Sazerac Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 πού είδες να λέω για μισή τιμή του csgo; Είπα ότι αν ήταν στη τιμή του csgo, την επίσημη ας πούμε, χωρίς εκπτώσεις ή κλειδάδικά, δηλαδή 10-15, θα ήταν μια χαρά. Όχι 35+ όμως
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 πού είδες να λέω για μισή τιμή του csgo; Είπα ότι αν ήταν στη τιμή του csgo, την επίσημη ας πούμε, χωρίς εκπτώσεις ή κλειδάδικά, δηλαδή 10-15, θα ήταν μια χαρά. Όχι 35+ όμως Μιλας για επισημη τιμη παιχνιδιου 4ετιας ξερω γω??Και αυτη ειναι οντως 14ευρω. Επισης δεν μπορω να καταλαβω οπως ειπα απο που προκυπτουν αυτα τα πρωτυπα για τις τιμες. https://www.skroutz.gr/s/7227937/Call-of-Duty-Black-Ops-III-PS3.html παιχνιδι για το Ps3(κοινως ξερουμε και πως τρεχει)χωρις καν campaign και δες σε τι τιμη πωλειται.Μαλιστα εχει κλεισει τουλαχιστον μισο χρονο στην αγορα. Και για το Battleborn που αναφερθηκε,μιας και στα ξενα site στα σχολια απο κατω βλεπω και αναφερονται μεταξυ Battleborn και overwatch(παρολο που δεν εχουν τοσο σχεση τα παιχνιδια μεταξυ τους)δεν βλεπω γενικα καλα σχολια για το παιχνιδι αυτο(στο skroutz κοντα 40ευρω κανει)ειδικα οσον αφορα την αντοχη στο χρονο που γραφουν και πολλοι.
Stavrakas13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Κακώς, πέρα για πέρα overpriced το CoD, τι πάει να πει αυτό. Κακώς το αγοράζει ο κόσμος σε τέτοια τιμή και συνεχίζει η Activision να το βγάζει κάθε χρόνο.
Sazerac Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 μετοχές στη blizzard έχεις και την υποστηρίζεις τόσο πολύ και σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι κατά την άποψή μου το παιχνίδι δεν αξίζει τα λεφτά που κάνει και θα προτιμούσα να ήταν φθηνότερο; Αν αξίζει ένα παιχνίδι, βεβαίως να τα δώσω και τα 40 ευρώ, αν όμως κατ εμέ δεν τα αξίζει, δεν θα τα δώσω. Μην προσπαθείς τώρα άδικα να μου δώσεις άλλα παραδείγματα παιχνιδιών με υψηλές τιμές 6 μήνες μετά την κυκλοφορία τους, δεν με απασχολεί.
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Κακώς, πέρα για πέρα overpriced το CoD, τι πάει να πει αυτό. Κακώς το αγοράζει ο κόσμος σε τέτοια τιμή και συνεχίζει η Activision να το βγάζει κάθε χρόνο. Παει να πει οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα παραδειγματα απο το Overwatch οσον αφορα την τιμη και αρα δεν πολυ εχει και νοημα να λεμε καλυτερα free to play παρα να το πληρωσεις. Επειδη ακριβως ειναι Blizzard τιτλος περισσοτερος λογος βλεπω να γινεται για την τιμη απο οτι σε αλλες εταιριες που το season pass το εχουν σε καθε παιχνιδι. μετοχές στη blizzard έχεις και την υποστηρίζεις τόσο πολύ και σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι κατά την άποψή μου το παιχνίδι δεν αξίζει τα λεφτά που κάνει και θα προτιμούσα να ήταν φθηνότερο; Αν αξίζει ένα παιχνίδι, βεβαίως να τα δώσω και τα 40 ευρώ, αν όμως κατ εμέ δεν τα αξίζει, δεν θα τα δώσω. Μην προσπαθείς τώρα άδικα να μου δώσεις άλλα παραδείγματα παιχνιδιών με υψηλές τιμές 6 μήνες μετά την κυκλοφορία τους, δεν με απασχολεί. Μετοχες στην εταιρια εχω επειδη λεω οτι αυτο που λες ειναι παραλογο καθως τετοιες τιμες εχουν τα shooter στις μερες μας?Εδω στο απεδειξα στο call για το ps3 παρακαλω που εδω και 6περιπου μηνες και εχει τετοια απαραδεκτη τιμη. Προφανως και αν ειχε χαμηλοτερη τιμη θα μας συμφερε ολους(και εμενα σαν αγοραστη)αλλα οπως ειπα υπαρχουν πολυ χειροτερα παραδειγματα(που το αστειο ειναι οτι πουλανε κιολας)για να κραζω το Overwatch για την τιμη του. Αν δεν αξιζει οπως λες το παιχνιδι για σενα(σαν προσωπικη γνωμη δηλαδη)δεν το παιρνεις καθολου πολυ απλα(και αυτο το δεχομαι).Αν ομως το παιχνιδι σου αρεσει και ξερεις οτι θα αφιερωσεις πολυ χρονο σε αυτο,δινεις ανετα τα χρηματα αυτα και αυτο παει γενικα. Ουτε ειδα να γραφουν καπου οι κυριοι για season pass(και για οσους με εχουν δει να συμμετεχω και στα αλλα θεματα γνωριζουν την σταση μου για τα season pass σε fps παιχνιδια συγκεκριμενα)για να δεις τι θα σου εγραφα τοτε για το overwatch αν ειχε.
gildo Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν ξερω αν ετυχε και εσας αλλα παρατηρησα προβλημα στο netcode.Ενω επρεπε να ειχε πεθανει απο τα hit στο kill cam δειχνει οτι τρωει ελαχιστο damage.To δοκιμασα και με sniper και μου εκανε το ιδιο ενω τις 2 πρωτες μερες δουλευε καλυτερα.
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αλλωστε για το αν αξιζει πραγματικα το Overwatch αυτο θα το δουμε και σε βαθος χρονου με την υποστηριξη απο την εταιρια τι παραπανω θα του δωσει(και ποσα απο αυτα θα ειναι δωρεαν). Εγω το μονο που ειπα ειναι οτι σαν beta βλεπω και την ευχαριστιεται περισσοτερο ο κοσμος απο τις αντιστοιχες beta αλλων fps παιχνιδιων(βλεπε Doom,Battlefield hardline,Battlefront κλπ),το αν αξιζει το παιχνιδι ή οχι θα το μαθουμε αφου βγει και εχει περασει και λιγο ο καιρος να δουμε τι ψαρια πιανει. Παντως το ξαναλεω οτι η τιμη των 36ευρω απο κλειδαδικο για το εν λογω παιχνιδι δεν ειναι απαγορευτικη οταν αλλες γνωστες εταιριες τοσο πουλανε τα season pass,πχ http://www.ign.com/articles/2016/01/26/star-wars-battlefront-season-pass-details-released 1
ADHD Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ειπα να του δωσω μια ευκαιρια αν και δεν το ειχα παρει με καλο ματι ποτε, δεν με χαλασε μπορω να πω το διασκεδασα και σιγουρα θελω να παιξω και αλλο αυριο. Μαλιστα ελεγα ας το παιξω τωρα γιατι δεν προκειται να το αγορασω και τελικα το εκανα στα 36ε αφου επαιξα μερικα games. Μου εκανε εντυπωση το καλο performance και το καλο mouse movement, εχει καλο cursor γενικα αν και περιμενα να εχουν τιποτα acceleration on κτλπ τελικα ειναι ολα πολυ καλα οπως και τα fps >200 δεν ειδα τιποτα 60 locked και χαζομαρες. Γενικα αλλαξε η αποψη μου και σιγουρα θελω να ασχοληθω, επαιξα σχεδον μονο soldier 76 βασικα αλλα ηταν ο μονος που ειδα να θελει raw aim και γενικα να ειναι απλος στο ρολο του, ηθελα απλα fragging τιποτα παραπανω. 1
ferongr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σωστή χρήση του biotic field βοηθά πολύ την ομάδα ειδικά σε payload attack. Δοκίμασε και McCree. Παιξε λίγο με τα combos του στο training (flash + fan the hammer, combat roll για άμεσο reload repositioning kai FtH ξανά). Εύκολος στη χρήση και πολύ αποτελεσματικός.
Belisarius Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πραγματικά δεν είχα ασχοληθεί πριν την beta, πείστηκα να το αγοράσω όμως. Εθιστικό gameplay και διαφορετικό ανάλογα τον χαρακτήρα. 1
Atallos1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν νομιζω προσωπικα οτι τιθεται θεμα συγκρισης Battleborn/Overwatch Ειναι διαφορετικα παιχνιδια 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν νομιζω προσωπικα οτι τιθεται θεμα συγκρισης Battleborn/Overwatch Ειναι διαφορετικα παιχνιδια το έβαλα επειδή το αναφέραμε εδώ.Και αρκετός κόσμος το λέει.
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 1 ατομο το ανεφερε ολο και ολο για το Battleborn. Αλλωστε αν κρινω απο το θεμα του Battleborn που με το ζορι εχει 2 σελιδες,δεν νομιζω να ενδιαφερει και πολλους(στην Ελλαδα τουλαχιστον)το εν λογω παιχνιδι(αν και ειναι αξιολογο απο τα διαφορα stream που εχω δει)και μαλλον ειναι ξεκαθαρο που πεφτει περισσοτερο το ενδιαφερον. Οπως ανεφερε σωστα ο Atalos παραπανω,τα δυο παιχνιδια ειναι διαφορετικα μεταξυ τους. Και επειδη ακριβως βλεπω και απο σχολια στο εξωτερικο που ειναι αρκετα θετικα για το Overwatch μου εκανε εντυπωση πιο πισω η ολη κουβεντα για ''τον πιο fail τιτλο της εταιριας'' .Παντως εν μερη συμφωνω οτι και εγω θα προτιμουσα να υπηρχε campaign στο παιχνιδι,βεβαια τιποτα δεν αποκλειεται σαν μελλοντικο update.
grouspen Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Χτύπησα 10ωρο χτες στην beta και μπορώ να πω ότι μου έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις το παιχνίδι και ας είμαι άτομο που δεν παίζει/γουστάρει fps γενικότερα. Έπαιζα συνέχεια το Mode ποu βγάζει τυχαίους χαρακτήρες αφού πεθάνεις οπότε πέρασαν λίγο-πολυ όλοι από τα χέρια μου. Έχει γενικότερα πολύ ενδιαφέροντα chars για όλους τους ρόλους (δεν ξενερωνεις παίζοντας support πχ) Τα Maps είναι ωραία, μεγάλα, πολύχρωμα και με αρκετά μεγάλη ποικιλία σαν τοποθεσία/θέμα. Η blizzard έχει υποσχεθεί ότι όλο το μελλοντικό content που θα βγάζει είτε είναι maps είτε είναι chars θα είναι δωρεάν. Και θα βγάζει πράγματα πιστεύω συνέχεια δεν έχει αφήσει παιχνίδι χωρίς υποστήριξη. Βασικά ΠΡΈΠΕΙ να βγάλουν για να μην καταλήξει σαν το titanfall και το evolve. Η τιμή με βάζει σε σκέψεις λίγο... Δεν κάνει 60 βέβαια αλλά και 36 που έχει στο g2a δεν είναι λίγα για multiplayer only παιχνίδι .... ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις