KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 θα δω μηπως μετα τις 12 το βραδυ ειναι καλυτερα τα πραματα, γιατι μεσημερι δεν ειναι να παιζεις. 18-23 οι καλύτερες ώρες τριχες, το ιδιο χαλια και σε αυτες τις ωρες. δεν βλεπω να ανεβαινω σε αυτο το κωλοπαιχνιδο απο low rank. αν ειναι δυνατον να ψαχνω ποιες ωρες θα πεσω σε ομαδες που τουλαχιστον συμπεριφονται σαν ομαδες, για να μην νομιζει το κωλοσυστημα του Καπλαν οτι δεν ειμαι στο ιδιο skill level με τα αχρηστα ζωαδια του low rank. και ουτε κουβεντα για σοβαρες ποινες στους leavers, γιατι προς θεου, χρειαζομαστε τους casuals, μην παρεξηγηθουν και δεν ξαναπαιξουν το παιχνιδι. κουραστηκα να tryhardaro και το αποτελεσμα να ειναι μονιμο defeat...
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 τριχες, το ιδιο χαλια και σε αυτες τις ωρες. δεν βλεπω να ανεβαινω σε αυτο το κωλοπαιχνιδο απο low rank. αν ειναι δυνατον να ψαχνω ποιες ωρες θα πεσω σε ομαδες που τουλαχιστον συμπεριφονται σαν ομαδες, για να μην νομιζει το κωλοσυστημα του Καπλαν οτι δεν ειμαι στο ιδιο skill level με τα αχρηστα ζωαδια του low rank. και ουτε κουβεντα για σοβαρες ποινες στους leavers, γιατι προς θεου, χρειαζομαστε τους casuals, μην παρεξηγηθουν και δεν ξαναπαιξουν το παιχνιδι. κουραστηκα να tryhardaro και το αποτελεσμα να ειναι μονιμο defeat... Εμμμμμ.... γιατί παίζεις winston;
Jardon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 That. Για να μην πούμε πως οι περισσότεροι μένουν απλα στο "meta/pro" composition,και οταν ξεκινάει το παιχνίδι,ο καθένας κάνει ότι να ναι. Εχω δει πχ. winstons να παιζουν αψογα τον ρόλο τους,και να τρώνε και σκατό απο πάνω,γιατι οι υπολοιποι δεν ενιωθαν να τον στηρίξουν,και άρα φαινόταν χαζος diver. Αυτό, ανεξάρτητος meta και λοιπά εάν παίζεις ήρωα που θέλει και team composition και team play για να είναι effective λόγο follow up το έχασες το παιχνίδι. Mainaro winston(όχι λόγο meta αλλα επειδή μου αρέσει και βγάζω αποτέλεσμα μαυτόν) αλλα μερικές φορες (σπανια ευτυχώς) η ομάδα μου απλά δεν κάνει follow up(και ας έχουν dive comp), σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι εφικτή η αλλαγή σε άλλο tank γιατί δεν βολεύει με το team composition(αν έχουμε ήδη d.va), τότε αλλάζω σε τρίτο dps, soldier pharah reaper, μπας και σώσω/βοηθήσω τη κατάσταση . Τώρα στις περιπτώσεις που έχουν κάνει instalock πριν από μένα winston(guilty ας charged) ευτυχώς έχω ένα μεγάλο hero pool να επιλέξω από ώστε να είμαι effective στο παιχνίδι χωρίς να είμαι βάρος.
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εμμμμμ.... γιατί παίζεις winston; διαβασε τις προηγουμενες σελιδες.
opterios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δεν βλεπω να ανεβαινω σε αυτο το κωλοπαιχνιδο απο low rank. Κουραστηκα να tryhardaro και το αποτελεσμα να ειναι μονιμο defeat... Έχεις σκεφτεί ότι ίσως ανήκεις στο rank που παίζεις; Ορίστε τι λέει κι ο Seagull ότι πρέπει να κάνεις για να ανέβεις: https://clips.twitch.tv/TallVainKumquatKappaWealth
KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχεις σκεφτεί ότι ίσως ανήκεις στο rank που παίζεις; εχεις σκεφτει οτι δεν με ενδιαφερει η αποψη σου;
opterios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 εχεις σκεφτει οτι δεν με ενδιαφερει η αποψη σου; Δεν εξέφρασα καμία άποψη. Για το αν το έχεις σκεφτεί εσύ σε ρώτησα. Κι εγώ θα γούσταρα πολύ να είμαι Master, αλλά δε μου φταίει κανείς που είμαι platinum.
KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 αποψη εξεφρασες. το προβλημα ειναι οτι την επαναλαμβανεις ενω γνωριζεις πολυ καλα που την βαζω. στο ειχα εξηγησει και στο pm, αλλα δεν ακους. γιατι ασχολεισαι μαζι μου και δεν πας να παιξεις με τα φιλαρακια σου; ξερεις, εκεινα τα φιλαρακια που μαζι με εσενα οταν χανανε, ριχνανε την ευθυνη στους αλλους. επισης, δεν με απασχολει τι γουσταρεις.
KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχεις σκεφτεί ότι ίσως ανήκεις στο rank που παίζεις; Ορίστε τι λέει κι ο Seagull ότι πρέπει να κάνεις για να ανέβεις: https://clips.twitch.tv/TallVainKumquatKappaWealth μιλαει για platinum. δεν παιζω platinum. οταν παω platinum, θα ακολουθησω την συμβουλη του. Ποια άποψη εξέφρασα; λες και μιλαω στον αερα.
opterios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Η συμβουλή του είναι "Get good". Δηλαδή εσύ θα το κάνεις αυτό μόνο όταν πας platinum; Ή κάτι δεν είπες σωστά, ή κάτι δεν κατάλαβες σωστά.
KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 by all means τοτε, ακολουθησε την για να ξεφυγεις απο το πλατινουμ, στο οποιο οπως λες εχεις κολλησει. ειδες που τελικα αποψη εκφραζεις; οποτε μην το κουραζουμε αλλο, ειπες οτι ειχες να πεις για εμενα, σε γραφω κανονικα, συνεχιζουμε on topic.
opterios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 by all means τοτε, ακολουθησε την για να ξεφυγεις απο το πλατινουμ, στο οποιο οπως λες εχεις κολησει. ειδες που τελικα αποψη εκφραζεις; οποτε μην το κουραζουμε αλλο, ειπες οτι ειχες να πεις για εμενα, σε γραφω κανονικα, συνεχιζουμε on topic. Μα δε λέω ότι έχω κολλήσει. Λέω ότι είμαι Platinum, επειδή τόσο μου αξίζει. Δεν παίζω καλύτερα από αυτό. Ομοίως κι εσύ υποθέτω για να είσαι Silver, τόσο σου αξίζει (αυτό είναι υπόθεση, όχι άποψη). Εσύ ωστόσο, τι άποψη έχεις για τον εαυτό σου δε μου λες...!
Jardon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 διαβασε τις προηγουμενες σελιδες. Πραγματικά χαίρομαι που άκουσες την συμβουλή μου αλλα θα πρότεινα να τσεκάρεις το team comp σου πρώτα πριν κανεις pick αν και είναι δυνατό να το κανεις να δουλέψει με bastion και rein σε κάποιο βαθμό στο defense. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις