Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα παιχνιδι της blizzard ειναι.Τι φοβασαι μην δεν εχει κοσμο στο pc να παιξεις?

Οσο για τις κονσολες σου ειπα οτι στο insomnia(απο οτι εχω δει και στα αλλα θεματα)λιγα ατομα γενικα εχουν πληρωσει την online συνδρομη αρα κοσμο απο εδω μην περιμενεις να βρεις

Αλλωστε αν δεν σε βολευει mouse και keyboard,μπορεις και με controller να παιξεις.

με 1.5gb download(συμφωνα με την ενδειξη απο το bnet)και ειμαι ηδη στην μεση σε περιπου μιση ωρα αρα τελικα δικιο ειχες για τα περι 1ωρας  :P

Τι να πουν και οι κονσολαδες που πρεπει να κατεβασουν γυρω στα 14gb :D

Βρε συ μόνος σου τα λες,μόνος σου τα ακούς...

Δεν είπα τίποτα απολύτως απότι έχεις κάτσει και έχεις γράψει.. :P

τί πήγες και έγραψες :P

Καλά δε με νοιάζει και τί κάνουν οι του φόρουμ.Παρέες πάλι καλά,ένα σορό βρίσκω. :-D

Τώρα άμα είναι να παίρνω κονσόλα και να κάθομαι να την κοιτάω και να μη παίζω online,τότε δε παίρνω κονσόλα καν,ας το ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα.

Πχ πήρα συνδρομή τώρα(δεν τρέχει),πριν καν έρθει η κονσόλα :P

-----------

το battlenet μου:

xtrmsnpr#2869

Το κανάλι στήθηκε στο TS,το γνωστό.

Με όνομα Overwatch

TS server IP:

ngp-crew.ga

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δικό μου battletag Spank#1478

bytheway το εσωτερικό voice chat ή teamspeak οπως θέλετε το πείτε το λειτουργεί πάρα πολύ καλα

Δημοσ.

Απο οσο έπαιξα ο mccree κανει τρελα killstreak.Μετα απο μια ωρα βγήκα γιατι δεν ειδα κάποιον απο το friendlist να παιζει και βαρέθηκα μόνος.Θα δοκιμάσω αργότερα που θα εχει μπει περισσότερος κόσμος.

Δημοσ.

Πολυ καλο optimization.

1920*1080 - medium settings - 75% render (meh) - 50-60 fps

Αν ανεβασω το render παει κανενα 30αρι.

Για τωρα ειμαι στο 100% render - στην 1600*900 (μιας και δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα στην οθονη μου) με medium settings γυρω στα 45.

Ολα αυτα στο παρακατω laptop https://www.msi.com/Laptop/gp60-2qe-leopard.html#hero-overview

επισης, Nuzlob#2810

• Moderators
Δημοσ.

Atallos κάνει δουλειά σαν Mercy και δεν ζητάει τίποτα, αλλά νομίζω θα έρθουν τα ιατρικά στο τέλος της beta και θα πληρώσω τον πάτο μου. :P

• Like 1
Δημοσ.

Atallos κάνει δουλειά σαν Mercy και δεν ζητάει τίποτα, αλλά νομίζω θα έρθουν τα ιατρικά στο τέλος της beta και θα πληρώσω τον πάτο μου. :P

Και εγω βασικα με Mercy πιο πολυ εχω συνηθισει αλλα πρεπει σιγα σιγα να μαθω και κανενα αλλο :P

Δημοσ.

beta είναι παίδες...τα στατιστικά σας θα μηδενιστούν..

Δοκιμάστε όλους τους ήρωες,δεν κακό!

Δημοσ.

beta είναι παίδες...τα στατιστικά σας θα μηδενιστούν..

Δοκιμάστε όλους τους ήρωες,δεν κακό!

Κακο δεν ειναι αλλα κλασσικα support και tank ειναι που δεν παιρνει κανεις :P

• Like 1
Δημοσ.

μα δεν κάνουν και όλοι για όλα τα maps.. αυτό είναι σκοπός να μάθετε. έχετε πχ αντιπάλους snipers και γενικά heroes με λίγα hp που σας ράβουν? παίρνετε winston. έχετε heavy hits? παίρνετε reinhard. χάνετε το objective γιατι πάτε αργά? παίρνετε lucio. γενικά είναι σαν 2 ομάδες να παίζουν πέτρα ψαλίδι χαρτί. το ότι σας αρέσει πχ mercy δεν σημαίνει ότι είναι το "καλό" support ή που ταιριάζει στο map ή το setup σας.  

• Like 1
Δημοσ.

μα δεν κάνουν και όλοι για όλα τα maps.. αυτό είναι σκοπός να μάθετε. έχετε πχ αντιπάλους snipers και γενικά heroes με λίγα hp που σας ράβουν? παίρνετε winston. έχετε heavy hits? παίρνετε reinhard. χάνετε το objective γιατι πάτε αργά? παίρνετε lucio. γενικά είναι σαν 2 ομάδες να παίζουν πέτρα ψαλίδι χαρτί. το ότι σας αρέσει πχ mercy δεν σημαίνει ότι είναι το "καλό" support ή που ταιριάζει στο map ή το setup σας.  

Να σου πω την αληθεια απο την στιγμη που ολο το progress τωρα θα σβηστει δεν εχω και πολλη ορεξη να το φιλοσοφησω παραπανω.

Και για να δεις οτι δεν ισχυει απολυτα αυτο που λες,χτες ειδα για να περασει η ωρα stream που οι αλλοι κερδισαν στην Ελληνικη πιστα με 3 mercy και 2 Pharah πχ :P

• Moderators
Δημοσ.
Eμάς δεν την φόρτωνε χθες. :(

Πέσαμε και σε ομάδα που όταν κάναμε επίθεση, έβαλε 5 Bastions. Lone Genji, cap A.

Μετά στο Β, είχαμε θέμα.

Δεν θυμάμαι το όνομα εκείνης της πίστας.

Δημοσ.

χθες που έπαιξε λίγο βαρέθηκα να βλέπω tracer με διαφορά η πιο σπασμένη του game. θα μου πείτε οκ είναι η εικόνα τους αλλά καταντά λίγο ξεφτίλα. Σε γενικές γραμμές καλό πάντως αν εξαιρέσεις αυτό που αναφέρθκε πιο πάνω πως μετά το spawn έχει κάμποσο περπάτημα αλλά οκ.

in other news με 970 σε 1440p αν τα μαξάρω όλα πάει από 57-58 fps μέχρι και 45 σε κάποια σημεία κατέβασα λίγο το antialiasing και είναι τέρμα smooth

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...