, στην αμυνα οι μισοι το γυριζουν σε defense heroes παρολο που οι υπολοιποι τους εξηγουν οτι με 3 defense τους χαριζουμε την νικη. και μετα αποφασιζουν να κανουν switch στα τελευταια 10s..

αυτη η κατηγορια εχει κανει μεγαλη ζημια στο παιχνιδι.

Δημοσ.

εχω χασει πολλα παιχνιδια που ενω στην επιθεση παιρνουμε ολα τα points ευκολα, στην αμυνα οι μισοι το γυριζουν σε defense heroes παρολο που οι υπολοιποι τους εξηγουν οτι με 3 defense τους χαριζουμε την νικη. και μετα αποφασιζουν να κανουν switch στα τελευταια 10s..

αυτη η κατηγορια εχει κανει μεγαλη ζημια στο παιχνιδι.

μα όυτε έναν healer η τανκ ? μιλάμε qp κατάσταση

Δημοσ.

Diamond bracket και καλά . Widow, hanzo, torb, genji , soldier και εγω τι να κάνω πήρα lucio . Tilted as fuck

εγω θα έπερνα σομπρα, σιγα μην κανουν ολοι throw και εγω παιζω Lucio.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...