Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη διαβασα πολλα περι OP classes που λετε και για τα ranks "αν δεν εχεις team δεν ανεβαινεις κτλ "οσον αφορα το γκειμ αυτη τη στιγμη ειναι αρκετα Balanced.

Το Season 5 απλα εχει ξεφυγει οσον αφορα το Community επειδη δεν υπαρχουν bans και το εχουν καταλαβει, κανουν Throw για το χαβαλε τους και δε τους νοιαζει. Pickαρες τον ηρωα που ηθελε να παιξει? Θα παρει widow η hanzo με 10% winratio. ετσι απλα. Δε τους νοιαζει πλεον ειδικα στα χαμηλα ranks.

Οσον αφορα τα Ranks παιζω απο S1 76Rank μεχρι S3 και τωρα S5 μετα απο πολυ καιρο πηγα απο 2.500 στα 3800 σε 2 εβδομαδες με 5-6 games καθημερινα.

Οσο μπορεις να κουβαλησεις κυριολεκτικα τους παντες ανεβαινεις. Το οτι εχεις κολησει στα 2Κ πχ, σημαινει πολυ απλα πως δεν μπορεις να κουβαλησεις ουτε τον εαυτο σου για παραπανω. Ειμαι ζωντανο παραδειγμα που απο σχεδον top500 για 2 ρανκ Season1 επαιξα τωρα και παρατηρησα οτι εχασα το aim μου και το positioning μου, μεχρι και στα 2500 αλλα με τον καιρο μερα με την μερα οταν ειμαι για τουλαχιστον Master, θα παω Master βρεξει-χιονισει.

Απλα παιξτε το game και ευχαριστηθειτε το χωρις rage και tilts.

Εφοσων σας ενδιαφερει να ανεβειτε rank και βλεπετε οτι ειστε σε καποιο rating "κολημενοι" ξεκινηστε με tutorials και games στο youtube απο pros και streamers τοπ500. βρειτε τι κανουν παραπανω απο εσας και ξεκινηστε να το εφαρμοζετε.

Fast Tip: Ενα πολυ σημαντικο κομματι, που κανεις δε δινει σημασια ειδικα κατω απο το Master ειναι το Positioning.

Η διαφορα του master απο grand master στην ουσια αυτη ειναι. και οι 2 εχουν aim και θα σε σκοτωσουν οσο πιο γρηγορα μπορουν. αλλα ο grand master 99% θα εχει πολυ καλυτερο positioning Και ulty-skills usage Οταν πρεπει και μονο. Αν κανετε αυτα τα 2 σωστα και με μετριο aim θα ξεχωρισετε σιγουρα απο το 2Κ και θα βοηθησετε πολυ το team σας να κερδισει.

Αυτα τα λιγα. Enjoy.

masteroverwatch link?

Δημοσ.

επομενως ηταν μια ακομη περιπτωση ασυνεπειας στο damage που γινεται στο παιχνιδι. e-sports κατα τα αλλα.

Τι εννοεις?

Δημοσ.

Μήπως είχες discord orb πάνω σου ενώ ταυτόχρονα ήταν mercy/nanoboost buffed και σε κατέβαζαν οι συμπαίχτες του? Και απλά σε αποτέλειωσε με το charge?

Είναι συχνό φαινόμενο τουλάχιστον σε εμενα, και μετά είμαι '' τι στο διάολο έγινε πως πέθανα ''

Δημοσ.

επομενως ηταν μια ακομη περιπτωση ασυνεπειας στο damage που γινεται στο παιχνιδι. e-sports κατα τα αλλα.

Lol, αποκλείεται. Μάλλο σε βαράγανε ενώ πήγαινες στο τοίχο. Δεν έχει αναφερθεί ποτε ασυνέπεια damage.

Δημοσ.

nooope. εγω και ο rein ειμασταν μονο. δεν ειναι η πρωτη φορα που υπαρχει θεμα με το damage consistency. εχει συμβει και στο παρελθον, εχει συμβει και σε αλλους παικτες, με αλλους ηρωες. το παιχνιδι ειναι buggy as hell.

Lol, αποκλείεται. Μάλλο σε βαράγανε ενώ πήγαινες στο τοίχο. Δεν έχει αναφερθεί ποτε ασυνέπεια damage.

Lol, ε ναι γιατι ειναι τοσο bug free το παιχνιδι. ακομη διορθωνουν τα bugs του Rein που παρουσιαστηκαν στο τελευταιο update...

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω ξεκινησει παιζω εδω και 1 μηνα σε ultra settings και εχω στανταρ 80fps με I5 7500 και amd xfx 480 8G.

Σημερα εκανα την αναβαθμιση στην gpu σε drivers απο 17.6.2 σε 17.7.1 και εχω fps drops στα 20-40. 

Εσβησα τα drivers με DDU εβαλα παλι τους 17.6.2 αλλα το προβλημα συνεχιζει. Η μονη αλλαγη ηταν αυτη και δεν ξερω τι αλλο να κανω για να επανελθει το παιχνιδι.

Εχετε καποια προταση?

Δημοσ.

nooope. εγω και ο rein ειμασταν μονο. δεν ειναι η πρωτη φορα που υπαρχει θεμα με το damage consistency. εχει συμβει και στο παρελθον, εχει συμβει και σε αλλους παικτες, με αλλους ηρωες. το παιχνιδι ειναι buggy as hell.

Lol, ε ναι γιατι ειναι τοσο bug free το παιχνιδι. ακομη διορθωνουν τα bugs του Rein που παρουσιαστηκαν στο τελευταιο update...

Αποκλείεται.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω ξεκινησει παιζω εδω και 1 μηνα σε ultra settings και εχω στανταρ 80fps με I5 7500 και amd xfx 480 8G.

Σημερα εκανα την αναβαθμιση στην gpu σε drivers απο 17.6.2 σε 17.7.1 και εχω fps drops στα 20-40. 

Εσβησα τα drivers με DDU εβαλα παλι τους 17.6.2 αλλα το προβλημα συνεχιζει. Η μονη αλλαγη ηταν αυτη και δεν ξερω τι αλλο να κανω για να επανελθει το παιχνιδι.

Εχετε καποια προταση?

Δοκιμασε να βαλεις OFF τα Dynamic Reflections και Local Reflections.

Δεν προσθετουν κατι visibly και δινουν αρκετο fps boost.

Δες επισης εαν συμβαινει εχοντας ολα τα 3rd party apps (ακομα και το antivirus) κλειστα μιας και πχ το discord μπορει να ριξει τα FPS εχοντας το Hardware acceleration ανοιχτο.

Tελος, εαν δεν αλλαξει τιποτα, δες με το γραφημα του msi afterburner την συμπεριφορα της 480 στα fps drops. (εαν εχει υψηλη θερμοκρασια, εαν ριχει τα ρολογια κτλ). Αλλιως δοκιμασε την stable εκδοση των drivers η οποια ειναι η 17.4.3 .

• Like 1
Δημοσ.

Εχετε καποια προταση?

Για τράβα εκεί που λέει resolution scale και βάλτο 100%. Μπορεί να είναι στο automatic και να στο ανεβάζει. Εμένα το πάει 140%.

• Like 2
Δημοσ.

Για τράβα εκεί που λέει resolution scale και βάλτο 100%. Μπορεί να είναι στο automatic και να στο ανεβάζει. Εμένα το πάει 140%.

Δοκιμασε να βαλεις OFF τα Dynamic Reflections και Local Reflections.

Δεν προσθετουν κατι visibly και δινουν αρκετο fps boost.

Δες επισης εαν συμβαινει εχοντας ολα τα 3rd party apps (ακομα και το antivirus) κλειστα μιας και πχ το discord μπορει να ριξει τα FPS εχοντας το Hardware acceleration ανοιχτο.

Tελος, εαν δεν αλλαξει τιποτα, δες με το γραφημα του msi afterburner την συμπεριφορα της 480 στα fps drops. (εαν εχει υψηλη θερμοκρασια, εαν ριχει τα ρολογια κτλ). Αλλιως δοκιμασε την stable εκδοση των drivers η οποια ειναι η 17.4.3 .

Σας ευχαριστω πολυ! Το προβλημα ηταν αυτο που ειπε ο Silverage! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πριν δεν το εκανε και τωρα το κανει..αλλα το εβαλα στο 100% και εστρωσε αμεσως.

Επισης εβαλα OFF τα Dynamic Reflections και Local Reflections οπως ειπε ο sistah και απο 80 fps φτανω τα 90.

Σωσατε τη μερα κυριοι ευχαριστω! Cheers

Δημοσ.

Nα προσθεσω ενημερωτικα πως το Shadow detail και το Lightning Quality μπορεις να το ριξεις στο medium .
Η διαφορα απο τo high ή ultra ειναι αμελητεα. Δεν γινεται απο crisp σε pixelated.
Μαλιστα το lower lightning ριχνει το bloom λιγακι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα το τραβήξω πιο πολύ, άμα θες να παίξεις competitive παίζε στα low με high textures και shadows μονο, έχεις λιγότερο clutter και είναι πιο smooth με πολύ περισσότερα FPS.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα το τραβήξω πιο πολύ, άμα θες να παίξεις competitive παίζε στα low με high textures και shadows μονο, έχεις λιγότερο clutter και είναι πιο smooth με πολύ περισσότερα FPS.

QFT

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...