Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξανά disconnect πάνε άλλοι 50 πόντοι. Μίλησα με το support τους μου λένε κάπου χάνει hops όταν κάνω traceroute και φταίει ο ISP. Tι να του πεις του ISP ότι το net είναι μια χαρά αλλά έχω πρόβλημα στο traceroute στο overwatch??

ίσως είναι κάποιο πρόβλημα στην Κύπρο γενικό θα περιμένω να φτιαχτεί. 6 μήνες δεν είχα ούτε ένα disconnect και τώρα σε 2 μέρες έχω δύο..

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπε ο Geoff ότι κοιτάνε να βρούνε τρόπους να buffaroun τις αμυντικές ικανότητες του Roadhog μιας και πιστεύουν ότι το damage που κάνει είναι μια χαρά. Και εδώ έρχεται η καίρια ερώτηση, έχει αμυντικές ικανότητες ο Roadhog για να buffαρουν?

Δυστυχώς προβλέπω κάτι του στυλ, έχει 550 hp και 100 armor αντί για 600 hp.

Κοιτάζοντας να δω τι έγραψε βρήκα και αυτό το ωραίο post.

https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20753150413

Μάλλον το ξεχάσανε στην πορεία. Χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Το να του δώσουνε 100 armor δεν αλλάζει απολύτως τίποτα, το πρόβλημα του δεν είναι πως θα μείνει ζωντανός. Το να healαρεται ενώ κινείται φάνηκε και από το bastion ότι δεν λέει και πολλά. Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δυσκολεύται να τον πετύχει ενώ κινείται.

Αν θέλουν να του αυξήσουν τα defensive capabilities θα πρέπει να τον κάνουν σωστό rework. Δηλαδή να πάρει κάποια ability που να προσφέρει κάτι στην ομάδα. Απ'ότι φαίνεται το hook αν δεν ακολουθείται από σίγουρο kill δεν είανι τελικά και τόσο χρήσιμο. Ίσως όταν κάνει take a breather να κάνει κάποιου είδους smokescreen που να κρύβει συμμάχους?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξανά disconnect πάνε άλλοι 50 πόντοι. Μίλησα με το support τους μου λένε κάπου χάνει hops όταν κάνω traceroute και φταίει ο ISP. Tι να του πεις του ISP ότι το net είναι μια χαρά αλλά έχω πρόβλημα στο traceroute στο overwatch??

ίσως είναι κάποιο πρόβλημα στην Κύπρο γενικό θα περιμένω να φτιαχτεί. 6 μήνες δεν είχα ούτε ένα disconnect και τώρα σε 2 μέρες έχω δύο..

δοκιμασε το https://www.killping.com/  αν εχεις θεμα με τα hops.

εχουν μπλεξει τα μπουτια τους. θελουν το παιχνιδι να ειναι casual αλλα και e-sports. θελουν να υπαρχει το 50% winrate. θελουν να ικανοποιουν την γκρινια των παικτων εις βαρος των στατιστικων στα οποια οι ιδιοι δινουν βαρυτητα,  θελουν να αλλαζουν με το ζορι το meta η το pickrate των ηρωων, κοκ

εχουν κανει 2 reworks σε ηρωες και τους εχουν καταστρεψει τελειως (Bastion, Roadhog), εχουν αποδυναμωσει ηρωες η τους εχουν κανει λιγοτερο fun, το παιχνιδι εχει γινει stale, αργο και barrier/healing fest, oλοκληρη η defense κατηγορια ειναι αχρηστη, μεγαλη καθυστερηση σε bug fixes, balancing, game content.

κατι μου λεει οτι αν το OWL αποτυχει η το pickrate των νεων ηρωων συνεχισει να ειναι χαμηλο, θα εχουμε σημαντικες εξελιξεις στο τελος της επομενης χρονιας. για αρχη θα παρει ποδι ο Geoff Goodman απο υπευθυνος του balancing.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Δημοσ.

Thanks θα το δοκιμάσω. To έχεις χρησιμοποιήσει? Χρησιμοποιούσα ένα που λεγόταν battleping για το wow και όντως κατέβαζε το ping από 200 στο 100.. αλλά στο OW έχω 60 Ping καλά είναι

------

Δεν θα αλλάξει τίποτα σπουδαίο αν δώσουν armor στον hog.. αν του δώσουν κανένα καινούριο ability η ασπίδα το συζητάμε. (αν και νομίζω θα κάνουν κάτι απλό όπως λέτε αρμόρ η heal while moving).  To direction σκέψης δεν είναι λάθος, είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν αφού σκοτώσανε το one shot, αλλά θέλει δραστικές αλλαγές.

H DVA κάνει counter σχεδόν όλα τα ultimate του παιχνιδιού χωρίς κανένα τρομερό skill requirement απλά right click και πας afk..ποιος θα νοιάζεται αν ο hog έχει armor..

Δημοσ.

δεν προκειτα να βαλουν buff που θα απαιτει καινουργια animations και αλλαγες στα skins του. θα ειναι κατι απλο, οπως σωστα λες.

ενας κορεατης pro coach ειχε προσφατα ενα AMA με τους φανς του, και δινει μπολικο insight για το πως η Blizzard διαχειριζεται την competitive σκηνη και το μελλον του παιχνιδιου. σκουρα τα πραματα..

https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20757476339?page=1

Δημοσ.

Αυτό το βίντεο μπορεί να λειτουργήσει λίγο συμπληρωματικά σε αυτό το AMA που πόσταρες Killik

https://www.youtube.com/watch?v=f7r0DwISGv0

"It's obvious he's underpowered, giving him 2 or 3 weeks of testing isn't going to magically raise his winrate. It's just the way he is now"

Αναφέρει ότι πρέπει να πάρει το one-shot πίσω, αλλά ίσως όχι για μεγάλη γκάμα ηρώων. Να μπορεί να κάνει one-shot μόνο 200hp ήρωες. Και σίγουρα θέλει buff στις άμυνες του αλλά συμπληρωματίκα όχι μόνο αυτό. Γιατί όπως είναι τώρα ότι κάνει κάποιος άλλος το κάνει καλύτερα. Δεν έχει ρόλο σε μία ομάδα. Και όταν σου λέει ότι αυτός με το ζόρι τον κάνει να λειτουργεί, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά.

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω, στο competitive παιρνεις soldier και τα αλλα ζωα παιρνουν dps/defense αλλα οχι support/tank. τι κανεις τοτε; αλλαζεις σε support/τανκ, η μενεις soldier και οτι βγει;

Δημοσ.

να ρωτησω, στο competitive παιρνεις soldier και τα αλλα ζωα παιρνουν dps/defense αλλα οχι support/tank. τι κανεις τοτε; αλλαζεις σε support/τανκ, η μενεις soldier και οτι βγει;

Μάθε να παίζεις Winston, ez rank up

• Like 1
Δημοσ.

tumblr_oswh0fQyB91vow91ao1_1280.jpg

δεν μπορει να κανει autoheal?   :rolleyes:

Μάθε να παίζεις Winston, ez rank up

ναι τοχω προσεξει οτι ειναι δυνατος. θα δοκιμασω και με αυτον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...