KilliK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 αφου εισαι μαζι με την υπολοιπη ομαδα, δεν μπορουν να σε στηριξουν; μολις εστιασουν οι αντιπαλοι σε εσενα, φευγε η προσοχη τους απο τους συμπαικτες σου, εσυ την κοπανας με shade ενω οι δικοι σου τους ριχνουν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Είσαι εσύ και δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο;
ADHD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 ειναι κανεις εδω top500 για duo, κανα tank Ειμαι ηδη top 500 δεν θελω να με ρίξεις sry δες καπου αλλου. Εχει παρει το αυτι μου οτι ο killik ψαχνει για team παντως.
alex_000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 έχασα 100 ποντάκια χτες. Μετά από 2 μέρες που πήγαν 5-1, 7-1 μου άρχισε το τραγικό matchmaking, αλλά ήμουν και κουρασμένος / άυπνος. Τι καλά πριν 10 χρονάκια που κάθε μέρα ήταν σαβατοκύριακο. 1
ADHD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Top500 δυτικης αττικης σου κανει; Τοπ 500 Άνω Πατησίων >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (ξυδι) Τοπ 500 Δυτικής Αττικής Και είμαι σίγουρα Τοπ 10 σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vK3P_GL4Yl8 1
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 ποτε βγαινει το summer event? ειναι κανεις εδω top500 για duo, κανα tank KilliK#2286 αν στειλεις invite, πες οτι εισαι απο ινσομνια. υποψιν οτι δεν θα μπορω να μιλαω στο chat, λογω account suspension.
Edel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 ποτε βγαινει το summer event? KilliK#2286 αν στειλεις invite, πες οτι εισαι απο ινσομνια. υποψιν οτι δεν θα μπορω να μιλαω στο chat, λογω account suspension. Από χριστοπαναγίες?
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 oχι, γιατι ειπα αχρηστη την Sombra στο forum. προφανως το moderation ειναι αυτοματοποιημενο, και αν φας πολλαπλα reports απο τα trolls πεφτει καμπανα χωρις να γινεται ελεγχος απο κανονικο moderator. στην περιπτωση μου λογω "abusive language". επομενως προσοχη τι γραφετε στο φορουμ. αν δεν αρεσει κατι στα πιτσιρικια, μπορει να φατε ποινη απο report abuse.
sistah Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Nαι, λογικο ειναι να τρως suspension με τετοια threads επιπεδου δημοτικου.Αν και δεν ηξερα (ακομα κρατω μικρο καλαθι) οτι το punishment μεταφερεται στο game κατι που θεωρω εντελως χαζο.Και ετσι για το story, επειδη ποσταρεις εδω videos περι Kaplan και γενικα περι OW, o ιδιος ο Jeff ειχε δηλωσει οτι σιχαινεται να βλεπει ποστς που μονο κραζουν χωρις κανενα υποβαθρο, κανενα input και κανενα επιχειρημα ή προταση.Τους θεωρει toxic af και το μονο που κανουν ειναι να χαλανε το creative community.Γι'αυτο και τα κατεβατα downvotes που τρως, δεν προσφερεις τιποτα απολυτως, απλα κραζεις για να ακουστεις. 3
najinblue3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Nαι, λογικο ειναι να τρως suspension με τετοια threads επιπεδου δημοτικου. Αν και δεν ηξερα (ακομα κρατω μικρο καλαθι) οτι το punishment μεταφερεται στο game κατι που θεωρω εντελως χαζο. lmao δες τι τοπικ ανοιξε 106 hours and you still haven't learned to play her properly? lul
Προτεινόμενες αναρτήσεις