sistah Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Τραγικο τελικα το competitive. Θα με κανει να το παρατησω εμενα. Εκει που πιανω σερι και κανω 3-4 νικες , με βαζει με καρκινοομαδες και οτι εκανα , χανεται. Δε γινεται αυτο το πραγμα να παιζει ο καθενας για την παρτυ του. Παιρνουν οτι picks θελουν , πεθαινουν ,γινονται respawn , πηγαινουν ενας ενας ξαναπεθαινουν. Δεν μιλαει κανεις στο chat της ομαδας. Τι Group up , τι need healling δεν καταλαβαινουν τιποτα. Βλακεια δικια μου που μπηκα απο πολυ νωρις ranked χωρις να ξερω το παιχνιδι (25lvl). Θα φτυσω αιμα για να ανεβω , αν και δε το βλεπω... Θα το φωναζω παντα, ουτε στα 25 lvl ουτε και στα 100 προλαβαινεις να μαθεις το game (heroes,maps,game sense). Αλλοι τα πιανουν γρηγορα και αλλοι αργα, ομως δεν γινεται καποιος καλος, μαγικα, χωρις να σπαταλησει ωρες στο game. Νο.1 rule για μενα ειναι το voice chat. Οσο περισσοτερες πληροφοριες δινει καποιος στο team του, τοσο καλυτερα. Εαν πιστευετε οτι ειστε καλυτεροι απο αυτους, πειτε τους τι να κανουν, τις περισσοτερες φορες ακουνε. 1
KilliK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αν παρεις 3 παιχνιδια σερι σταματας. Θα στο γυρισει σε ηττες γρηγορα. ωραια το σταματας. αν το ξαναρχισεις μετα απο μια ωρα, δεν στο γυριζει σε ηττες; ποσο πρεπει να περιμενεις;
alex_000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δεν έχει σημασία αν σταματήσεις η συνεχίσεις ο matchmaker θα συμπεριφερθεί το ίδιο. Εγώ σχεδόν πάντα σταματάω όταν έχω 2-3 ήττες σερί, και αυτό όχι λόγω match maker αλλά για να μην tiltaρω ο ίδιος, μόνο Κυριακή συνεχίζω γιατί έχω χρόνο να παίξω και είναι κρίμα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 https://youtu.be/ZsBjxvpBy4w 2
KilliK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 α στην αυστραλια γινεται το con, ειπα και εγω πως βρεθηκε εκει ο Θωρ.
Edel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Παιδιά διασκεδάζω πολύ με τις αφηγήσεις σας και τις εμπειρίες σας. βλέπω τον εαυτό μου μέσα παντού @alex00 πάρτυ defence με sombra tracer, έλιωσα στα γέλια, φαντάζομαι το χρώμα σου. Εγώ θα μουν στο τσακ να σπάσω οθόνη. Χτες εμένα μου συμβαίνει η εξής λολια. Είμαι 3 σερί νίκες, παίζω για τη τέταρτη. έχουμε payload, το φτάνουμε στο τέρμα μπαμ μπαμ. Ξεκινάει η δικιά μας άμυνα και οι αντίπαλοι αρχίζουν και λιβαρουν. Μένει ένας και έχει 2 λεπτά. ωραία λέω, 4η σερί νίκη, γίναμε. Πάω τουαλέτα να κάνω την ανάγκη μου, Γυρνάω. Έχω χάσει λόγω inactivity. Το τι καντήλια έριξα δε περιγράφεται. 4 σερί ήττες μετά από αυτό. Μου χάλασε η Κυριακή. Είναι παιχνιδάρα αλλά καρκίνος. Επίσης, επειδή παίζω στο ps4, στο τσατ δε μιλάει κανείς. Παίζω 2 μήνες φανατικά, μόνο 2 φορές έπεσα σε γκρουπ με μικρόφωνα και παίζαμε εκπληκτικά. 2
alex_000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Σε αυτό με το mic έχετε δίκιο, πρέπει να μιλάς και δεν το κάνω ποτέ. Το ίδιο το rank ως αυτοσκοπό δεν πρέπει να το παίρνουμε πολύ σοβαρά γιατί μόνο tilting και σπάσιμο οθονών θα παίζει. Προσπαθώ να ακολουθώ φιλοσοφία αυτό βελτίωσης, δηλαδή το πιο σημαντικό είναι να κάνω το καλύτερο παιχνίδι που μπορώ και να βελτιώνομαι συνεχώς να μην μένω στάσιμος, και το rank θα έρθει μόνο του, δεν έχει σημασία το σήμερα και το αύριο. Το game έχει πάρα πολύ βάθος και λεπτομέρεια και ευτυχώς ο ένας παίχτης κάνει την διαφορά αντίθετα με το hots, σίγουρα όταν παίζω αρκετά καλά για platinum θα πάω. Πχ πιστεύω ότι να μάθω να εκτελώ τα παρακάτω ulti στην εντέλεια είναι αρκετό για να με πάει platinum (άρχισα να παίζω DVA εν όψη του hog nerf) https://www.youtube.com/watch?v=9R7tUjoujiQ&t=9s
opterios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 δεν ισχυει, εχω σκοτωθει με τον Rein οταν η ασπιδα μου ειχε λιγο health. Αυτό που λέει ο Ghost ισχύει. Ακόμα και με 1 hp, όλα τα barriers (Rein, Winston, Zarya, Symmetra, Orisa) απορροφούν οποιοδήποτε burst damage, όσο value και να κάνει. Αν πέθανες από DVa bomb, είτε δεν κρατούσες καλά την ασπίδα σου, είτε η ασπίδα έφαγε damage από κάτι άλλο κι έπεσε αμέσως πριν σκάσει η βόμβα.
mtifosi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ενας απο τους καλυτερους παιχτες στο overwatch μετα απο 70 elim απλα το παρατησε... https://www.youtube.com/watch?v=lnFVneblQ2Q
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Βλεπω ειναι της μοδας σε γνωστα και δημοφιλη online παιχνιδια να ανεβαινουν video απο καποιους streamer οταν ''παρατανε'' το παιχνιδι. Και επειδη πιο παλια τον παρακολουθουσα τον συγκεκριμενο(επαιζε genji που εγω δεν παιζω )το εν λογω παιχνιδι τον εκανε γνωστο και εχει και τον κοσμο που εχει στο καναλι του(+τις οποιες οικονομικες απολαβες). Να δω αν το παρατησει ποσοι θα τον παρακολουθουν. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2017 από Fulgore
basilis_k6 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 ωραια το σταματας. αν το ξαναρχισεις μετα απο μια ωρα, δεν στο γυριζει σε ηττες; ποσο πρεπει να περιμενεις; next day. εχουν (υποθετω) κάποιο τροπο να τσεκαρουν οτι κερδιζεις πολύ σε συγκεκριμένο χρονο και σε δυσκολευει μετα. βασικα ανεβαινει το winning potential. αν θυμασαι ειχε πει ο τζεφ οτι το μμρ αν σταματησεις να παιζεις για μέρες γινετε "less certain". δηλαδη ενω ξερει ποιος εισαι και τι κανεις αν απεχεις μπαινει σε διαδικασια εκμαθησης ξανα. Αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι αν δεν σταματησεις να παιζεις στα 2-3 games θα στο φερει κοντα στο 50-50 γρηγορα. Τωρα παιζω έτσι και ειμαι 67% winrate.
KilliK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 τι reveal? θα δειξουν τον Doomfist την Παρασκευη;
Silverage Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αποκλείεται. Μάλλον τον καινούριο ήρωα που λέγανε. Doomfist στη Blizzcon.
Orgios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τελικα τα γρήγορα παιχνίδια με εκαναν να αναθεωρήσω την αρχική αποψη που είχα για το Overwatch, περιττό να κάνω κριτική ΝΑΙ είναι το παιχνίδι που ξέρατε ήδη και γω μόλις ανακάλυψα! Για να το ευχαριστηθείς όμως θέλεις παρεα , αν δεν θέλεις να απογοητευτείς στο ranked με το κάθε troll ή τον κάθε 12χρονο, χθες που ξεκινήσαμε party of 3 και καταλήξαμε party of 6 οι νικες ήρθαν εύκολα και back to back...
Προτεινόμενες αναρτήσεις