Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2810 τελικα. Μετά το -100 πεναλτυ ειχε αρχισει και η κουραση οποτε δεν μπορουσα να κάνω και πολλά. Αυριο ισως..

Μετα τις 2 αρχίζουν τα throw...Τα απογευματα-βραδυα ανεβαινω σταθερα αλλα χαράματα η κατασταση ειναι απελπιστικη. κερδιζει η ομαδα με τους λιγοτερους throwers η τα περισσοτερα smurf. Σήμερα ειδα και widow (μαλλον gm) που δεν έχανε ουτε μια βολή. ουτε μια!

Δημοσ.

κανει δουλιτσα ο Winston και ο Reaper. το θεμα βεβαια ειναι να πεφτεις σε ομαδες που νιωθουν και δεν ειναι τελειως τσιρκα..

Δημοσ.

2921 και ενω δεν εχασα ουτε ενα ειπα να σταματησω. μετα απο 4 νικες το matchmaking στις 3 το πρωι δεν χαριζει καστανα. ξερω τη μοιρα μου βεβαια. στο 2999 θα φαω 56 ηττες με leaver/troll/team troll κτλ. :-(

• Like 2
Δημοσ.

Χτες το βράδυ, στο gold, 2258 παλεύω, είδα Widowmaker να κάνει dive με το αυτόματο. Γέλασα, μετά έκλαψα, έκλεισα το παιχνίδι, προσπάθησα να κοιμηθώ, είμαι τώρα στη δουλειά, ακόμα σκέφτομαι την εικόνα της widow να τρέχει μέσα στο μπούγιο και γελάω.

Επίσης θέλω ερμηνεία. Τι είναι το tilt-αρισμα που λέτε και ποιος ο thrower. 

Δημοσ.

tilting είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψες στο post σου, όταν επηρεάζεται η απόδοση σου στο παιχνίδι λόγω καταστάσεων που βλέπεις στο παιχνίδι - πχ βλέπεις την widowmaker να κάνει αυτό που κάνει και τσατίζεσαι και δεν μπορείς να παίξεις, η ακούς βρισίδια στο chat η χάνεις πολλά game στην σειρά κτλ

thrower είναι κάποιος που κάνει ότι μπορεί για να χαθεί το game επίτηδες.

Χτες είχα μια Symmetra σε control map που έβαζε teleporter που έστελνε την ομάδα μας στο κενό, έβαζε τα visors στην βάση και έμπαινε μέσα στην αντίπαλη ομάδα για να πεθάνει.. παραδόξως το κερδίσαμε παρόλα αυτά. Νομίζω ήταν η πρώτη φορά που κέρδισα game που είχε thrower μέσα

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα, το ένα φέρνει το άλλο δηλαδή. 

Χτες έχω πεθάνει, και στα δευτερόλεπτα του respawn είδα τη Mei της ομάδας μου να ναι κάπου σε έναν τοίχο στο map και να προσπαθεί να κάνει γκράφιτι με το σπρέι της. 

Καμία σωτηρία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παραδοξως, δεν τσαντιζομαι πλεον με τα τραγικα που βλεπω στο competitive, αντιθετως το διασκεδαζω. περιμενω και το highlights feature, για να ανεβαζω υλικο με τα απιστευτα που συμβαινουν, να ριξουμε λιγο γελιο.

πχ οπως εχτες, να βλεπεις την DVA μας με full health, να τρεχει σε μια γωνια για να κρυφτει απο ενα level 2 turret. η ο αντιπαλος torbjorn να χτιζει το turret του μπροστα απο το point μας, ενω οι δικοι μου που ηταν μεσα στο ποιντ δεν τον πυροβολαγανε, απλως τον κοιταζανε. 

γενικα, αν η ομαδα μου ειναι τελειως τσιρκο, παω για τα στατιστικα και το σοου, αν νιωθει θα το παλεψω οσο μπορω. ακομη και με τους leavers δεν νευριαζω, αρκει να μην συμβει οταν νικαμε.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Εγώ δεν τσατίζομαι ποτέ με άσχετους η χάλια παίχτες, hanzo mains κτλ, στο κάτω κάτω κανείς δεν θέλει να χάσει, όλοι προσπαθούν για το καλύτερο, αν ο άλλος δεν μπορεί τι να κάνουμε τώρα.

Με τους throwers όμως... ειλικρινά αν ήμουν σε κάνα νετ καφέ και ο άλλος ήταν δίπλα μου thrower, θα τον έσπαγα στο ξύλο. Με throwers tiltaρω πολύ άσχημα (μιλάω για griefing, afk, άτομα που λένε switch hanzo or I throw και μετά παίρνουν sombra και χάνουμε κτλ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην πρωτη σεζον θυμαμαι τις πρωινες ωρες που επαιζα, επεφτα συνεχεια σε ενα thrower Dragon something λεγοταν. αυτος επαιρνε μονιμα Μei, καθοταν στην ακρη και δεν επαιζε καθολου, το ultimate το πεταγε οπου ναναι, εριχνε ice walls για να μας κοψει τον δρομο, μας εβριζε στο chat, κτλ. χαναμε πολλα παιχνιδια εξαιτιας του και παρολα τα reports που του εριχνε ολη η ομαδα, καμια μερα δεν τον ειδα να λειπει απο τα παιχνιδια.

να φανταστεις ηταν και στην 2η σεζον οταν ξεκινησε μετα απο ενα μηνα διαλείμματος, και μαλιστα ενα παιδι μολις τον βλεπει του λεει: καλα, ακομη να φας ban εσυ;  

το καλο ειναι οτι στις δυο τελευταιες σεζον δεν τον εχω ξαναδει, οποτε ειτε βαρεθηκε να παιζει η εφαγε τελικα μονιμο ban.

κατι αλλο που εχω προσεξει τον τελευταιο καιρο και ειναι ασχημο, ειναι οταν στην ομαδα υπαρχουν premade groups για να κανουν μεταξυ τους boost φανταζομαι, χωρις να ενδιαφερονται για τους υπολοιπους.

πχ εχτες ειχαμε ενα ζευγαρι mercy-orisa. η mercy δεν εκανε heal στους υπολοιπους, μονο στην orisa και το rez της το χρησιμοποιουσε αμεσως μολις σκοτωνοταν η φοραδα. τετοια σκηνικα ειναι συχνα και μπορει να χαλασουν το παιχνιδι.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

κατι αλλο που εχω προσεξει τον τελευταιο καιρο και ειναι ασχημο, ειναι οταν στην ομαδα υπαρχουν premade groups για να κανουν μεταξυ τους boost φανταζομαι, χωρος να ενδιαφερονται για τους υπολοιπους.

πχ εχτες ειχαμε ενα ζευγαρι mercy-orisa. η mercy δεν εκανε heal στους υπολοιπους, μονο στην orisa και το rez της το χρησιμοποιουσε αμεσως μολις σκοτωνοταν η φοραδα. τετοια σκηνικα ειναι συχνα και μπορει να χαλασουν το παιχνιδι.

καλα αμα δεις στο 2200-2600 χιλ σε γκρουπ το ξέρεις οτι δεν θα σε χιλαρει ποτε. ΠΟΤΕ. και το χειροτερο με τη μερσυ ειναι οτι δεν παει να πεθάνει ολη η ομαδα αν δεν πεθάνει ο δικος της ρεζ δεν εχει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2921 και ενω δεν εχασα ουτε ενα ειπα να σταματησω. μετα απο 4 νικες το matchmaking στις 3 το πρωι δεν χαριζει καστανα. ξερω τη μοιρα μου βεβαια. στο 2999 θα φαω 56 ηττες με leaver/troll/team troll κτλ. :-(

Έξυπνο, έκανα αυτο ακριβώς το λάθος στο 3100 και έπεσα 3021, throwers trolls και ρατσιστές. Το 2900++ είναι το πιο coin flip bracket, αν και η blizzard το έχει βάλει με ΜMR δεν είσαι σίγουρος τι θα σου τύχει και αν θα είναι στην αντίπαλη ομάδα 1-2 grandmaster που έχουν κάνει decay η smurf.

Επεξ/σία από Jardon
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...