basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Το ξαναειπα και στο μεγαλο ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα... Στο σολο και στο Duo ακομα πιο πολυ, εφοσων παλευετε στο 3Κ και δε μπορειτε να τους κουβαλησετε δεν ειστε για παραπανω. Απο το υπαρχων rank σου αξιζεις παραπανω οταν και μονο οταν μπορεις να κουβαλισεις ολοκληρο team με τα plays σου. δειτε Youtube tutorials-plays κτλ και προσπαθηστε να εφαρμοσετε οτι δεν κανετε απο τους pros. Diamοnd player δεν λεγεσαι αν εισαι 3Κ. λεγεσαι αν παιζεις σταθερα στα 3300+ ουτε Master αν παιζεις στα 3.5Κ κτλ. Μη τιλταρετε και παιξτε το γκειμ για να βελτιωθειτε εφοσων κανετε Chase τα ranks. Αλλα δεν υπαρχει elo hell εκτως και αν μιλαμε για grandmaster to Top500. εκει ειναι ζορικα ναι. ξερω που ανήκω. πάνω κάτω είμαι παιχτης του 3κ. παίζω και στο 3100 με κάτι φίλους μια χαρα αλλα οχι δεν ειμαι για παραπάνω. 30άρισα, ξαναακούμπησα fps μετά απο 8 χρόνια απουσίας απο τα παιχνιδια γενικότερα, δεν εχω ουτε την υπομονή ουτε την θέληση. Απλώς ηθελα να το πιάσω έτσι για να πώ οτι δεν παιζω στα χαμένα, oτι έκανα κάτι στο παιχνιδι. Άλλωστε είναι καιρός που μπορούσα να το πιάσω αλλα εκνευρίζομαι πολύ έυκολα και ήμουν και αρκετά άτυχος πολλές φορές. Είχα και στην s3 season high 2960... Ειμαι χαρούμενος και τώρα θα επικεντρωθώ στον Mccree μου να πάει και αυτός στο diamond. H zarya (main) μπορεί να πάει και πιο ψηλα αν ασχολήθω όμως αυτο εξαρτάται και απο το team. Το 3κ έχει όπως είπε και ο jardon όλους οσους το έπιασαν και ειναι στα παπάρια τους και κάνουν throw ουσιαστικά. Master δεν θα πάω ποτέ, δεν ειμαι τέτοιος παίχτης για κανένα λόγο. Θα ήθελα όμως να πάιξω στο 3,2 να ξεφύγω λίγο απο τη σαβούρα του high plat-low diamond. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σαβουρα το low diamond μάλιστα. Δηλαδή πιο κάτω το παιχνίδι στο ranked είναι για unonstall? Καλά και τα πιο πίσω περί κουβαληματος για να ανέβεις για γέλια είναι λες και εχεις main 4400 για να κουβαλήσει με alt.
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σαβουρα το low diamond μάλιστα. Δηλαδή πιο κάτω το παιχνίδι στο ranked είναι για unonstall? Καλά και τα πιο πίσω περί κουβαληματος για να ανέβεις για γέλια είναι λες και εχεις main 4400 για να κουβαλήσει με alt. μιλάω για την ποιότητα των παιχνιδιών. μέχρι το 3200 που αρχίζουν να προσπαθούν πλέον αρκετοί για μάστερ τα παιχνίδια ειναι τραγικά όπως ακριβώς και στο 2800-2900. Πιο κάτω είναι τραγικότερα, απο silver ξεκίνησα και θυμάμαι το αισχος εκει πέρα. To άλλο δεν το κατάλαβα να σου πω την αλήθεια.
jmirko15 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εγώ τώρα πρώτη φορά έκανα τα αρχικά 10 games και μίλησε η ποιότητα 1850 Silver αχαχαχαχαχαχαχαχ
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εγώ τώρα πρώτη φορά έκανα τα αρχικά 10 games και μίλησε η ποιότητα 1850 Silver αχαχαχαχαχαχαχαχνα σου πω την αλήθεια καλύτερα να ξεκινάς από χαμηλά να έχει νόημα το ladder. Το να σε καθορίζει τόσο πολύ το αρχικό mmr και τα 10 πρώτα παιχνίδια είναι μεγάλη μλκια. Σου δίνει που σου δίνει 3 μήνες και τα επόμενα 10 παιχνίδια σε βάζουν κοντά από εκεί που τέλειωσε πριν.
grifind Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σαβουρα το low diamond μάλιστα. Δηλαδή πιο κάτω το παιχνίδι στο ranked είναι για unonstall? Καλά και τα πιο πίσω περί κουβαληματος για να ανέβεις για γέλια είναι λες και εχεις main 4400 για να κουβαλήσει με alt. Τα "πιο πισω" περι κουβαληματος ισχυουν χρονια τωρα και αναφερονται σε αυτους που λενε οτι δεν ανεβαινει το rank με τιποτα και οτι φταινε οι teamates κτλ. και ναι δεν εχω 4400 main αλλα εχω 4100. και πριν γραψω οτιδηποτε ειπα και οτι season 1 ειμουν 76ρανκ οταν το top500 το επαιρνες στα 78. Τα δεδομενα και τα στατιστικα δεν ειναι γελοια. Οποιος πιστευει οτι φταινε οι teamates του και το rank του και δε μπορει να κανει climb και το ριχνει στους αλλους ειναι γελοιο. Εννοειται οτι χρειαζεσαι team για να κερδισεις αλλα το επιπεδο στο 2Κ ειναι τραγελαφικο για καποιον που παιζει σημερα στα 4Κ. κυριολεκτικα μπορεις να κανεις 1v6 στο 2Κ αν εισαι master πχ μονο και μονο λογω positioning και aim. ο φιλος επισης απο πανω που απαντησε δε κλαφτηκε και ξερει πολυ καλα τι λεει για το 3Κ. Αν εισαι 3Κ και σιγα σιγα βελτιωνεσαι το 3Κ εχει ολους τους "μετριους" που πιστευουν οτι ειναι pro και Rageαρουν και tiltaroyn για πλακα. Οποτε αν δε μπορεις να τους κουβαλησεις η να δουν οτι εχουν εναν πολυ καλο στο team τους να ακολουθησουν θα παιξει throw ινσταντ. και επισης για οσους ειναι 2Κ δεν ειπε κανεις να κανουν uninstall εφοσων περνανε καλα και γουσταρουν το game πολυ καλα κανουν. Η κουβεντα ξεκινησε για το πως να "ξεπερασεις-ξεφυγεις" απο το ρανκ που εισαι τωρα γιατι θελεις να βελτιωθεις και να παιζεις καλυτερα games.
alex_000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Και τα 2 account μέσα στο Σαβατοκύριακο πήγαν 2470 κοντά αλλά δεν πήγα Platinum. Όταν πλησιάζω εκεί πάντα με πετάει 2-3 ήττες στην σειρά γιατί με βάζει σε πολύ δύσκολα (opponent Favorited games) και στα 2. Μέχρι το επόμενο ΣΚ ένα από τα 2 θα έχει πάει πιστεύω. Πάντως so far τα 2 account πάνε χέρι-χέρι και από αυτά που ακούω και διαβάζω αρχίζω να πιστεύω περισσότερο ότι το OW σε βάζει στο ρανκ που πιστεύει ότι είσαι με βάση το MMR σου που βγαίνει από τα προσωπικά σου stats και ratings και όχι τόσο από το win / loss ratio. Πολύ θετικό αυτό, και εφόσον ισχύει και τα 2 accounts θα συνεχίσουν να είναι πολύ κοντά σε SR. Το win / loss % σίγουρα δεν είναι το μοναδικό metric για το παιχνίδι.
Jardon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εγώ τώρα πρώτη φορά έκανα τα αρχικά 10 games και μίλησε η ποιότητα 1850 Silver αχαχαχαχαχαχαχαχ Εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε να βελτιωθείς και συνεπώς να ανεβείς. Άμα έχεις τη δυνατότητα να κανεις record games και να τα ανεβάσεις ακόμα καλύτερα. 1
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Και τα 2 account μέσα στο Σαβατοκύριακο πήγαν 2470 κοντά αλλά δεν πήγα Platinum. Όταν πλησιάζω εκεί πάντα με πετάει 2-3 ήττες στην σειρά γιατί με βάζει σε πολύ δύσκολα (opponent Favorited games) και στα 2. Μέχρι το επόμενο ΣΚ ένα από τα 2 θα έχει πάει πιστεύω. Πάντως so far τα 2 account πάνε χέρι-χέρι και από αυτά που ακούω και διαβάζω αρχίζω να πιστεύω περισσότερο ότι το OW σε βάζει στο ρανκ που πιστεύει ότι είσαι με βάση το MMR σου που βγαίνει από τα προσωπικά σου stats και ratings και όχι τόσο από το win / loss ratio. Πολύ θετικό αυτό, και εφόσον ισχύει και τα 2 accounts θα συνεχίσουν να είναι πολύ κοντά σε SR. Το win / loss % σίγουρα δεν είναι το μοναδικό metric για το παιχνίδι. εξοπλισου με υπομονη. Εγω στο τελευταιο αναγκάστηκα να παιξω μαιμου που εχω 3 παιχνιδια ολη τη σεζον μαζι της. Δεν επερνε κανενας τανκ. 1
shadowlike Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 "αναγκάστηκα να παιξω μαιμου" αυτό ακριβώς δε μου αρέσει στο overwatch. Αν κάθομαι 2 ώρες τη μέρα να περάσω καλά για να καταλήξω να "αναγκάζομαι" (λές και δεν "αναγκαζόμαστε" αρκετά μέσα στην όλη μικροαστίλα μας) τότε κλάφτα Χαράλαμπε.
alex_000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 εξοπλισου με υπομονη. Εγω στο τελευταιο αναγκάστηκα να παιξω μαιμου που εχω 3 παιχνιδια ολη τη σεζον μαζι της. Δεν επερνε κανενας τανκ. το έχω καταλάβει, δεν τρέχει τίποτα .. συνεχίζουμε. Εγώ fillaρω tank αν χρειαστεί (DVA η Winston), αλλά με DVA κάνω χάλια ulti και είναι κρίμα..
Jardon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Θα δώσω μια ίσως αυτονόητη αλλα δύσκολα υλοποιήσιμη συμβουλή, άμα είστε flex players όπως εγώ αφοσιωθείτε στο comp σε 3-4 ήρωες μην προσπαθείτε για περισσοτερους γιατί απλά δεν έχετε το χρόνο να ξοδέψετε να μάθετε τους υπολοιπους σε μεγαλύτερο βαθμό για να ανέβετε, και βεβαια επικεντρωθείτε σε ήρωες που σας αρέσουν κατά προτίμηση . Στη δικια μου περίπτωση παίζω Winston, Reaper, D.va και Lucio
alex_000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 εγώ reaper, symmetra DVA και soldier παιζω κυρίως τους πρώτους δυο, οι άλλοι για fillΈχω πρόβλημα με τον Reaper που δεν ξέρω τι να βελτιώσω. O Reaper είναι μια κρεατομηχανη που παίρνει δυο gold ανά match και ξεκολαει το team από choke points και control points με το ulti του, αφού ρίξει πρώτα το mech της DVA να μην φάει deny. Οκ πρέπει να νιώθεις ποτέ να flanκαρεις και ποτέ να είσαι με το team αλλά.. μέχρι εκεί.Αφού παίξεις 30-40 ώρες reaper συγκεκριμένα και πας και το accuracy 35-40% μετά δεν μπορώ να καταλάβω ποια θα είναι η διαφορά του diamond reaper από τον gold reaper πχ, έχει cap ο χαρακτήρας. Με την tracer, gengi ακόμα και soldier υπάρχει διαφορά συνεχως.Στον Reaper έχω 100 games με 150 gold και 200 silver νομίζω δηλαδή 1,5 gold και δύο silver ανά game μεσο όρο και νιώθω ότι έχω cappaρει και δεν ξέρω τι ακριβώς μπορώ να κάνω καλύτεραΜε κανέναν άλλον χαρακτήρα που έπαιξα το game δεν ένιωθα έτσι με όλους τους άλλους πάντα υπήρχε κάτι να φτιάξω. Για αυτό που έλεγα πιο πάνω με Reaper ξέρω ότι είμαι σε καλό σημείο ενώ το winrate μου με αυτόν είναι κάπου 57% ενώ με Symmetra που θα παραδεχτώ ότι είμαι με το ζόρι μέτριος το winrate είναι 70%
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 εγώ reaper, symmetra DVA και soldier παιζω κυρίως τους πρώτους δυο, οι άλλοι για fill Έχω πρόβλημα με τον Reaper που δεν ξέρω τι να βελτιώσω. O Reaper είναι μια κρεατομηχανη που παίρνει δυο gold ανά match και ξεκολαει το team από choke points και control points με το ulti του, αφού ρίξει πρώτα το mech της DVA να μην φάει deny. Οκ πρέπει να νιώθεις ποτέ να flanκαρεις και ποτέ να είσαι με το team αλλά.. μέχρι εκεί. Αφού παίξεις 30-40 ώρες reaper συγκεκριμένα και πας και το accuracy 35-40% μετά δεν μπορώ να καταλάβω ποια θα είναι η διαφορά του diamond reaper από τον gold reaper πχ, έχει cap ο χαρακτήρας. Με την tracer, gengi ακόμα και soldier υπάρχει διαφορά συνεχως. Στον Reaper έχω 100 games με 150 gold και 200 silver νομίζω δηλαδή 1,5 gold και δύο silver ανά game μεσο όρο και νιώθω ότι έχω cappaρει και δεν ξέρω τι ακριβώς μπορώ να κάνω καλύτερα Με κανέναν άλλον χαρακτήρα που έπαιξα το game δεν ένιωθα έτσι με όλους τους άλλους πάντα υπήρχε κάτι να φτιάξω. Για αυτό που έλεγα πιο πάνω με Reaper ξέρω ότι είμαι σε καλό σημείο ενώ το winrate μου με αυτόν είναι κάπου 57% ενώ με Symmetra που θα παραδεχτώ ότι είμαι με το ζόρι μέτριος το winrate είναι 70% αν οι παίχτες καθόντουσαν να μάθουν συμμέτρα σοβαρα τα περισσότερα defence θα ήταν full hold. ειναι op af. Είτε μαζί με τορμπ, είτε με μερσυ που πρεπει να κάνεις wipe την ομάδα 3! φορές, Ο ριπερ πάντως είναι πολύ δυνατός και ενω ουτε εγω ξερω να τον παιζω καλα βλέπω ακόμη και top500 one trick reaper. Έχει πολύ δυνατό ρόλο σαν αντιdive και αν η ομαδα τον χιλάρει μπορεί να κουβαλήσει παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις