Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο εμενα μου φαινεται απαραδεκτο το match making? Συνεχεια αντιπαλος με 200-300 lvl μεγαλυτερους ...

Η αληθεια ειναι οτι απο ενα level και μετα που εχεις μαθει πανω κατω τα βασικα για τα mode/πιστες/med kits το level το μονο που δειχνει ειναι οτι εχεις παραπανω lootboxes. Τωρα αυτο για καποιον μπορει να ειναι στα 100level(περιπου δηλαδη 80ωρες)σε αλλον 50level και παει λεγοντας.

Φανταζομαι σε quick play θα αναφερεσαι κυριως στο παραπανω.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο εμενα μου φαινεται απαραδεκτο το match making? Συνεχεια αντιπαλος με 200-300 lvl μεγαλυτερους ...

αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο, πολυ μεγαλα level μπορει ειναι πολυ χαμηλα και μικρα level ψηλα που σημαινει smurfs, 1000 φορες να εχω μεγαλα level μαζι μου και αντιπαλους παρα μικροτερα

Δημοσ.

Οπως και να εχει ομως , ειναι αδικο λογω εμπειριας να παιζουμε μαζι. Στο 90% των αγωνων που εχω παιξει , νικαει η ομαδα με τα μεγαλυτερα lvl.

Mη σε πτοει αυτό.

Θα σου προτεινα να εχεις ενεργοποιημένη την kill cam,ωστε να βλεπεις πως κινηθηκαν και απο που σε σκότωσαν,ωστε να μαθαίνεις.

Και σίγουρα στο συγκεκριμενο κομμάτι θα μαθεις πιο πολλα απο καποιον εμπειρο.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι απο ενα level και μετα που εχεις μαθει πανω κατω τα βασικα για τα mode/πιστες/med kits το level το μονο που δειχνει ειναι οτι εχεις παραπανω lootboxes. Τωρα αυτο για καποιον μπορει να ειναι στα 100level(περιπου δηλαδη 80ωρες)σε αλλον 50level και παει λεγοντας.

Φανταζομαι σε quick play θα αναφερεσαι κυριως στο παραπανω.

Και στο competitive το ιδιο συμβαινει. Αν δε μπουμε premade team να το παλεψουμε , δεν υπαρχει σωτηρια στο σολο , αν οι αντιπαλοι ειναι μεγαλυτερα lvl.
Δημοσ.

Και στο competitive το ιδιο συμβαινει. Αν δε μπουμε premade team να το παλεψουμε , δεν υπαρχει σωτηρια στο σολο , αν οι αντιπαλοι ειναι μεγαλυτερα lvl.

Τι rank εισαι ή ακομα καλυτερα αν μπορεις ανεβασε το profile σου γιατι αν εισαι μεχρι Platinum τοτε αρκετοι που συμμετεχουν ειναι σε αυτα τα ranks. Τωρα για premade ομαδες δεν μπορω να πω κατι μιας και δεν εχω παιξει ποτε competitive μαζι με αλλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

R-371546-1173537142.jpeg.jpg

Ρε Fulgore, τοσο καιρο σε βλεπω να γραφεις και να αναλυεις για το ranked. Strats, Meta τι χρειαζεται στο gold τι στο diamond. Κι απορω γιατι αναθεμα κι αν εχεις παιξει 10 ωρες ranked.

τα placements παιζει μονο και αφηνει το SR εκει. το ιδιο κανει και με το winrate στο qp.  :ph34r:

ξεκινησα και εγω το competitive με soldier, τωρα που τελειωσε το εβεντ. πρωτο παιχνιδι, πρωτη  ηττα. η ομαδα ενα καρναβαλι, οι αντιπαλοι με 222, η δικια μας με 3 defense heroes σε επιθεση/αμυνα, σχεδον κανενας να μην ριχνει ultimate σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου, να πεφτουν σαν τα κοτοπουλα. καλα πηγαμε. μου αρεσει που οταν τελειωνει το παιχνιδι και γραφεις στο team chat: "gg noobs", παρεξηγουνται κιολας και σε βριζουν.

δεν πειραζει, τουλαχιστον πηρα καρτα με 4 gold medals. αλλα ετσι δεν ανεβαινεις rank...

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

N0QM39M.jpg

Απο ποιον ειναι η παραπανω εικονα? Γιατι βλεπω 22ms και για δεδομενα Ελλαδας ξερω οτι δεν παιζει κατι τετοιο :P

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.Τσίμπησα και εγώ το παιχνιδάκι με την προσφορά και άρχισα λίγα games...εδώ το προφίλ μου.https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Fulton-21585 έχει κανείς καμία παρατήρηση/πρόταση για εναν nooba<---

Mainαρω widow αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Δημοσ.

R-371546-1173537142.jpeg.jpg

τα placements παιζει μονο και αφηνει το SR εκει. το ιδιο κανει και με το winrate στο qp.  :ph34r:

ξεκινησα και εγω το competitive με soldier, τωρα που τελειωσε το εβεντ. πρωτο παιχνιδι, πρωτη  ηττα. η ομαδα ενα καρναβαλι, οι αντιπαλοι με 222, η δικια μας με 3 defense heroes σε επιθεση/αμυνα, σχεδον κανενας να μην ριχνει ultimate σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου, να πεφτουν σαν τα κοτοπουλα. καλα πηγαμε. μου αρεσει που οταν τελειωνει το παιχνιδι και γραφεις στο team chat: "gg noobs", παρεξηγουνται κιολας και σε βριζουν.

δεν πειραζει, τουλαχιστον πηρα καρτα με 4 gold medals. αλλα με gold medals δεν ανεβαινεις ρανκ αν χανεις παιχνιδια.

Χτες έπεσα 150 points, έτρεμα από τα νεύρα μου μέχρι να κοιμηθώ. Παίρνουνε ότι ναναι, ότι ναναι. 

Το παιχνίδι μπορείς να το χαρείς και να το δεις σε πλήρη έκταση μόνο με party οργανωμένο και μικρόφωνα. Το Solo competitive δε παλεύεται ώρες ώρες

• Like 3
Δημοσ.

αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι στην τωρινη σεζον υπαρχει μια υποτυπωδης οργανωση και στα low ranks. 222 συνθεση, phamercy combo, παντα ενας soldier και ενας healer. το προβλημα ειναι οτι αυτο συμβαινει συνηθως στις αντιπαλες ομαδες, oχι στην δικια μου.  :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...