suffocater Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το γλύφω το διαμάντι spoiler alert (μυρίζει η φάση).+1 νικη-->2999 points,και μετα -7 games για να στρώσω χαρακτήρα 5
basilis_k6 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το γλύφω το διαμάντι ov.png spoiler alert (μυρίζει η φάση). +1 νικη-->2999 points,και μετα -7 games για να στρώσω χαρακτήρα στανταρ. τα εχω πει και γω αυτα, τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτο το κωλοπαιχνιδο
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Έπεσα 90 πόντους χτες από (1-5) στα 4 games δεν ήταν το party 222. Από την μέση του πρώτου έφαγα tilt και δεν μπορούσα να παίξω. Έλεος να είμαστε season 5 μέση του gold rank και να μιλάμε ακόμα για 222... 5 games έπαιξα και μόνο στο 1 ήμασταν 222! Το μόνο που με τσατίζει και δεν μπορώ να παίξω σε αυτό το game είναι όταν δεν βλέπω 222. Γιατι τσατιζεστε αφου τα βλεπετε τα πραγματα μονο μονοπλευρα? Να το γραψει αυτο καποιος που παιζει κυριολεκτικα ολους τους ρολους να το καταλαβω. Αλλα ολως τυχαιως βλεπω και γραφεται αυτο απο ατομα(γενικα μιλωντας οχι για σενα)που με το που μπαινουν στο παιχνιδι κλειδωνουν σε dps και εχουν την απαιτηση οι αλλοι να παιξουν tank και healer με το ετσι θελω. Ναι δεν παει ετσι ομως. Γιατι οπως ο συμφορουμιτης πιο πισω που γουσταρει να παιζει μονο Widow,ετσι και ο αλλος στην ομαδα μπορει να θελει να παιξει μονο Sombra ή μονο Mei ή μονο Reaper.
alex_000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σε όλα τα games έπαιζα tank δεν μπορούσα να κάνω κάτι, πως να μην τσατίζομαι
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Γιαυτο ειπα οτι μιλαω γενικα. Το 2 2 2 παντως δεν ειναι αναγκαιο για χαμηλο rank. Αν οι της ομαδας δεν κανουν του κεφαλιου τους και εφαρμοσουν τα βασικα και με 1 τανκ και 1 healer γινεται δουλεια.
suffocater Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 στανταρ. τα εχω πει και γω αυτα, τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτο το κωλοπαιχνιδο Και για να μην πολυλογω,ΤΣΑΚ! 2880,ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ. :) :) 1
alex_000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Γιαυτο ειπα οτι μιλαω γενικα. Το 2 2 2 παντως δεν ειναι αναγκαιο για χαμηλο rank. Αν οι της ομαδας δεν κανουν του κεφαλιου τους και εφαρμοσουν τα βασικα και με 1 τανκ και 1 healer γινεται δουλεια. με καμία παναγία αν είναι 222 απέναντι στο rank που παίζω 8/10 games δεν χάνεις απλά, σε ισοπεδώνουν. Εκτός αν χαμηλό rank εννοείς το bronze, εκεί είναι random η κατάσταση σίγουρα.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 με καμία παναγία αν είναι 222 απέναντι στο rank που παίζω 8/10 games δεν χάνεις απλά, σε ισοπεδώνουν. Εκτός αν χαμηλό rank εννοείς το bronze, εκεί είναι random η κατάσταση σίγουρα. Για παραδειγμα το συστημα στο γνωστο lol bronze silver gold platinum diamond challenger Στο OW bronze silver gold platinum diamond master Grandmaster Απο την οποια εμπειρια μου στο παιχνιδι το αντιστοιχο platinum του overwatch ειναι το gold στα αλλα παιχνιδια με παρομοιο συστημα με το lol και παει λεγοντας. Αρα ναι το gold που αναφερεις ειναι κατι μεταξυ silver και gold σε αλλα παιχνιδια. Και ακομα πιο ασχημα σε αυτο φαινεται το συστημα με τα placements του overwatch καλη ωρα https://clips.twitch.tv/AnnoyingCuriousDonutBatChest
batigoal9 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ρε Fulgore, τοσο καιρο σε βλεπω να γραφεις και να αναλυεις για το ranked. Strats, Meta τι χρειαζεται στο gold τι στο diamond. Κι απορω γιατι αναθεμα κι αν εχεις παιξει 10 ωρες ranked.
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ρε Fulgore, τοσο καιρο σε βλεπω να γραφεις και να αναλυεις για το ranked. Strats, Meta τι χρειαζεται στο gold τι στο diamond. Κι απορω γιατι αναθεμα κι αν εχεις παιξει 10 ωρες ranked. Ναι και ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου δεν καταλαβα? Φιλικη συμβουλη .Να ασχολειστε περισσοτερο με το παιχνιδι παρα με τους αλλους,γιατι εσυ ειδικα αγαπητε στο παρον θεμα σε βλεπω πιο πολυ να σε ενδιαφερει τι γραφουν/κανουν οι αλλοι παρα το ιδιο το παιχνιδι
sistah Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ναι και ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου δεν καταλαβα? Φιλικη συμβουλη .Να ασχολειστε περισσοτερο με το παιχνιδι παρα με τους αλλους,γιατι εσυ ειδικα αγαπητε στο παρον θεμα σε βλεπω πιο πολυ να σε ενδιαφερει τι γραφουν/κανουν οι αλλοι παρα το ιδιο το παιχνιδι To προβλημα ειναι οτι εαν κατσεις και παιξεις αρκετο comp, θα μπεις στην θεση τους και θα αναθεωρησεις μερικα πραγματα. Στο λεω γιατι και εγω δεν παιζω πολυ comp και καμια φορα μπαινω στο ιδιο τρυπακι του μπουρου μπουρου -να'χαμε να λεγαμε- με εσενα. So, η φιλικη συμβουλη που εδωσες, γυρναει μπουμερανγκ και κανει απολυτο apply σε σενα.
tsakitsan95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μονο εμενα μου φαινεται απαραδεκτο το match making? Συνεχεια αντιπαλος με 200-300 lvl μεγαλυτερους ...
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 η φιλικη συμβουλη που εδωσες, γυρναει μπουμερανγκ και κανει απολυτο apply σε σενα. Η φιλικη μου συμβουλη εξακολουθει να ισχυει αν γενικα θυμασαι τα σχολια του εν λογω συμφορουμιτη στο θεμα που μονο για competitive δεν εχει αναφερει Επισης εννοειται οτι γιαυτο ειναι το forum για κουβεντα και διαλογο δεν γινεται να συμφωνουν ολοι με ολα.
suffocater Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μονο εμενα μου φαινεται απαραδεκτο το match making? Συνεχεια αντιπαλος με 200-300 lvl μεγαλυτερους ... Οχι απαραίτητα. Το οτι παιζει καιρό δε σημαίνει οτι ειναι ικανός. Απειροι λουκανικοδάχτυλοι θα ειναι bronze-silver και 500-600 lvl. Καποιοι λόγω αντανακλαστικών,κ καποιοι λόγω μυαλών.(combo of both included)
tsakitsan95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Οχι απαραίτητα. Το οτι παιζει καιρό δε σημαίνει οτι ειναι ικανός. Απειροι λουκανικοδάχτυλοι θα ειναι bronze-silver και 500-600 lvl. Καποιοι λόγω αντανακλαστικών,κ καποιοι λόγω μυαλών.(combo of both included) Οπως και να εχει ομως , ειναι αδικο λογω εμπειριας να παιζουμε μαζι. Στο 90% των αγωνων που εχω παιξει , νικαει η ομαδα με τα μεγαλυτερα lvl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις