Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4s στο Rocket Punch ειναι πολυ μικρος χρονος και μπορει να χρησιμοποιηθει τουλαχιστον 2 φορες σε ενα combo, κατι που αρχισα να βλεπω τωρα στο PTR.

να δω ποσους μηνες θα παρει στα σαινια της Blizzard να αυξησουν το cooldown του. για να μην μιλησω για το ταχιστο charge time του..

κατα τα αλλα το hacking της Sombra ηταν OP..

Δημοσ.

Αυτος ακριβως προσεξα και εγω, μου φανηκε το Cooldown του Rocket Punch πολυ μικρο, σιγουρα θα υπαρξουν καποια adjustments μεχρι το release θελω να πιστευω.

Δημοσ.

υποψιαζομαι οτι δεν θα κανουν τιποτα, τουλαχιστον μεχρι να αρχισει καινουργιο δραμα αλα Roadhog.

αποκλειεται να ειναι κατι που τους ξεφυγε στο internal testing, επιτηδες κρατησανε τοσο μικρο cooldown.

Δημοσ.

υποψιαζομαι οτι δεν θα κανουν τιποτα, τουλαχιστον μεχρι να αρχισει καινουργιο δραμα αλα Roadhog.

αποκλειεται να ειναι κατι που τους ξεφυγε στο internal testing, επιτηδες κρατησανε τοσο μικρο cooldown.

It's all about hype. Ποιος δε θα logarei να δοκιμάσει τον νέο imba char της blizz που rularei? ;) 

(πολλά greeklish σε μια πρόταση :P )

Δημοσ.

οπως και η σομπρα οταν βγηκε φαινετε καπως op ο τυπος. Το κιτ του ειναι μελε τελειως. σε αμυνα δεν θα τσουλάει και πολύ. Επίσης ειναι καλος duelist αλλα δεν εχει να κάνει τίποτα απο αποσταση οποτε θα τρωει αρκετο ξυλο. Ειναι πολύ counter του barrierwatch. Παρεπιπτοντως δεν μου αρεσει, λες και παιζω street fighter η diablo. Ειμαι του Pure fps γιαυτο.

Δημοσ.

Μπήκα λίγο στο ptr να τον δω, δε ξετρελάθηκα. Δεν είχα ιδέα βέβαια πως να usarw τα skills του αλλά μου φάνηκε πολύ zerg.

Επίσης δε φαίνεται να θέλει και τρελό aim. splash dmg και όποιος πάρει ο χάρος.

Όταν μάθω λίγο τα combo του ίσως αλλάξω γνώμη αλλά δε νομίζω να γίνει main char μου.

Op πάντως δε θα τον έλεγα και τόσο, αν δεν πιάσουν τα cd του απλά τους κοιτάς.

Δημοσ.

έφαγα τέτοιο σφάλιαρο χτές από 2410 στό 2230 που μπήκα σήμερα, πρώτο παιχνίδι draw και χάρηκα :P

ήμουν πτώμα όμως χτες.. κάνω μαλακία που παίζω κουρασμένος συνέχεια

edit: 2 draw στην σειρά, maximum tryhard lol. είχα να δώ 2 draw στην σειρά πολύ καιρό

• Like 1
Δημοσ.

έφαγα τέτοιο σφάλιαρο χτές από 2410 στό 2230 που μπήκα σήμερα, πρώτο παιχνίδι draw και χάρηκα :P

ήμουν πτώμα όμως χτες.. κάνω μαλακία που παίζω κουρασμένος συνέχεια

edit: 2 draw στην σειρά, maximum tryhard lol. είχα να δώ 2 draw στην σειρά πολύ καιρό

Ισχυει , κι γω το κανω αλλα τι να κανουμε ψιλοεθισμος .Επισης αυτο που παρατηρησα κι μπορω να πω , μην σας νοιαζει ποτε τι κανουν οι συμπαιχτες σας .Απλα συγκεντρωθειτε στο παιχνιδι σας κι αμα ειστε καλυτεροι απο τους αλλους στον ρολο σας ,εκτος πια κι παιζετε lucio , θα νικησετε κι θα ανεβετε.Στα rank που ειμαστε υπαρχει τοσο salt κι rage που τα μισα game χανονται ετσι 

• Like 1
Δημοσ.

Εχετε συγκεντρωσει καπου τα btags σας για αυτους που θελουνε να συνδεθουμε οι Insomniacs :P

Κατα καιρους γραφουν τα battletags αλλα ειναι χαμενα στις 400+ σελιδες. Eαν κανεις search στο παρον θεμα με την λεξη κλειδι battletag κατι θα βρεις.

Ευκαρια να γινει ενα γρηγορο sheet με οποιον θελει να προσθεσει το Battletag και να ειναι μαζεμενα ολα σε ενα μερος.

Εδω το link, ειναι editable και χωρις gmail account.

Δημοσ.

Και εγώ έπαιξα alt account σήμερα .. είχα ένα level 30.. Προ-προηγούμενο season ήταν 2250 κάπου αλλά μόνο 15-20 ranked games. Στο προηγούμενο έκανα 2-3 placement και μέχρι εκεί δεν πήρα rank..

Λέω σήμερα που έφαγα την σφαλιάρα για να μην κάνω tilt ας ασχοληθώ με το alt account εκείνο να κάνω τα placement. Βλέπω κάτι silver κατι bronzem μέσα, λέω τι σκατά... Πάω 8-2 στα placement λέω α θα με βγάλει κάνα 1900... με βγάζει 1350!!!!!!!!!!!!! E καλά λυπάμαι τα άτομα που με είχαν σε game εκεί μέσα γιατί είναι κρίμα και άδικο για αυτούς, αλλά δεν φταίω σε τίποτα .. o matchmaker και το χαζοσύστημά τους.. 

Το πήγα σε 2 - 2.5 ώρες 1750 με 10 - 0.. 18-2 στο σύνολο (1 legit loss, 1 leaver). Είναι μια ένδειξη πόσο βελτιώθηκα βεβαία κάποτε για να βγω από τα silverbronze μου είχε πάρει ένα μήνα. Είπα να παίξω μέχρι να χάσω μετά τα placement αλλά πέρασε η ώρα και βαρέθηκα. 

Κοιμήθηκα καλά πριν παίξω πάντως, δεν ξαναπαίζω το κανονικό account κουρασμένος είναι κρίμα :/

lu8LEph.jpg

Δημοσ.

αυτα ειναι τα Placements του alt μου μαζί με 3 ακόμα παιχνίδια. Μαντέψτε τι sr μου έδωσε. 6-4 ήταν τα Placements

3k  τουλαχιστον,θα ηταν ενα δικαιο minimum.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...