Damachi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 O πιο δημοφιλης hero ποιος ειναι ; Και ο current most OP ;
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 μια χαρα ειναι ο hanzo imho εγω στο pc πιο πολυ βλεπω τρεισερ genji, στις κονσολες pharah 76 most popular
Aruil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 δεν παίζει. το dps αν αλλάξει θα ειναι ελάχιστα και κανένας δεν θα τον παίξει και πάλι. Απίθανο το βλέπω να ξεφύγει (πάλι) το dps του απο τα υπόλοιπα τανκ. Όσο κλάμα και να πέσει αυτη τη φορά θα μείνει έτσι για καίρο. Οτι και να αλλάξουν δεν θα ξαναγίνει op, γιατι δεν θέλουν υποθέτω, οπότε δεν θα ευχαριστήσουν κανέναν. αλλωστε αν κάνουν τοσο συντομα ενα buff θα παίξει uninstall δεν γίνετε να τραβιόμαστε ενα χρόνο γυρω απο τις επιλογές τις blizzard. Φάσκεις και αντιφάσκεις, αλλά πλέον είναι προφανέις οι λόγοι. Αν δεν ξεφύγει το dps του από τα άλλα tank θα είναι παντελώς άχρηστος, γιατί δεν έχει τίποτα να προσφέρει πέρα από dps σε αντίθεση με τα άλλα tanks. Δεν έχεις προσφέρει ούτε ένα ουσιαστικό επιχείρημα στην όλη διαφωνία, πέρα από την εμπάθεια σου για τον συγκεκριμένο ήρωα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μεγάλο μίσος. Ακόμα και με τον Killik που διαφωνούμε, τουλάχιστον μπορούμε να συνεννοηθούμε. Με εσένα είναι σα να μιλάω σε τοίχο που του πετάς επιχειρήματα και δεδομένα και σου επιστρέφει "O Roadhog ήταν OP, από το release". Είναι πραγματικά αστείο να μιλάς εσύ για κλάμα που αν μάζευα τα δάκρυα σου για το πόσο op είναι o Roadhog, θα έλυνα τη λειψυδρία της California. 5
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 αυτο με τον χογκ το λεει απο την αρχη, δε μπορω να καταλαβω γτ τον θεωρει ez mode, anyway δε χρειαζεται να ασχολειστε παραπανω, εχει τη δικη του αποψη και δεν αλλαζει οτι και να του λετε
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 δεν εχω διαβάσει κανένα επιχείρημα που να μην ειναι γελοίο. Επίσης δεν νερφάρανε τον χογκ γιατι τους πήρα τηλέφωνο. δεν ειναι ez mode ο pre-nerf hog? ποιός ειναι τότε? Οι μισοί μου φίλοι πήγανε μάστερ και πρίν αρχίσουν να παίζουν hog παίζαμε μαζι σε high plat/low diamond.
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 εσυ γιατι εμεινες εκει και δε πηγες μαστερ δηλαδη? επειδη απαξιεις να παιξεις hog ? lul
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 εσυ γιατι εμεινες εκει και δε πηγες μαστερ δηλαδη? επειδη απαξιεις να παιξεις hog ? lul δεν απαξιω αλλα βαριέμαι. Δεν περίμενα οτι θα μείνει τοσο καιρο op και όλο ελεγα αστο μην ασχοληθέις. τελικά ασχολήθηκα και με κέρασε 400 sr (not bad) μέχρι που δεν μπορούσα άλλο και το γυρισα σε dps. Δεν έχω βάλει κάνα στόχο ζωής να πάω στο μαστερ αλλιώς τωρα θα έπαιζα mercy η pharah αλλα προτιμώ να παίξω πασιέντζα. ένας φίλος (not irl) έπαιζε μαζί μας μονο hog. Όταν σπάσαμε το 6stack μας είπε θα παιξω οτι θέλετε αρκει να μην ειναι hog. Ήθελε να παίζει reaper/lucio βασικά απλα είχε κολλημα να παει diamond τοτε. Πήγε και δεν τον ξανακούμπησε. Σαν reaper/lucio δεν μπορούσε καν να πιάσει το 2700.
Aruil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 δεν εχω διαβάσει κανένα επιχείρημα που να μην ειναι γελοίο. Επίσης δεν νερφάρανε τον χογκ γιατι τους πήρα τηλέφωνο. δεν ειναι ez mode ο pre-nerf hog? ποιός ειναι τότε? Οι μισοί μου φίλοι πήγανε μάστερ και πρίν αρχίσουν να παίζουν hog παίζαμε μαζι σε high plat/low diamond. Δεν θα καταλάβαινες καλό επιχείρημα ακόμα κι αν σε έκανε hook σε έσερνε κοντά του και έτρωγες 250 damage headshot και melee. Δεν αποφασίζεις εσύ ποια είναι καλά και ποια όχι επιχειρήματα. Το γεγονός ότι δεν αντικρούεις σημαίνει ότι δεν μπορείς. Αλλιώς αν τα θεωρούσες κατώτερα σου δε θα ασχολιόσουν. Αλλά δεν μπορείς να αντισταθείς στο να πετάξεις τη μπηχτή σου μια φορά στο τόσο. Είσαι για το design του Overwatch, ότι είναι για τη θρησκεία οι θρήσκοι. Όσα δεδομένα και επιχειρήματα να σου πούνε εσύ εμμένεις σε αυτό που πιστεύεις. Το τραγικό είναι ότι ακόμα και να αποδειχθεί περίτρανα ότι το παρακάνανε, και να έχει πέσει το winrate στο 5% και να βγει η Blizzard και να πει κάναμε λάθος, εσύ θα είσαι τόσο σίγουρος ότι είσαι σωστός που θα κάνει Uninstall (δικά σου λόγια) έστω και λίγο να τον buffaroun. Ή να αφαιρεθεί από το παιχνίδι και να πεθάνουν οι mains του ή τίποτα. Δεν υπάρχει middle-ground. Εδώ κάναμε ολόκληρη ανάλυση για να καταλάβεις ότι το reload επηρρεάζει το dps και ακόμα το αρνείσαι. Κουράστηκα, δεν έχω όρεξη ούτε να σου βάλω μυαλό, ούτε να σου μάθω τι σημαίνει συζήτηση και σεβασμός στον συνομιλιτή σου. Συνέχισε να πιστεύεις ότι ο γιαλός είναι στραβός.
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δεν θα καταλάβαινες καλό επιχείρημα ακόμα κι αν σε έκανε hook σε έσερνε κοντά του και έτρωγες 250 damage headshot και melee. Δεν αποφασίζεις εσύ ποια είναι καλά και ποια όχι επιχειρήματα. Το γεγονός ότι δεν αντικρούεις σημαίνει ότι δεν μπορείς. Αλλιώς αν τα θεωρούσες κατώτερα σου δε θα ασχολιόσουν. Αλλά δεν μπορείς να αντισταθείς στο να πετάξεις τη μπηχτή σου μια φορά στο τόσο. Είσαι για το design του Overwatch, ότι είναι για τη θρησκεία οι θρήσκοι. Όσα δεδομένα και επιχειρήματα να σου πούνε εσύ εμμένεις σε αυτό που πιστεύεις. Το τραγικό είναι ότι ακόμα και να αποδειχθεί περίτρανα ότι το παρακάνανε, και να έχει πέσει το winrate στο 5% και να βγει η Blizzard και να πει κάναμε λάθος, εσύ θα είσαι τόσο σίγουρος ότι είσαι σωστός που θα κάνει Uninstall (δικά σου λόγια) έστω και λίγο να τον buffaroun. Ή να αφαιρεθεί από το παιχνίδι και να πεθάνουν οι mains του ή τίποτα. Δεν υπάρχει middle-ground. Εδώ κάναμε ολόκληρη ανάλυση για να καταλάβεις ότι το reload επηρρεάζει το dps και ακόμα το αρνείσαι. Κουράστηκα, δεν έχω όρεξη ούτε να σου βάλω μυαλό, ούτε να σου μάθω τι σημαίνει συζήτηση και σεβασμός στον συνομιλιτή σου. Συνέχισε να πιστεύεις ότι ο γιαλός είναι στραβός. το uninstall δεν το είπα για μένα προσωπικά αλλα μπορεί να φάνηκε έτσι. anyway, σου εξήγησα τι ειναι το dps δεν θες να καταλάβεις. Παράτα το ow μέχρι να τον ξανακάνουν όπως σου αρέσει γιατί αυτή τη στιγμή ειναι στο middle ground και ναι θα πέσει το πικ κοντά στο 0. Κλάιν, θα ανέβει μετά και ακόμη και αν ειναι χαμηλά τον είχαμε στο pickrate μόνιμα τερμα πανω μαζί με ρειν. Δεν θα παθει τίποτα να λείπει. Εγω παιζω αρκετούς χαρακτήρες και δεν σκαλώνω τοσο με το balance, αμα κάνεις main εναν ήρωα (ειδικά ευκολο ήρωα) μετά σου λείπει. Δεν θα τσακωθώ κιόλας για εναν χαρακτήρα παιχνιδιού λες και ειμαι 15 χρονών, σεβαστή η άποψη σου εφόσον έχει οπως λες επιχειρήματα απλα διαφωνώ και μαζί σου διαφωνούν και πολλοί ακόμη παίχτες.
Prospector8 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 https://youtu.be/qrXeqlIhTlY Killik συμφωνείς μαζι του?
Prospector8 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Αρα συμφωνεις οτι ειναι απο τους πιο high skill cap χαρακτήρες εξου και το low win ratio που εχει διότι ο περισσότερος κόσμος προφανώς δεν ξέρει να παίζει properly μαζι της. Ενα παράδειγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι η περίπτωση του Mediv στο Hots, οπου στο Hotslogs είναι πάντα τελευταίος και στα τουρνουά δεν υπάρχει team που να μην το pickαρει.. Οπότε θέλει προσοχή ενα buff σε τέτοιο χαρακτήρα κατα τη γνώμη μου.
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Χτες είχε μια Sombra που έκανε άνετα carry το game και χάσαμε. Όλα τα σημαντικά health packs hacked, eliminations μια χαρά δούλευε συνέχεια το backline και έκανε deny το rez της mercy μας με hack συνεχώς οπότε δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε choke. Απλά είναι πολύ σπάνιοι αυτοί που παίζουν την Sombra τόσο καλά στο rank μου
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) μα ποτε δεν διαφωνησα οτι δεν ειναι high skilled hero. το προβλημα ομως ειναι οτι για το skill που ζηταει, αυτα που προσφερει ειναι λιγα. οτι κανεις με την Sombra, μπορεις να κανεις καλυτερα με αλλο dps με μικροτερη προσπαθεια. πχ στο πανω βιντεο αναφερεται στην τακτικη του safe zone. αυτο για να δουλεψει ομως, πρεπει να εχεις τα cooldowns σου ανενεργα πριν ξεκινησεις μια επιθεση. που σημαινει οτι τουλαχιστον για 4s εισαι εκτος μαχης καθε φορα. δεν σου βαζω μεσα τα stealth/hack. η Tracer ομως δεν εχει αυτο τον περιορισμο. ακομη και το recall της να εχει cooldown, μπορει να κανει επιθεση/διαφυγη με το blink ability το οποιο εχει 3 charges και γινεται refresh πολυ γρηγορα. μια ικανη Tracer μπορει να κανει παιχνιδι στα 4s που η Sombra περιμενει να ενεργοποιηθει το translocator της. και 4s σε ενα παιχνιδι που η νικη μπορει να καθοριστει στο ενα δευτερολεπτο, ειναι τεραστιος χρονος. γιαυτο μερικες απο τις buff προτασεις μας στο forum, ηταν να ανεβει ο χρονος του translocation τουλαχιστον στα 20s, να μπορεις να διακοπτεις το translocation οποτε θες και να μην περιμενεις να ληξει, να αυξηθει η default ταχυτητα τρεξιματος της Sombra, και το stealth να ανεβει στα 8s και να δουλευει ως energy bar, ωστε το παιξιμο της Sombra να ειναι πιο active, πιο γρηγορο, πιο δυναμικο. αυτα τα buffs λυνουν και το προβλημα που δημιουργει ο φρενηρης ρυθμος του παιχνιδιου: μεσα στα 15s που πας να κανεις την επιθεση, τα δεδομενα μπορει να αλλαξουν αμεσως, πχ να χρειαστει να επεκτεινεις την επιθεση σου, να μετακινησεις το safe zone σου, να βοηθησεις ενα συμπαικτη, να hackareis ενα medkit η να κανεις contest στο point. δηλαδη πρεπει να παρεις καινουργιες αποφασεις ενω ολα η εστω τα μισα σου abilities ειναι στο cooldown, και οταν συμβαινει αυτο συνηθως σκοτωνεσαι η πας να κρυφτεις για να μην σκοτωθεις, οποτε παλι καταληγεις να εισαι εκτος παιχνιδιου μεχρι να σχεδιασεις την επομενη επιθεση σου. δηλαδη αυτα τα καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε εχει αφιερωσει πολλες ωρες στην Sombra, εντοπιζει το design flaw της. ειναι αργη η Sombra, τοσο στην δραση οσο και στην αντιδραση της. και γιαυτο χρειαζεται καποια ουσιαστικα buffs. η την κανεις πιο "γρηγορη" η την κανεις πιο δυνατη, η κατι αναμεσα στα δυο μεχρι να βρεις την χρυση τομη. o Κaplan ομως το μονο που κανει ειναι να πουλαει το παραμυθι οτι δεν παιρνει σωστο feedback απο τους παικτες. για μενα, γενικα το balancing που γινεται στο OW ειναι τραγικο. καθυστερει πολυ, οι αλλαγες ειναι ανουσιες και τα reworks αποτυχημενα. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2017 από KilliK 1
Silverage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Κάποια στιγμή κάτι θα της δώσουν απλά θα είναι σε κάνα 6μηνο. Και τον Reaper τόσο τους πήρε μέχρι να του δώσουν το lifesteal που τους λέγανε στα forum για να ξεκολλήσει λίγο απο τον πάτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις