Edel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 η φωνη και τα ηχητικα εφε που κανει οταν τηλεμεταφερεται. Lol??? αυτό τι εξυπηρετεί ακριβώς? να μην παίρνουν πρέφα ?
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ναι; Τώρα κάνεις teleport και σε ακούνε μέχρι τον δίπλα χάρτη. 1
KilliK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ναι, να τον ακουνε μονο οσοι ειναι κοντα στο σημειο που τηλεμεταφερεται. τωρα μενει να βαλουν και εναν ρημαδιασμενο ηχο στο jetpack της Pharah, γιατι εχει καλομαθει και εκεινη στα sneak attacks..
Edel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Για του Junkrat κάτι πρέπει να κάνουν, το μόνο special που δεν έχω χρόνο ν αντιδράσω. Δε ξέρεις από που σου έρχεται. Σε όλα τ άλλα special παίρνεις πρέφα
KilliK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 μπα, ειναι το πιο ευκολο να αποφυγεις. μολις ακουσεις το ultimate συνθηματικο του, απλως αρχισε να τρεχεις για καλυψη μακρια απο το μερος που εισαι ηδη, κατα προτιμηση στην αντιθεση κατευθυνση απο το σημειο που νομιζεις οτι βρισκεται ο Junk.
Edel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αυτο το "νομίζεις" είναι που το κάνει τόσο αμφίρροπο. Ν αρχίσεις να τρέχεις και ξαφνικά να το δεις μπροστά σου. Μη σου τύχει Και επίσης είναι το μόνο που δε χρειάζεται να έχει φυσική παρουσία ο ήρωας για να το κάνει. Τα 12sec που του έχουν δώσει να το κινεί είναι υπεραρκετά για να είναι κρυμμένος στου διαόλου το κέρατο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=XsdNMW6UdBI Edit: Roadhog & Doomfist bonding Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2017 από GhostRiderLSOV 1
alex_000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Πρώτα 50 δεπτερόλεπτα https://www.youtube.com/watch?v=rWi2pn0g-oc 2
sistah Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 μπα, ειναι το πιο ευκολο να αποφυγεις. μολις ακουσεις το ultimate συνθηματικο του, απλως αρχισε να τρεχεις για καλυψη μακρια απο το μερος που εισαι ηδη, κατα προτιμηση στην αντιθεση κατευθυνση απο το σημειο που νομιζεις οτι βρισκεται ο Junk. Δεν τρεχουμε, το βαραμε το rip-tire! Με decent ακουστικα, χωρις να παιζει μουσικη, μια χαρα καταλαβαινεις απο που θα σου ερθει τις περισσοτερες φορες. 1
alex_000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 το βαράμε ναι ειδικά αν έχουμε histcan. εμένα προσπαθώ να το κάνω bait και όταν πλησιάσει να μπω wraith form
sistah Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Kαι το firestrike του Rein το κανει oneshot. Ακομα και τα support καλο ειναι να βαρανε εαν εχουν περιθωρια.Το αναφερω γιατι και εγω αργησα πολυ να το συνηθισω και τωρα ειναι no brainer.
Edel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 το βαράμε ναι ειδικά αν έχουμε histcan. εμένα προσπαθώ να το κάνω bait και όταν πλησιάσει να μπω wraith form Το μόνο μέτρο που προσπαθώ να μου βγαίνει και μένα προς στιγμήν
KilliK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν τρεχουμε, το βαραμε το rip-tire! Με decent ακουστικα, χωρις να παιζει μουσικη, μια χαρα καταλαβαινεις απο που θα σου ερθει τις περισσοτερες φορες. ναι, ας μαθει πρωτα να το αποφευγει και μετα ας μαθει να το χτυπαει. γιατι μονος του θα το χτυπαει στα low ranks. το βαράμε ναι ειδικά αν έχουμε histcan. εμένα προσπαθώ να το κάνω bait και όταν πλησιάσει να μπω wraith form και αν δεν του χει ληξει ο χρονος;
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ναι, ας μαθει πρωτα να το αποφευγει και μετα ας μαθει να το χτυπαει. γιατι μονος του θα το χτυπαει στα low ranks. Όχι, να μάθει να το χτυπάει. Δεν έχει και το άπειρο health. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις