Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελληνικά νομίζω ότι μιλάω. Έφυγα γιατί τα παιχνίδια που έπαιζα ήταν χειρότερα από το να έπαιζα μόνος και φυσικά το λιγότερο αποτέλεσμα που θα είχαν θα ήταν να πέσει το mmr που μπροστά στο σπάσιμο νεύρων δεν έπιανε μία

Τώρα για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ότι θέλεις καταλαβαινεις. Και τέλος ευχαριστώ αλλά τέτοιου είδους συμβουλές καλύτερα για τον εαυτό σου :)

Πάλι καλά που θέλω να το παίξω pro ας που μόνο εγώ και η sistah main αρουμε support το πετυχες :)

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καααααι ειναι αχρηστος... wow..

flanker/diver οffense που το μοναδικο του survivability, μια ασπιδα, θα μεγαλωνει oσα περισσοτερα fist combos κανει.

οκ, μολις δημιουργησαν το νεο "i need healing" meme..

difficulty 3..yep..

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει το στυλ του αλλά τον είδα μόνο σε Doomfist team vs Doomfist team.

Πρέπει να ξεκολλήσει το QP να δω κι εκεί ενάντια σε κανονικά teams.

Δημοσ.

Γρρρρρρηγορα να πας να ανοιξεις ενα thread στην blizzard: "Rly Kaplan? Another useless hero? I already know it even though he is out for 30 minutes".

Killikαρα εισαι δυνατο troll. Καποιος να του βαλει ενα flair, κατι!

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει το στυλ του αλλά τον είδα μόνο σε Doomfist team vs Doomfist team.

Πρέπει να ξεκολλήσει το QP να δω κι εκεί ενάντια σε κανονικά teams.

το smashing through barriers ειναι σιγουρα το μεγαλο ατου του και ισως αλλαξει το μετα.

νομιζω ομωςοτι, με εξαιρεση τους hardcore/pro, θα παρει αρκετο χρονο στον μεσο casual να τον μαθει σωστα.

ειδικα αν ειναι σε φαση Sombra, οπου ξεκιναει τελειως underpowered και τον buffaroun σταδιακα.

τεσπα, ιδωμεν.

καλα ειπα στυλ genji ειναι. αν μαθεις τα combos του, ειναι πολυ δυνατος. pass ομως. δεν μου αρεσει αυτος ο τροπος παιξιματος. 

@sistah

you are trying too hard, boyo.

Δημοσ.

Εγω τον ειδα πολυ δυσκολο αλλα αμα ξερει ο αλλος να παιζει ειναι πολυ ισχυρος .Τεραστιο movement , 1 fist κανει πολυ dmg .Σκεφτομαι πχ τι θα κανει στν hanamura 1st point στο choke , οπως επισης σε game με doomfist ποιος θα παιζει rein , που τον καταστρεφει .Αποψη μου ειναι οτι ειναι op

Δημοσ.

εγω παντως πηρα Soldier και τους εχω τσακισει στα No Limits. 3η σερι νικη μεχρι τωρα. κανω εξασκηση στον Doomfist, οπως κανουν και εκεινοι.  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...