Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να πω. 

Εγώ ένα πράγμα ζήτησα, όποιος γουστάρει να με κάνει add γιατί κατ'εμέ το παιχνίδι δεν παλεύεται solo. 

Τι παίρνω σαν απάντηση? 

Μάθε να παίζεις νουμπα. 

Είναι δεύτερη μέρα ακόμα δεν έχεις ιδέα. (έχει γίνει ξεκάθαρο background check εδώ για το πόσο καιρό παίζω)

Λοιπόν παίζω από πριν κλείσει η beta τον χειμώνα και έχω την ίδια ακριβώς άποψη τώρα με τότε. 

Ο λόγος που μπήκα τώρα και ζήτησα friend adds είναι επειδή αυτές τις μέρες όλοι στο Insomnia έχουν access και το θεώρησα ευκαιρία.

• Like 6
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να πω. 

Εγώ ένα πράγμα ζήτησα, όποιος γουστάρει να με κάνει add γιατί κατ'εμέ το παιχνίδι δεν παλεύεται solo. 

Τι παίρνω σαν απάντηση? 

Μάθε να παίζεις νουμπα. 

Είναι δεύτερη μέρα ακόμα δεν έχεις ιδέα. (έχει γίνει ξεκάθαρο background check εδώ για το πόσο καιρό παίζω)

Λοιπόν παίζω από πριν κλείσει η beta τον χειμώνα και έχω την ίδια ακριβώς άποψη τώρα με τότε. 

Ο λόγος που μπήκα τώρα και ζήτησα friend adds είναι επειδή αυτές τις μέρες όλοι στο Insomnia έχουν access και το θεώρησα ευκαιρία.

Δεν σου εγραψα πουθενα ή υπονοησα τιποτα για τα περι Noob(αρα μαλλον παει στον αλλο το σχολιο αυτο).Εγω ειπα οτι το παιχνιδι ναι μεν αξιζει περισσοτερο αν εχεις ομαδα αλλα και να μην εχεις μια χαρα παιζεται(ή και με λιγοτερα ατομα)πραγμα που ισχυει.

Και πολυ καλα εκανες με το να ψαχνεις για ατομα για ομαδικο παιχνιδι δεν ειπε κανεις το αντιθετο σε αυτο.

Δημοσ.

Δε με εντυπωσίασε πάντως.

Ωραίο, ευχάριστο, optimised παιχνιδάκι αλλά δε ξέρω πόσα 5λεπτα παιχνίδια θα άντεχα να παίξω. Δεν είμαι βέβαια και κανένας fps fan αλλά δε βλέπω να με κρατάει. 

Δημοσ.

hands down απο μενα, απογοήτευση μέχρι τώρα. Ίσως ο πιο fail blizzard title so farΜ

Μην γράφεις τέτοια γιατί θα σε τσακίσει ο Fulgore

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ, ο πιο fail blizzard τίτλος με διαφορά, σίγουρα για μένα δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει, για f2p με το μοντέλο του HotS το συζητούσαμε... No buy από μένα (εκτός αν το πάρουν όλα τα φιλαράκια αλλά και αυτοί κράζουν)

Δημοσ.

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολύ βάθος, το οποίο δεν έχει φανεί ακόμα, και στα σίγουρα θα κάνει πολύ μεγάλη σκηνή στα esports.

Προφανώς και αν κάποιος δεν είναι των fps, να μην το απολαύσει, αλλά συνεχίζει να είναι από τα πιο ενδιαφέροντα multiplayer fps τίτλους, που θυμίζει περισσότερο τα old school games απότι τα νέα τύπου cod battlefield κτλ.

Δημοσ.

So far μου φαίνεται πολύ ευχάριστο.

Μ'αρέσει αυτή η καρτουνιστικη αισθητική και η ποικιλία χαρακτήρων.

Αμέσως κόλλησα με την healer angel. Άλλοι 2 φίλοι μου που το δοκίμασαν τους άρεσε, θα δοκιμάσουμε ακόμα λίγο και το βλέπω πολύ πιθανό να το αγοράζουμε τελικά.

Δημοσ.

Δεν με τρέλανε και μένα, εντάξει διασκεδαστικό αλλά δεν νομίζω να με κρατήσει για πολύ. Πιστεύω θα το βαρεθώ στο μήνα..

Δημοσ.

Μην γράφεις τέτοια γιατί θα σε τσακίσει ο Fulgore

Προφανως και το παιχνιδι δεν ειναι για ολους δεν ειπε κανεις το αντιθετο,βεβαια μιας και ειμαστε σε forum και ανταλλαζουμε αποψεις καλο ειναι να αναφερουμε τι δεν μας αρεσει πχ

Ουτε καταλαβαινω το''ο πιο fail τιτλος'' απο που προκυπτει???Επιχειρηματα δεν??

Δημοσ.

Ουτε καταλαβαινω το''ο πιο fail τιτλος'' απο που προκυπτει???Επιχειρηματα δεν??

γιατί ρε μαν κρατάς τα μισά απόσα γράφονται;

Φτιάχνεις μπερδέματα χωρίς λόγο.

μια με μένα,μία με τον stavraka/orgios..

για τίτλο της blizzard λένε τα παιδιά.

---

Για το παιχνίδι τώρα,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ το καινούργιο..Ασχολούμαστε και θα ασχοληθεί κόσμος,επειδή μόνο και μόνο είναι blizzard game..

Ένα καλογυαλισμένο team fortress είναι..είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι..

Με τα καλά και τα κακά του.

Έχει χαβαλέ,περνάει η ώρα ευχάριστα,χτες έπαιζα 6ώρες σερί χωρίς να το πάρω χαμπάρι και σήμερα άλλες 4..

Για μένα είναι συν αυτό,θέλω να περνάω καλά και το καταφέρνει..Αλλά μόνος σου δε παίζεις,ούτε αξίζει.

Θέλει teamplay και teamplay δε πρόκειται να βρει κάποιος σε public.Θέλεις τους συμπαίκτες σου,και να είσαι ευέλικτος στις αλλαγές.

Δημοσ.

γιατί ρε μαν κρατάς τα μισά απόσα γράφονται;

Φτιάχνεις μπερδέματα χωρίς λόγο.

μια με μένα,μία με τον stavraka/orgios..

για τίτλο της blizzard λένε τα παιδιά.

---

Για το παιχνίδι τώρα,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ το καινούργιο..Ασχολούμαστε και θα ασχοληθεί κόσμος,επειδή μόνο και μόνο είναι blizzard game..

Ένα καλογυαλισμένο team fortress είναι..είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι..

Με τα καλά και τα κακά του.

Έχει χαβαλέ,περνάει η ώρα ευχάριστα,χτες έπαιζα 6ώρες σερί χωρίς να το πάρω χαμπάρι και σήμερα άλλες 4..

Για μένα είναι συν αυτό,θέλω να περνάω καλά και το καταφέρνει..Αλλά μόνος σου δε παίζεις,ούτε αξίζει.

Θέλει teamplay και teamplay δε πρόκειται να βρει κάποιος σε public.Θέλεις τους συμπαίκτες σου,και να είσαι ευέλικτος στις αλλαγές.

Ποια μπερδεματα εφτιαξα με τον stavraka/orgio????

Ναι ειδες πουθενα να διαφωνω οτι ειναι καλυτερα με παρεα????Αυτο δεν εγραψα και πιο πισω???Εγω ειπα οτι παιζεις ανετα και μονος σου τωρα στις αρχες που υποτιθεται οτι μαθαινεις το παιχνιδι. Αλλωστε δινει και xp bonus αν εισαι με παρεα.

hands down απο μενα, απογοήτευση μέχρι τώρα. Ίσως ο πιο fail blizzard title so far

Δε με εντυπωσίασε πάντως.

Ωραίο, ευχάριστο, optimised παιχνιδάκι αλλά δε ξέρω πόσα 5λεπτα παιχνίδια θα άντεχα να παίξω. Δεν είμαι βέβαια και κανένας fps fan αλλά δε βλέπω να με κρατάει. 

Να ενα παραδειγμα.Και στους δεν αρεσε το εν λογω παιχνιδι αλλα τουλαχιστον ο δευτερος συμφορουμιτης μας λεει κιολας τον λογο που φυσικα ειναι σεβαστος.

Οσο για τα περι blizzard Που ακουω,ναι θα ασχοληθει κοσμος επειδη το παιχνιδι εχει το ονομα blizzard απο πισω.Τι θα πει αυτο???

Ηδη οπως φενεται φοβερα καλο Optimization σε ολες τις πλατφορμες που θα βγει,και φυσικα πολλα updates και υποστηριξη.Επισης αν ισχυουν οσα λεγονται,ολοι οι νεεοι χαρακτηρες και χαρτες θα ειναι δωρεαν.

Οτι δηλαδη δεν προσφερει η πλειοψηφια των αλλων εταιριων.

Για το ποσο θα με κρατησει και μενα προσωπικα δεν γνωριζω.

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα για τα επιχειρηματα λοιπόν, τα παρακατω είναι απλά η δική μου αποψη, εννοειται πως ο καθενας δικαιουται την δική του οπότε μη δαγκώνετε... :)

Θα χρησιμοποιήσω για την κριτική το battleborn για σύγκριση.

Όσο αφορά το gameplay , ναί είναι γρήγορο και διασκεδαστικό για ένα δύο παιχνίδα αλλά για παραπανω? Προσωπικά το βαρέθηκα πολυ γρήγορα, υπερβολικά μικροί χάρτες στριμωχνουν τους παίκτες μεταξύ και δεν υπάρχει ιδιαίτερος χώρος για στρατηγική , αναλωνομαστε στο rock paper scissors kai hero swapping . Εχω κερδίσει το 80% καθε παιχνιδιού που επαιξα καμμία φορα δεν ενιωσα καμμία ιδιαίτερη ικανοποιηση (τα παιχνίδια παραείναι συντομα για μένα).

Easy kills , fast respawn , το να σε σκοτώνουν δεν κοστιζει κάτι ιδιαίτερο με αποτέλεσμα πολυ κόσμος να μπαίνει σαν ταυρος σε υαλοπωλείο, ιδιαίτερα ευκολο επίσης λογω χωρου να τους περιορίσεις κάπου και απλά να σπαμαρεις στην γενική κατευθυνση το fire button? Στρατηγική , καλυτερό του battlefield?? Ούτε για αστείο , το bf είχε σοβαρά προβλήματα (τεχνικά) όταν βγήκε , τώρα είναι παιχνιδάρα (βεβαιως μεχρι να τα λύσει εχασε πολύ κόσμο και δικαιολογημένα). Σε στρατηγική το BF είναι το σκάκι και το overwatch το Uno (στην καλύτερη).

Το Battleborn έχει καλυτερα σχεδιασμένους χαρακτήρες , δεν μιλάω γραφικά μιλάω για abilities, ability trees , customization etc. Μεγαλύτερους χάρτες (αν και ελάχιστοι αυτη την στιγμή)και στρατηγική. Οι αλλοι είναι καλύτεροι fps pplayers? Θα κανεις upgrade turrets, θα διαλέξεις τις μάχες σου , πότε και που θα γίνουν , θα πας για mercs, θα διαμορφώσεις τα abilities soy ανάλογα (χωρίς να αλλαζεις χαρακτήρες midgame) etc etc

Γραφικά και optimization?? Λοιπόν οι χαρακτήρες είναι υπερβολικά καλοσχεδιασμένοι (μπραβο στην blizzard) αλλά οι χάρτες ??? αδειοι... Τιποτα... Πως να μην είναι optimized όταν δεν έχει τιποτα μέσα??? Βγάλε τους χαρακτήρες και θα δεις το απόλυτο κενό. Δεν λεώ προτιμώ το παιχνίδι να είναι καλό και να τρέχει γρήγορα απο το να έχει 800χιλιαδες πραγματα μέσα και να κολλαει... Το Battleborn μέσα στους χάρτες γίνεται της Ποπάρας με υπερβολικό eye candy (καποιοι θα πουνε too much ) και τρέχει εξίσου καλά (στο συστημα της υπογραφής μου και σε 4k).

Επίσης κρίμα να μην έχει single player , υπάρχει αρκετό potential εκει και με βάσει το παρελθόν της blizzard θα γουσταρα πολύ , αλλά αντε δεν θα κατακρίνω την ελλειψη single player ή co-op campaign.

Για F2p ναι θα το υποστήριζα, full price? no f****** way. Me διαφορά ο χειρότερος τιτλος της blizzard... Μη τολμήσει να το συγκρίνει κάποιος σε ποιότητα με τους υπολοιπους τιτλους της απλά δεν θα του απάντήσω...

Επίσης κάτι που με απασχολεί χωρίς να είναι σημαντικό , σχεδόν ολους τους female χαρακτήρες θελεις να τους πηδήξεις , οκ δεν λέω ωραίο θέαμα αλλά ρε φίλε θα σε δει κανένας να παίζεις και θα νομίζει οτι παίζεις το παιχνίδι για τους λαθος λόγους (tone down the sexy just a bit) δεν χρειάζεται όλες τους να είναι *γκουχ γκουχ*

Είναι και άλλα πολλά αλλά θα με συγχωρέσετε είναι Σαββατο πρωι και η γυναίκα θελει βόλτα παραλία , τα υπολοιπα later.

Είπαμε One man's opinion

• Like 1
Δημοσ.

Οσο για τα περι blizzard Που ακουω,ναι θα ασχοληθει κοσμος επειδη το παιχνιδι εχει το ονομα blizzard απο πισω.Τι θα πει αυτο???

Ηδη οπως φενεται φοβερα καλο Optimization σε ολες τις πλατφορμες που θα βγει,και φυσικα πολλα updates και υποστηριξη.Επισης αν ισχυουν οσα λεγονται,ολοι οι νεεοι χαρακτηρες και χαρτες θα ειναι δωρεαν.

Οτι δηλαδη δεν προσφερει η πλειοψηφια των αλλων εταιριων.

Κοίτα, όταν μία εταιρία σου έχει δώσει τα Warcraft, WoW, Starcraft και τα Diablo 1-2 που τουλάχιστον όταν βγήκαν ήταν επαναστατικά παιχνίδια και στην πράξη "ατελείωτα" είναι λογικό να έχεις κάποιες απαιτήσεις.

Όταν δε, βλέπεις τα τελευταία 3 χρόνια η ίδια εταιρία να έχει βγάλει:

- το πιο casual moba που υπάρχει.

- το πιο casual action loot rpg ever. Που μπαίνεις για μια ωρίτσα βαριά βαριά να κάνεις κανά rift

- ένα card game για να έχεις κάτι να παίζεις στο χέσιμο ή μέχρι να κατέβει καμιά ταινία

- και τώρα ένα fps για να παίζεις κανά 10λεπτο ενώ βάφεται η γκόμενά σου

Όσο να πεις νιώθεις μια απογοήτευση. Το Overwatch όπως αναφέρθηκε παραπάνω ήταν απλά το PVP κομμάτι του Project Titan. Το Hearthstone νομίζω ήταν απλά ένα mini game του WoW. 

Δε θα αρχίσω τα "αριστερά" τώρα περί κοροϊδίας, moneygrabbing και εύκολου κέρδους γιατί αυτά μου φαίνονται λογικά. Θα πω απλά ότι για μένα αυτή τη στιγμή τα παιχνίδια της blizzard σαν λογική δε τα βρίσκω διαφορετικά από αυτά της King και Rovio για κινητά.  

Ξέρω ότι τα παιχνίδια που ανέφερα έχουν και competitive και μεγάλο κοινό κτλ και το σέβομαι αλλά και το Candy Crush έχει μεγάλο κοινό και δε θα άλλαζε η άποψή μου για αυτό αν ήταν e-sport.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...