Aruil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Buff στον Hog. Δοκιμάζουν τα εξής: Ο Hog να μπορεί να κινείται όταν χρησιμοποιεί το breather O Hog να έχει 50% damage reduction την ώρα που χρησιμοποιεί το breather. θα γίνει λίγο yolohog καθώς θα πέφτει αρκετά δύσκολα αν αυτά βγουν live. Λένε σύντομα θα είναι στο PTR. Πλάκα θα έχει βασικά θα βάζεις breather και θα ορμάς μπροστά να πιάσεις hook και το heal σου θα είναι ίσο με το damage που τρως. θα χαρώ να αρχίσω να ξαναπαίξω Roadhog.. κρίμα οι ώρες που ξόδεψα.. άντε και δεν ήξερα τι golden gun να πάρω μετά Και το αντίστοιχο post. Μ'αρέσει που το design team πρωτοτυπεί όμως ρε παιδί μου. Δεν έχουμε ξαναδεί δηλαδή πουθενά αυτές τις αλλαγές. Επίσης εγώ θυμάμαι κάτι συζητήσεις στις οποίες λεγόταν ότι ο Roadhog είναι op και επειδή ενώ κάνει take a breather δεν μπορούν οι χαρακτήρες να του κάνουν outdps το heal. Overkill δεν είναι αυτή η αλλαγή αν είναι έτσι? (Προφανώς δεν απευθύνεται σε εσάς ο σαρκασμός, απλά εσείς κάνατε post τις αλλαγές γιαυτό σας έκανα quote) Χωρίς το σαρκασμό, δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα των αλλαγών. Το πρόβλημα δεν ήταν το survivability του (ήταν και αυτό πρόβλημα αλλά όχι το κύριο), αλλά ότι δεν προσφέρει κάτι σημαντικό στην ομάδα καθώς οι στόχοι του ξεφεύγουν και το damage του είναι ψιλοάχρηστο. Πρακτικά θα είναι σαν ένα χοντρό κουνούπι που δεν μπορείς να το σκοτώσεις, αλλά δεν κάνει και τίποτα το ιδιέταιρο. Άσε που πιθανότατα θα nerfαριστεί το damage reduction γιατί θα παραπονεθούν hanzo/tracer/d.va/bastion/genji ότι τους τρώει το ult και δεν πεθαίνει. Λέγαμε, χρειάζεται tanking utility αν είναι να του πάρουν το damage όχι survivability, αλλά πάλι ότι να ναι. Ult battery Supreme.
shadowlike Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Fulgore μήπως είσαι απο αυτούς που λένε... plz switch widow on attack doesnt work? αν μου την πέσει winston genji και θέλουν να με φάνε θα με φάνε. Ξέρεις γιατί ; γιατι το hook είναι σε 12sec σε αντίθεση με τα 5 sec του winston jump και τα limitless ακροβατικά του genji. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να κάτσεις στα αυγά σου και να προσπαθήσεις να κάνεις damage, το οποίο αποδείδει αρκετές φορές και είναι ένας απο τους λόγους που μαρεσει να παίζω widow(against high odds). Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που θες να τους τραβήξεις μακρυά οπότε παίζεις με hook απο το ξεκίνημα του jump. 200 ώρες έχω στη widow ... με έχουν πεί ουκ ολίγες φορές ανώμαλο και μαζόχα .. so plz bitch . Btw fun στο comp σαν widow έχω περισσότερο απο qp γιατί υπάρχουν πιο σωστά composition που θα με βοηθήσουν να κάνω τη δουλειά μου σε σχέση με qp που συνήθως ήμαστε 6 dps on attack in numbani και οι άλλοι παίζουν με rein orisa torb symetra και mercy. Go figure .. qp τις τελευταιες εβδομάδες μπαίνω μόνο για target practice ουτέ καν για να κερδίσω παιχνίδια.
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν με νοιάζει τι θα κάνουν στον Hog. Οποιαδήποτε αλλαγή κάνουν που θα τον φέρει ξανά στο 50% winrate θα τον ξαναπιάσω γιατί μου αρέσει πολύ το playstyle του χαρακτήρα. Τώρα δεν έχει νόημα γιατί είσαι απλά βάρος για την ομάδα, τι να προσφέρεις έτσι που τον κάνανε..
Aruil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν νομίζω ότι θα τον φέρει αυτή η αλλαγή στο 50% δυστυχώς. Δες τι κάνανε στον Bastion, που η αλλαγή είναι πολύ παρόμοια. Εκεί πήγαινε και το πρώτο μου σχόλιο. Θα δείξει υποθέτω όταν βγει στο live, όπως και με το nerf οι πρώτες μέρες είναι αρκετά ενδεικτικές για το πως θα συνεχίσει στο μήνα.
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Θα δείξει παίζει αρκετή κλάψα τώρα. Εμένα μου φαίνεται αρκετά δραστική αλλαγή αν έχεις και healer μαζί είσαι ψιλό αθάνατος.. Ας ανεβάσουν και 5-10% το damage του γιατί το παρανερφαρανε, η ας δώσουν και 1 ammo ακόμα στο clip και θα είναι οκ παρόλο που δεν θα κάνει 1shot
shadowlike Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 τον κάνανε tank...καλό είναι αυτό. Όταν κάποιος βαράει τον hog δεν βαράει τους support σου. Γενικά συμφωνώ με τα buffs στους hog και reaper ήταν τα πιο πετυχημένα εδώ και καιρό.
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Επιτέλους https://www.youtube.com/watch?v=wUqbiA1rKoU
KilliK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 δεν αναφερουν τιποτα για leavers. επισης τονιζουν το verified toxic behavior. οποτε πρεπει να ελεγχουν τις χιλιαδες αναφορες που θα λαμβανουν καθε μερα. καλη τυχη με αυτο. δεν βλεπω να βελτιωνεται και πολυ η κατασταση με το νεο συστημα. αλλα ιδωμεν. Κλασσικες στρατηγικες blizzard βλεπω μονο, δηλαδη: "γκρινιαζει ο κοσμος για εναν char? ok nerf to the ground" "Ναι αλλα τωρα δεν τον χρησιμοποιει κανεις.." "οκ δωσε μερικα μικρα buffs" Υπαρχει και το αναποδο: "Αυτον τον χαρακτηρα δεν τον χρησιμοποιει κανεις" "οκ καντον εντελως OP και βλεπουμε στην πορεια" 1
Aruil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 τον κάνανε tank...καλό είναι αυτό. Όταν κάποιος βαράει τον hog δεν βαράει τους support σου. Γενικά συμφωνώ με τα buffs στους hog και reaper ήταν τα πιο πετυχημένα εδώ και καιρό. Ανθεκτικό τον κάνουνε, tank... δε θα το έλεγα. Για να είναι κάποιος tank πρέπει να μπορεί είτει να προστατεύσει την ομάδα του (Reinhardt, Zarya, D.Va) είτε να αναγκάζει την αντίπαλη ομάδα να τον βαράει (Winston, pre-nerf Roadhog). Το να μπορείς να αντέχεις ξύλο δεν σε κάνει αναγκαστικά tank, σάκο του box σε κάνει . Δε νομίζω ότι κανείς θεωρεί τον Bastion tank, ενώ μπορεί να αντέξει περισσότερο (ή περίπου ίσο, ανάλογα τις περιστάσεις) ξύλο από τη Zarya π.χ.
KilliK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Επίσης εγώ θυμάμαι κάτι συζητήσεις στις οποίες λεγόταν ότι ο Roadhog είναι op και επειδή ενώ κάνει take a breather δεν μπορούν οι χαρακτήρες να του κάνουν outdps το heal. Overkill δεν είναι αυτή η αλλαγή αν είναι έτσι? ισχυει 100%. το προβλημα του δεν ηταν το survivability, λιγο το damage του επρεπε να ανεβασουν. μαλιστα αυτο ειχε αναφερει και ο Καπλαν σε καποιο απο τα ποστς του, οτι χρειαζεται tweak το damage του. πανε ομως τωρα και του δινουν το ιδιο buff που ειχανε δωσανε και στον Bastion, ο οποιος κατεληξε να ειναι σε χειροτερη θεση απο οτι ηταν πριν το ironclad rework. το λεω απο την αρχη, ο Goodman που ειναι υπευθυνος για το balancing του παιχνιδιου, θα παρει ποδι καποια στιγμη οπως πηρε απο τα WOW/HOTS. Ανθεκτικό τον κάνουνε, tank... δε θα το έλεγα. Για να είναι κάποιος tank πρέπει να μπορεί είτει να προστατεύσει την ομάδα του (Reinhardt, Zarya, D.Va) είτε να αναγκάζει την αντίπαλη ομάδα να τον βαράει (Winston, pre-nerf Roadhog). Το να μπορείς να αντέχεις ξύλο δεν σε κάνει αναγκαστικά tank, σάκο του box σε κάνει . Δε νομίζω ότι κανείς θεωρεί τον Bastion tank, ενώ μπορεί να αντέξει πολύ περισσότερο ξύλο από τη Zarya π.χ. θα τον κανουν ετσι: https://www.youtube.com/watch?v=1zEsAaYGx6w 2
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Και εγώ (αν και πρέπει να περιμένω να το δοκιμάσω) διαφωνώ λίγο με το community. Αν είναι όπως το λένε φαίνεται πολύ γερο buff δεν είναι αστείο, δεν μπορούμε να το προδικάσουμε και να το ακυρώσουμε έτσι απλά. Το hook του hog κάνει deny τα μισά και πάνω ulti του παιχνιδιού, με το χαμηλότερο pick rate λείπει πια το counter στο dragon blade πχ.. Ας δώσουν ένα 8% damage πάνω να μειωθεί το αρχικό nerf στο 25% και θα είναι σχετικά viable. Η ας μην δώσουν damage και ας επαναφέρουν το hook στα 6 sec η ας δώσουν ακόμα 1 ammo στο clip. Χτες πάντως έπαιξα λίγο hog QP και έκανα Hook μια Mei και της έκανα με το ζόρι 100 damage (δεν χτύπησα κεφάλι). Και αυτό λίγο τραγικό είναι, μιλάμε για skillshot τώρα. Δεν γίνεται να καταφέρεις να κάνεις hook genji με την ταχύτητα που κινείται για να του κάνεις 100 damage και να φύγει..
Aruil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν νομίζω ότι η διαφωνία του community είναι στο ίδιο το buff, αλλά στο ότι δεν αρκεί. Αν συνοδεύεται από αυτά τα micro-buffs που αναφέρεις δεν νομίζω να είναι τόσο αρνητικές οι απόψεις. Άσε που το πιο πιθανό είναι να μην μπει καν με 50% damage reduction, γιατί θα παραπονεθούν ότι ειναι unkillable, όπως είχε γίνει και με το Bastion. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα δούμε σε κάνα μήνα που είναι το ASAP της Blizzard. Άλλα κρατάω πολύ μικρό καλάθι, γιατί απ'ότι φαίνεται και στο Overwatch η Blizzard συνεχίζει τη παράδοση της με τα γρήγορα και αποτελεσματικά balancing patches.
basilis_k6 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν νομίζω ότι η διαφωνία του community είναι στο ίδιο το buff, αλλά στο ότι δεν αρκεί. Αν συνοδεύεται από αυτά τα micro-buffs που αναφέρεις δεν νομίζω να είναι τόσο αρνητικές οι απόψεις. Άσε που το πιο πιθανό είναι να μην μπει καν με 50% damage reduction, γιατί θα παραπονεθούν ότι ειναι unkillable, όπως είχε γίνει και με το Bastion. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα δούμε σε κάνα μήνα που είναι το ASAP της Blizzard. Άλλα κρατάω πολύ μικρό καλάθι, γιατί απ'ότι φαίνεται και στο Overwatch η Blizzard συνεχίζει τη παράδοση της με τα γρήγορα και αποτελεσματικά balancing patches. ο bastion είχε μόνιμα -33% και ήταν αραχτός σε μια γωνία με selfheal άπλετο. Δεν ειναι το ίδιο. Πόλύ δυνατό buff (ενα fortify ειναι βασικά με selfheal) που θα δώσει πολύ επιθετικό στύλ. Αν και δεν πιστευω ιτι θα μπει live το 50% ακόμη και με 40% θα είναι τουμπανος. Θα παραμείνει χαμηλα το Pickrate ειδικα στα ψηλά ρανκς και αυτο ειναι απόλυτα λογικο. Είμαστε και σε dive meta μην το ξεχνάμε.
KilliK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 δεν θα αλλαξει το γεγονος οτι παλι θα βασιζεται στην υπολοιπη ομαδα για να παιρνει kills..
Προτεινόμενες αναρτήσεις