Edel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Είμαι έξι μέρες κουφονησια και έχω πάθει στέρηση. Αύριο μόλις γυρίσω θα πεθάνω. Μόνη παρηγοριά τα ποστ σας αυτές τις μέρες. Είπε ο τουρίστας και άρχισε να ετοιμάζεται για τη βραδινή γυπαετοεξορμηση... 1
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 αυτό ακριβώς δε μου αρέσει στο overwatch. Αν κάθομαι 2 ώρες τη μέρα να περάσω καλά για να καταλήξω να "αναγκάζομαι" (λές και δεν "αναγκαζόμαστε" αρκετά μέσα στην όλη μικροαστίλα μας) τότε κλάφτα Χαράλαμπε. ενώ πχ στα moba παιχνίδια αν έπαιζε ένα μόνο ήρωα και στον έπαιρνε κάποιος άλλος η έτρωγε ban δεν θα έπαιζε άλλο ήρωα?Και ο kephrii που είναι από τους πιο γνωστούς widow streamers τον έχω δει να παίζει και άλλους ηρωες,δεν είναι insta lock widow σε κάθε παιχνίδι και άγιος ο θεός . Κοινως όπως έχω ξαναπει δεν γίνεται να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι insta lock ένα ήρωα και να έχουμε την απαίτηση οι άλλοι να συμπληρώσουν με το ζόρι,ειδικά στα χαμηλότερα μας ranks.
sistah Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι το instalock mode ειναι λιγο μαλακια ακομα και αν εισαι uber.Εκτος και αν εισαι top και ξερεις τους συμπαικτες οποτε ξερεις τι mainαρουν. Καλη ωρα τον kephrii που ξερουν τι θα pickaρει.To να ειναι καποιος flex ή εστω ανετος σε ενα-δυο hero απο ολες τις κατηγοριες μονο advantage δινει σε προσωπικο και ομαδικο επιπεδο. Το να γνωριζεις απο προσωπικη εμπειρια τα cd/damage του καθε hero σε κανει "αυτοματα" καλυτερο overall. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ένταξη τον kephrii τον ανέφερα καθαρά επειδή έχει stream αρει widow main αλλά ναι τον έχω δει και άλλους χαρακτήρες να παίζει. Το ίδιο και άλλους streamer που έχω δει να παίζουν support η tank ακόμα και αν τύχαινε να χάσουν φυσικά. Βασικά ακόμα και στο WoW οι top guild δεν θέλουν να παίζεις μία μόνο κλάση,αλλά πολλαπλές να είσαι σε θέση να καλύψεις το οποίο κενό(αν και δεν είναι ακριβώς ίδια περίπτωση λόγω gameplay).
shadowlike Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 ενώ πχ στα moba παιχνίδια αν έπαιζε ένα μόνο ήρωα και στον έπαιρνε κάποιος άλλος η έτρωγε ban δεν θα έπαιζε άλλο ήρωα?Και ο kephrii που είναι από τους πιο γνωστούς widow streamers τον έχω δει να παίζει και άλλους ηρωες,δεν είναι insta lock widow σε κάθε παιχνίδι και άγιος ο θεός . Κοινως όπως έχω ξαναπει δεν γίνεται να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι insta lock ένα ήρωα και να έχουμε την απαίτηση οι άλλοι να συμπληρώσουν με το ζόρι,ειδικά στα χαμηλότερα μας ranks.Καταρχας ο kephrii είναι pro streamer, είναι η δουλεία του πρακτικά αφού γράφει 10ωρα sessions κάθε μέρα. Έχει τη πολυτέλεια να βαρεθέ , να αλλάξει όσους hero θέλει , να κάνει χαζομάρες και να παίξει και PUBG. Εγώ μιλάω για την αναζήτηση του fun factor σε 2 ώρες max τη μέρα και αν. Ναι παίζει και αλλους όταν βλέπει οτι δεν μπορεί με widow η τον κάνει counter το μισό enemy team. Συγκεκριμένα όμως στο s5 έχει ξενερώσει και πιστευει ότι είναι too much effort ακόμα και αν ξέρει οτι θα έχει αποτέλεσμα . Γι αυτο κάνει pick κάτι πιο fun. Δεν είπα πως αυτό είναι απαραίτητα κακό . Το κακό είναι όταν αναγκάζεσαι να κάνεις switch το fun με το must pick και νομίζω και ο ίδιος ξενερώνει όταν έχει gold elims με widow και αναγκάζεται να αλλάξει σε zen/dva. Και εγώ υπήρχε μια περίοδος που απλά και κουντερ να με κάνανε επίτιδες δεν άλλαζα (ακόμα και σε comp).. γιατί πως αλλιώς θα μάθεις όταν στη πέφτει ένας genji ή winston?Πλέον θα αλλάξω σε easy mode reapper γιατί όντως θεωρώ πως καλύτερος δεν μπορώ να γίνω στο counter του genji/winston παρα μόνο λίγο και με πολύ ακόμα practice. Σε κάθε περίπτωση όμως headshoting a diving winston with widow > blowing his face with reaper , νομίζω πως έχω μια στιγμιαία στύση (semi-gel κατάσταση) κάθε φορά που ένας full health winston μου κάνει dive και τον καθαρIζω με 2 headshots χμμ custom game widow no scope/charge delay vs 6 winstons lulz.
opterios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Συγκεκριμένα όμως στο s5 έχει ξενερώσει και πιστευει ότι είναι too much effort ακόμα και αν ξέρει οτι θα έχει αποτέλεσμα . Γι αυτο κάνει pick κάτι πιο fun. Δεν είπα πως αυτό είναι απαραίτητα κακό . Το κακό είναι όταν αναγκάζεσαι να κάνεις switch το fun με το must pick και νομίζω και ο ίδιος ξενερώνει όταν έχει gold elims με widow και αναγκάζεται να αλλάξει σε zen/dva. Βασικά, στα top levels, οι περισσότεροι pro streamers εχουν αρχίσει και ξενερώνουν απίστευτα, όχι τόσο με το παιχνίδι, αλλά με το match making. Το θεωρούν σπασμένο, υπό την έννοια ότι αρκετοί παίκτες κάνουν exploit τον αλγόριθμο του παιχνιδιού (που o Kaplan αποκάλυψε πώς δουλεύει ο αλγόριθμος σε αρκετά μεγάλο κομμάτι του) κι έτσι έχουν καταφέρει ως one tricks να σκαρφαλώσουν σε πολύ υψηλό SR άτομα που κατά τ' άλλα δεν τους αξίζει να είναι εκεί, οπότε και δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλές περιπτώσεις που χρειάζεται κάποιο άλλο pick ή κάποια προσαρμογή στο gameplay τους. Ο Seagull και ο Shadder2k βάρεσαν μπιέλα χτες. Ο πρώτος πήγε κι έπαιζε Doom και PUBG και ο δεύτερος καθόταν και μιλούσε με το chat του κι έλεγε ότι αρνείται να συνεχίσει να παίζει με αυτό το match making. Το παιχνίδι περνάει τεράστια κρίση στα higher elos με όλο και περισσότερους pros να εκφράζουν παράπονα. Όλοι λένε ότι το παιχνίδι, ενώ είναι τόσο καλό ως παιχνίδι, θάβεται από τον τρόπο που δουλεύει το match making. Αυτό βέβαια για τους top 1%. Για τα πιο χαμηλά tiers, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αποτελεί πρόβλημα. Εγώ προσωπικά, δεν έχω παράπονο από τα competitive games μου στο Season 5 και παίζω πολύ solo.
suffocater Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Το θεωρούν σπασμένο, υπό την έννοια ότι αρκετοί παίκτες κάνουν exploit τον αλγόριθμο του παιχνιδιού (που o Kaplan αποκάλυψε πώς δουλεύει ο αλγόριθμος σε αρκετά μεγάλο κομμάτι του) Χμ,any source?
KilliK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Έχει πολύ δυνατό ρόλο σαν αντιdive και αν η ομαδα τον χιλάρει μπορεί να κουβαλήσει παιχνίδια. XAXAXAXAXAXAXAXAXA
opterios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Χμ,any source? http://www.kotaku.co.uk/2017/05/15/blizzard-explains-how-overwatchs-skill-rating-works https://www.youtube.com/watch?v=l-OGlpVnrLw Δε βρίσκω συγκεκριμένο video του Kaplan στα γρήγορα, αλλά αν ψάξεις κάτι θα βρεις. Edit: Ξανάδα λίγο το video του Stylosa που έβαλα παραπάνω, όλο το ζουμί είναι σε αυτά που λέει από το 12:25, αν βαριέστε να το δείτε όλο το video. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2017 από opterios 1
ADHD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Βασικά, στα top levels, οι περισσότεροι pro streamers εχουν αρχίσει και ξενερώνουν απίστευτα, όχι τόσο με το παιχνίδι, αλλά με το match making. Το θεωρούν σπασμένο, υπό την έννοια ότι αρκετοί παίκτες κάνουν exploit τον αλγόριθμο του παιχνιδιού (που o Kaplan αποκάλυψε πώς δουλεύει ο αλγόριθμος σε αρκετά μεγάλο κομμάτι του) κι έτσι έχουν καταφέρει ως one tricks να σκαρφαλώσουν σε πολύ υψηλό SR άτομα που κατά τ' άλλα δεν τους αξίζει να είναι εκεί, οπότε και δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλές περιπτώσεις που χρειάζεται κάποιο άλλο pick ή κάποια προσαρμογή στο gameplay τους. Ο Seagull και ο Shadder2k βάρεσαν μπιέλα χτες. Ο πρώτος πήγε κι έπαιζε Doom και PUBG και ο δεύτερος καθόταν και μιλούσε με το chat του κι έλεγε ότι αρνείται να συνεχίσει να παίζει με αυτό το match making. Το παιχνίδι περνάει τεράστια κρίση στα higher elos με όλο και περισσότερους pros να εκφράζουν παράπονα. Όλοι λένε ότι το παιχνίδι, ενώ είναι τόσο καλό ως παιχνίδι, θάβεται από τον τρόπο που δουλεύει το match making. Αυτό βέβαια για τους top 1%. Για τα πιο χαμηλά tiers, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αποτελεί πρόβλημα. Εγώ προσωπικά, δεν έχω παράπονο από τα competitive games μου στο Season 5 και παίζω πολύ solo. Δεν ειναι καλο σαν παιχνιδι, ειναι μια κακη casual αντιγραφή, ποτε δεν θα εχει σοβαρό competitive scene οπως το csgo πχ. Αρεσει στο insomnia και σε αρκετο κοσμο γιατι ειναι casual και easy to pick up. Κλασσικό blizzard game των τελευταίων χρόνων δηλαδή, αυτη η εταιρεία πραγματικά χάλασε απίστευτα, ισως της εκανε κακο το merge με activision.. Ολες οι ελπιδες για arena shooter στο quake champions για εμενα. Τα ελεγα απο την αρχη.. 1
KilliK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ολες οι ελπιδες για arena shooter στο quake champions για εμενα. yep, αρκει να μην τα σκατωσει η Bethesda..
opterios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δεν ειναι καλο σαν παιχνιδι, Σου λέω τι έλεγαν οι συγκεκριμένοι δύο streamers. Οι οποίοι μάλιστα έλεγαν (και οι δύο) ότι σε scrims είναι εντελώς άλλη φάση, άκρως απολαυστικό και είναι σα να παίζεις διαφορετικό παιχνίδι. Το rant όλο είναι για το ranked και το match making. Όχι για το παιχνίδι το ίδιο. Από εκεί κι έπειτα, ακόμα και το τι σημαίνει "καλό παιχνίδι" είναι λίγο υποκειμενικό, και το συμπέρασμα ότι "δεν είναι καλό παιχνίδι" είναι μία υπεραπλούστευση. Επιπλέον, σοβαρό competitive scene είχε μια χαρά τον πρώτο χρόνο, οπότε δεν μπορείς να λες "ποτε δεν θα εχει σοβαρό competitive scene". Καταλαβαίνω ότι παιχνίδια σαν το CS:GO και Quake Champions θεωρούνται μάλλον καλύτερες πλατφόρμες για competitive scene, αλλά μιλάμε για λίγο διαφορετικά είδη FPS. Το Overwatch έχει διαφορετικό βάθος, χρειάζεται άλλων ειδών skills και mindset και προσφέρει διαφορετικά πράγματα από τα άλλα games. Σε κάποια είναι καλύτερο, σε άλλα χειρότερο. Αλλά το γεγονός ότι όπως λες, είναι "casual και easy to pick up" για μένα το κάνει ακόμα πιο αξιέπαινο ως αποτέλεσμα, γιατί επιτρέπει να εμπλακούμε σε ένα competitive περιβάλλον κι εμείς οι casual παίκτες που δεν είμαστε IDDQD σε mechanics. Καλή τύχη στο Quake Champions!
ADHD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ειχε γιατι εριξε χρημα η blizzard να το προμοταρει σαν esport και επεσαν αρκετες ομαδες πανω για τα πιθανα λεφτα. Το οτι δεν ειναι καλο σαν παιχνίδι ειναι δική μου αποψη σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει και σεβαστο, απλα γενικα διαβαζω πολλες γκρινιες. Mechanics Overwatch pick one
opterios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Mechanics Overwatch pick one Πάλι υπεραπλουστεύεις. Δείξε μου έναν top 500 player στο Overwatch που δεν είναι μηχανικά φοβερός. Το έχουμε πει από πέρσυ πολλές φορές σε αυτό το thread και είσαι και από τους "παλιούς". Δε θα έπρεπε να τα ξαναλέμε: το ότι δε χρειάζεσαι καλά mechanics για να παίξεις το παιχνίδι, δε σημαίνει ότι αν έχεις καλά mechanics δε θα έχεις πλεονέκτημα. Με μέτρια mechanics δεν πρόκειται να πας παραπάνω από platinum.
Aruil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Στο όλο πλαίσιο της καταστροφολογίας (όχι ότι δε συμφωνώ, απλά το λέω έτσι ), ο DSPStanky παρατάει το παιχνίδι γιατί δεν τον ευχαριστεί πλέον και μεγάλοι streamers που παίζαν αποκλειστικά Overwatch, είτε το παρατάνε είτει το μειώνουν και παίζουν και άλλα παιχνίδια (δεν είναι καταδικαστικά στοιχεία αναγκαστικά αυτά, περισσότερο ενδείξεις). Ένα ενδιαφέρον βίντεο πάνω στο balancing της Blizzard και τα λεγόμενα του Kaplan: https://www.youtube.com/watch?v=jLyH8NbKQyY&feature=youtu.be&t=1h41m Σε περίπτωση που δεν δουλέψει το timestamp, πηγαίντε στη 1 ώρα και 41 λεπτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις