Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα 2 γυρες στο quick τον doomfist 1 νικη 1 ηττα.Για αρχη νομιζω καλα τα πηγα,αναγκαστικα ενα healer πρεπει να εχεις απο πισω αφου θα χωνεσαι και αν κανεις ενα λαθος dive σε εχουν φαει.

Επισης καρκινος το arcade 6v6 doomfist που εβαλαν(προσωρινα να φανταστω)...

Δημοσ.

o df ειναι πολύ περιεργος χαρακτηρας. δεν μπορω να πω αν ειναι Balanced η underpowered. Μάλλον δεν θα δουλευει και πολύ στα ψηλά ρανκ. χαμηλα ισως να ειναι πιο δυνατος λογω του sneaky one punch to death αλλα και παλι.. δεν ξερω.

• Moderators
Δημοσ.

Είχα παίξει κάμποσο και στο PTR και έχει αρκετά counters (Widow, Pharah, Orisa, etc.) και θέλει heals αλλά όπως είχα ξαναπεί, βλέπω το Rocket Punch να τρώει nerf σύντομα.

Δημοσ.

Εμένα ο DF μου φάνηκε λίγο σάπιος, πέφτει εύκολα.. Επίσης unfun το play παρόλο που θεωρητικά έπρεπε να μου αρέσει το playstyle του. 

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται περίεργο το E του που κοπανάει το έδαφος. Θα προτιμούσα να έχει κάτι σαν slow motion όταν είναι στον αέρα γιατί τώρα με μπερδεύει και δυσκολεύομαι να το στοχεύσω. Άσε που ο δείκτης που δείχνει που θα πέσει εμφανίζεται όποτε του καπνίσει. Άλλες φορές πηδάω απο ένα βράχο μισό μέτρο και το βγάζει, άλλες φορές είμαι 10 μέτρα στον αέρα και δεν βγάζει τίποτα.

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται περίεργο το E του που κοπανάει το έδαφος. Θα προτιμούσα να έχει κάτι σαν slow motion όταν είναι στον αέρα γιατί τώρα με μπερδεύει και δυσκολεύομαι να το στοχεύσω. Άσε που ο δείκτης που δείχνει που θα πέσει εμφανίζεται όποτε του καπνίσει. Άλλες φορές πηδάω απο ένα βράχο μισό μέτρο και το βγάζει, άλλες φορές είμαι 10 μέτρα στον αέρα και δεν βγάζει τίποτα.

Πρέπει να κοιτάς προς τα κάτω. Είναι ωραίο το Seismic Slam για "overheads".

Επίσης το Rocket Punch κάνει stun, οπότε σταματάει channeled ults που μπορούν να γίνουν interrupt. Σταμάτησα High Noon χτυπώντας McCree από πίσω και είδα άλλον DF να κόβει του Reaper το Death Blossom χτυπώντας τον προς την ομάδα μας και ακόμα ακουγόταν το "die die die".

Edit:

"Ασήμωσε να σε διαβάσω τον καφέ.

Ωωωω, βλέπω πολλές γροθιές στο μέλλον σου!"

Δημοσ.

Πήγα το main account platinum χτες. Δεν με ταλαιπώρησε, 150 πόντους πήρα χωρίς ήττα σχεδόν. Σήμερα θα πάω το alt που είναι 2400.

https://www.overbuff.com/players/pc/Atomic-2988?mode=competitive

πουλάκια μου... όλοι reaper main έχουμε γίνει. ωπ τι έχουμε εδω? κι άλλος no brain...  :ph34r:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...