KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 καλα ναι σιγουρα, φοβαμαι ομως μην κανουν κανα rework τυπου Symmetra αντι να βελτιωσουν το υπαρχον toolkit της. εδω τους πηρε ενα χρονο για να μικρυνουν το ult casting time του McCree, παρολο που το ζηταγανε οι mains εξαρχης. balancing πρεπει να γινεται καθε 1-2 βδομαδες, μικρα, ουσιαστικα buffs/nerfs και να παρακολουθουν τα στατιστικα συνεχεια. οχι μια φορα το διμηνο.
suffocater Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Εχεις εναν high skill cap ηρωα,ΑΛΛΑ αντι να τον αφήσεις να ειναι ανταπαδοτικος της ικανοτητας του χειριστή,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ EASY TO PLAY,για να μπορει να κανει killz και να το παιζει gosas ο κάθε λουκανικοδαχτυλος,επειδη πάει το καθε παιδάκι και κλαιει στα φόρουμ.Αμα δε μπορεις,γίνε κομμωτής,λένε.
ADHD Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 καλα ναι σιγουρα, φοβαμαι ομως μην κανουν κανα rework τυπου Symmetra αντι να βελτιωσουν το υπαρχον toolkit της. εδω τους πηρε ενα χρονο για να μικρυνουν το ult casting time του McCree, παρολο που το ζηταγανε οι mains εξαρχης. balancing πρεπει να γινεται καθε 1-2 βδομαδες, μικρα, ουσιαστικα buffs/nerfs και να παρακολουθουν τα στατιστικα συνεχεια. οχι μια φορα το διμηνο. Για εμενα προσωπικά δεν κανει καποια μεγαλη διαφορα δεν θεωρω οτι αν φτιαξεις μια ulti φτιαχνεις και το χαρακτήρα, οι ultis ειναι καλές για συμπλήρωμα οκ αλλα δεν μπορεις να βασίζεσαι σε αυτες. Το dmg falloff θα ηθελα να κοιτάξουν ξανά ειδικα στα hs, δεν ξερω ποσο ειναι αυτη τη στιγμη αλλα εχεις ενα revovler με 6 σφαίρες και slow fire rate δεν γινεται να υπαρχει μεγαλο falloff, για αυτο κοιτανε ολοι να παιζουν anti-flank με flashbangs και fan the hammer, ενα στυλ το οποίο προσωπικά δεν μου αρέσει. Θα ηθελα να ειναι στα ιδια επιπεδα με soldier απο αποψη dps αλλα με διαφορετικο playstyle στο aim, tracking vs flick/micro adjustments/positioning. 2
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 συμφωνω, αλλα το ult του McCree μπορει να παρει παιχνιδια, ειναι σημαντικο και η βελτιωση του μονο ευπροσδεκτη ειναι.
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Για εμενα προσωπικά δεν κανει καποια μεγαλη διαφορα δεν θεωρω οτι αν φτιαξεις μια ulti φτιαχνεις και το χαρακτήρα, οι ultis ειναι καλές για συμπλήρωμα οκ αλλα δεν μπορεις να βασίζεσαι σε αυτες. Το dmg falloff θα ηθελα να κοιτάξουν ξανά ειδικα στα hs, δεν ξερω ποσο ειναι αυτη τη στιγμη αλλα εχεις ενα revovler με 6 σφαίρες και slow fire rate δεν γινεται να υπαρχει μεγαλο falloff, για αυτο κοιτανε ολοι να παιζουν anti-flank με flashbangs και fan the hammer, ενα στυλ το οποίο προσωπικά δεν μου αρέσει. Θα ηθελα να ειναι στα ιδια επιπεδα με soldier απο αποψη dps αλλα με διαφορετικο playstyle στο aim, tracking vs flick/micro adjustments/positioning. Συμφωνώ απόλυτα, το μεγαλύτερο θέμα του McRee είναι το damage falloff. Συμφωνώ και στο ότι θα έπρεπε να βγάζει το ίδιο dps με soldier, οπότε θέλει ένα flat 10% damage buff και μια 50% μείωση του falloff. imo Θέλει και 100-200ms παραπάνω στο flashbang και μείωση του head bobbing τελειώνει πολύ γρήγορα. Το flashbang πρέπει να είναι ψιλοσίγουρο kill όπως το hook του hog Πχ Το Ulti του ήθελε διόρθωση αλλά τώρα είναι μια χαρά, όπως πρέπει να είναι. Με αυτές τις αλλαγές ο solder και ο McRee θα είναι ισάξιοι αλλά situational, αν θες πιο πολύ self support και long range sustain dps θα παίρνεις solder (px lunar colony objective A) ενώ για κλειστές μάχες θα πας McRee - έτσι θα έπρεπε να είναι λουκανικοδαχτυλος LOL 2
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Εχεις εναν high skill cap ηρωα,ΑΛΛΑ αντι να τον αφήσεις να ειναι ανταπαδοτικος της ικανοτητας του χειριστή,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ EASY TO PLAY,για να μπορει να κανει killz και να το παιζει gosas ο κάθε λουκανικοδαχτυλος,επειδη πάει το καθε παιδάκι και κλαιει στα φόρουμ. Αμα δε μπορεις,γίνε κομμωτής,λένε. αν απαντας στο ποστ μου, ειναι τελειως οτι ναναι. παιξε πρωτα καμια 100η ωρες Sombra, και ξαναμιλαμε. μην σχολιαζεις πραματα που δεν κατεχεις, διοτι ειναι χασιμο χρονου.
suffocater Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 αν απαντας στο ποστ μου, ειναι τελειως οτι ναναι. παιξε πρωτα καμια 100η ωρες Sombra, και ξαναμιλαμε. μην σχολιαζεις πραματα που δεν κατεχεις, διοτι ειναι χασιμο χρονου. Οχι,απαντάω στο πόσο δε θέλω να προσπαθει να κρατήσει χαρούμενο όλο το κόσμο η blizzard,ρίχνοντας το end game content(γιατι σε ενα τετοιο είδους game,ειναι end game content να μαθεις να παιζεις εναν high skill cap ήρωα). Όσο για τις 100 ώρες sombra και πόσο το κατέχεις εσύ, Εφόσον συμφώνησες οτι εινια high skill cap ήρωας και εσύ την κατέχεις,λογικά τώρα θα παιζεις top 50. Τί,όχι?
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Οχι,απαντάω στο πόσο δε θέλω να προσπαθει να κρατήσει χαρούμενο όλο το κόσμο η blizzard,ρίχνοντας το end game content(γιατι σε ενα τετοιο είδους game,ειναι end game content να μαθεις να παιζεις εναν high skill cap ήρωα). Όσο για τις 100 ώρες sombra και πόσο το κατέχεις εσύ, Εφόσον συμφώνησες οτι εινια high skill cap ήρωας και εσύ την κατέχεις,λογικά τώρα θα παιζεις top 50. Τί,όχι? δεν ακους. συνεχιζεις να χανεις τον χρονο σου, με τις ασυναρτησιες που γραφεις. δεν εχεις καταλαβει καν πανω σε τι απανταω στο αρχικο μου ποστ. δεν πειραζει.
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 To πήγα μέχρι 2400 αλλά μου έριξε ένα σφάλιαρο πίσω στα 2280. Χάθηκαν μερικά πολύ κοντινά games.. Πάνω από 2350 κάνει group κυρίως με platinum. Αύριο πάλι
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ποσα παιχνιδια εχασες; καλο ειναι να σταματας μετα απο 2-3 συνεχομενες ηττες.
basilis_k6 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 To πήγα μέχρι 2400 αλλά μου έριξε ένα σφάλιαρο πίσω στα 2280. Χάθηκαν μερικά πολύ κοντινά games.. Πάνω από 2350 κάνει group κυρίως με platinum. Αύριο πάλιπαίξε soldier μονο. Don't fill, don't care, don't die.
sistah Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μην τρως tunnel vision και χανεις 120pts οταν δυσκολευεσαι να τους ξαναπαρεις πισω. Αργα ή γρηγορα θα τον πιασεις τον στοχο σου εαν και εφοσον ανεβαζεις σιγα σιγα το season/career high.
suffocater Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 δεν ακους. συνεχιζεις να χανεις τον χρονο σου, με τις ασυναρτησιες που γραφεις. δεν εχεις καταλαβει καν πανω σε τι απανταω στο αρχικο μου ποστ. δεν πειραζει. hint: Δεν σου μίλησα καν αρχικα,απλα νομιζες οτι απευθυνομαι σε σένα. Εγώ είπα οτι δεν μ αρεσει που η μπλιζαρντ προσπαθει να κρατήσει όλα τα παιδάκια χαρούμενα με αυτόν τον τρόπο,κ εσύ που δεν καταλαβες ΚΑΝ αν απαντούσα σε σένα και τι ελεγα,αποφασισες να μας πεις οτι κατέχεις την μεξικάνα και της έχεις αφιερώσει 4 μερόνυχτα playtime. In other news,την αντιληψη σου για το overwatch,την λαμβάνω τόσο σοβαρά,όσο και τις αναλύσεις του αλεφαντου για το ποδόσφαιρο,για τους πολλακις αποδεδειγμένους λόγους στη πορεία του thread. Ολοι που ποσταρουν κατα καιρους την πρόοδο τους απ όταν ξεκίνησαν,βελτιώνονται και ανεβαινουν,ενω ο ενας που διαφωνει με τις τακτικες και τις απόψεις όλων παραμένει σταθερά στον απόπατο,επειδή αρνείται να προσαρμοστεί ο ιδιος στο game,και περιμένει να προσαρμοστεί το game πάνω του κλαίγοντας στα forum. Seems legit.
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ελα μην μου συγχιζεσαι. δηλαδη, αν δωσουν στην Sombra 20s translocation time, αυτοματως μετατρεπεται easy mode για τα παιδακια. ενταξει, εχεις δικιο. ευτυχως που υπαρχει και ο high skill Soldier για να τον παιζουν οι προ..
suffocater Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Οι προ θα παιξουν ακόμα και zen ως τανκ,αν κρινουν ότι αυτό θα τους δώσει το game.Αυτό που τους νοιάζει ειναι να νικήσουν.Tα παιδιά του απόπατου θα κλαίνε επειδή τους αρέσει να παιζουν zen,αλλα δεν έχει αρκετό life και armor για να τανκάρει,οπότε η blizzard πρεπει να αλλαξει τον ήρωα ώστε να τους ικανοποιεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις