basilis_k6 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Έξυπνο, έκανα αυτο ακριβώς το λάθος στο 3100 και έπεσα 3021, throwers trolls και ρατσιστές. Το 2900++ είναι το πιο coin flip bracket, αν και η blizzard το έχει βάλει με ΜMR δεν είσαι σίγουρος τι θα σου τύχει και αν θα είναι στην αντίπαλη ομάδα 1-2 grandmaster που έχουν κάνει decay η smurf. χθες στις 3 πήρα τον μειν απο 2880 και έκανα 2 νίκες 2 ήττες. Και τα 4 παιχνιδια ηταν κάποιος που έκανε throw. 2 με μένα 2 με τους άλλους. Μιλάμε για competitive οχι αστεια...
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) κακη η σημερινη μερα στο competitive. -mccree, can you pls swtich? -no, he is my main. κοιταω τα στατιστικα του για την 5η σεζον: στα 50 παιχνιδια, ειχε 40 ηττες.. σε αλλο παιχνιδι, μετα απο δυο γυρους, μας λεει ο hog στο chat: -Ι have 0 eliminations, lol. -could you pls switch to another tank? -sure. παιρνει zarya και ριχνει το ult του αμεσως μετα oταν η αντιπαλη dva ριχνει το δικο της. μετα γυριζει σε orisa και δεν εριξε ουτε ενα ult σε ολο το υπολοιπο παιχνιδι. 2 παιχνιδια με 2 leavers, αλλα τρια παιχνιδια με τσιρκα που ηταν target practice, mercy να κανει rez μονο τον δικο της, ενας ρωσος με εβριζε στο chat να του δωσω τον reaper, ενω ειχα 3 gold σε kills/damage, ενα τριμελες premade group να χασκογελανε στο chat και να μην παιζουν καθολου σοβαρα. θα δω μηπως μετα τις 12 το βραδυ ειναι καλυτερα τα πραματα, γιατι μεσημερι δεν ειναι να παιζεις. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2017 από KilliK
basilis_k6 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 θα δω μηπως μετα τις 12 το βραδυ ειναι καλυτερα τα πραματα, γιατι μεσημερι δεν ειναι να παιζεις. θα δω μηπως μετα τις 12 το βραδυ ειναι καλυτερα τα πραματα, γιατι μεσημερι δεν ειναι να παιζεις. 18-23 οι καλύτερες ώρες 1
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) δυστυχως εκεινες τις ωρες δεν μπορω να παιξω. κατ αλλο, στα χαμηλα ranks εχω την εντυπωση πως ο Reaper μετα το τελευταιο buff εχει μεγαλυτερο impact απο οτι ο Soldier. με τον Soldier σε αρκετα παιχνιδια, ενω εχω gold με πανω απο 15k damage , δεν μπορω να παρω kills επειδη οι αντιπαλοι ειναι πισω απο διπλα tanks/supports ενω οι δικοι μου δεν πιεζουν και δεν μπορουν να τους αποτελειωσουν. επισης μου την πεφτουν συνεχεια DVA/Winston στα high grounds οταν βρισκομαι μονος, και με σκοτωνουν αμεσως αν δεν προλαβω να τρεξω προς τους δικους μου.τελος το ult του ειναι πιο sneaky και αμεσο, ενω του Soldier μπορει ευκολα να γινει counter. με τον Reaper ομως εχω σχεδον μονιμα 3 golds σε kills/damage, μπορω να βοηθησω στο push απο κοντα, εχει καλο escape ability και μπορω και σκοτωνω tanks ακομη και αν ειμαι μονος μου. το μονο που ειναι λιγο πιο tricky, ειναι η Mercy που ξεφευγει πιο ευκολα με το πρωτο shot που τρωει, ενω με τον Soldier την σκοτωνω ενω πεταει. imho, ενα group combo με καλους soldier/reaper ειναι αρκετα δυνατο για να ανεβει κανεις απο τα low ranks. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2017 από KilliK
basilis_k6 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) δυστυχως εκεινες τις ωρες δεν μπορω να παιξω. ούτε εγω γιαυτο ο αλτ ειναι ακόμη απαιχτος 3 μέρες. τις ώρες με πολύ κόσμο είναι αρκετά πιο ευκολο για το mm να φτιάξει ίσα games. Αργοτερα και νωριτερα αναγκάζεται να κάνει περίεργα ζευγάρια που στα χαρτιά μοιάζουν οκ αλλα δεν ειναι. Επίσης το βράδυ βγαίνουν βολτα τα μεγάλα smurf, την ημέρα παιζουν στο μειν γιατι ειναι αδυνατον να παιξεις στο master/gm τοσο αργα χωρις να ρισκάρεις να σου ρίξει ενα diamond μαζί σου. Βάλε και τους πιωμένους ή τα παιδιά που τελείωσαν το διάβασμα και η μαμα τα αφήνει πριν το κρεββάτι να παίξουν καμια ωρίτσα και το έχεις έτοιμο το derank. o reaper αυτη τη στιγμη ειναι πολύ πολύ δυνατός μέχρι και το gold. Μετά την pharah και την φιλενάδα της βεβαίως. αν η ομάδα απέναντι έχει dva ή winston παιξε reaper χωρις δευτερη σκέψη. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2017 από basilis_k6 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 New comic: Doomfist Masquerade Edit: Fixed
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 βαζε και το λινκ με το pdf, τα motion comics ειναι λιγο σπαστικα: http://comic.playoverwatch.com/en-us/doomfist-masquerade μπα μια φορα που η ομαδα του Reaper δεν ηταν αχρηστη. o Doomfist πολυ badass. και πρεπει να ταιζει την μαυρη χηρα..
Jardon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Προπαντός ο Reaper είναι πολύ δυνατός τώρα ανεξάρτητος rank, άμα θέλει κάποιος να ανεβεί μέχρι Diamond χωρίς να είναι ιδιαιτερα δυνατός σε mechanical skill, Winston και Pharah είναι top picks, ισχύει και για τον Reaper. Με Winston σε ένα account που Boostaro άνετα το πήγα platinum από silver/gold με μια δυο ήττες, σε αυτά τα επίπεδα και αρκετά και στο plat δεν μπορούν να αντιδράσουν εναντια σε έναν καλο Winston που ξέρει πως να κάνει engage και outplay Reaper, ειδικά άμα έχει λίγο support από την ομάδα του. Προτείνω άμα δεν ξέρετε να παίζεται(winston) να μάθετε η και d.va σαν extra picks.
shadowlike Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Και ξαναρωτάω, τι νόημα έχει να ανεβεις ρανκ με έναν ήρωα που δεν σου αρέσει στη πραγματικότητα. Είναι σαν να "αναγκάζω" τον εαυτο μου να παίξει comp επειδή υπάρχει το τυράκι του rank. Στα επόμενα season τι θα κάνω δηλαδή; θα παιζω ότι αποφασίσει η blizzard πως είναι meta; δηλαδή wow εισαι high rank με main mercy/soldier/winston/dva/lucio/zen ... ή wow είσαι high rank κάνοντας main genji/hanzo/rein/sym/mei/widow/zarya .. δεν ξέρω αν το έχεται προσέξει αλλά εδώ και πόσα season συγκεκριμένοι ήρωες είναι καρφομένοι στο meta και αν δεν είναι κανουν swap με άλλους. Δηλαδή σε κάθε season αν θες να ανέβεις είναι μια βασική εξάδα που πρέπει να παίζεις στο 90% ... αλλά ok ας μιλήσουμε για το δισκοπότηρο του overwatch balance. Το παιχνίδι έχει καταντήσει βαρετό.
Jardon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Και ξαναρωτάω, τι νόημα έχει να ανεβεις ρανκ με έναν ήρωα που δεν σου αρέσει στη πραγματικότητα. Είναι σαν να "αναγκάζω" τον εαυτο μου να παίξει comp επειδή υπάρχει το τυράκι του rank. Στα επόμενα season τι θα κάνω δηλαδή; θα παιζω ότι αποφασίσει η blizzard πως είναι meta; δηλαδή wow εισαι high rank με main mercy/soldier/winston/dva/lucio/zen ... ή wow είσαι high rank κάνοντας main genji/hanzo/rein/sym/mei/widow/zarya .. δεν ξέρω αν το έχεται προσέξει αλλά εδώ και πόσα season συγκεκριμένοι ήρωες είναι καρφομένοι στο meta και αν δεν είναι κανουν swap με άλλους. Δηλαδή σε κάθε season αν θες να ανέβεις είναι μια βασική εξάδα που πρέπει να παίζεις στο 90% ... αλλά ok ας μιλήσουμε για το δισκοπότηρο του overwatch balance. Το παιχνίδι έχει καταντήσει βαρετό. A) Αν και μάλλον δεν έγινε κατανοητό εγώ αναφέρθηκα στο πως να ξεφύγεις απτά mid ranks στη περίπτωση που έχεις γίνει stuck. Το Μετά είναι το Μετά θα αλλάζει διαρκώς και οι παίχτες θα επιλεγουν να παίξουν τα πιο ισχυρά picks, τώρα αν αυτοί θέλουν να παίξουν sub-optimal η underpowered picks δικαίωμα τους ειδικά άμα μπορούν να τα κάνουν να δουλέψουν ανεξάρτητος καταστάσεων, balance στο overwatch η πραγματικό paper rock scissors δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει κατά τη γνώμη μου. Γ) Το παιχνίδι promotes teamwork και flexibility άρα σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί να παίξεις έναν ήρωα που δεν σου αρέσει. Δ) Άμα έχει καταντήσει βαρετό μπορείς πάντα να τσεκάρεις νέα παιχνίδια για να κανεις διάλειμμα απτό overwatch η να αφοσιωθείς σε αυτά, πχ warframe μιας και βλέπω πολλούς φίλους να το τσεκάρουν(αν το δοκιμάσεις στείλε εντυπώσεις). Edit: To είναι B ) αλλα είχε πολύ πλακα σε εκείνο το σημείο για να το αλλάξω.
alex_000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Και ξαναρωτάω, τι νόημα έχει να ανεβεις ρανκ με έναν ήρωα που δεν σου αρέσει στη πραγματικότητα. Είναι σαν να "αναγκάζω" τον εαυτο μου να παίξει comp επειδή υπάρχει το τυράκι του rank. Στα επόμενα season τι θα κάνω δηλαδή; θα παιζω ότι αποφασίσει η blizzard πως είναι meta; δηλαδή wow εισαι high rank με main mercy/soldier/winston/dva/lucio/zen ... ή wow είσαι high rank κάνοντας main genji/hanzo/rein/sym/mei/widow/zarya .. δεν ξέρω αν το έχεται προσέξει αλλά εδώ και πόσα season συγκεκριμένοι ήρωες είναι καρφομένοι στο meta και αν δεν είναι κανουν swap με άλλους. Δηλαδή σε κάθε season αν θες να ανέβεις είναι μια βασική εξάδα που πρέπει να παίζεις στο 90% ... αλλά ok ας μιλήσουμε για το δισκοπότηρο του overwatch balance. Το παιχνίδι έχει καταντήσει βαρετό. Και τι νόημα έχει να το κουράζεις με το ranked αν δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις ότι χρειάζεται για να ανέβεις? Αν είσαι hanzo main ανεξάρτητα τι team comp έχει απέναντι και παίζεις hanzo όταν απέναντι έχει pharmercy να θερίζει όλη την ομάδα σου, η οποία είναι χωρίς hitscan καλύτερα μείνε στο QP. ------ Με όλους τους heroes μπορείς να ανέβεις, δεν υπάρχει "meta". Όταν το gold και το platinum μιλάει για meta κλαίω. Ούτε καν στο GM δεν έχει meta. Meta υπάρχει στο pro gaming με προπονημένες ομάδες 6v6 που βγάζουν 120% από κάθε χαρακτήρα και 200% από κάθε team composition. Εκεί το αν ο ένας χαρακτήρας είναι 1% πιο favored από τον άλλο είναι χαοτική διαφορά. Όλοι οι υπόλοιποι που μιλάνε για "meta" στο ranked play απλά αντιγράφουν χωρίς να καταλαβαίνουν καν τι κάνουνε και την διαφορά επιπέδου από pro level play. To meta στο ranked play βγαίνει από το ranked play όχι από pro play. Όταν η Symmetra και ο Torb έχουν 58% winrate ενώ η Sombra 43% προφανώς η sombra δεν είναι meta παρόλο που είναι σχεδόν πάντα pick στην pro gaming σκηνή. Αν πάρεις όμως Sombra στο ranked θα πέσουν όλοι πάνω σου να αλλάξεις, ενώ αν πάρεις Orisa θα σου πούνε πάρε Winston γιατι είναι meta στην pro σκηνή.. Ότι να ναι. Στο ranked play δεν χρειάζεται καμία meta. Χρειάζεται κοινή λογική. Με ότι θες ανεβαίνεις αλλά όχι όταν κάνεις τραγικά pick που δεν θα βοηθήσουν την ομάδα καθόλου όπως το hanzo pick που ανέφερα. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2017 από alex_000 1
Xvipes Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 το μονο που ειναι λιγο πιο tricky, ειναι η Mercy που ξεφευγει πιο ευκολα με το πρωτο shot που τρωει, ενω με τον Soldier την σκοτωνω ενω πεταει. βγες από μπροστά της και ξεκίνα να βαράς πριν φτάσεις melee, τις περισσότερες φορές θα περάσει από μπροστά σου για να πετάξει σε έναν συμπαίχτη της. Eτοιμο το headshot 1
suffocater Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Όλοι οι υπόλοιποι που μιλάνε για "meta" στο ranked play απλά αντιγράφουν χωρίς να καταλαβαίνουν καν τι κάνουνε και την διαφορά επιπέδου από pro level play. That. Για να μην πούμε πως οι περισσότεροι μένουν απλα στο "meta/pro" composition,και οταν ξεκινάει το παιχνίδι,ο καθένας κάνει ότι να ναι. Εχω δει πχ. winstons να παιζουν αψογα τον ρόλο τους,και να τρώνε και σκατό απο πάνω,γιατι οι υπολοιποι δεν ενιωθαν να τον στηρίξουν,και άρα φαινόταν χαζος diver.
shadowlike Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Το Μετά είναι το Μετά θα αλλάζει διαρκώς και οι παίχτες θα επιλεγουν να παίξουν τα πιο ισχυρά picks, τώρα αν αυτοί θέλουν να παίξουν sub-optimal η underpowered picks δικαίωμα τους ειδικά άμα μπορούν να τα κάνουν να δουλέψουν ανεξάρτητος καταστάσεων, balance στο overwatch η πραγματικό paper rock scissors δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει κατά τη γνώμη μου. δεν διαφωνώ, αυτό ακριβώς λέω. Οτι το balance είναι στη σφαίρα της φαντασίας της blizzard ή απλά είναι ένα buzz word για να δίνουν την ελπίδα ότι κάποια στιγμή όλα τα hero picks θα είναι viable. Η πραγματικότητα είναι πως άσχετα με το meta..οι ήρωες που πρέπει να παίζεις για να ανέβεις είναι 6-7-8 max σε κάθε δεδομένη στιγμή. Οτιδίποτε άλλο, αγγίζει τα όρια του μαζοχισμού στις περισσότερες των περιπτώσεων ή απλά είναι situational pick. πως γίνεται να έχεις balance με situational picks μόνο η blizzard το ξέρει.
Xvipes Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 δεν διαφωνώ, αυτό ακριβώς λέω. Οτι το balance είναι στη σφαίρα της φαντασίας της blizzard ή απλά είναι ένα buzz word για να δίνουν την ελπίδα ότι κάποια στιγμή όλα τα hero picks θα είναι viable. Η πραγματικότητα είναι πως άσχετα με το meta..οι ήρωες που πρέπει να παίζεις για να ανέβεις είναι 6-7-8 max σε κάθε δεδομένη στιγμή. Οτιδίποτε άλλο, αγγίζει τα όρια του μαζοχισμού στις περισσότερες των περιπτώσεων ή απλά είναι situational pick. πως γίνεται να έχεις balance με situational picks μόνο η blizzard το ξέρει. Αυτό θα ίσχυε αν στην εξίσωση δεν υπήρχε ο παράγοντας skill. Θεωρείς ότι ανεξαρτήτως skill αξίζει να pickareis μόνο meta chars? Ένας skillfull genji δεν θα ήταν άξιο pick επειδή ο reaper είναι current meta? https://www.youtube.com/watch?v=OnKQYwBrZD0 Δεν είναι εύκολο να παίζεις όλους τους ήρωες εξίσου καλά. imho skill > meta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις