Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 https://youtu.be/j-li_dHmHoI
KilliK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 τελη ιουλιου. το twitch prime δινει gold loot box αλλα ειναι country restricted. κανα κολπο να το παρουμε και εμεις στο ελλαντα; https://dotesports.com/overwatch/twitch-prime-overwatch-legendary-loot-box-deal-15342 1
LosPoulos93 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 τελη ιουλιου. το twitch prime δινει gold loot box αλλα ειναι country restricted. κανα κολπο να το παρουμε και εμεις στο ελλαντα; https://dotesports.com/overwatch/twitch-prime-overwatch-legendary-loot-box-deal-15342 Amazon prime video ,παιρνοντας αυτο σου δινει κι twitch prime. Κοστιζει 2.99 ευρω τον μηνα για τους πρωτους 6 μετα παει 5 η 6 ευρω τον μηνα . Εχει κι δοκιμη 7 μερες δωρεαν κι παιρνεις το loot κανονικα. Εγω το προχωρισα εβλεπα το american gods κι ειπα να το χρησιμοποιησω 1
sistah Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Eπιβεβαιωνω, το εκανα και εγω με τον τροπο που ανεφερε ο LosPoulos.
sistah Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε murica/UK/DE/FR αλλα σε ολα εχω την τοπικη διευθυνση οποτε ουτε που προσεξα με ποιο εκανα register. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2017 από sistah
alex_000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Και εγώ έχω amazon prime τα σπάει. ------------ Δυστυχώς ο Roadhog είναι πολύ χειρότερος και σίγουρα δεν είναι πια ο solo flanker που ήτανε. Πρέπει να παίζεις με την ομάδα αλλά γιατί να ασχοληθείς όταν υπάρχουν καλύτερες επιλογές.. Αναγκαστικά πρέπει να ρίξω το rank για να μάθω άλλους χαρακτήρες ο Hog δεν είναι πια επιλογή, το ξεφτιλίσανε. Κρίμα γιατι με τον hog έπαιζα πολύ καλύτερα από ότι παίζω τους άλλους.. οπότε η κατρακύλα θα συνεχίσει. Δεν με πειράζει βασικά πιστεύω ότι το overwatch είναι πολύ accurate με το SR και οι παίχτες καταλήγουν πολύ γρήγορα (2-3 εβδομάδες) εκεί που πρέπει να είναι (στο hots θέλει 2-3 μήνες..). Ας πέσει έχει να μάθω 2-3 ακόμα σωστά και θα ξανανέβει άνετα. ------------- Γνωρίζει κανείς που μπορώ στατιστικά για winrate by map? Ψιλο έψαξα στο masteroverwatch, winstonslab αλλά δεν βρήκα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2017 από alex_000
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Roadhog VA Soundhaus interview https://www.youtube.com/watch?v=Pm0IEK7prWs 1
thephotoshoped Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Καλημέρα παιδιά θέλω να αποκτήσω το παιχνίδι. Έχασα την προσφορά στα 19.99 που έπαιξε. Ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάτι διαθέσιμο ακόμη; Η αν πρόκειται να υπάρξει προσφορά.
Aruil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Διάβαζα το meta report του Overwatch και παρατήρησα μερικά αστεία πραγματάκια (κυρίως επειδή μέχρι τώρα δεν είχα πολυκαταλάβει το balancing της Blizzard, καθώς δεν παρακολουθούσα ιδιέταιρα τα competitive παιχνίδια της). Ο τρομερά op Roadhog είχε πριν το nerf 4% pick rate, δηλαδή ήταν στην κατηγορία των πρακτικά unpickable. Επίσης υπάρχουν λιγότεροι "viable" χαρακτήρες απ'ότι κατά το tank meta. Απλά, γελάω... Το καλύτερο comment ήταν με διαφορά: Yeah, It's indicative of terrible balancing when 67% of heroes aren't viable in the meta. I wish we had a hero that could counter dive. Someone who could help out the backline with a good disable against high mobility heroes, like a hook. Someone with the ability to finish off those out of position heroes in a badly coordinated dive. Too bad no such hero exists. ripbigfella.
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Διάβαζα το meta report του Overwatch και παρατήρησα μερικά αστεία πραγματάκια (κυρίως επειδή μέχρι τώρα δεν είχα πολυκαταλάβει το balancing της Blizzard, καθώς δεν παρακολουθούσα ιδιέταιρα τα competitive παιχνίδια της). Ο τρομερά op Roadhog είχε πριν το nerf 4% pick rate, δηλαδή ήταν στην κατηγορία των πρακτικά unpickable. Επίσης υπάρχουν λιγότεροι "viable" χαρακτήρες απ'ότι κατά το tank meta. Απλά, γελάω... Το καλύτερο comment ήταν με διαφορά: Yeah, It's indicative of terrible balancing when 67% of heroes aren't viable in the meta. I wish we had a hero that could counter dive. Someone who could help out the backline with a good disable against high mobility heroes, like a hook. Someone with the ability to finish off those out of position heroes in a badly coordinated dive. Too bad no such hero exists. ripbigfella. ο νέος hog ειναι καλύτερος απεναντι σε dive
Aruil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 ο νέος hog ειναι καλύτερος απεναντι σε dive Πως? Να υποθέσω ότι ούτε αυτό ήταν nerf για τον Roadhog ή δεν ήταν αρκετό.
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Πως? Να υποθέσω ότι ούτε αυτό ήταν nerf για τον Roadhog ή δεν ήταν αρκετό. ήταν νερφ. οχι ακριβως αυτο που θα ηθελα αλλα σωστο και δικαιο. Το όπλο του πλέον έχει μόνιμο dmg και οι dps του dive πεθαινουν και οι δυο με hook αλλα και χωρις αυτο τρωνε dmg. Με την tracer μετραγα ενα ενα τα δευτερόλεπτα για να αποφευγω τις βολες του, τωρα δεν μπορω, ριχνει πιο γρηγορα. Δεν κατεβαζει το μεκ και τη μαιμου για πλακα και ευτυχως που δεν το κάνει πλεον, ηταν γελοιο.
Aruil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ναι αλλά δεν μου λες πως είναι καλύτερος. Στην καλύτερη περίπτωση με αυτά που μου λες παραμένει ίδιος. Καλύτερος πως έγινε? Και επίσης αν ήταν τόσο καλός ενάντια σε D.Va και Winston και χρειαζόταν το nerf, γιατί ήταν στο shit tier των pick rates παρέα με τόσο εκλεκτή παρέα όπως η Widowmaker και η Zarya? Πως τώρα θα γίνει καλύτερος ενάντια στο dive meta στο οποίο ήταν ήδη unpickable και όπως είπες και εσύ έφαγε ξεκάθαρο nerf?
Προτεινόμενες αναρτήσεις