Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φρέσκος λογαριασμος. Πολύ δυνατα στατς στο qp, 6-4 με αυτα που έιδες και....2300. Το παράλογο ειναι οτι με άφησε να βγάζω τέτοια στατς αντι να με βάλει με καλυτερους παιχτες. Εκανα παιχνιδι 50-7, παιχνιδι με 4 χρυσα 2 φορές. Δηλαδη τι να κάνω?! Περίμενα ενα 2800 (εκει ειμαι και στον μειν) να πω την αληθεια. Το παράλογο ειναι οτι στο qp με βάζει μονο με 3κ και πάνω συνηθως. Για να παίξω παιχνιδι περιμενω και 15 λεπτά. Οτι ναναι.

lel.

Τι να πω,μεχρι να μαθουμε ακριβώς τη φορμουλα υπολογισμου,θα κανουμε σενάρια :P

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες ήταν ένας τύπος με aimbot και έπεσε report από όλη την ομάδα σχεδόν. Δεν έχω δει ποτέ ξανά νομίζω άρα ελπίζω να δουλεύει το σύστημα τους και να φάει το ban αμέσως. 

Δημοσ.

αν ειναι μαζικο το report και εχει γινει στο ιδιο διαστημα και απο αλλες ομαδες, θα το κοιταξουν σιγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έφαγα dc kai δεν με ξανασυνδέει.. Μόνο σε εμένα η σε όλους?

τα eu forums είναι επίσης κάτω, αν έχει κάποια σχέση αυτό..

------------------

https://www.youtube.com/watch?v=_tuNwMIPGug

----------------

τελικά παρόλο που έγιναν τρελά θέματα (πολλοί leavers, εφαγα dc και εγώ ο ίδιος έχασα 50 πόντους, έπαιξα σκατά σε κάποια games κτλ) το πήγα gold το bronze account με 35-10.. τις μισές ήττες έπρεπε να είχα αλλά τεσπα. 

τώρα που είναι και τα 2 account gold θα κάνω πείραμα.. θα τα παίζω εναλάξ μέχρι να χάσω 2 στην σειρά. Με το που θα χάνω 2 games θα αλλάζω account. Το main account είναι 2250 κάπου αλλά το alt έχει προβάδισμα σε MMR πιστεύω λόγω winrate. 

Αν ο papa Jeff έχει κάνει καλή δουλειά και τα 2 θα καταλήξουν πάνω κάτω στο ίδιο rank .. για να δούμε.. 

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 2
Δημοσ.

Να το βάλουν μνημείο στον τάφο του :P

Πολύ ωραίο το φτιάξανε πάντως, όπως είχαν φτιάξει και του Genji. Δεν είχα προσέξει ότι γράφει HOG στα καρφιά μέχρι τώρα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

----------------

τελικά παρόλο που έγιναν τρελά θέματα (πολλοί leavers, εφαγα dc και εγώ ο ίδιος έχασα 50 πόντους, έπαιξα σκατά σε κάποια games κτλ) το πήγα gold το bronze account με 35-10.. τις μισές ήττες έπρεπε να είχα αλλά τεσπα. 

τώρα που είναι και τα 2 account gold θα κάνω πείραμα.. θα τα παίζω εναλάξ μέχρι να χάσω 2 στην σειρά. Με το που θα χάνω 2 games θα αλλάζω account. Το main account είναι 2250 κάπου αλλά το alt έχει προβάδισμα σε MMR πιστεύω λόγω winrate. 

Αν ο papa Jeff έχει κάνει καλή δουλειά και τα 2 θα καταλήξουν πάνω κάτω στο ίδιο rank .. για να δούμε.. 

και εγω το ίδιο πιστευω. 2580 αλλα ακόμα ειναι σχετικα ευκολα τα παιχνιδια (για μένα η ομαδα παει δεν παει). Λογικα στο 2750 θα με κοψει. παντως κερδιζω ακομη σχεδόν τα διπλα αποτι χανω.

κάτι κουλοι που κάνανε trhow κιολας μου στερησαν το 2700. τιλτεντ

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.

Εγώ αποφάσισα απο σήμερα να mainάρω genji και να πάνε να χεστούνε όλοι. Καθόμουν και άλλαζα συνέχεια χαρακτήρες και έπαιρνα τα παπάρια μου ενώ άλλοι που παίζουν σχεδόν αποκλειστικά έναν χαρακτήρα, ακόμα και αν είναι gold είναι καλύτεροι απο μένα.

Έτσι και αλλιώς 5 season platinum είμαι κολλημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ πλέον αποφάσισα main reaper ασχέτως πίστας! θεωρώ πως αποδίδει και τελικά έχω win rate κοντά 70% με reaper.
Έτσι δε με νοιάζει καν το setup μιας και πάω σόλο καριέρα από πίσω και όποιον πάρει ο ...reaper :P

• Like 2
Δημοσ.

παίζω gold.

ερώτηση. Όταν κάποιος στο competitive δεν έχει κανένα σύμβολο προφανώς σημαίνει ότι είναι τα placement του σωστά?

• Like 1
Δημοσ.

ωραία, τότε δικαιολογείται να μας βάζει στην ομάδα 3 placement παίχτες 1 silver και 2 gold ενώ οι αντίπαλοι έχουν 2 platinum 4 gold? έριξα καντήλια, μου έσπασε σερί 8 νικών! Δε φεύγω διακοπές αν δε πιάσω platinum :P

Επίσης σε άλλο game είδα diamond Genji στην ομάδα μου. Άλλο επίπεδο, έπαθα σοκ. 

Γενικά όσο ανεβαίνεις το παιχνίδι γίνετε όλο και καλύτερο, βλέπεις πραγματικά καλό ανταγωνισμό.

• Like 1
Δημοσ.

2700 νταν. Επαιξα και λιγο αννουλα γιατι σωστα dps ειχαμε αλλα χιλ δεν ειχαμε και σωθηκε το game. Το πλατ εχει γινει πλεον πολυ καλυτερο. Αρκετοι καλοι παίχτες μεσα που αξιζουν το diamond. Σημερα θα παμε 2800 πιστευω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...