xaroulisx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εγώ θα το τραβήξω πιο πολύ, άμα θες να παίξεις competitive παίζε στα low με high textures και shadows μονο, έχεις λιγότερο clutter και είναι πιο smooth με πολύ περισσότερα FPS. Πολυ ωραια! Πλεον παιζω απο 110 μεχρι 140 fps και δεν εχει και τοσο μεγαλη διαφορα στα γραφικα. Cheers! 1
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εγώ θα το τραβήξω πιο πολύ, άμα θες να παίξεις competitive παίζε στα low με high textures και shadows μονο, έχεις λιγότερο clutter και είναι πιο smooth με πολύ περισσότερα FPS. εννοειτε. μονο Low και cap τα frames στα 200 για μένα γιατι η καρτα μου έκανε το δωμάτιο κλίβανο αποστείρωσης
sistah Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Πολυ ωραια! Πλεον παιζω απο 110 μεχρι 140 fps και δεν εχει και τοσο μεγαλη διαφορα στα γραφικα. Cheers! Wait, σε τι αναλυση παιζεις? 1920x1080 με την 480 δεν θα επρεπε να εχεις ουυτε 80-90 ουτε 140 αλλα παραπανω, ειδικα στα low.
Jardon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 να θυμίσω ότι είμαστε ελλάδα και μάλλον δεν μπορεί να αποδώσει λόγο ζέστης
KilliK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 βγες από μπροστά της και ξεκίνα να βαράς πριν φτάσεις melee, τις περισσότερες φορές θα περάσει από μπροστά σου για να πετάξει σε έναν συμπαίχτη της. Eτοιμο το headshot it works 1
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 να θυμίσω ότι είμαστε ελλάδα και μάλλον δεν μπορεί να αποδώσει λόγο ζέστης full hd, low settings η 480 με ι5 6600 300αρίζει
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 8 το πρωι εφτασε.... Ο αλτ έφαγε ενα dc (τυχαια παλι στο season high μετα απο μια ωρα arcade....) και ξενερωσα πληρως. Με γυρισε στο 2870. Ο main ομως δεν με πολυενδιαφερει και μετα απο την ξενερα με το dc ειπα στα @@ μου και ας ειναι χαραμα θα παιξω. 2870 τον πηρα και εφτασα 5! Φορες ενα παιχνιδι απο το diamond. Μονο τυχαια δεν ηταν τα παιχνιδια. Το mm κανει οτι μπορει για να σε δυσκολεψει. Αφου έβγαλα καρκίνο επιασα τελικά το γαm¢¿¦€ν0 diamond.
Jardon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) 8 το πρωι εφτασε.... Ο αλτ έφαγε ενα dc (τυχαια παλι στο season high μετα απο μια ωρα arcade....) και ξενερωσα πληρως. Με γυρισε στο 2870. Ο main ομως δεν με πολυενδιαφερει και μετα απο την ξενερα με το dc ειπα στα @@ μου και ας ειναι χαραμα θα παιξω. 2870 τον πηρα και εφτασα 5! Φορες ενα παιχνιδι απο το diamond. Μονο τυχαια δεν ηταν τα παιχνιδια. Το mm κανει οτι μπορει για να σε δυσκολεψει. Αφου έβγαλα καρκίνο επιασα τελικά το γαm¢¿¦€ν0 diamond. Είναι αυτό ακριβώς που σου είχα πει, το prediamond είναι το χειρότερο, εγώ παίζω duo stack συνήθως και πάλευα ένα βραδυ με το συμπαίχτη μου για να φτάσουμε diamond για μια νίκη, όπου επειδή ο φίλος μου ήταν 5-10 sr πιο πάνω από εμενα να καταλήγει να το φτάνει ενώ εγώ να είμαι στο 2996 , αναγκαστήκαμε να παίξουμε ένα ακόμα ευτυχώς ήταν νίκη. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2017 από Jardon
xaroulisx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Wait, σε τι αναλυση παιζεις? 1920x1080 με την 480 δεν θα επρεπε να εχεις ουυτε 80-90 ουτε 140 αλλα παραπανω, ειδικα στα low. Σε 1920χ1080 παιζω οι θερμοκρασιες ειναι απο 55-80 αναλογα τη ζεστη και το αν δουλευει το aircodition. Αν εχω το frame rate στο display based εχω συνεχεια 80-90 fps, αν το βαλω cap στα 300 ας πουμε, εχω 90-140 αναλογα τι φαση του παιχνιδιου. Δεν ξερω αν παιζει κατι αλλο ρολο που εχω ετσι λιγα fps συμφωνα με αυτα που λες. Αυτη τι στιγμη παιζω με 60c σε cap 300 fps και εχω απο 90-140 αναλογα τι γινεται μεσα στο παιχνιδι.
grifind Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Είναι auto ακριβώς που σου είχα πει, το prediamond είναι το χειρότερο, εγώ παίζω duo stack συνήθως και πάλευα ένα βραδυ με το συμπαίχτη μου για να φτάσουμε diamond για μια νίκη, όπου επειδή ο φίλος μου ήταν 5-10 sr πιο πάνω από εμενα να καταλήγει να το φτάνει ενώ εγώ να είμαι στο 2996 , αναγκαστήκαμε να παίξουμε ένα ακόμα ευτυχώς ήταν νίκη. Το ξαναειπα και στο μεγαλο ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα... Στο σολο και στο Duo ακομα πιο πολυ, εφοσων παλευετε στο 3Κ και δε μπορειτε να τους κουβαλησετε δεν ειστε για παραπανω. Απο το υπαρχων rank σου αξιζεις παραπανω οταν και μονο οταν μπορεις να κουβαλισεις ολοκληρο team με τα plays σου. δειτε Youtube tutorials-plays κτλ και προσπαθηστε να εφαρμοσετε οτι δεν κανετε απο τους pros. Diamοnd player δεν λεγεσαι αν εισαι 3Κ. λεγεσαι αν παιζεις σταθερα στα 3300+ ουτε Master αν παιζεις στα 3.5Κ κτλ. Μη τιλταρετε και παιξτε το γκειμ για να βελτιωθειτε εφοσων κανετε Chase τα ranks. Αλλα δεν υπαρχει elo hell εκτως και αν μιλαμε για grandmaster to Top500. εκει ειναι ζορικα ναι.
Jardon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Το ξαναειπα και στο μεγαλο ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα... Στο σολο και στο Duo ακομα πιο πολυ, εφοσων παλευετε στο 3Κ και δε μπορειτε να τους κουβαλησετε δεν ειστε για παραπανω. Απο το υπαρχων rank σου αξιζεις παραπανω οταν και μονο οταν μπορεις να κουβαλισεις ολοκληρο team με τα plays σου. δειτε Youtube tutorials-plays κτλ και προσπαθηστε να εφαρμοσετε οτι δεν κανετε απο τους pros. Diamοnd player δεν λεγεσαι αν εισαι 3Κ. λεγεσαι αν παιζεις σταθερα στα 3300+ ουτε Master αν παιζεις στα 3.5Κ κτλ. Μη τιλταρετε και παιξτε το γκειμ για να βελτιωθειτε εφοσων κανετε Chase τα ranks. Αλλα δεν υπαρχει elo hell εκτως και αν μιλαμε για grandmaster to Top500. εκει ειναι ζορικα ναι. Προσωπικά διαφωνώ προς το θέμα του κουβαλήματος, στο overwatch δεν κουβαλάς απλά κανεις την ομάδα σου να έχει πιο πολλές πιθανότητες να νικήσει, ειδικά εάν η ομάδα η ίδια δεν θέλει να νικήσει λόγο lack of coordination(και όχι δεν εννοώ comms αλλα απλά να παίζουν μαζί σαν unit στα mid ranks), trolls, throwers και leavers, όπως στη περίπτωση pre-diamond early diamond όπου είναι κάθε καρυδιάς καρύδι και δεν τον νοιάζει τι γίνετε εφόσον έφτασε diamond. Νομίζω επίσης ότι η συμβουλή '' δες και κάνε '' είναι ανούσια σε auto το σημείο, αμφιβάλλω ότι οποιος είναι σε αυτό το forum και θέλει να βελτιωθεί δεν το έχει κάνει ήδη. Τώρα εάν εσύ έχεις να προτείνεις συγκεκριμένο content που ως '' top player '' κρίνεις ότι είναι καλο να ξέρουν για να βελτιωθούν τότε καλώς. Για το tilt θεωρώ ότι αναφέρεσαι στον Βασίλη, κάτι που διαφωνώ για άλλη μια φορα, το ότι εκνευρίστηκε(υποθέτω) και είπε να παίξει και όπου πάει δεν είναι τόσο "τιλταρισμα" αλλα πιο πολύ ότι επικεντρώθηκε στο να παίξει μέχρι να ανεβεί. Όχι elo hell δεν υπάρχει σε κανένα επίπεδο, είσαι η δεν είσαι για auto το rank.
sistah Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Σε 1920χ1080 παιζω οι θερμοκρασιες ειναι απο 55-80 αναλογα τη ζεστη και το αν δουλευει το aircodition. Αν εχω το frame rate στο display based εχω συνεχεια 80-90 fps, αν το βαλω cap στα 300 ας πουμε, εχω 90-140 αναλογα τι φαση του παιχνιδιου. Δεν ξερω αν παιζει κατι αλλο ρολο που εχω ετσι λιγα fps συμφωνα με αυτα που λες. Αυτη τι στιγμη παιζω με 60c σε cap 300 fps και εχω απο 90-140 αναλογα τι γινεται μεσα στο παιχνιδι. Το display based θα επρεπε να ειναι fixed 60fps ή οσα Hz ειναι η οθονη σου, δεν κανει fluctuate. Ο λογος που σε ρωτησα ειναι γιατι και εγω 480 8gb εχω σε high settings με καποια πειραγματα οπως σου ανεφερα παραπανω, και εχω μεχρι και 200+ fps χωρις να πεφτει ευκολα κατω απο τα 100. Εαν εισαι ευχαριστημενος δεν υπαρχει λογος να το ψαξεις περισσοτερο, ο μονος λογος που θα ηθελες να εχεις το maximum θα ηταν αν σε ενοιαζε να εχεις πολυ χαμηλο SIM δηλαδη χαμηλο input lag, αρα μεγαλυτερη ακριβεια. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Είναι αυτό ακριβώς που σου είχα πει, το prediamond είναι το χειρότερο, εγώ παίζω duo stack συνήθως και πάλευα ένα βραδυ με το συμπαίχτη μου για να φτάσουμε diamond για μια νίκη, όπου επειδή ο φίλος μου ήταν 5-10 sr πιο πάνω από εμενα να καταλήγει να το φτάνει ενώ εγώ να είμαι στο 2996 , αναγκαστήκαμε να παίξουμε ένα ακόμα ευτυχώς ήταν νίκη. Good thing που ήρθε και 3ος δηλαδή.
Xvipes Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Το ξαναειπα και στο μεγαλο ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα... Στο σολο και στο Duo ακομα πιο πολυ, εφοσων παλευετε στο 3Κ και δε μπορειτε να τους κουβαλησετε δεν ειστε για παραπανω. Απο το υπαρχων rank σου αξιζεις παραπανω οταν και μονο οταν μπορεις να κουβαλισεις ολοκληρο team με τα plays σου. δειτε Youtube tutorials-plays κτλ και προσπαθηστε να εφαρμοσετε οτι δεν κανετε απο τους pros. Diamοnd player δεν λεγεσαι αν εισαι 3Κ. λεγεσαι αν παιζεις σταθερα στα 3300+ ουτε Master αν παιζεις στα 3.5Κ κτλ. Μη τιλταρετε και παιξτε το γκειμ για να βελτιωθειτε εφοσων κανετε Chase τα ranks. Αλλα δεν υπαρχει elo hell εκτως και αν μιλαμε για grandmaster to Top500. εκει ειναι ζορικα ναι. εγώ να ρωτήσω πάλι masteroverwatch link ή περιττό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις