Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 χθες που έπαιξε λίγο βαρέθηκα να βλέπω tracer με διαφορά η πιο σπασμένη του game. θα μου πείτε οκ είναι η εικόνα τους αλλά καταντά λίγο ξεφτίλα. Σε γενικές γραμμές καλό πάντως αν εξαιρέσεις αυτό που αναφέρθκε πιο πάνω πως μετά το spawn έχει κάμποσο περπάτημα αλλά οκ. in other news με 970 σε 1440p αν τα μαξάρω όλα πάει από 57-58 fps μέχρι και 45 σε κάποια σημεία κατέβασα λίγο το antialiasing και είναι τέρμα smooth Το οτι παιζουν αρκετοι tracer δεν την κανει σπασμενη.Αλλωστε θελει και καλα χερακια για να μπορεις να την παιξεις αφου με 150ζωη φευγει ακλαυτη. Ο πιο σπασμενος για τις αρχες τωρα με τους αρχαριους ειναι μακραν ο Bastion.
the other one Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 αν ο bastion είναι ο τυπάς με το mace ναι τον βρήκα τον πιο op απ' τους tanks η αλήθεια είναι τώρα χεράκια ή όχι όπως λες κι εσύ σε κάθε game tracer και widowmaker δεν είναι τυχαίο που τους παίρνουν μην ακούσω και πως πλάκωσαν όλοι οι extreme shooters και snipers από αλλού 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 yeah, κουμπώνεις σε κάτι σημεία με τον Bastion σαν turret και θερίζεις κόσμο
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 αν ο bastion είναι ο τυπάς με το mace ναι τον βρήκα τον πιο op απ' τους tanks η αλήθεια είναι τώρα χεράκια ή όχι όπως λες κι εσύ σε κάθε game tracer και widowmaker δεν είναι τυχαίο που τους παίρνουν μην ακούσω και πως πλάκωσαν όλοι οι extreme shooters και snipers από αλλού Tracer ειναι η μασκοτ του παιχνιδιου(την εχει αλλωστε και στο εξωφυλλο του παιχνιδιου ή εν μερη ακομα και στο tutorial αρα λογικο. Οσο για Widowmaker ενταξυ εν ετη 2016 δεν μου κανει εντυπωση να βλεπω εστω ενα sniper σε παιχνιδι,και απο την στιγμη που εχει τοσο χρησιμη Ulti απολυτα λογικο. Bastion για την ιστορια ειναι το ρομποτ που γινεται turret και γαζωνει τα παντα με 200σφαιρες.
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 sl3ipnir#2135 Θέλω να πάω με κάποιο team,solo δεν παλεύεται το game.
ShooterX Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 http://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/overwatch_open_beta_pc_performance_review/1
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 http://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/overwatch_open_beta_pc_performance_review/1 Εγω τα ειχα πει αυτα περι αποδοσης κυριως σε πιο παλιο post περι γραφικων. Γιατί να μην τρέχει καλά ; Παιδικά visuals έχει, λολ Ενω στα πιο συγχρονα παιχνιδα με πιο ρεαλιστικα γραφικα το μονο που διαβαζουμε συνεχεια,ειδικα στις beta για προβληματα. 1
StigmaX Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 sl3ipnir#2135 Θέλω να πάω με κάποιο team,solo δεν παλεύεται το game. Μία χαρά παίζει και σόλο. Δες τι λείπει από την ομάδα σου και καλυψε το κενό.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 sl3ipnir#2135 Θέλω να πάω με κάποιο team,solo δεν παλεύεται το game. Και αυτο προεκυψε δευτερη μερα της beta??? Οχι οτι βεβαια δεν ειναι καλυτερο multiplayer παιχνιδι να μην παιζεται με παρεα αλλα ειναι λιγο νωρις θα ελεγα για να λεμε οτι δεν παλευεται ενα παιχνιδι απο την beta.
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Οκ, δεν παλεύεται SOLO το παιχνίδι στην δεύτερη μέρα της beta.Καλύτερα τώρα? 1
StigmaX Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Έλα πάλι τα κλασικά από moba... Οι αντίπαλοι ομάδα, εμεις σαν τα γίδια... Δεύτερη μέρα και ξεκίνησε η μουρμουρα... Κλασική συμβουλή... Μάθε να παιζεις. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι... Αν δεις και κανείς ένα κακό σερί, βγες και ξανακανε queue. Άλλο team, άλλο setup. Στο τέλος τέλος της γραμμής, 50/50 θα είναι το winrate σου... Για blizzard μιλάμε. 1
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν παιζει μονος του tho Και επειδη ειναι τοσο hyped το game , παιζει και η κουτση μαρια που της ειπαν οτι το Overwatch εχει open beta . Pretty sure οτι θα το δοκιμασουν ατομα που δεν εχουν παιξει ποτε στη ζωη τους fps . Δεν μιλησε κανεις για balance , αλλα για μυρωδιαδες παιχτες που ειναι απολυτα λογικο
StigmaX Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Όπως έχει noobs από τη μία μεριά, έχει και από την άλλη...πάλι 50/50 θα βγει
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εξακολουθω να μην καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Ας παιξει οποιος θελει που ειναι το προβλημα. Ο σκοπος της beta ειναι 1)Να δεις αν σου αρεσει ή οχι το παιχνιδι 2)Αν σου αρεσει το παιχνιδι να δεις αν μπορεις να το παιξεις στο pc σου αλλιως σε κονσολα. Και εγω εχω χασει αρκετα παιχνιδια αλλα δεν με πειραζει ουτως ή αλλως μιας και περισσοτερο πλεον δοκιμαζω ηρωες δεδομενου οτι θα πεσει σβησιμο μετα την beta αρα δεν εχει νοημα το καψιμο. Για το hype που αναφερει ο Atallos προφανως και συμφωνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις