Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνιδι ωραιο ειναι,γρηγορη δραση,πολλοι χαρακτηρες για να διαλεξεις με ωραιο σχεδιασμο,πολυ καλα γραφικα.Εννοειται γινεται πιο ωραιο οταν παιζεις με party,αλλα παιζεται και σολο ανετα.Απτην αλλη θα μπορουσαν να εκαναν λιγο μεγαλυτερους τους γυρους.Δυστυχως ειναι game που μετα απο καποιο διαστημα(ισως στο μηνα) να το βαρεθεις.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η συγκριση γινεται με το Battlefield που δεν εχει καμια σχεση(βλεπε και τα mode στην beta)και οχι με το Team fortress 2. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η συγκριση γινεται με το Battlefield που δεν εχει καμια σχεση(βλεπε και τα mode στην beta)και οχι με το Team fortress 2.

Πολύ σωστός. Και έδω να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς. Και τεχνικά, αλλά βασικότερο στην ποικιλία που προσφέρει το Gameplay. Στα κακά ότι εδώ έχεις να πληρώσεις...

Δημοσ.

Μετά από 20-25 ώρες στην open beta, ψήνομαι πολύ να τσιμπήσω το preorder. BTW, το παιχνίδι τρέχει καταπληκτηκά. 70-110 FPS σε 1080p Epic, i5 3570/AMD 390

Εδιτ: Φακ ιτ, Take my money.

• Like 1
Δημοσ.

Το δοκίμασα κι εγώ με προτροπή φίλου. Πολύ ωραίο, ευχάριστο, διασκεδαστικό και αγχολυτικό. Μπόλικοι χαρακτήρες, δράση,pure fun.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

αγχολυτικό

Όταν σε μερικούς γύρους σερί τα πράγματα πάνε κατά διαόλου, μόνο αγχολυτικό δεν το βρίσκω. :P

(δεν πάει μόνο για Overwatch φυσικά)

• Like 4
Δημοσ.

Καλο ειναι, αλλα προσωπικα τετοια games τα βαριεμαι συνηθως γρηγορα. Για μενα θα πρεπει να αλλαξει model σε f2p με microtransactions οπως το TF2..

Δημοσ.

με μερικές ώρες στο παιχνίδι, έχω να πω ότι το βρήκα αρκετά διασκεδιαστικό, ωραία τα γραφικά, ωραίοι τσαμπ και πίστες, και τρέχει απροβλημάτιστα σε 60-70 φπς στα high σε μεσαίο σύστημα. Δεν είμαι κάνας τελείως νουμπάς αλλά ούτε και τρομερός παίχτης και τώρα αρχίζω και πιάνω το κολάι του παιχνιδιού και τη στρατηγική και ομαδικότητα που χρειάζεται, αν και στα περισσότερα παιχνίδια που έχω παίξει αυτό δεν υπάρχει, και είναι ένα ατελείωτο deathmatch. Ίσως ο συνδιασμός αυτός με το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα ranked mode, με έκανε να ευχαριστηθώ το παιχνίδι, κάτι που έχω να κάνω καιρό με κάποιο, μιας και συνήθως είμαι αρκετά ευέξαπτος και θυμώνω.

βέβαια, για τα λεφτά που ζητάνε, δεν νομίζω ότι αξίζει, και σίγουρα εγώ δεν θα τα δώσω. Θα περιμένω για τέλη ιούνη, αρχές ιούλη, μπας και έχει πέσει η τιμή στα κλειδάδικά. Αν ήταν δωρεάν ή τουλάχιστον στην τιμή του csgo, θα έκανε πάταγο και σίγουρα θα τα άξιζε και με το παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια μιση τιμη απο το Cs go ρε συ πλακα μας κανεις???Μιλας για παιχνιδι που σε καθε steam sales μπαινει στα 3.5 με 5ευρω για ποια μιση τιμη μιλαμε.

Και εξακολουθω να μην μπορω να καταλαβω γιατι ολη αυτη η μανια με το δωρεαν....Δηλαδη τα αλλα shooter που εχουν και campaign(που ευχεσαι να μην ειχαν καθολου)οπως Battlefield και call of duty(αλλα πλεον ακομα και το halo), και προφανως και ολος ο κοσμος τα παιρνει για το Online, για ποιο λογο δηλαδη τα αξιζουν αυτα τα λεφτα τους. Ουτε απο οτι ξερω η Blizzard θα βγαζει νεο overwatch καθε χρονο ή τιποτα τετοιο. Ουτε το counter strike οταν πρωτοβγηκε ηταν δωρεαν απο οσο θυμαμαι,και ας ειχε μονο multiplayer....

Ενταξυ παλια ειχε αναφερθει καπου κατι τετοιο αλλα τελικα δεν ισχυει,για ποιο λογο εχει κολλησει σε ολους το free to play δεν μπορω να καταλαβω.

Τελος προφανως και το παιχνιδι δεν θα ειναι για 1-2χρονια οπως αυτο που παιζουμε τωρα απο πλευρας ποικιλιας πιστων και mode.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...