ADHD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλα το τι γραφεις στο φορουμ της blizzard και αν φας ban πχ για καποιο λογο μεταφέρεται στο game?? Ενταξει τραγικο αν ισχυει κατι τετοιο πραγματικα, εξάλλου οσο ειδα δεν εβρισε και κανεναν..
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 ναι, μεταφερεται και in game και η ποινη του πεναλτυ τριπλασιαζεται καθε φορα. αλλα ενταξει, solo παιζω κυριως, οποτε δεν εχω μεγαλο προβλημα. απλως δεν θα μπορω να ριχνω καντηλια στο comp. αλλα θελει προσοχη στο φορουμ, γιατι γινεται abuse το report system αν τους μπεις στο ματι. υγ. βλεπω τα τρολς βγηκαν να ριξουν κομπλεξ.
ADHD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Περίεργο μου φαίνεται, δεν εχω δει πουθενα αλλου να γινεται αυτο εκτος αν κανουν report καναν scammer/cheater με αποδείξεις..
najinblue3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 oτι θα με πει εμενα τρολλ ο κιλλ, αυτο με ξεπερναει, παιζει οι μισοι στο φορουμ να τον εχουν ignore, μπαινεις στο οφισιαλ φορουμ και κραζεις να πεις τι ? sombra = underpowered? τα βλεπουν οι main sombra και γελανε με κατι τετοια, δεν ειμαι σιγουρος αν εφαγες μπαν για αυτο το λογο, ετσι κ αλλιως εχεις ξαναφαει silence 1
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 υγ. βλεπω τα τρολς βγηκαν να ριξουν κομπλεξ. Οτι δηλαδη περιμενες να διαβασεις κατι αλλο στο forum με βαση αυτο το θεμα που ανοιξες? 2
alex_000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Έφαγες Μπαν γιατί μίλησες στον Kaplan. Απαγορεύουν στα φόρουμ τους να απευθύνεσαι στην Blizzard και τους υπαλλήλους συγκεκριμένα εκτός αν τους κάνεις quote ισως
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Και ετσι για το story, επειδη ποσταρεις εδω videos περι Kaplan και γενικα περι OW, o ιδιος ο Jeff ειχε δηλωσει οτι σιχαινεται να βλεπει ποστς που μονο κραζουν χωρις κανενα υποβαθρο, κανενα input και κανενα επιχειρημα ή προταση. Τους θεωρει toxic af και το μονο που κανουν ειναι να χαλανε το creative community. Γι'αυτο και τα κατεβατα downvotes που τρως, δεν προσφερεις τιποτα απολυτως, απλα κραζεις για να ακουστεις. Δεν εχει και αδικο παντως γιατι περαν της πλακας το θυμαμαι αυτο και στα σχολια που διαβαζε πιο παλια απο το video του ign. Οταν ανοιγει ο αλλος θεμα που λεει οτι η Sombra ειναι χαλια με το επιχειρημα οτι παιζει sombra main στο quick play(ουτε καν στο ranked δηλαδη),ε τι θα γραψουν οι αλλοι απο κατω στα σχολια. Μπραβο εχεις δικιο ετσι ειναι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Mr Kaplan no here, lol... 1
sistah Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ξετρυπωνοντας ενα ακομα διαμαντι-thread.Γιατι καλο το κραξιμο στα forums για τα bugs, το ιδιο το παιχνιδι κτλ αλλα κατι δεν παει καλα οταν μετα απο 108 ωρες Sombra δεν μπορεις να αδειασεις ενα clip στην Mercy και να την φας.Δεν ειναι "παταω το αριστερο κλικ και ευχομαι να πετυχω κατι" κραζοντας το spread, αλλα σωστη χρηση του οπλου.Στο παρακατω κλιπ εαν προσεξεις, η Sombra αφηνει το αριστερο κλικ οταν χανει το aim και το παταει ξανα οταν κανει track το body της Mercy. Εfficiency λεγεται.https://streamable.com/odfb6Αντι να κοιτας να βελτιωθεις, αναλωνεσαι στα forums κραζοντας.. 3
LosPoulos93 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ξετρυπωνοντας ενα ακομα διαμαντι-thread. Γιατι καλο το κραξιμο στα forums για τα bugs, το ιδιο το παιχνιδι κτλ αλλα κατι δεν παει καλα οταν μετα απο 108 ωρες Sombra δεν μπορεις να αδειασεις ενα clip στην Mercy και να την φας. Δεν ειναι "παταω το αριστερο κλικ και ευχομαι να πετυχω κατι" κραζοντας το spread, αλλα σωστη χρηση του οπλου. Στο παρακατω κλιπ εαν προσεξεις, η Sombra αφηνει το αριστερο κλικ οταν χανει το aim και το παταει ξανα οταν κανει track το body της Mercy. Εfficiency λεγεται. https://streamable.com/odfb6 Αντι να κοιτας να βελτιωθεις, αναλωνεσαι στα forums κραζοντας.. Εγω ειχα την εντυπωση παιζοντας λιγο sombra οτι εχει το μικροτερο spread , δεν ισχυει;
Silverage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εγω ειχα την εντυπωση παιζοντας λιγο sombra οτι εχει το μικροτερο spread , δεν ισχυει; Αν τη συγκρίνεις με bastion σε turret ναι.
LosPoulos93 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αν τη συγκρίνεις με bastion σε turret ναι. Το συγκρινα σε σχεση με του soldier η της tracer
Silverage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Το συγκρινα σε σχεση με του soldier η της tracer Ούτε καν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 https://youtu.be/SZMo6kZxQDY
Προτεινόμενες αναρτήσεις