Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 +1 στο να πυροβολεί ο κόσμος (hitscan or not) το tire. Όπως και τον Genji όταν ανοίγει ult. Αλλά συνήθως είναι "να σώσω τον κώλο μου" και ψοφάει κόσμος μετά. 1
sistah Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ναι, ας μαθει πρωτα να το αποφευγει και μετα ας μαθει να το χτυπαει. γιατι μονος του θα το χτυπαει στα low ranks. 100HP εχει το tire, με λιγη εξασκηση και πολυ fail θα μαθει να το τρωει χωρις βοηθεια. Ξανα λεω, 1 χρονο ετρεχα να κρυφτω και τωρα εμαθα να το τρωω βριζοντας τον εαυτο μου που δεν εκανα ουτε προσπαθεια. Τωρα ειμαι "come at me brah". Ειναι πολυ πιο ευκολο να το βαρεσεις παρα να πανικοβαλλεσαι και να ψαχνεις που να κρυφτεις. 1
alex_000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 και αν δεν του χει ληξει ο χρονος; To νόημα είναι οτι θα ψαρώσει ο JR και θα το κάνει trigger την ώρα που μπαίνω wraith form Με hitscan είναι πανεύκολο να το σκάσεις, εκτός από όταν το νιώθει πολύ ο JR και το tire έρχεται από τον ουρανό. 1
KilliK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 100HP εχει το tire, με λιγη εξασκηση και πολυ fail θα μαθει να το τρωει χωρις βοηθεια. Ξανα λεω, 1 χρονο ετρεχα να κρυφτω και τωρα εμαθα να το τρωω βριζοντας τον εαυτο μου που δεν εκανα ουτε προσπαθεια. Τωρα ειμαι "come at me brah". Ειναι πολυ πιο ευκολο να το βαρεσεις παρα να πανικοβαλλεσαι και να ψαχνεις που να κρυφτεις. δεν διαφωνω αλλα πρεπει ομως να κρατας αποσταση, γιατι εχει μεγαλο βεληνεκες η εκρηξη. αν δει οτι το βαρανε, θα το ενεργοποιησει προωρα και μπορει να σκοτωθεις αν εισαι κοντα της. καλο ειναι να μην καθεσαι στο σημειο που θα παει το λαστιχο, απομακρυνεσαι προς τα πισω και του ριχνεις οταν το δεις. To νόημα είναι οτι θα ψαρώσει ο JR και θα το κάνει trigger την ώρα που μπαίνω wraith form Με hitscan είναι πανεύκολο να το σκάσεις, εκτός από όταν το νιώθει πολύ ο JR και το tire έρχεται από τον ουρανό. α, σαν το deflect του genji, που πυροβολας στο πατωμα για να τον ξεγελασεις να το ενεργοποιησει. μονο που δεν δουλευει παντα αυτο γιατι υπαρχουν και καλοι junkrats.
Xvipes Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Aυτή την season με έβγαλε στα ταρταρα στο placement (2100) οπότε είπα να yolarw και να παίρνω μόνο reaper και τελικά νιώθω ότι απέδωσε.(όλα solo queue) https://masteroverwatch.com/profile/shared/0956cbfd569f5dc5 Νομίζω με κανένα άλλο dps δε μπορώ να κάνω τόσο impact όσο με reaper, μπαίνεις τρως 1-2 φεύγεις. repeat until. Επίσης τώρα με το buff βλέπω d.va και ορμάω, παλιά απλά με έτρωγε. by the way πότε μπαίνει κανονικά ο Saitama a.k.a doomfist 2
KilliK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 κατι πρεπει να γινει με το scatter. free kills για τον καθε αχρηστο Hanzo, που δεν μπορει να στοχευσει. αφου νερφαρανε τον χοντρο με την λογικη οτι το combo kill του δεν ειναι fun, ας κανουν το ιδιο και στον γιαπωνεζο για τον ιδιο λογο. Όχι, να μάθει να το χτυπάει. Δεν έχει και το άπειρο health. ας παρει Doomfist να το καθαρισει γρηγορα τοτε.
alex_000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Aυτή την season με έβγαλε στα ταρταρα στο placement (2100) οπότε είπα να yolarw και να παίρνω μόνο reaper και τελικά νιώθω ότι απέδωσε.(όλα solo queue) rating.JPG https://masteroverwatch.com/profile/shared/0956cbfd569f5dc5 Νομίζω με κανένα άλλο dps δε μπορώ να κάνω τόσο impact όσο με reaper, μπαίνεις τρως 1-2 φεύγεις. repeat until. Επίσης τώρα με το buff βλέπω d.va και ορμάω, παλιά απλά με έτρωγε. by the way πότε μπαίνει κανονικά ο Saitama a.k.a doomfist εχει και πολύ εύκολο ulti o reaper που συνέχεια αλλάζει το game σημαντικό και αυτό
basilis_k6 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) πολύ throw... Πάρα πολύ 2700 (-120) με συνεχομενα throw και βλαμμένους. τιλτ οσο δεν παει. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2017 από basilis_k6
Aztec Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πολύ πάνω κάτω δυστυχώς ... Ειδικά όταν ξεκινάει κανά σερί από ήττες λες τι γίνεται ρε φουστη μου . Ότι να ναι . Πρώτος γυρος 6v6 χάνουμε . Ο άλλος τιλταρει και αποχωρεί . Μενουμε 5v6. Οι άλλοι δεν ξέρω γιατί αλλά κάνουν throw και νικήσαμε . Ότι να ναι είναι η κατάσταση Καλά το ότι έχω monkey και οι healers έχουν κάνει pocket το genji και widow με ξεπερναει . Όταν τους λες μάλιστα could you please heal me a little bit ? Σου λενε you are retarded επειδή του εθιξες . Βέβαια μετά σε κάνουν heal lol
alex_000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 3 games played Σάββατο. 2 leavers (ενώ κερδίζαμε) 1 throw.
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 ποιες ειναι γενικα καλες ωρες να παιζει κανεις compettive? μολις τωρα εχασα 2 ματσακια, αφου ειχαμε στην ομαδα πιτσιρικια να βριζονται στο voice chat.
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 2880, τραβάω κατα λάθος το ρουτερ (σε que, Οχι μέσα σε match) και τρωω -50. Αργότερα ξαναπάω 2880 (τραγικο....) και πρέπει αναγκαστικά να φύγω. Πάλι σε que, λίγο πριν πατησω το κουμπι με βάζει μέσα, -50 και τώρα παίζει τιλτ. Δεν νομίζω ο σημερινός στόχος 2900 να ειναι εφικτός πλέον.
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το τραγικό στην 3η πρόταση που κολλάει? ακριβως 2880 και τις δυο φορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις