Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τα pick rates συμφωνείς δηλαδή?

Τι κάνει το shield της συγκρίσιμο με του Reinhardt/Winston? Πιάνει μικρότερο χώρο, απίστευτα μικρότερο χώρο. Είναι ακίνητο και δεν καλύπτει 360 μοίρες. Δεν μπορεί να μπει πάνω από ένα άτομο από πίσω πέρα από την Orisa γιατί δεν θα έχει καθόλου ορατότητα για να βαρέσει. Αν είναι χειρότερο και από του Winston και από του Reinhardt σε σύγκριση με ποιανού είναι πάρα πολύ καλό? Της Symmetra?

• Like 1
Δημοσ.

Με τα pick rates συμφωνείς δηλαδή?

Τι κάνει το shield της συγκρίσιμο με του Reinhardt/Winston? Πιάνει μικρότερο χώρο, απίστευτα μικρότερο χώρο. Είναι ακίνητο και δεν καλύπτει 360 μοίρες. Δεν μπορεί να μπει πάνω από ένα άτομο από πίσω πέρα από την Orisa γιατί δεν θα έχει καθόλου ορατότητα για να βαρέσει. Αν είναι χειρότερο και από του Winston και από του Reinhardt σε σύγκριση με ποιανού είναι πάρα πολύ καλό? Της Symmetra?

κρατάει για πάντα σχεδόν. του ρειν κραταει λίγο και του winston ίσα που προλαβαίνει να φύγει ζωντανος. 

Δημοσ.

Η ασπιδα 2000 του Reinhardt κραταει πολυ λιγο, αλλα η 900 της Orisa κραταει για παντα. Ακομα και αν υπολογισουμε το cooldown εχουμε ολα τα υπολοιπα που ειπα. Αν ειναι τοσο καλη η ασπιδα γιατι δεν την επαιρνε κανεις ακομα και πριν το dive meta?

Τα pick rates της ειναι χαλια, και οσο συνεχιζεις να αρνεισαι ενα βεβαιωμενο γεγονος δεν νομιζω να μπορουμε να κανουμε σοβαρη συζητηση.

• Like 1
Δημοσ.

Fulgore μήπως είσαι απο αυτούς που λένε... plz switch widow on attack doesnt work? :D αν μου την πέσει winston genji και θέλουν να με φάνε θα με φάνε. Ξέρεις γιατί ; γιατι το hook είναι σε 12sec σε αντίθεση με τα 5 sec του winston jump και τα limitless ακροβατικά του genji. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να κάτσεις στα αυγά σου και να προσπαθήσεις να κάνεις damage, το οποίο αποδείδει αρκετές φορές και είναι ένας απο τους λόγους που μαρεσει να παίζω widow(against high odds). Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που θες να τους τραβήξεις μακρυά οπότε παίζεις με hook απο το ξεκίνημα του jump. 200 ώρες έχω στη widow ... με έχουν πεί ουκ ολίγες φορές ανώμαλο και μαζόχα .. so plz bitch :D.

Btw fun στο comp σαν widow έχω περισσότερο απο qp γιατί υπάρχουν πιο σωστά composition που θα με βοηθήσουν να κάνω τη δουλειά μου σε σχέση με qp που συνήθως ήμαστε 6 dps on attack in numbani και οι άλλοι παίζουν με rein orisa torb symetra και mercy. Go figure .. qp τις τελευταιες εβδομάδες μπαίνω μόνο για target practice ουτέ καν για να κερδίσω παιχνίδια.

για να λες 6 dps σσ attack ψιλό κατάλαβα σε τι rank είσαι... Όσο για το πρώτο κομμάτι που αναφερεις όχι δεν είναι από αυτούς γιατί δεν πολύ παίζω ranked. Ή πλειοψηφία των widow που έχω πετύχει πάντως είναι για τα μπάζα. Το ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία από τότε που εγραψες το θεικο''θελει skill η ulti της widow'' :D
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξανα παιχνιδι για diamond. η ομαδα ειναι -100 απο την απεναντι και ο μεγαλυτερος σε εμας ειναι 3050 ενω απεναντι ειναι 3200 και παιζει μονος του. gg

το επομενο ηταν λίγο πιο Balanced και το πηραμε το diamond. τωρα θα γινω hanzo main....classic

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
Δημοσ.

Στο qp ειπε οτι πετυχαινει 5+1dps..

ναι το mmr ήθελα να γράψω λάθος μου. Βέβαια και πάλι είπαμε Widow inta lock αλλά μας πειράζει που δεν παίρνει κάποιος άλλος dps η tank...
Δημοσ.

Ναι το widow ulti είναι απο αυτά που για να το αξιοποιήσεις θέλει skill σε σχέση με άλλα που το one click ulti keybinding έχει πιθανότητες για 4πλο kill combo, γιατί είναι περίεργο αυτό;

Δεν έχω παραπονεθεί ποτέ για τα picks των άλλων γιατί κοιτάω πως να είμαι εγώ καλύτερος, αν δε δουλευει θα κάνω switch (δύσκολα βέβαια) σε dva/reaper/zen (σε comp). Αναγνωρίζω πως 6 dps vs 222 είναι lolcomp αλλά σίγουρα δε θα την πω σε κανένα καθώς γνωρίζω απο πρώτο χέρι τι "σκατίλα" τρώει η widow απο team mates στα πρώτα gameplay hours, μέχρι που γίνεσαι καλός και η σκατίλα μετατρέπεται σε "good job widow". So.. κάτι άλλο που μου αρέσει όταν παίζω widow είναι το surpise factor που μπορώ να προκαλέσω σε άλλους.

Η μόνη μου γκρίνια γύρω απο τη widow είναι πως θέλει ένα buff στο survavability.

Η γκρίνια μου με το overwatch είναι πως το balance (βλεπε widow γκρίνια) δεν υπάρχει (και ούτε πρόκειτε) και το matchmaking είναι όντως μαυρο χάλι. Also γιατί κανένας δεν μιλάει ποτέ για τα ελατώματα των zen, lucio, soldier, dva, ana, mercy ...και βλέπω συνέχεια την έννοια trash tier ή situational pick associated με torb, symetra, junkrat, widow, bastion κλπ ... γιατί το meta... ή πείτε το , τα δημοφιλη heroes, είναι 6-8 τη δεδομένη στιγμή. Again balance related.

Δημοσ.

2300 με max 2500 ...έχω πέσει και 2k βέβαια. Η αλήθεια είναι όμως ότι το time στο comp μου είναι limited (κάνω πολλά qp throw γιατί σηκώνομαι να κάνω κάτι άλλο..φυσικά δε θέλω να κάνω το ίδιο και στο comp :P) και αυτό γιατί για να παίξω comp πρέπει να είναι η κατάσταση στο σπίτι "υπο ιδανικές συνθήκες". Θεωρώ πως ευκολα πάω platinum αν αφιερώσω χρόνο με widow playtime 80-90%. Κάτι που δυστυχώς δεν έχω.

Όπως και να έχει το rank ειναι λίγο κλαιν , σημασία έχει να είμαι εγώ consistent στις επιδόσεις μου με widow για να έχω καλά παιχνίδια. Τα τελευταία μου games ήταν αισχρά λόγο μεγάλων διαλειμάτων απο το overwatch , δυστυχώς τα precision hit scan heroes τιμωρούν αρκετά αν δεν έχεις μια daily ρουτίνα... ίσως να το γυρίσω σε winston main και εγώ ...lulz

Δημοσ.

Όπως και να έχει το rank ειναι λίγο κλαιν , σημασία έχει να είμαι εγώ consistent στις επιδόσεις μου με widow για να έχω καλά παιχνίδια. 

μα αυτός ειναι ο λόγος που μετράει το sr. Γιατι κάνεις καλύτερα παιχνιδια οσο πιο ψηλά πας με εξαιρεση τα ranks πολύ κοντα στο επόμενο tier που ειναι πανηγυρια. Το 2800 ειναι πολύ καλο sr για ποιοτικά παιχνιδια. Μάθε hanzo γιατι σε πολλές πιστες μετράει απιστευτα παραπάνω απο widow και ανέβα στο plat.

Δημοσ.

D.Va

• Defense Matrix
    • New sound effects and voice lines have been added, indicating when Defense Matrix has absorbed an enemy’s ultimate ability

Genji

• Deflect
    • New sound effects and voice lines have been added, indicating when an enemy’s ultimate ability has been deflected

Τί voice lines βάλανε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...